-
σχετικό/άσχετο:
μια βδομαδα στη Λευκάδα, πηρα αποδειξη απο ΠΑΝΤΟΥ!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γαμιέται ο Στουρνάρας, ο Θεοχάρης και όλο τους το σοι... Χτες και σήμερα με σπασανε τα νευρα με το Ε9 και τους κωλοσερβερ τους... Για μενα τα Ε9 τελειωσαν. Δεν ξανακάνω για κανενα.Αι στο διαολο... 40 λεπτα για μεταβολή ενος γαμωακίνητου... Και οχι δεν θα καθισω να ξημεροβραδιάζομαι σε ακυρες ωρες μπας και πετυχω λιγοτερους απο 5 ταυτοχρονα συνδεδεμενους στον κωλοσερβερ του κωλοστουρνου...
Γελοια υποκειμενα γμτ....
Τα πα και ησυχασα...
Μη σκάς γι'αυτό, θα σου στείλουν το ΣΔΟΕ να σε περάσει πριονοκορδέλα
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Γαμιέται ο Στουρνάρας, ο Θεοχάρης και όλο τους το σοι... Χτες και σήμερα με σπασανε τα νευρα με το Ε9 και τους κωλοσερβερ τους... Για μενα τα Ε9 τελειωσαν. Δεν ξανακάνω για κανενα.
Αι στο διαολο... 40 λεπτα για μεταβολή ενος γαμωακίνητου... Και οχι δεν θα καθισω να ξημεροβραδιάζομαι σε ακυρες ωρες μπας και πετυχω λιγοτερους απο 5 ταυτοχρονα συνδεδεμενους στον κωλοσερβερ του κωλοστουρνου...
Τα πα και ησυχασα...
ας κοπιασουν... δεν εχω αυτοκινητα, δεν εχω ακινητα, δεν εχω τιποτα κατω απο το ΑΦΜ μου... ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
-
Η προθεσμία για το Ε9 παρατάθηκε τελικά μέχρι τις 20/9;
Ισχύει; -
Αντιγράφω από Ναυτεμπορική:
Δύο διαφορετικές παρατάσεις για το Ε9 έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως η προθεσμία συμπλήρωσης και υποβολής του Πίνακα 1: Στοιχεία οικοπέδων (εντός σχεδίου ή οικισμού) και κτισμάτων (εντός & εκτός σχεδίου) της δήλωσης στοιχείων ακινήτων φυσικών προσώπων (Ε9) έτους 2013, παρατείνεται μέχρι και την 20η Σεπτεμβρίου 2013.
Η προθεσμία ελέγχου, ηλεκτρονικής συμπλήρωσης και υποβολής του Πίνακα 2: Στοιχεία αγροτεμαχίων της δήλωσης στοιχείων ακινήτων φυσικών προσώπων (Ε9) έτους 2013, παρατείνεται μέχρι και τη 14η Οκτωβρίου 2013. -
του χρονου δεν θα μετρανε οι αποδειξεις απο φροντιστηρια ξενων γλωσσων.Τα βγαλανε τα ξεφτερια......
περιττο να σας πω τι προτεινουν οι ιδιοκτητες φροντιστηριων μολις ζητησεις καποια εκπτωση.....
ειναι δυνατον να ειναι τοσο μαλακες? ειναι δυνατον?????? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
του χρονου δεν θα μετρανε οι αποδειξεις απο φροντιστηρια ξενων γλωσσων.Τα βγαλανε τα ξεφτερια......
περιττο να σας πω τι προτεινουν οι ιδιοκτητες φροντιστηριων μολις ζητησεις καποια εκπτωση.....
ειναι δυνατον να ειναι τοσο μαλακες? ειναι δυνατον??????Το εζησα με 2 παιδια αυτο προσφατα ,εβαλα τα γελια ..γεια σου Χαρη - Θεοχάρη
-
Ζήτω το Υπουργείο οικονομικών, έτσι, χωρίς πρόγραμμα.
Τα 7 Α του υπουργείου οικονομικών, όπως προκύπτουν από τις πρακτικές του.
Άπειροι και εκτός πραγματικότητας
Άσχετοι με την καθημερινότητα.
Άσχετοι με τις πραγματικές δυνατότητες του ΤΑΧΙS
Ανεγκέφαλοι.
Ανάλγητοι.
Αστοιχείωτοι
Αθεράπευτα ηλίθιοι -
Δλδ όποιος έχει χωράφια (εκτός σχεδίου προφανώς) πρέπει οπωσδήποτε να κάνει Ε9 φέτος, ακόμα και αν δεν έχει αλλαγές;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δλδ όποιος έχει χωράφια (εκτός σχεδίου προφανώς) πρέπει οπωσδήποτε να κάνει Ε9 φέτος, ακόμα και αν δεν έχει αλλαγές;Οχι ΔΕΝ κανεις. Ριξε απλα μια ματια οτι ειναι σωστα αυτα που εχεις δηλωμενα.
-
Thanx!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δλδ όποιος έχει χωράφια (εκτός σχεδίου προφανώς) πρέπει οπωσδήποτε να κάνει Ε9 φέτος, ακόμα και αν δεν έχει αλλαγές;Ακριβώς. Ε9 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάνουν οι κάτοχοι χωραφιών.
-
Μετά και από την δική μου επικαιροποίηση του Ε9 (δικού μου και συζύγου) να ενημερώσω ότι
(α) η εφαρμογή με τους χάρτες είναι εντελώς ΓΤΠ (αν και εφόσον ανοίξει ποτέ σε σας, εξαρτάται από τον browser, τη φάση του φεγγαριού, την μέρα και ώρα που γεννήθηκε ο πρωτότοκος του Αγίου Θεοχάρη κ.α.)
(β) μπορείτε και να μην δώσετε καθόλου ΤΚ, Οικ.Τετρ., προσόψεις/δρόμους, ΚΑΕΚ κλπ, αρκεί να σας έχει βγάλει -για κάποιους δικούς τους αδιευκρίνηστους λόγους- το tick περί μοναδιαίου καθορισμού του ακινήτου. Αν όχι, λογικά θα σας καλέσουν για διευκρινήσεις (τοποθεσίας).
(γ) αν βάλετε ΚΑΕΚ, από ότι έμαθα, δεν πα να είναι βοσκότοπος, δάσος, γκρέμνι, φασουλοντομάτες κλπ κλπ, θα το χρεωθείτε σαν οικόπεδο και θα φορολογηθείτε ανάλογα (το είδα και σήμερα το πρωί στα κανάλια) με περίπου 10-15€/τ.μ.
Ξανά μανά με τις υγείες μας...
-
Σε μενα σε καποιες περιπτωσεις εβγαζε μοναδικο εντοπισμο αλλα λαθος οικοδομικο τετραγωνο...Τα διορθωσα ολα για να ειμαι σιγουρος...Το συστημα οντως εχει πολλα προβληματα.
-
Δλδ όποιος έχει χωράφια (εκτός σχεδίου προφανώς) πρέπει οπωσδήποτε να κάνει Ε9 φέτος, ακόμα και αν δεν έχει αλλαγές;
Οχι ΔΕΝ κανεις. Ριξε απλα μια ματια οτι ειναι σωστα αυτα που εχεις δηλωμενα.
Ακριβώς. Ε9 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάνουν οι κάτοχοι χωραφιών.
Αποφασίστε.
Εμένα πάντως με βολεύει η απάντηση του κορσέ. -
το ειχε βαλει παλαιοτερα ο corsair (νομιζω) και τωρα επεσα κι εγω πανω του ψαχνοντας τις παλιες και τις νεες δηλωσεις:
Για το έτος 2013 η δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) υποβάλλεται με ηλεκτρονικό τρόπο και ατομικά από κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, το οποίο είναι ενεργός χρήστης των υπηρεσιών του TAXISnet.
Τα φυσικά πρόσωπα που είχαν μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση εντός του 2012, θα πρέπει οπωσδήποτε να υποβάλλουν δήλωση στοιχείων ακινήτων έτους 2013.
Επιπλέον, τα φυσικά πρόσωπα που την 1η Ιανουαρίου 2013 έχουν πλήρη ή ψιλή κυριότητα ή επικαρπία σε γήπεδα εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού (2ος Πίνακας της δήλωσης στοιχείων ακινήτων), **υποχρεούνται να ελέγξουν **ηλεκτρονικά την περιουσιακή κατάσταση των γηπέδων αυτών και να τροποποιήσουν, συμπληρώσουν ή και διαγράψουν αυτά, έτσι ώστε ο 2ος πίνακας της δήλωσης Ε9 να απεικονίζεται ορθά.
αν τα εχει ήδη η καρτελα σου δεν κανεις τιποτα...
-
Γαμιέται ο Στουρνάρας, ο Θεοχάρης και όλο τους το σοι... Χτες και σήμερα με σπασανε τα νευρα με το Ε9 και τους κωλοσερβερ τους... Για μενα τα Ε9 τελειωσαν. Δεν ξανακάνω για κανενα.
Αι στο διαολο... 40 λεπτα για μεταβολή ενος γαμωακίνητου... Και οχι δεν θα καθισω να ξημεροβραδιάζομαι σε ακυρες ωρες μπας και πετυχω λιγοτερους απο 5 ταυτοχρονα συνδεδεμενους στον κωλοσερβερ του κωλοστουρνου...
Τα πα και ησυχασα...
ας κοπιασουν... δεν εχω αυτοκινητα, δεν εχω ακινητα, δεν εχω τιποτα κατω απο το ΑΦΜ μου... ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Εχεις offshore έτσι ;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το ειχε βαλει παλαιοτερα ο corsair (νομιζω) και τωρα επεσα κι εγω πανω του ψαχνοντας τις παλιες και τις νεες δηλωσεις:Για το έτος 2013 η δήλωση στοιχείων ακινήτων (Ε9) υποβάλλεται με ηλεκτρονικό τρόπο και ατομικά από κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, το οποίο είναι ενεργός χρήστης των υπηρεσιών του TAXISnet.
Τα φυσικά πρόσωπα που είχαν μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση εντός του 2012, θα πρέπει οπωσδήποτε να υποβάλλουν δήλωση στοιχείων ακινήτων έτους 2013.
Επιπλέον, τα φυσικά πρόσωπα που την 1η Ιανουαρίου 2013 έχουν πλήρη ή ψιλή κυριότητα ή επικαρπία σε γήπεδα εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού (2ος Πίνακας της δήλωσης στοιχείων ακινήτων), **υποχρεούνται να ελέγξουν **ηλεκτρονικά την περιουσιακή κατάσταση των γηπέδων αυτών και να τροποποιήσουν, συμπληρώσουν ή και διαγράψουν αυτά, έτσι ώστε ο 2ος πίνακας της δήλωσης Ε9 να απεικονίζεται ορθά.
αν τα εχει ήδη η καρτελα σου δεν κανεις τιποτα...
o famas το ειχε βάλει!
Σε κάθε περίπτωση, **εγω **δεν εχω δει καμια διαταγη/ΠΟΛ που να υποχρεωνει ολους ξανα σε υποβολη... οποτε δεν θα μπορουσα να προτεινω σε κανενα να κανει Ε9 εφόσον τα στοιχεία του ειναι σωστα. Αλλωστε να ξανακανεις να δηλωσεις τι? αμα δεν εχεις αλλαγες.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Εχεις offshore έτσι ;
σσσσ.... κρυβε λογια Και οι σερβερς εχουν αυτια
-
Προσπαθώ να διορθώσω τα στοιχεία του Ε9......!!!!! Για διαμέρισμα στο 2ο όροφο πολυκατοικίας μου βγάζει σφάλμα ότι δεν έχω συμπληρώσει τον κωδικό 18 ( Επιφάνεια οικοπέδου). Ότι οδηγίες έχω διαβάσει λένε ότι δεν συμπληρώνεται ο κωδικός αυτός για διαμερίσματα.... Από την άλλη το taxisnet δε μου επιτρέπει να οριστικοποιήσω τη μεταβολή.
Αν υποθέσουμε ότι το συμπληρώνω, τι γράφω? Το εμβαδόν που αντιστοιχεί στο διαμερίσμά μου και συνιδιοκτησία 100%, ή το συνολο του εμβαδού και συνιδιοκτησία κάποια χιλιοστά;
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος