-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτό που δεν ξέρω αν γίνεται είναι να τυπώσω το σημείωμα οφειλής της συζύγου (δεν έχω κλειδάριθμο δικό της ό,τι κάνω το κάνω από το δικό μου λογαριασμό).Δε γίνεται, στα στοιχεία μητρώου (άρα και στη σελίδα με τις οφειλές) έχει πρόσβαση μόνο η σύζυγος με τον δικό της κλειδάριθμο. Από το δικό σου λογαριασμό μπορείς να τυπώσεις μόνο τα εκκαθαριστικά, πράγμα που έκανες από ότι κατάλαβα.
-
εκτακτη εισφορα για τα πανω απο 2 λιτρα εχει ερθει σε κανεναν?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
εκτακτη εισφορα για τα πανω απο 2 λιτρα εχει ερθει σε κανεναν?Οχι ακομη,αλλα θα ερθει μολις ξεμπερδέψει ο χαρης με τις δηλ ωσεις,μαλλον ηλεκτρονικα θα μας σταλει συμπληρωθει... Who knows...ουτε και οι ιδιοι..
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Και γιατί δεν το έβαζαν να γίνεται αυτόματα από το σύστημα κατά την εκκαθάριση? Δύσκολο ήταν?
Πάντως σήμερα που πήγα κατά τις μιάμισι τα 'απαραίτητα δικαιολογητικά' να τα τσεκάρουν δε μου πήρε ούτε 5 λεπτά, σχεδόν καθόλου κόσμο, και μου σφράγισε η κοπελιά κι ένα χαρτί ότι ελέγχθηκαν και τα κράτησα εγώ (μαζί με αποδείξεις που δεν τις ζήτησαν).
-
Στις 26/8 η μητέρα μου πλήρωσε στην τράπεζα την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος με το εκκαθαριστικό που της τύπωσα. Εντούτοις το taxis έχει βγάλει την πρώτη δόση ληξιπρόθεσμη και έχει βάλει και προσαύξηση 1%. Ακόμη και σήμερα οκτώ μέρες μετά υπάρχει αυτή η εικόνα. Είναι λογικό να παίρνει τόσες μέρες να ενημερωθεί από την τράπεζα;
-
H τράπεζα ενημερώνει. Στο gsis τον παίζουν.
Και σε μένα το ίδιο. Πλήρωσα όλο τον φόρο στις 28/8 με το εκτυπωμένο εκκαθαριστικό και στο taxis έχει σαν ληξιπρόθεσμη την πρώτη δόση.
Από τη στιγμή που έχεις την απόδειξη από την τράπεζα δε νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. -
Μ'αγαπάει ο Στουρνάρας φαίνεται, μέσα σε 2 εβδομάδες ήρθε το φαπ 11, φορος εισοδηματος και φαπ 12. Και του χρονου..
-
παιδια γνωριζει κανεις , σημερα μου εβαλαν χρηματα απο το επιδομα τεκνων και το τριτεκνικο, για ποιους μηνες εχουν βαλει?
σαν να ειμαστε ζωα και μας πετανε λεφτα , ουτε αποδειξη αν εγριθηκε η αιτηση η αν κοπηκε και για ποιο λογο, ουτε οτι πληρωνεστε επιδομα τεκνων για αυτους τους μηνες , και τριτεκνικο γι αυτους τους μηνες.
προφανως απο οτι υπολογιζω τωρα
αν εχουν βαλει επιδομα τεκνων 6 μηνων 2 τριμηνα και επιδομα τριτεκνου 1 τετραμηνο, μου την εχουν φερει , με εχουν ανεβασει εισοδηματικη κατηγορια .
τους πουστηδες αφου ειμαι ξεκαθαρα κατω απο το οριο που εχουν θεσει ως σκαλοπατι (το τερμακτο μου εισοδημα φυσικα).
και τωρα τι; που διαμαρτυρομαστε ; που κανουμε ενσταση ; στην αορατη αρχη? -
To τριτεκνικό επίδομα έχουν πει ότι θα μπει σε τρεις δόσεις από 500€ τη φορά. Η πρώτη δόση υποτίθεται ότι μπήκε στις 14/8 για όσους είχαν εκκαθαριστεί οι δηλώσεις τους μέχρι τότε.
Aλλά γιατί τρώγεσαι, δεν περίμενες να τα εισπράξεις; Δεν θα σου ανέβαζε το εισόδημα ούτως ή άλλως;
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 013_516218
Φοροφυγάδες βαφτίζονται οι Ελληνες του εξωτερικού
Φορολογούνται αναδρομικά για εισοδήματα ετών που έχουν σε άλλες χώρες, λόγω κάποιου μικρού ενοικίου από ακίνητο που εισπράττουν στην Ελλάδα.Μπορεί κάποιος να μου πει πως βρίσκουν εισοδήματα στην αλλοδαπή? Υπάρχει περίπτωση τωρα να δοκίμασαν να κάνουν διασταύρωση?
Ξέρουν ποιος είναι έξω? -
Περιμένω από 17/7 να βγει το εκκαθαριστικο των γονιών και ακόμη τίποτα να ανησυχήσω; μπαίνω κάθε μέρα στο taxis net και ακόμη περιμένω...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
H τράπεζα ενημερώνει. Στο gsis τον παίζουν.
Και σε μένα το ίδιο. Πλήρωσα όλο τον φόρο στις 28/8 με το εκτυπωμένο εκκαθαριστικό και στο taxis έχει σαν ληξιπρόθεσμη την πρώτη δόση.
Από τη στιγμή που έχεις την απόδειξη από την τράπεζα δε νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας.Μα υπαρχει μια σημειωση καπου εκει στα δεξια που γραφει:
Ενδεχεται να εμφανιζονται ως ανεισπρακτες οφειλες και οσες εχετε προσφατα πληρωσει κλπ,κλπ..Απαιτουνται δυο (2) εργασιμες ημερες απο την ημερα πληρωμης στην Τραπεζα.Εεεε αντι για 2 εσεις βαλτε 22 .......
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στις 26/8 η μητέρα μου πλήρωσε στην τράπεζα την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος με το εκκαθαριστικό που της τύπωσα. Εντούτοις το taxis έχει βγάλει την πρώτη δόση ληξιπρόθεσμη και έχει βάλει και προσαύξηση 1%. Ακόμη και σήμερα οκτώ μέρες μετά υπάρχει αυτή η εικόνα. Είναι λογικό να παίρνει τόσες μέρες να ενημερωθεί από την τράπεζα;Μην αγχώνεσαι, αργεί να ενημερωθεί το σύστημα.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Περιμένω από 17/7 να βγει το εκκαθαριστικο των γονιών και ακόμη τίποτα να ανησυχήσω; μπαίνω κάθε μέρα στο taxis net και ακόμη περιμένω...Ακριβώς απο 17/7 περιμενω εκκαθαριση της μητερας μου συνταξιουχου μια απλή - απλή δηλωση ( χρεωστική ) και ακομη δεν....' γινεται ελεγχος ' λεει ...σε τι ακριβώς ? ,δεν θελουν ρε να μαζεψουν λεφτα αυτοί ,**δεν θελουν **..ΤΕΛΟΣ
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Περιμένω από 17/7 να βγει το εκκαθαριστικο των γονιών και ακόμη τίποτα να ανησυχήσω; μπαίνω κάθε μέρα στο taxis net και ακόμη περιμένω...Η δήλωση έχει υποβληθεί μέσω διαδικτύου στις 26/07/2013. Θα ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της δήλωσή σας, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπληρώσατε, μέσω της ιστοσελίδας www.gsis.gr.
https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/ ... -search.doΤο δικό μου .Για να μην πω και για την αιτηση που έκανα στην ΔΕΔΗΕ για Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο απο τις 25-6-13 και ακόμα περιμένω την απάντηση απο το υπουργείο οικονομικών
-
Αει καλά και εγώ την έκανα 28-8 και μπαίνω κάθε μέρα ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περιμένω από 17/7 να βγει το εκκαθαριστικο των γονιών και ακόμη τίποτα να ανησυχήσω; μπαίνω κάθε μέρα στο taxis net και ακόμη περιμένω...
Η δήλωση έχει υποβληθεί μέσω διαδικτύου στις 26/07/2013. Θα ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της δήλωσή σας, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπληρώσατε, μέσω της ιστοσελίδας http://www.gsis.gr.
https://www1.gsis.gr/webtax2/incomefp2/ ... -search.doΤο δικό μου .Για να μην πω και για την αιτηση που έκανα στην ΔΕΔΗΕ για Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο απο τις 25-6-13 και ακόμα περιμένω την απάντηση απο το υπουργείο οικονομικών
Ακριβως τα ιδια όσον αφορα την εκκαθαριση μεσω taxisnet ,δεν αγχωνομαι πλεον ,εχω σταματησει εδω και 1 βδομαδα να το ελεγχω ,να πανε να μαμηθουνε....και να σκεφτεις ( μια συνταξη δηλωνει και τιποτε απολυτως αλλο λεμε ,82χρονών !) ,γεια σου χαρη Θεοχαρη με τις διασταυρωσεις σου και τα sql σου τα περιεργα ,δεν θελουν λεμε...
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Η δήλωση έχει υποβληθεί μέσω διαδικτύου στις 26/07/2013. Θα ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της δήλωσή σας, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπληρώσατε, μέσω της ιστοσελίδας http://www.gsis.gr.
Ακριβως τα ιδια όσον αφορα την εκκαθαριση μεσω taxisnet ,δεν αγχωνομαι πλεον ,εχω σταματησει εδω και 1 βδομαδα να το ελεγχω ,να πανε να μαμηθουνε....και να σκεφτεις ( μια συνταξη δηλωνει και τιποτε απολυτως αλλο λεμε ,82χρονών !) ,γεια σου χαρη Θεοχαρη με τις διασταυρωσεις σου και τα sql σου τα περιεργα ,δεν θελουν λεμε...
Οι άνθρωποι είναι πολύ τρόμπες λέμε, δεν θέλουν να μαζέψουν λεφτά! Και εμένα οι γονείς ο ένας είναι μισθωτός και ο άλλος συνταξιούχος! Τι περιμένει ο Θεοχάρης, ούτε και αυτός δεν ξέρει μου φαίνεται Αλλά εμείς φταίμε που θέλουμε να τους τα πληρώσουμε στην ώρα τους
-
ειναι πανεξυπνοι
πηρα πετρελαιο σε 2 δοσεις . η πρωτη τον δεκεμβρη και πηρα μετα λιγο το επιδομα θερμανσης. η δευτερη δοση ηταν τον απριλη και το επιδομα δεν το ελαβα ποτε
επικοινωνω μαζι τους και μου απαντουν οτι δεν ειναι καταχωρημενη η αγορα απο το ηφαιστος.ο πρατηριουχος φιλος, του λεω τι γινεται ρε μηπως ξεχασες να το δηλωσεις; μου λεει καθε βραδυ τα περναω , οριστε παρε ημερωμηνια και αριθμο καταχωρησης και το αφμ μου να δουμε τι θα σου πουν (υπ οψιν λεει στους πελατες μου απο γεναρη και μετα δεν εχει δοθει επιδομα και σε ολους οσους επικοινωνησαν δινουν την ιδια απαντηση, ουτε στον ιδιο τον πρατηριουχο εχουν δωσει το επιδομα)
τρελλαμενος τους γραφω ενα οργισμενο εμαιλ χθες βραδυ οπου τους δινω ολα τα στοιχεια , και αναφερω οτι θα δωθουν στον τυπο ολα τα εμαιλ και θα απευθυνθω στον εισαγγελεα καθως φοβαμαι υπεξαιρεση των χρηματων μου.
απαντηση αστραπη πρωι πρωι ,ναι μεν τωρα εχει γινει καταχωρηση , αλλα δεν ειναι σωστος ο αριθμος της δεη . με ενα σμπαρο δυο τρυγονια , τωρα πια δεν μπορεις να αποδειξεις τιποτα , και τσακωνεσαι με τον πρατηριουχο .
επιπλεον η εφαρμογη εχει σταματησει και πανε τα λεφτα .
κερασακι τα παπαγαλακια ολη την ωρα στην τβ να μας βομβαρδιζουν οτι απο τα 280 εκατομμυρια εμεις οι μαλακες πολιτες πηραμε μονο τα 80 και τωρα οι πεφωτισμενοι ηγετες ψαχνουν να βρουν τροπο να μας δινουν το επιδομα θερμανσης που εμεις δεν θελουμε.
υπ οψιν επειδη και οι 2 πρατηριουχοι του χωριου ειναι φιλοι το ιδιο συμβαινη και με του αλλου τους πελατες και ουτε και εκεινος για το δικο του σπιτι εχει παρει επιδομα.
συν οτι αυθερετα μου αλλαξαν κατηγορια για το επιδομα τεκνων και χανω απο εκει αλλα 450 ευρω , συν τους φορους συν το φπα για συντηρηση 6μελους οικογενειας συν οτι εκλεισαν τα σχολεια και πρεπει να πηγαινοφερνουμε τα παιδια μια και ταλαμογια οι δημαρχοι δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν τα κτελ .
θεωρω πια οτι ειμαι σε πολεμο με την ελληνικη ελιτ που ειναι το κρατος .
εχει δοθει εντολη ακομη και τα παιδια να διαπραγματευονται το φπα στο περιπτερο και να μην παιρνουν αποδειξη. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
...θεωρω πια οτι ειμαι σε πολεμο με την ελληνικη ελιτ που ειναι το κρατος .
εχει δοθει εντολη ακομη και τα παιδια να διαπραγματευονται το φπα στο περιπτερο και να μην παιρνουν αποδειξη.Αν και είμαι από τους 'μαλάκες' της υπόθεσης, καθώς είμαι τυπικός μέχρι αηδίας στο θέμα των φόρων (η γυναίκα μου με 'βρίζει' επί του θέματος), δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την κατακλείδα σου...όπως έχω ήδη πει και πιο πριν, παίρνω πλέον σχεδόν βασικό μισθό, και ταυτόχρονα πρέπει να δώσω σχεδόν 6 από τους 12 μισθούς μου μόνο στην Εφορία.
Κοινώς μας γ@#@νε ασάλιωτα...
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος