Ο χρήστης spiros έγραψε:
να δω αποδειξη απο νυχτερινο μαγαζι και τελλλος!
Το τελευταίο διάστημα έχω παρατηρήσει το εξής:
Όταν πας σε ένα νυχτερινό μαγαζί, στο bar και όχι με τραπέζι, πληρώνεις στην είσοδο και σου δίνουν την απόδειξη εισόδου που αποτελείται από το κύριο στέλεχος και ένα κουπόνι για το ποτό. Αν παρατηρήσετε όταν πάτε στο bar και πάρετε το ποτό, κρατάνε ολόκληρο το στέλεχος χωρίς να κόψουν το κουπόνι!
Το συγκεκριμένο μου έκανε εντύπωση πριν δύο Παρασκευές όταν είχα πάει Ακρωτήρι. Είχα φτάσει με μια φίλη μου σχετικά νωρίς 23.30-23.45 οπότε μπαίνουμε για ένα ποτάκι (χωρίς τραπέζι). Πληρώνουμε είσοδο και όπως κατευθυνθήκαμε στο τελευταίο bar το ανοιχτό στο βάθος αριστερά που βλέπει θάλασσα, επειδή ήταν χαλαρά τα παιδιά στο bar και η μουσική χαλαρή κάναμε και λίγο καλαμπούρι, παρατήρησα πως το παιδί που ήταν στο bar και πήρε τις αποδείξεις, τις πήρε προσεκτικά, τις τοποθέτησε κάπου στην άκρη (χωρίς να τις τσαλακώσει ή να τις πετάξει) και απλά η κίνηση αυτή μου χτύπησε λίγο έντονα στο μάτι (ίσως και λόγω της χαλαρότητας της ώρας όπου φαινόντουσαν όλες οι κινήσεις καθαρά) και με έβαλε σε υποψίες. Δεδομένου ότι ήταν ακόμα νωρίς, σκέφτηκα ότι κάλλιστα οι συγκεκριμένες αποδείξεις εισόδου θα μπορούσαν να ξαναπροωθηθούν στο ταμείο της εισόδου και να ξαναχορηγηθούν σε επόμενους πελάτες...
Από εκείνο το βράδυ, αναλογιζόμενος ότι το ίδιο είχε γίνει και σε άλλα μαγαζιά, το παρατήρησα και το επόμενο ΣΚ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, και μάλλον είναι άλλη μια τεχνική για να αποκρύπτουν σημαντικά έσοδα...
Πλέον όπου πηγαίνω θα κόβω το κουπόνι από το κύριο στέλεχος.