-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Παιδιά... Για το opel astra Μιλάμε ακόμα ή μου φαίνεται;Βασικά όχι, μιλάμε πάλι για την αξιοπιστία των vag...
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Παιδιά... Για το opel astra Μιλάμε ακόμα ή μου φαίνεται;Οχι,μην μπερδευεσαι
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Παιδιά... Για το opel astra Μιλάμε ακόμα ή μου φαίνεται;
Βασικά όχι, μιλάμε πάλι για την αξιοπιστία των vag...
Δεν είναι κακό να μιλάμε για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων στην ίδια κατηγορία, αλλά εδώ έχουμε 3 σελίδες και μιλάμε για καδένα ή ιμάντα. ΕΛΕΟΣ
-
Πάω να το δω αύριο από κοντά να δούμε τι λέει...
-
Δε με εντυπωσίασε από κοντά. Βέβαια δεν μπορούσες να το δεις και κανονικά, ήταν σε ένα περιστρεφόμενο πλαίσιο, στο οποίο δε σου επιτρεπόταν να ανέβεις ώστε να χαζέψεις και το εσωτερικό του. Όμορφες γραμμές αλλά μέχρι εκεί. Α, είναι και ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Το μοντέλο είναι σε ασημί χρώμα κάτι που δε μου άρεσε επίσης, χάθηκε να το φέρουν σε ένα ωραίο χρωματάκι;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
... Το μοντέλο είναι σε ασημί χρώμα κάτι που δε μου άρεσε επίσης, χάθηκε να το φέρουν σε ένα ωραίο χρωματάκι;Είναι στο χρώμα που ενδιαφέρει ... το εταιρικό leasing! Γι' αυτό η πρώτη προβολή σε ασημί!
-
Καλημερα παιδια,
το ειδα σε photos και μου αρεσει και απο την εμπειρια μου με opel μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.
Ειμαι ενα βημα πριν κλεισω το cruze και μου βγαινει το astra και τα χαλαει ολα.
Ξερει κανεις εξοπλισμο και τιμες η πρεπει να παω αντιπροσωπεια?
Διαβασα οτι το βγαζει 1.4turbo αλλα εξακολουθω να φοβαμαι. Ποσο μαλλον εναν κινητηρα που δεν εχει δοκιμαστει. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημερα παιδια,
το ειδα σε photos και μου αρεσει και απο την εμπειρια μου με opel μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.
Διαβασα οτι το βγαζει 1.4turbo αλλα εξακολουθω να φοβαμαι. Ποσο μαλλον εναν κινητηρα που δεν εχει δοκιμαστει.χιλιες φορες καλυτερα το αστρα απο το κρουζ.....ευτυχως προλαβες... ουφ
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /92902.asp
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημερα παιδια,
Διαβασα οτι το βγαζει 1.4turbo αλλα εξακολουθω να φοβαμαι. Ποσο μαλλον εναν κινητηρα που δεν εχει δοκιμαστει.Είμαι σίγουρος ότι πριν τον βγάλουν τον κινητήρα τον έχουν δοκιμάσει εξαντλητικά. Πολλοί κινητήρες θα έχουν κάνει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα. Με βλέπω σίγουρο για τον 1400κ.ε. 140 hp.
-
Δεν βλέπω κανένα λόγο ανησυχίας. Οι Turbo είναι πλέον μονόδρομος, ειδικά για πλαδαρά (4,4 μέτρα και ποιος ξέρει πόσα κιλά) αυτοκίνητα σαν το Astra που απαιτούν ροπή της προκοπής για να κινηθούν αξιοπρεπώς. Και 140 ίπποι από 1400 κυβικά δεν είναι δα και κανένα τρελό ξεζούμισμα του κινητήρα, μην τρελαθούμε κιόλας...
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλημερα παιδια,
Διαβασα οτι το βγαζει 1.4turbo αλλα εξακολουθω να φοβαμαι. Ποσο μαλλον εναν κινητηρα που δεν εχει δοκιμαστει.Και 3 κινητήρες να αλλάξεις στο Astra, πάλι κερδισμένος θα βγεις στο τέλος σε σχέση με το Cruze.
-
Μολις γυρισα απο την εκθεση στο Ελληνικο, ειδα το Αstra απο κοντα δυστηχως ομως το ειχανε κλειδωμενο
Ενταξει καλο ηταν ,δεν ειναι ασχημο αμαξι ,αλλα δεν μου εκανε και καποια ιδιαιτερη εντυπωση, θα το χαρακτηριζα σχετικα αδιαφορο εξωτερικα αλλα ομως το εσωτερικο του ηταν πολυ ομορφο
να και καποιες φωτο που τραβηξα -
κλειδωμενο.....
σιγα μην χαλασουν την αποκλειστικοτητα. βλακες
-
Εμενα μου αρεσει αυτο μιλαμε για το αμαξι βγαζει και την κοπελια φωτο!!!Γιατι δεν της ειπες να παρει καποια ποζα ρε???
-
Σαν την AR Milano είναι
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σαν την AR Milano είναιη μηπως η αλφα ειναι σαν το αστρα;;;;;
-
οποιος το εβγαλε πρωτος ειναι ο αυθεντικος
Σεναριο συνομωσιας
για αυτο η αλφα αφησε να διαρρευσουν φωτογραφιες για να φανει οτι την αντεγραψαν και εβγαλαν το αστρα σε χρονο dt
-
έχει να πουληθεί leasing και εταιρικό πάλι... ...χαμός θα γίνει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
έχει να πουληθεί leasing και εταιρικό πάλι... ...χαμός θα γίνει.
Opel Astra 2009