-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
στον edit [Krusenstern] ρωτησες με τι επιτοκιο σου δινει το κολτ?που ειναι αυτος? εχει σελιδα στο internet???
-
Aπό τα τρία πιο συμφέρουσα είναι η αγορά του colt(και ως προς το κόστος κτήσης και ως προς το κόστος συντήρησης πιστεύω). Eμένα μου αρέσει περισσότερο και εμφανισιακά. Στη θέση σου θα έβλεπα αντι του πόλο και του φάμπια τους άλλους δυο Ιάπωνες. Ηonda jazz και το νέο yaris.
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
στον edit [Krusenstern] ρωτησες με τι επιτοκιο σου δινει το κολτ?
που ειναι αυτος? εχει σελιδα στο internet???
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=18008
Είναι ο edit by Krusenstern
Μεγάλη μούρη αυτός ο edit [Krusenstern] πάντως
Από τα 3 με καθαρά εμφανισιακά κριτήρια προτιμώ το Colt -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
To θέμα μεταφέρθηκε στους 'κατασκευαστές και μοντέλα' [mod]
Έχει ένα παραπάνω γράμμα ή ένα λιγότερο;;;
Απαιχτος....
-
κοστος συντηρησης το fabia δεν συγκρινεται ο παζαροπουλος δινει 5 χρονια δωρεαν service... για τα δυο που προτυνεις δεν μου αρεσουν ωστοσο στο yaris θα ριξω μια ματια...
-
γιατι εννοειται??Πιο 'φρέσκο' από τα άλλα δύο, σε όλα του. Τα Fabia και Polo, είναι και τα δύο... Polo, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν και νομίζω το τσέχικο είναι λίγο καλύτερο στο δρόμο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
στον edit [Krusenstern] ρωτησες με τι επιτοκιο σου δινει το κολτ?
που ειναι αυτος? εχει σελιδα στο internet???
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=18008
Είναι ο edit by Krusenstern
Μεγάλη μούρη αυτός ο edit [Krusenstern] πάντωςΕυχαριστώ πολύ που με βάζετε να κάνω έντιτ σε καμιά δεκαριά ΑΚΟΜΑ δημοσιεύσεις
Να θυμίσω ότι κάποιοι χρήστες δεν διαβάζουν ΟΛΑ τα θέματα, και δεν μπορούν να ξέρουν αν κάνετε πλάκα ή όχι
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
γιατι εννοειται??
Πιο 'φρέσκο' από τα άλλα δύο, σε όλα του. Τα Fabia και Polo, είναι και τα δύο... Polo, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν και νομίζω το τσέχικο είναι λίγο καλύτερο στο δρόμο.
ναι αλλα το colt ειναι και σαρακακης... πηγα στην καβαλας και οτaν ειπα για cz3 μονο που δεν με διωξαν.... καλα μονο evo πουλαν εκει? θα δοκιμασω και σε αλλη mitsu...
-
κανε test drive και στα 3 κα πες μας
swift 1500? -
καλη ιδεα το swift αλλα ειναι εισαγωγης και δεν ξερω τι προβληματα μπορει εχε αυτο...
-
ηλίοροφη να βαλω? 600 euro παραπανω και για τα τρια αλλα και καθυστεριση στην παραδωση...
-
Κοίτα και τα Swift - Grande Punto
-
το swift εχει 5 μηνες αναμονη... παρα πολυ!!!! και το punto που ειδα πολυ ψευτικο μου φανηκε ειδικα στο εσωτερικο
-
πολο και φαμπια εχουν παλιωσει κατα τη γνωμη μου..και οι εκδοσεις που δινεις ειναι και ακριβες...
-
Colt.
Δες http://www.coltclub.gr γιά γνώμες.
-
μολις γυρισα απο fiat, peugeot, opel & toyota.λοιπον μπαινω στην toyota λεω θα ρωτησω για yaris corrola... βλεπω μπροστα μου το aygo τιμη 12,000 κατι... λεω δεν γινεται λαθος κανω..διπλα το yaris...14000 το χιλιαρακι... δηλαδη η corrola ποσο θα εχει σκεφτομαι ... μεταβολη και προς την εξοδο... τι νομιζουν οτι πουλανε εκει καμια ferrari???? στην peugeot δεν ειχαν τιμες ακομα για το 207 και το 206 οι τιμες ιδιες επομενως παλι εξω... στην opel ηξερα τι παιζει για το astra επομενως βολτα εκανα (το corsa δεν με ενδιαφερει για προσωπικους λογους). Τελος στην fiat μπηκα παλι σε σκεψεις... το grande punto... sporting 1.4 16v 95hp με 17' ,bucket body kit τιμη 14200!!! καλα παμε σκεφτομαι!! επιτοκιο?? 5.5% αρα η δοση στους 48 μηνες 240 euro εξαιρετα!!! και ενα σωρο δωρα πρεπει να αναθεωρησω την αποφαση μου... τωρα πλεον μπερδευτικα...
-
το γκραντε πουντο ειναι σιγουρα καλυτερο απο τα πολο και φαμπια που εχεις στη ψηφοφορια...αλλα ειναι και πιο μεγαλο απο το κολτ...
-
Εάν δέν έχεις κάνει τέστ μέχρι τώρα κάνε στο 1300 colt και θα δείς καλό τράβηγμα μέχρι τα κόκκινα.Εγώ που το έκανα τέστ έμεινα κατενθουσιαμένος για 1300άρι άσε που ο ήχος του είναι καλός,(μπάσος)απορώ που το θάβουνε ότι είναι θορυβώδες δηλαδή τη θέλανε εκκλησία!!νεανικό σπόρ αυτοκίνητο είναι.Σε κόκκινο είναι γ@μ@to
-
μολις γυρισα απο fiat, peugeot, opel & toyota.λοιπον μπαινω στην toyota λεω θα ρωτησω για yaris corrola... βλεπω μπροστα μου το aygo τιμη 12,000 κατι... λεω δεν γινεται λαθος κανω..διπλα το yaris...14000 το χιλιαρακι... δηλαδη η corrola ποσο θα εχει σκεφτομαι ... μεταβολη και προς την εξοδο... τι νομιζουν οτι πουλανε εκει καμια ferrari???? στην peugeot δεν ειχαν τιμες ακομα για το 207 και το 206 οι τιμες ιδιες επομενως παλι εξω... στην opel ηξερα τι παιζει για το astra επομενως βολτα εκανα (το corsa δεν με ενδιαφερει για προσωπικους λογους). Τελος στην fiat μπηκα παλι σε σκεψεις... το grande punto... sporting 1.4 16v 95hp με 17' ,bucket body kit τιμη 14200!!! καλα παμε σκεφτομαι!! επιτοκιο?? 5.5% αρα η δοση στους 48 μηνες 240 euro εξαιρετα!!! και ενα σωρο δωρα πρεπει να αναθεωρησω την αποφαση μου... τωρα πλεον μπερδευτικα...Φίλε μου η Corolla αυτη τη στιγμη εχει 14 χιλιαρικακια !!!
Όσο για το Punto, αν εχεις τα μισα για προκαταβολη , σου κανουν ατοκες δοσεις τα υπολοιπα
Το yaris εχει 13600 -
Ο χρήστης S_Mario έγραψε:
μολις γυρισα απο fiat, peugeot, opel & toyota.λοιπον μπαινω στην toyota λεω θα ρωτησω για yaris corrola... βλεπω μπροστα μου το aygo τιμη 12,000 κατι... λεω δεν γινεται λαθος κανω..διπλα το yaris...14000 το χιλιαρακι... δηλαδη η corrola ποσο θα εχει σκεφτομαι ... μεταβολη και προς την εξοδο... τι νομιζουν οτι πουλανε εκει καμια ferrari???? στην peugeot δεν ειχαν τιμες ακομα για το 207 και το 206 οι τιμες ιδιες επομενως παλι εξω... στην opel ηξερα τι παιζει για το astra επομενως βολτα εκανα (το corsa δεν με ενδιαφερει για προσωπικους λογους). Τελος στην fiat μπηκα παλι σε σκεψεις... το grande punto... sporting 1.4 16v 95hp με 17' ,bucket body kit τιμη 14200!!! καλα παμε σκεφτομαι!! επιτοκιο?? 5.5% αρα η δοση στους 48 μηνες 240 euro εξαιρετα!!! και ενα σωρο δωρα πρεπει να αναθεωρησω την αποφαση μου... τωρα πλεον μπερδευτικα...
Φίλε μου η Corolla αυτη τη στιγμη εχει 14 χιλιαρικακια !!!
Όσο για το Punto, αν εχεις τα μισα για προκαταβολη , σου κανουν ατοκες δοσεις τα υπολοιπατο έχει πάρει ήδη!
-
Καλα μην χτυπατε ρε παιδια ...
polo fabia colt