-
Θάνο καμία σχέση ρε, μιλάμε για αμάξι με ένα τόνο πράματα πάνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θάνο καμία σχέση ρε, μιλάμε για αμάξι με ένα τόνο πράματα πάνω.To λεω γιατι συνηθως ειναι το μετρο συγκρισης σου
-
Σε αμάξια ίδιας κατηγορίας φυσικά. Δεν είναι και AR δα να μην έχει ανταγωνιστές.
-
flame bait!
δεν μας λες τι ειχε το ταπερακι επανω? -
Κεφτεδακια ,ελιες.......
-
Χθες πηρε η κορη μου το civic 1.8 5d auto.
Παρα πολυ καλο !!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οδήγησα ένα τάπερ σήμερα... Προηγούμενης γενιάς, f/l, με πολλά καλούδια πάνω (+ μπλοκέ).... Καλά πάει... Λίγο καλύτερο τιμόνι θα ήθελα μόνο.Η θεση οδήγησης πως σου φάνηκε?
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Χθες πηρε η κορη μου το civic 1.8 5d auto.Παρα πολυ καλο !!!!!!
Καλο ταξιδο φιλε μου καλα και ασφαλη χιλιομετρα το f/l πηρε?
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Χθες πηρε η κορη μου το civic 1.8 5d auto.Παρα πολυ καλο !!!!!!
Καλοτάξιδο!
Είναι εξαιρετικό, αλλά ΠΟΛΥ ακριβό!! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
flame bait!
δεν μας λες τι ειχε το ταπερακι επανω?Eγώ flame bait; Λάθος βλέπεις.
Μπλοκέ είπα ε; Κορωνοπήνιο από CRV Αμερικής, CAI, άλλα μπεκ, πρόγραμμα με ένα μαντζαφλέρι που μπαίνει στον εργοστασιακό εγκέφαλο μέσα, εξάτμιση ολόσωμη, αναρτήσεις TEIN (λεπτομέρειες δεν ξέρω, μπορώ να μάθω όμως)... Αυτά χοντρά χοντρά, μπορεί να ξεχνάω/μην γνωρίζω κάτι βέβαια.
Άλλη φάση το μπλοκέ ρε πστ... Κορυφαία αίσθηση να πατάς μέσα στο άπεξ, να ακούς τα λάστιχα να στριγγλίζουν λίγο και να πετάγεσαι μπροστά έχοντας βάλει λίγα μούτρα μέσα.
-
μουτρα? don't know this word!
-
Σατανικέ πισωκίνητε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
flame bait!
δεν μας λες τι ειχε το ταπερακι επανω?Eγώ flame bait; Λάθος βλέπεις.
Μπλοκέ είπα ε; Κορωνοπήνιο από CRV Αμερικής, CAI, άλλα μπεκ, πρόγραμμα με ένα μαντζαφλέρι που μπαίνει στον εργοστασιακό εγκέφαλο μέσα, εξάτμιση ολόσωμη, αναρτήσεις TEIN (λεπτομέρειες δεν ξέρω, μπορώ να μάθω όμως)... Αυτά χοντρά χοντρά, μπορεί να ξεχνάω/μην γνωρίζω κάτι βέβαια.
Άλλη φάση το μπλοκέ ρε πστ... Κορυφαία αίσθηση να πατάς μέσα στο άπεξ, να ακούς τα λάστιχα να στριγγλίζουν λίγο και να πετάγεσαι μπροστά έχοντας βάλει λίγα μούτρα μέσα.
Πιθανον Κ-pro,ξερεις ποιος το ρυθμισε?
-
gear tech engineering, Ζομπολας...
-
Στο αγγλικό CAR έχει μια μικρή γνωριμία/τεστ από civic type-R LSD και αν και δεν το διευκρινίζει προφανώς πρόκειται για έκδοση με εργοστασιακό μπλοκέ, λογικά αυτό του 4πορτου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
gear tech engineering, Ζομπολας...OΚ γιατι λιγο δυσκολο να εγινε εδω Θεσσαλονικη και να γινει και σωστο.Ο Γιωργος,πολυ καλος
-
Mια ερώτηση. Συνάδελφος έχει ένα jazz '03 και θέλει να αλλάξει μπαταρία. Το θέμα είναι ότι αυτή που έχει τώρα είναι πολύ μικρή και σε Ah, αλλά και σε μέγεθος. Έχει αλλάξει κάποιος μπατ. σε jazz και αν ναι τι έβαλε? (που να χώρεσε κιολας )
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Mια ερώτηση. Συνάδελφος έχει ένα jazz '03 και θέλει να αλλάξει μπαταρία. Το θέμα είναι ότι αυτή που έχει τώρα είναι πολύ μικρή και σε Ah, αλλά και σε μέγεθος. Έχει αλλάξει κάποιος μπατ. σε jazz και αν ναι τι έβαλε? (που να χώρεσε κιολας )Οι διαστάσεις είναι στάνταρ. Υποθέτω το Jazz παίρνει 45άρα απο αυτές με τους λεπτούς πολους?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Mια ερώτηση. Συνάδελφος έχει ένα jazz '03 και θέλει να αλλάξει μπαταρία. Το θέμα είναι ότι αυτή που έχει τώρα είναι πολύ μικρή και σε Ah, αλλά και σε μέγεθος. Έχει αλλάξει κάποιος μπατ. σε jazz και αν ναι τι έβαλε? (που να χώρεσε κιολας )
Οι διαστάσεις είναι στάνταρ. Υποθέτω το Jazz παίρνει 45άρα απο αυτές με τους λεπτούς πολους?
Μπορεί και 36άρα.
ότι και να κάνει πάντως να αποφύγει μία μεγαλύτερη και βαρύτερη μπαταρία. Επιπλέον να μην σκεφτεί τα 10 ή 20 € καθώς έστω και ένα κιλό λιγότερο έχει σημασία.
-
στο site του Σαρακάκη είδα οτι φέρνει το S2000 σε λευκό...αληθεύει?
HONDA FORUM