-
Το έχουμε πει.... το CR-Z σύντομα θα έρθει και με τον μικρό τούρμπο και χωρίς υβριδικά καλούδια.
-
μιξερ δεν το λες ακομα κ σ αυτη την μορφη. Αλλωστε στην τσουκουμπα που ευκολη δεν την λες σαν πιστα περασε πολλα ''γρηγορα'' http://www.fastestlaps.com/tracks/tsukuba.html. Μεχρι κ το θαυμα gt των 170 αλογων απο τι βλεπω....
-
Ρε παίδες, στο civic 8ης γενιάς (αυτό που κυκλοφορεί τώρα) υπάρχει τρόπος στο κλείδωμα (πόρτες) με τον τηλεχειρισμό να κλείνουν και τα παράθυρα;
-
@ greatst
Για το τετράθυρο με βεβαιότητα όχι. Ούτε για το πεντάθυρο έχω ακούσει κάτι σχετικό.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
μιξερ δεν το λες ακομα κ σ αυτη την μορφη. Αλλωστε στην τσουκουμπα που ευκολη δεν την λες σαν πιστα περασε πολλα ''γρηγορα'' http://www.fastestlaps.com/tracks/tsukuba.html. Μεχρι κ το θαυμα gt των 170 αλογων απο τι βλεπω....Ναι αλλα δεν παυει να ειναι μιξερ και χειροτερο απο αυτο που θα μπορουσε
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Ρε παίδες, στο civic 8ης γενιάς (αυτό που κυκλοφορεί τώρα) υπάρχει τρόπος στο κλείδωμα (πόρτες) με τον τηλεχειρισμό να κλείνουν και τα παράθυρα;Υπάρχει
Πάρε Golf
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ greatstΓια το τετράθυρο με βεβαιότητα όχι. Ούτε για το πεντάθυρο έχω ακούσει κάτι σχετικό.
Thanks!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ρε παίδες, στο civic 8ης γενιάς (αυτό που κυκλοφορεί τώρα) υπάρχει τρόπος στο κλείδωμα (πόρτες) με τον τηλεχειρισμό να κλείνουν και τα παράθυρα;
Υπάρχει
Πάρε Golf
Δεν νομίζω...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και φυσικά concept με λίγες προοπτικές για παραγωγή. Ειλικρινά με εκνευρίζουν οι εταιρείες με τα διάφορα concepts...
γιατι θα αγοραζες ποτε κατι τετοιο?
εγώ θα το αγόραζα εύκολα αν δεν είχε κραυγαλέες αεροτομές σπόιλερ κλπ κλπ...
ποιον χαλάει να κυκλοφορεί οικονομικά και ταυτόχρονα να έχει ένα όπλο κάτω από το καπό του? -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
μιξερ δεν το λες ακομα κ σ αυτη την μορφη. Αλλωστε στην τσουκουμπα που ευκολη δεν την λες σαν πιστα περασε πολλα ''γρηγορα'' http://www.fastestlaps.com/tracks/tsukuba.html. Μεχρι κ το θαυμα gt των 170 αλογων απο τι βλεπω....σοβαρές μετρήσεις...
VW Golf 1.4 TSI 122PS Mk VI 1:15.81 98 '08 122 / 1216VW Golf Mk V GT TSI 1:16.31 98 '06 170 / 1246
το μαλθακό ήπιο γκόλφ είναι γρηγορότερο από το σπορτιβ και πολύ δυνατότερο gt
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Υπάρχει
Πάρε Golf
Αυτός σου ζήτησε την γνώμη σου και εσύ τον καταράστηκες πασχαλιάτικα! Γκολφ; Σε ιδιοκτήτη σιβικ;
@ greatst :Σίγουρα γίνεται απλά η χόντα δεν το προτείνει. Τους λόγους δεν τους ξέρω αλλά ισχύει σε όλα τα χόντα που έχουμε και ξέρω!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Υπάρχει
Πάρε Golf
Αυτός σου ζήτησε την γνώμη σου και εσύ τον καταράστηκες πασχαλιάτικα! Γκολφ; Σε ιδιοκτήτη σιβικ;
@ greatst :Σίγουρα γίνεται απλά η χόντα δεν το προτείνει. Τους λόγους δεν τους ξέρω αλλά ισχύει σε όλα τα χόντα που έχουμε και ξέρω!
Αυτό το σύστημα, υποχρεωτικά οταν το κλειδώσεις ανεβαζει και τα παράθυρα?
δεν μπορείς να το κλειδωσεις και να αφήσεις λίγο κανενα παράθυρο ανοιχτό για εξαερισμό? -
Καλησπερα.Εχω civic 5d 2006 με 35000χλμ.Ακουγα ενα θορυβο στο σταματα ξεκινα κλικ κλικ.Το παω στη κουφαλα τον εξουσιοδοτημενο και μου λεει ειναι τα λαμακια απο τα τακακια.Παρενθεση στα 20000 αλλαξα τακακια και μου ειπε στην επομενη αλλαγη θελω δισκους.Παω λοιπον τωρα πριν κανα μηνα 35000χλμ κανω αλλαγη δισκοπλακες τακακια οχι στο εξουσιοδοτημενο βεβαια εβαλα μπρος πισω brembo και στη βολτα που καναμε με το μηχανικο ακουσε το κλικ κλικ και μου ειπε το αυτοκινητο εχει θεμα με τα ημιαξονια .Καθοτι εχω μεχρι το 2013 εχω εγγυηση θα παω μια βολτα να πλακωθω αλλα πριν παω ΜΗΜΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Παίδες δύο ερωτησούλες (Honda Civic 5D 1.4, 'Version 8.1'):α) ο αισθητήρας στο ταμπλό στο κέντρο και τέρμα μπροστά (κοντά στο τζάμι) που λέει στο βιβλίο ότι είναι του κλιματιστικού για το ηλιακό φως, χρησιμεύει και για το αυτόματο ανάμα των φώτων;
β) γιατί στο ηχοσύστημα έχει πλήκτρα 'Disk +' και 'Disk -'?
α) Ο αισθητήρας των αυτόματων φώτων κάνει την δουλειά αυτή.
β) Υπάρχει CDέρα για τον FΝ2 και με αυτό αλλάζεις πιό CD θα διαλέξει να παίξει.
Πάντως το αυτοκίνητο έχει αισθητήρες που τα υπόλοιπα της κατηγορίας του δεν γίνεται να έχουν...
-
-
Δέσμευση ότι θα φτιαχτεί αντικαταστάτης του NSX (με πιο οικολογικό προφίλ όμως) και ότι η γρήγορη έκδοση του νέου Civic είναι στα σκαριά αν και κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ θα φέρει την ονομασία Type-R.
Honda CEO Confirms New NSX and “Hot” 2012 Civic Type R
*Last April, we told you about Honda CEO Takanobu Ito's plans for a successor to the much-missed NSX supercar. Ito had then hinted that the “new NSX” would be more environmentally friendly, possibly using a hybrid powertrain like the Japanese firm's new small coupe, the CR-Z.
On the sidelines of this year's Frankfurt Motor Show, Ito-San reaffirmed the company's commitment to build an NSX successor.
“I spent part of my early career at Honda developing the NSX, and specifically the aluminium body,' Ito told reporters from UK's Autocar. 'I really enjoyed the experience and learned much, so my wish is that Honda engineers have the experience of developing a sportscar like the NSX in the future. Within Honda, our engineers are already looking at developing such a car,” he added.
Ito was not willing to give away any information other than that the new model would be quite different compared to the old NSX.
“The original NSX was about high power but also about good driving experience. Today power-to-weight is what we have to focus on. The NSX was known for its aluminium body, so when we develop our new sportcar we don’t want to copy Ferrari for power, but to also chase efficiency as well,' Ito said.
This is the second coming of the NSX successor: in 2003, Honda displayed the HSC concept pictured here at the Tokyo Motor Show, hinting at a production model. Indeed the company was scheduling a 2010 launch, but the plan was cancelled by then-Honda CEO Takeo Fukui in the middle of the economic crisis.
The high-tech supercar isn’t the only performance model that Honda is developing at the moment. The 2012 Civic's chief engineer, Mitsuru Kariya said that a hot version is also under development.
It seems like Honda’s management changed its mind because it initially denied planning such a version as it didn’t fit in its new, “green” image.
“The performance version is already under discussion”, said Kariya. “We know the Type R was a big success, and we are looking for a car developed in that direction. Whether it will be called Type R is not certain though.”
It’s OK, Mr. Kariya, as long as you stay true to the hardcore character of the original. After all, a rose by any other name would still smell as sweet. *
-
-
Από πού είναι αυτές ?
-
Τιμονάκι από Σιβίκ με αερασκό!
Κούκλα είναι το άτιμο! -
HONDA FORUM