-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μπήκα μέσα σε ένα Accord σε μία έκθεση Honda. Μια χαρά όλα μέσα, όμορφο αμάξι, πολυτέλεια κλπ κλπ.
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Η όπισθεν στο λεβιέ ταχυτήτων δεν είναι ούτε σηκωτή, ούτε προς τα κάτω. Το βρήκα πολύ άσχημο αυτό σε ένα 6άρι κιβώτιο. Θα μου πείτε ότι με τον καιρό ο ιδιοκτήτης μαθαίνει να μην μπερδεύεται. Πιστεύω πάντως ότι ανεξάρτητα απο επιδόσεις, αξιοπιστία, ομορφιά για μένα είναι σοβαρός λόγος απόρριψης.και στο λέξους έτσι είναι, συνηθίζεται δεν είναι τπτ
δεν μπερδεύεσαι πάντως, έχει και ηχητική ειδοποιηση νομίζω
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μπήκα μέσα σε ένα Accord σε μία έκθεση Honda. Μια χαρά όλα μέσα, όμορφο αμάξι, πολυτέλεια κλπ κλπ.
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Η όπισθεν στο λεβιέ ταχυτήτων δεν είναι ούτε σηκωτή, ούτε προς τα κάτω. Το βρήκα πολύ άσχημο αυτό σε ένα 6άρι κιβώτιο. Θα μου πείτε ότι με τον καιρό ο ιδιοκτήτης μαθαίνει να μην μπερδεύεται. Πιστεύω πάντως ότι ανεξάρτητα απο επιδόσεις, αξιοπιστία, ομορφιά για μένα είναι σοβαρός λόγος απόρριψης.ωραίο το accord, το είχα κάνει και Τ.drive, αλλά πολυτέλεια ? όλα πλαστικά είναι, μου έδεινε την αίσθηση ένα click πάνω από κορόλα .... σχετικά με το λεβιέ δεν είχα κανένα πρόβλημα, μην σου πω ότι είναι από τους καλύτερους σε ακρίβεια-αίσθηση, που όμως δεν συνάδει με τις ΠΟΛΥ μαλακές αναρτήσεις του ....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Η όπισθεν στο λεβιέ ταχυτήτων δεν είναι ούτε σηκωτή, ούτε προς τα κάτω. Το βρήκα πολύ άσχημο αυτό σε ένα 6άρι κιβώτιο. Θα μου πείτε ότι με τον καιρό ο ιδιοκτήτης μαθαίνει να μην μπερδεύεται. Πιστεύω πάντως ότι ανεξάρτητα απο επιδόσεις, αξιοπιστία, ομορφιά για μένα είναι σοβαρός λόγος απόρριψης.και στο λέξους έτσι είναι, συνηθίζεται δεν είναι τπτ
δεν μπερδεύεσαι πάντως, έχει και ηχητική ειδοποιηση νομίζω
η οποία λέει τα εξής ανάλογα το τί πάς να κάνεις..
'Ε μάστορα 6τη έπρεπε να βάλεις όχι όπισθεν''Ε μάστορα 5τη ήθελες να βάλεις μη σκαλώνεις το λεβιέ στην όπισθεν'
'Ε μάστορα όπισθεν ήθελες να βάλεις όχι 6τη'
-
Δεν γίνεται να μπερδευτείς
Εν κινήσει και να θες δες μπορείς να βάλεις όπισθεν, δεν πάει ο λεβιές.
Εν στάσει, αν δεν μπορείς να καταλάβεις πότε φτάνει στο τέρμα ο λεβιές... ε... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν γίνεται να μπερδευτείςΕν κινήσει και να θες δες μπορείς να βάλεις όπισθεν, δεν πάει ο λεβιές.
Εν στάσει, αν δεν μπορείς να καταλάβεις πότε φτάνει στο τέρμα ο λεβιές... ε...Καλά ντε μη βαράς, ένα αστείο είπαμε!!!
-
λίγα για τα χόντα ρε, κι ετς
On the serious side, αν υπήρχε τέτοιο θέμα, εγώ θα έλεγα ότι τα 'πατητά/τραβηχτά/κλπ' κιβώτια είναι στοιχείο απόρριψης Είναι πολύ βολική η υλοποίηση της honda.
-
Κι εγώ πριν από 10+ μέρες που παρέλαβα το Civic μου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σχετικά με τις ταχύτητες.
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Κι εγώ πριν από 10+ μέρες που παρέλαβα το Civic μου δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σχετικά με τις ταχύτητες.ακομα ειναι πολυ νωρις
-
Δεν θα έχεις πρόβλημα με το κιβώτιο...άντε να χρειαστεί σε μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα να βάλεις νέα λάδια σασμαν... σιγά το θέμα!
-
του έχεις αλλάξει εσύ;
-
Δεν ξερω τι λετε για το κιβωτιο , αλλα εχει φοβερη αισθηση κ δεν μπερδευεσαι πουθενα . Τωρα για τα λαδια των κιβωτιων δεν ξερω κατι.
-
Τα λαδια στα κιβωτια των honda ειναι οι κλασσικες βαλβολινες 'η παιρνουν απλο λαδι μηχανης ?
Αν θυμαμαι καλα ειχα δει το manual του jazz το οποιο ελεγε οτι το κιβωτιο παιρνει το ιδιο λαδι με τον κινητηρα -
10w/40 και στα κιβώτια των Honda
-
Σε ευχαριστω , καλα το θυμόμουν
-
Aπο τι λεει το επισημο φυλλαδιο της honda , αυτο το λαδι δεν ειναι το απλο της μηχανης αλλα βαλβολινες .HONDA MTF III. K θελει αλλαγη στα 120 χιλ. χλμ .
-
εγώ το άλλαξα στις 30 χιλιάδες παρόλο που στην χόντα θεωρούσαν ότι δεν χρειάζεται...με την αλλαγή ξανάγινε σαν καινούριο!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ το άλλαξα στις 30 χιλιάδες παρόλο που στην χόντα θεωρούσαν ότι δεν χρειάζεται...με την αλλαγή ξανάγινε σαν καινούριο!καλα εισαι και αλλες εταιρειες λενε οτι τα λαδια του κιβωτιου ειναι lifetime .......
-
Είναι lifetime, δεν χρειάζονται αλλαγή πριν χαλάσει το κιβώτιο.
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Aπο τι λεει το επισημο φυλλαδιο της honda , αυτο το λαδι δεν ειναι το απλο της μηχανης αλλα βαλβολινες .HONDA MTF III. K θελει αλλαγη στα 120 χιλ. χλμ .Κάποια σασμάν έπαιρναν και λάδι μηχανής, το καλύτερο είναι να δεις το βιβλιαράκι.
-
Σε μενα παντως οι ταχυτητες μπαινουν μια χαρα ακομα κ ας εχω 60 χιλ χλμ , οποτε δεν το πειραζω ..
Παντως εκει που γινεται της μουρλης ειναι με την ρυθμιση των βαλβιδων. Αλλοι λενε στις 40 χιλ χλμ (τοτε τις εκανα κ εγω )αφου σχεδον απαιτησαν να γινει στον παπρα , αλλοι στις 60 κ αλλοι μετα τις 80 . Το καλυτερο σχολιο παντως το ακουσα απο φιλο μου με ep3 (εχει κοντα στις 200 χιλ χλμ) , τον ρωταγα για την ρυθμιση κ μου απαντα , απλα μην ασχολεισαι . Του λεω δηλαδη ? Κ με αφηνει αναυδο λεγοντας μου , πως μια φορα εκανε ρυθμιση πριν τις 100 χιλ χλμ κ το αυτοκινητο πηγαινε χειροτερα ... Οποτε απο τοτε δεν εχει ξανασχοληθηκε με το συγκεκριμενο θεμα.. -
Ούτε και εγώ είχα πρόβλημα πέραν μιας δυσκολίας στις αλλαγές ένα κρύο πρωινό μέχρι να ζεσταθεί οπότε επέμενα στην αλλαγή!
Περιττό ήταν αλλά άμα μου μπει κάτι στο μυαλό...τα ίδια κάνω και στις αλλαγές λαδιών που τις κάνω σαφώς γρηγορότερα απ' ότι οι υπόλοιποι!
HONDA FORUM