-
Ολα τα λ7 η Αλεξάνδρα Παυλίδου! Μπράβο στους 4Τ!!!
-
Συν το ότι είναι πρωτότυπο!!!...Εξαιρετική δουλεία και ωραίες ηθοποιϊες!
Μπράβο!!!
-
Σαφώς αξιέπαινη η προσπάθεια, αν και το σενάριο στα δύο πρώτα ήταν κάπως grotesque.
Επίσης, η μη διακριτική παρουσία της Toyota δε βοήθησε στο αληθοφανές της σκηνοθεσίας...
Αλήθεια, ένας τύπος που οδηγεί το Avensis ΤΟΣΟ παθητικά στην εθνικιά, που κατεβάζει 4η και 80 χλμ/ώρα, επειδή η συνοδηγός άνοιξε μισό παράθυρο (έλεος...) και που 'θεωρεί' το υβριδικό 'γρήγορο' (πολύ έλεος...), είναι δυνατόν να στρίβει έτσι το ΤS επί της πιστός;; Πού έμαθε; Με 5η/2500 σαλ. στην ευθεία ή μέρα παρά μέρα πάει Μέγαρα και προπονείται;;
Είπαμε να μην είμαστε Γιαγκούλες πίσω από το τιμόνι και Ξερόλες γενικά, αλλά, πιστεύω, ότι η υπέρ το δέον παθητική οδήγηση δεν ταιριάζει σε πολλούς από δω...
Η προσπάθεια όμως, το ξαναματαλέω, αξιέπαινη. Πέρα από τις όποιες μικροενστάσεις του γκρινιάζοντος...
Μπραβίσσιμο. -
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Πολύ καλή γενικά παραγωγή, όντως η καλύτερη ηταν η 6φ και η χειρότερη (πιο ερασιτεχνική) η πρώτη. Μου άρεσαν οι ερμηνείες στην 2η και 4η ιστορία.
Προφανώς και υπήρχαν σφάλματα και ελλείψεις (όντως ηταν εκνευριστικό να βλέπεις παντού Τογιότα) αλλα πιστεύω η προσπάθεια αυτή αξίζει ενα μπράβο...
-
Και γω θεωρω οτι ηταν μια πολυ καλη προσπαθεια σε γενικες γραμμες ...και μπραβο στους ηθοποιους που δεχτηκαν να συνεργαστουν
Απο εκει και περα βελτιωσεις παντα μπορουν να γινουν..νομιζω οτι πρεπει να χειροκροτησουμε ολοι την προσπαθεια αυτη του περιοδικου
-
To special αυτοκίνητο πίστας να είναι Corolla (ουτε καν T sport) ήτανε λίγο άστοχο, δε μπορούσαν να βάλουν ενα MR2?
-
Ωραια τα φιλμακια, αξιεπαινη και η προσπαθεια
-
Πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια και μπράβο για το αποτέλεσμα. Μπορείς πράγματι να έχεις ενστάσεις για λεπτομέρειες αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο εγχείρημα για κάτι τέτοιο. Αν επαναληφθεί στο μέλλον (το ελπίζω) σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. Και για μένα το 6Φ κορυφαίο με το πρώτο λιγότερο προσεγμένο και λίγο ποιο δασκαλίστικο.
Πάντα τέτοια παιδιά και ακόμα καλύτερα. -
Μεγάλο μπράβο στου 4τροχούς γι'αυτό dvd. Σαφέστατα πιο αδύναμη ιστορία απ'όλες ήταν η πρώτη, η οποία είχε και τον πιο έντονο διδακτικό χαρακτήρα σε βαθμό που κούραζε. Πιο πολύ απ'όλες μου άρεσε η δεύτερη 'Ελπίδα για την Ελπίδα', είχε και εκείνο το ωραίο μπάσιμο στην Κ8 με την corolla! (Δεν γυρνάει με τίποτα αυτό το αμάξι). Επίσης μου άρεσαν τα πλάνα από τον Αγ.Μερκούρη με την μηχανή!
Όντως η επιλογή μία απλής corolla για χρήση πίστας ήταν άστοχη. Θα προτιμούσα ένα ΑΕ86! Όπως και το σχόλιο 'Πήρε σπορ αυτοκίνητο ο Μάνος', εννοώντας το prius...
Και εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν εμπλέκονταν οι πίσω τροχοί του Rav όταν οι μπροστινοί σπίναραν συνεχώς. -
Τελικά δεν ήταν η ΤS στην πίστα; Μπα, δεν το πρόσεξα...
-
Κατάφερα και είδα σήμερα το dvd επιτέλους.
Η ιστορία για την οδήγηση στη πόλη έδειχνε πολύ 'παραμύθι' σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αν κτυπήσει το παιδί σου δε περιμένεις να έρθει να σε πάρει ο σύντροφός σου για να πας στο νοσοκομείο το παιδί και ούτε πιστεύω ότι αν έχει κάποιος το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο χτυπημένο θα πηγαίνει 'κυρία' στο δρόμο.
Αν το έδειχναν απλά σαν μια βόλτα ενός ζευγαριού με το παιδί τους στη πόλη σε καθημερινές συνθήκες θα ήταν πιστέυω πιο 'πραγματικό'.Οι υπόλοιπες ιστορίες ήταν πιο στρωτές και 'έπειθαν' περισσότερο.
Πάντως είναι μια προσπάθεια που αξίζει να τη χειροκροτήσουμε και που μόνο από τους 4Τ θα μπορούσε να γίνει. Το περιοδικό αυτό μας έχει μάθει να περιμένουμε κάποια τέτοια ξεχωριστά πράγματα.
Με αυτό έβαλε τον πήχη λίγο παραπάνω και θέλω να δω και συνέχεια.
-
Λίγο άσχετο αλλά εγώ τρελάθηκα με την διαδρομή που
κάνει ο πιτσιρικάς με τη μηχανή. Κάποιος είπε πριν ότι είναι
ο Αγ. Μερκούριος.Που είναι ακριβώς αυτό ρε παιδιά ?!?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
ΤΗ Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου.
Πίσω από το αεροδρόμιο του Τατοΐου είναι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
To special αυτοκίνητο πίστας να είναι Corolla (ουτε καν T sport) ήτανε λίγο άστοχο, δε μπορούσαν να βάλουν ενα MR2?Το ΜR2 δεν έχει πορτ-παγκαζ για να φυλάει μέσα τα κράνη
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κατάφερα και είδα σήμερα το dvd επιτέλους.Η ιστορία για την οδήγηση στη πόλη έδειχνε πολύ 'παραμύθι' σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αν κτυπήσει το παιδί σου δε περιμένεις να έρθει να σε πάρει ο σύντροφός σου για να πας στο νοσοκομείο το παιδί...
Το έχω δει να γίνεται σε πραγματικό περιστατικό. Μερικοί άνθρωποι είναι τελείως άβουλοι, μην πω τίποτα χειρότερο.
-
Αν εξαιρέσουμε τήν οδήγηση με τήν μοτοσυκλέτα καί τα έξι 'Φ' (τρία γνώριζα εγώ) οι υπόλοιπες ιστορίες δέν είχαν κανένα ενδιαφέρον.
Πέρα τών μυνημάτων για τήν ασφαλή οδήγηση,αυτό που μού έμεινε περισσότερο είναι ότι οι οδηγοί τών Πρίους κάνουν τίς μεγαλύτερες μαλακίες!!!!Σας έχω πεί ότι είμαι καί λίγο άτεχνος;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατάφερα και είδα σήμερα το dvd επιτέλους.
Η ιστορία για την οδήγηση στη πόλη έδειχνε πολύ 'παραμύθι' σε σχέση με τις υπόλοιπες. Αν κτυπήσει το παιδί σου δε περιμένεις να έρθει να σε πάρει ο σύντροφός σου για να πας στο νοσοκομείο το παιδί...
Το έχω δει να γίνεται σε πραγματικό περιστατικό. Μερικοί άνθρωποι είναι τελείως άβουλοι, μην πω τίποτα χειρότερο.
Κυκλοφορούν δε ανάμεσά μας.
Αλλά πιστεύω ότι εάν κάποιος ήταν τόσο άβουλος (φυτό) ώστε να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση τόσο λάθος (κατά τι γνώμη μου) δε θα ήταν και τόσο τυπικός οδηγικά. Ζώνες, υπομονή παρά το πρόβλημα κ.λ.π. .
-
Εγώ είδα την πρώτη και τη μισή δεύτερη και ...ΣΤΟΠ. Αυτό που εισέπραξα μέχρι εκεί ήταν μια αίσθηση ότι επέστρεψα στο Δημοτικό αλλά σε μια άλλη χώρα, ίσως Βορειοευρωπαϊκή ίσως φανταστική, αλλά παντελώς αποστειρωμένη.
Το κόνσεπτ μου φάνηκε εντελώς άνευρο και δεν ξέρω τι μυνήματα θα καταφέρει να περάσει. Σίγουρα, όμως, ο τρόπος δεν ταιριάζει στο Ελληνικό ταπεραμέντο.
Κάποια στιγμή ίσως δω και το υπόλοιπο, αλλά ...ξενέρωσα απελπιστικά.
Συμπέρασμα: η τέχνη 'κατά παραγγελία' δεν έχει πάντοτε επιτυχημένα αποτελέσματα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΤΗ Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου.
Πίσω από το αεροδρόμιο του Τατοΐου είναι.
Καλά εκεί είναι ΤΑ μερη. Πάω προς Τατοϊ σχεδόν κάθε μέρα!
-
Και ελεγα με ποιον μοιαζει ο Αλονσο,με ποιον μοιαζει.
Σαν να φερνει κατι του ερωτευμενου σμηνιτη -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και ελεγα με ποιον μοιαζει ο Αλονσο,με ποιον μοιαζει.
Σαν να φερνει κατι του ερωτευμενου σμηνιτη
ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ (4Τ και κινηματογραφος)