-
ανεξάρτητα απο το πόσο χωράω εγώ αλλά όχι ανεξάρτητα απο τους προσφερόμενους χώρους γενικά πάλι Punto θα πρότεινες?
ΥΓ βγάλαμε λαβράκι? krus πάει για G.Punto
-
Δεν ξέρω ειλικρινά.
Πούντο, επειδή είναι καινούριο, κουκλί, και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ΚΑΛΟ αυτοκίνητο. Αναμένονται και τα τούρμπο
147, επειδή επίσης είναι κούκλα (μας τα χάλασε το f/l βέβαια) και επειδή έχει καταπληκτική οδική συμπεριφορά.
Δύσκολο να πω. Ωστόσο, κλίνω προς το καινούριο μάλλον.
-
Πούντο κι από μένα...αλλά 3θυρο.
-
Ζήτω τα διπλά ψαλίδια
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ορθολογιστικά το Punto, καθαρά και μόνο λόγω οικονομίας.Σχεδιαστικά, αν και τα 2 χάνουν πολύ στις 5θυρες εκδόσεις, 147 για μένα.
2003-04, ίσως να μην χάνει πολύ λόγω μεταχειρισμένου η 147. Νομίζω ότι είναι ένα αυτοκίνητο που θα σου μείνει χαραγμένο στη μνήμη πιο πολύ από ό,τι το Grande Punto.
Αν χανουν πολυ το πουντο και οι 147 στις πενταθυρες, δλδ τι να πουν τα υπολοιπα Γαλλογερμανοιαπωνικα χατςμπακ?
-
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα μτχ. τότε Alfa 147, κόκκινη...στο top-ten των ομορφότερων αυτοκινήτων της δεκαετίας. Τ Gpunto είναι πολύ όμροφο και ιδιαίτερα καλό αυτοκίνητο επίσης (από ότι ακούω από φίλους) αλλά, προσωπικά, μόνο η 147 με συγκινεί από αυτά τα δυο...
-
Ούτε θα το σκεφτόμουν καθόλου. 147 ασυζητητί.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Σχεδιαστικά, αν και τα 2 χάνουν πολύ στις 5θυρες εκδόσεις, 147 για μένα.
Αν χανουν πολυ το πουντο και οι 147 στις πενταθυρες, δλδ τι να πουν τα υπολοιπα Γαλλογερμανοιαπωνικα χατςμπακ?
Μμμμ...να σου πω...Το Leon μου είναι μόνο 5θυρο, οπότε δεν χάνει! To Golf δεν είναι και τίποτα σπουδαίο σχεδιαστικά ούτε ως 3θυρο ούτε ως 5θυρο. Το Megane είναι αρκετά προκλητικό (όμορφο ή άσχημο δεν μας νοιάζει) και στην 3θυρη και στην 5θυρη έκδοση. Το 307 είναι τελείως ουδέτερο στην 5θυρη, αλλά τουλάχιστον πρακτικό, ενώ το 3θυρο είναι πραγματικά άχρηστο για μένα...πολύ ογκώδες, καθόλου σπορ γραμμές - τσάμπα πάνε οι χώροι. Corolla, Almera ασχολίαστα όσον αφορά τον σχεδιασμό (με 3 ή 5 ή και 7 πόρτες), το Mazda3 είναι μόνο 5θυρο, οπότε μας μένει το Civic της προηγούμενης γενιάς (το οποίο έχανε πάρα πολύ ως 5θυρο, αλλά πλέον δεν βγαίνει, out of the deal και αυτό) και η C4...Η C4 είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πώς ακούω γνώμες 50-50 υπέρ 3θυρης ή 5θυρης έκδοσης από πολύ κόσμο...
Κατά τη γνώμη μου, τα 3θυρα Grande Punto και 147 είναι πολύ ωραία, πολύ σωστοί σχεδιασμοί και λόγω σπορ χαρακτήρα, δείχνουν 'λίγες' οι 5θυρες εκδόσεις...Βοηθούν σε πρακτικότητα, αλλά για μένα, αυτά τα αυτοκίνητα τα αγοράζεις (αν όχι μόνο, και) για το σχεδιασμό τους...
Τα είπα καλά;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα μτχ. τότε Alfa 147Αν δεν έχει πρόβλημα το μτχ τότε δεν έχω και εγώ
Ξέρει κανείς απο που μπορώ να κατεβάσω το manual της 147?
Αυτό που μου τι σπάει πάρα πολύ στο Punto είναι η ταπετσαρία στην έκδοση dynamic η οποία μου χαλάει την αισθητική για το αυτοκίνητο γιατί για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο το εσωτερικό -
αν τυχον παρεις γκραντε πουντο φροντισε να παρεις μια εκδοση με ζαντες κτλ κτλ, μη παρεις καμια απο τις εκδοσεις που με μετριο επιπεδο εξοπλισμου...
κοκκινο 3θυρο που το εχω δει ειναι πολυ ομορφο με ζαντες απο αυτες που δινει η φιατ...αν δε το θελες για αστικη χρηση θα σου λεγα 147 παντως...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Αν δεν έχει πρόβλημα το μτχ τότε δεν έχω και εγώΤα ιταλικά όσο γερνάνε γίνονται και καλύτερα (δεν το έχω πει εγώ, πωλητής της φιατ το έχει πει!)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν δεν έχει πρόβλημα το μτχ τότε δεν έχω και εγώ
Τα ιταλικά όσο γερνάνε γίνονται και καλύτερα (δεν το έχω πει εγώ, πωλητής της φιατ το έχει πει!)
Μήπως εννοούσε ότι με την πάροδο του χρόνου τα μοντέλα βελτιωνονται?
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες βέβαια... -
nasos/sti
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μα καλα ξανθια εισαι κ θα παρεις πουντο?
τσ τσ τσ
παρε την αλφα παλικαρι μ!Και μετα κατακρινουμε τα διαφημιστικα του GTi
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
μα καλα ξανθια εισαι κ θα παρεις πουντο?
τσ τσ τσ
παρε την αλφα παλικαρι μ!Ωραιος Νασο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα ιταλικά όσο γερνάνε γίνονται και καλύτερα (δεν το έχω πει εγώ, πωλητής της φιατ το έχει πει!)
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες βέβαια...Όχι όχι!!! Είχα πάει να πάρω ένα seicento (ξέρεις, άσπρο με μαύρους προφυλακτήρες και μοναδικό έξτρα πατάκια) και ρώτησα πόσο εγγύηση έχει. Μου είπε ένα χρόνο και επειδή κατσούφιασα με καθυσήχασε λέγοντας ότι 'ό,τι είναι να βγάλει θα το βγάλει στους 6 μήνες' και αμέσως μετά την παραπάνω ατάκα... Ε, και αποφάσισα να το πάρω μεταχειρισμένο!!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αυτό συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες βέβαια...Όχι όχι!!! Είχα πάει να πάρω ένα seicento (ξέρεις, άσπρο με μαύρους προφυλακτήρες και μοναδικό έξτρα πατάκια) και ρώτησα πόσο εγγύηση έχει. Μου είπε ένα χρόνο και επειδή κατσούφιασα με καθυσήχασε λέγοντας ότι 'ό,τι είναι να βγάλει θα το βγάλει στους 6 μήνες' και αμέσως μετά την παραπάνω ατάκα... Ε, και αποφάσισα να το πάρω μεταχειρισμένο!!
...εάν είναι να πιστεύουμε ότι μας λένε οι πωλητές που θέλουν να το 'σπρώξουν'...βράστα!
Η 147 μεταχειρισμένη θα έχει τελειώσει η εγγύηση της εάν είναι 03 ενώ του Πουντάκι θα είναι brand new, φρέσκο και θα έχει 5 χρόνια και εσένα πρώτο οδηγό με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
Για αστείο το ανάφερα...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για αστείο το ανάφερα......γραπτός λόγος...γαρ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...εάν είναι να πιστεύουμε ότι μας λένε οι πωλητές που θέλουν να το 'σπρώξουν'...βράστα!
Η 147 μεταχειρισμένη θα έχει τελειώσει η εγγύηση της εάν είναι 03 ενώ του Πουντάκι θα είναι brand new, φρέσκο και θα έχει 5 χρόνια και εσένα πρώτο οδηγό με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ναι αλλα αν δε του αρεσει και θελει σε ενα χρονο να το πουλησει εχασε τα μισα χρηματα. Γιαυτο μτχ το πολυ 2 ετων.
Grande Punto 95hp καινούριο ή 147 μεταχειρισμένη?