-
Αν ειναι δυνατον!!!!
Το πιο ομορφο αυτοκινητο της κατηγοριας ειναι.
Το ομολογω αν και απο τοτε που τα αγορασε ολα η FIAT, σταματησα να
ειμαι ιταλοφιλος. Μονο η ALFA ΜΑς ΕΜΕΙΝΕ -
καλα σου λεει funkyreverend
τι σχεση εχει η ομαδα του με την αποψη του? -
Ο funky προφανώς έκανε πλάκα!
Εϊστε λίγο καινούριοι και γι' αυτό παρεξηγηθήκατε, μάλλον...
-
οκ αν ειναι ετσι παω πασο...
-
ZeTOv και geo8
Κάνω πλάκα, γιατί είμαι ΠΑΟΚτσής! Είστε όμως καινούριοι και μάλλον περιμένετε ευκαιρία να τσιμπήσετε, κακώς μίλησα. Excuse me, που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.Σκέτο geo8
Για καινούριος, το emoticon εύκολα το χρησιμοποίησες πάντως...Σοκαρίστηκα στα αλήθεια, γιατί πρώτη φορά ακούω από κάποιον να λέει ότι η 147 δεν πιάνει μία, και μάλιστα σε σύγκριση με ένα πιο 'ταπεινό' όχημα και όχι με καμιά Porsche, Ferrari ή κάτι τέλος πάντων 'υψηλού κύρους'. Για να δικαιολογήσεις την απάντησή μου, μπορείς να ψάξεις λίγο στα παλαιότερα θέματα του 4TF. Σαφώς και διαφωνώ μαζί σου, αλλά το γούστο είναι υποκειμενικό. Ρώτησα για να δω αν μιλάς σοβαρά, που από ό,τι φαίνεται είναι αλήθεια. Αυτά από εμένα και ελπίζω να σας βλέπουμε για πολύ καιρό στο 4TF...
-
Φιλε μου funkyreverend τωρα μιλησες σωστα..
Ειπαμε η εξωτερικη εμφανιση ειναι υποκειμενικη.
Και εγω ελπιζω να συνεχισω να γραφω τις αποψεις μου στο 4TF.. -
Σας ζηλευω εσας που μενετε Θεσσαλονικη.
Καμια σχεση με το μπ....λο που ζουμε εδω κατω. Μακαρι να μπορουσα να ανεβω για μονιμα εκει.. -
rallye40
Μη φας, λαγό στιφάδο έχουμε...! Ίσως να είναι καλύτερα, δεν ξέρω, αλλά μεγάλη διαφορά δεν έχει...Και εδώ μπ...λο το λέμε...
-
Δε ξερω. Με το που περναω τη Λαρισα και ανεβαινω αλλαζει τελειως η διαθεση μου. Ισως να ειναι και οι ανθρωποι.
Οταν λεω καμια σχεση το ενοοω. -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Σας ζηλευω εσας που μενετε Θεσσαλονικη.
Καμια σχεση με το μπ....λο που ζουμε εδω κατω. Μακαρι να μπορουσα να ανεβω για μονιμα εκει..δοκίμασε για λίγο και θα φύγεις τρεχοντας!
και το εχουμε ξαναπει για αν ειμαστε και on-topic ΙΤΑΛΙΚΟ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! -
Το ιδιο διλημα ειχα και γω πριν απο μερικες μερες αλλα για τις 3θυρες εκδοσεις. Τελικα κατεληξα στο GP sporting και θα το παραγγειλω την αλλη εβδομαδα. Απο τη μια η καρδια λεει 147 για την οδηγικη συμπεριφορα και την εμφανιση. Απο την αλλη ειναι η καινουργιλα του GP, τα χαμηλοτερα εξοδα συντηρησης, τα 5 χρονια εγγυησης και η μικροτερη καταναλωση. Και στην τελικη ουτε η εμφανιση του με αφηνει αδιαφορο αλλα ουτε και η συμπεριφορα του στο δρομο.
-
το GP 95 το οδήγησες? εάν ναι πως σου φάνηκε απο επιδόσεις?
εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να το οδηγήσω -
Οδηγησα το sporting. Αρκετα στιβαρο και οσο σκληρο πρεπει στις στροφες με γκαζακι που τσιμπαει καλα μονο που μου φανηκε οτι χρειαζεται μεγαλυτερη διαδρομη για να ανεβασει στροφες σε σχεση με το δικο μου το ELX 85 16V. Βεβαια το αμαξι ειχε κανει μονο 250 χιλιομετρα οποτε ενιωθες κιολας οτι ο κινητηρας δεν ειχε ανοιξει ακομα. Οσο για τα φρενα παιδια πραγματικα υποδειγματικα για την κατηγορια του. βεβαια μεχρι να τα συνηθισω, σε καθε 'μαλακο' για μενα φρεναρισμα το αυτοκινητο γονατιζε
-
με γεια το γκραντε πουντο... συνολικα ποσο βγηκε?
-
Δεν το παρειγγειλα ακομα αλλα μου βγαινει 15.840. Απο τα extra το θελω με πλευρικους αεροσακους, ενεργα προσκεφαλα, dead lock, mp3 και ηλιοροφη (αυτη μονο ανεβαζει πολυ το κοστος καθοτι 900 ευρω παραπανω αλλα νομιζω οτι αξιζει αφου ειναι ολος ο ουρανος γυαλινος)
-
Ο χρήστης subsonic έγραψε:
Δεν το παρειγγειλα ακομα αλλα μου βγαινει 15.840. Απο τα extra το θελω με πλευρικους αεροσακους, ενεργα προσκεφαλα, dead lock, mp3 και ηλιοροφη (αυτη μονο ανεβαζει πολυ το κοστος καθοτι 900 ευρω παραπανω αλλα νομιζω οτι αξιζει αφου ειναι ολος ο ουρανος γυαλινος)Με αυτά τα εξτρά βγήκε 15840?
-
15.810 τωρα που το ξαναειδα μαζι με το μεταλλικο χρωμα που πλεον το θεωρω standard
-
14.900 δηλαδή χωρίς ηλιοροφή
εγώ υπολογίζω για άλφα 03 12κ +Η 147 χαλάει πάρα πολύ στην παθητική ασφάλεια γμτ
-
σκοπευεις να στουκαρεις?
-
όχι αλλά άμα
επίσης άμα σκοπεύει ο απέναντι?γιατί ρε adis θέλεις να ξέρεις άμα θα πέσει δουλειά?
Grande Punto 95hp καινούριο ή 147 μεταχειρισμένη?