Ενας γνωστος μου αγορασε πριν απο λιγο καιρο (ενα μηνα περιπου) μια BMW 316 coupe μοντελο 1998. Πληρωσε γυρω στις 13000-14000 ευρω δεν θυμαμαι το ακριβες ποσο. Ο μετριτης χιλιομετρων ειναι ηλεκτρονικος και γραφει 68000 χιλιομετρα. Το αυτοκινητο ειναι απο Γερμανια, αλλά εχει ελληνικες πινακιδες, γιατι πριν απο τον γνωστο μου το ειχε ενας ακομη. Δεν εχω εμπειρια απο BMW για να ξερω το ποσο αντεχει στον χρονο. Το εσωτερικο ειναι σε πολυ καλη κατασταση(πλαστικα, ταπετσαριες καθισματων, λεβιες ταχυτητων) το εξωτερικο χρωμα επισης, ο κινητηρας τραβαει, και το αυτοκινητο δεν παρεκλινει της πορειας του. Τον ρωτησα εαν το πηγε σε μηχανικο να δει την μηχανη και εαν το ειχαν τρακαρει κατα το παρελθον και μου ειπε οτι το αυτοκινητο ειναι 'μια χαρα'.
εμενα μου φαινετε περιεργο πως και εχει τοσα λιγα χιλιομετρα, επειδη εχει αλλαξει τουλαχιστον 2 ιδιοκητες (εναν γερμανο και εναν ελληνα)πριν το αγορασει ο γνωστος μου, και γιατι να το πουλησει ο δευτερος ιδιοκτητης αφου η κατασταση του ειναι πολυ καλη, εχει λιγα χιλιομετρα και επειδη ειναι απο Γερμανια θα επιανε λιγοτερα χρηματα απ'οτι εαν ηταν αγορασμενο απο ελληνικη αντιπροσωπεια.
ποια ειναι η γνωμη σας?
Υπαρχει καποια μεθοδο ωστε να εξακριβωσει ο γνωστος μου τον ακριβη αριθμο των χιλιομετρων?