-
Μέχρι που σήμερα ... έκατσε εντελώς το λαστιχο!
Χρειάστηκαν δε 4 ΔΥ για να γίνει η αλλαγη.
Ο βουλκανιζατεράς μου τόνισε ότι κατα καιρούς ελεγχουμε τον αέρα στα λαστιχα. Ελπίζω να μην με ειρωνευόταν!
Μου έβαλε 34 psi μπροστά και 32 πίσω. Σαν να ψήλωσε κιολας το αμαξι! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ο βουλκανιζατεράς μου τόνισε ότι κατα καιρούς ελεγχουμε τον αέρα στα λαστιχα. Ελπίζω να μην με ειρωνευόταν! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μέχρι που σήμερα ... έκατσε εντελώς το λαστιχο!
Ο βουλκανιζατεράς μου τόνισε ότι κατα καιρούς ελεγχουμε τον αέρα στα λαστιχα. Ελπίζω να μην με ειρωνευόταν!
Μου έβαλε 34 psi μπροστά και 32 πίσω. Σαν να ψήλωσε κιολας το αμαξι!Kώστα 33 psi μπροστά και 30 psi πίσω δίνει ο κατασκευαστης με φορτιο εως και 3 ατομα...
Και τα τσεκαρουμε παντα κρυα
ΔΥ=? Μήπως... Δυνατοί Υποστηρικτές -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Kώστα 33 psi μπροστά και 30 psi πίσω δίνει ο κατασκευαστης με φορτιο εως και 3 ατομα...Supercar μονοθέσιο είναι κύριος!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Kώστα 33 psi μπροστά και 30 psi πίσω δίνει ο κατασκευαστης με φορτιο εως και 3 ατομα...
Supercar μονοθέσιο είναι κύριος!!!
Ετσι δικαιολογειται η χαμηλη πιεση που αφηνεις να εχουν τα λαστιχα σου,
στην Φ1 βαζουν γυρω στο 18 psi, αλλα σε εκεινα τα μονοθεσια την μετρανε σχολαστικα. -
-
Κύριοι! Αυριο αλλαζει η ώρα! Ξέρω ότι δεν αλλαζει όμως στο ρολόι αυτόματα, ουτε με φωνητική εντολή!
Και επειδή οδηγίες τυπου 'διαβασε το manual' ... δεν θα βρουν αποδέκτη, πειτε πιο κουμπί και με ποιον τρόπο θα βαλω το ρολοι μπροστά μια ώρα απο την τωρινή!
Σαν υποσχομαι δε ξαναενοχληση τετοιου είδους το τελευταίο ΣΚ του Οκτωβρη!!! -
Υπο την προυποθεση οτι στο δικο μου η μοναδικη διαφορα στο πινακα οργανων ειναι η ενδειξη αλλαγης ταχυτητας λογω euro 5, τα βηματα είναι:
- Μπαινεις στο menu ρυθμισεων πατωντας το δεξιο κουμπακι στον πινακα οργανων
- Περιστρεφοντας το ιδιο κουμπι επιλεγεις το set time και μπαινεις στην ρυθμιση της ωρας πατωντας παλι το δεξιο κουμπακι
- Ρυθμιζεις ωρα και λεπτα
- Βγαινεις απο την ρυθμιση της ωρας στο κεντρικο menu
- Επιλεγεις περιστρεφοντας το ιδιο κουμπι το exit, το πατας και βγαινεις τελικα απο το menu ρυθμισεων.
Γενικοτερα ολες οι ρυθμισεις γινονται με το ιδιο κουμπι. Περιστρεφοντας επιλεγεις τι θελεις να ρυθμισεις, πατωντας το λειτουργει σαν enter
Ελπιζω να μην σε μπερδεψα πολυ, αλλιως υπομονη μεχρι τον Οκτωβρη οποτε θα ερθει απο μονο του στην σωστη ωρα..!
-
Περαστηκε το ποστ σε Word και απευθείας στο κινητο! Αυριο το πρωί έχω πολύ δουλειά!!! Θενκς Παναγιώτη!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Περαστηκε το ποστ σε Word και απευθείας στο κινητο! Αυριο το πρωί έχω πολύ δουλειά!!! Θενκς Παναγιώτη!Με τις ντομάτες θα μας πάρουμε αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια ώρα στο ρολόι!
Έρχομαι από εκεί να στα σούρω από κοντά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Περαστηκε το ποστ σε Word και απευθείας στο κινητο! Αυριο το πρωί έχω πολύ δουλειά!!! Θενκς Παναγιώτη!
Με τις ντομάτες θα μας πάρουμε αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια ώρα στο ρολόι!
Έρχομαι από εκεί να στα σούρω από κοντά!
Πες του να βγαλει τον πολο και να τον συνδεσει παλι στις 12:00
-
Και να έχω άλλα μετα! Αν βγαλω το πολο και τον ξαναβάλω θα θελει ξεκλείδωμα το radiocd ... και δεν ξερω που είναι ο κωδικός!
Και στα προηγούμενα αυτοκίνητα ήταν χαραγμένος στο τασακι απο κατω. Αυτό δεν έχει καν τασάκι!Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με τις ντομάτες θα μας πάρουμε αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια ώρα στο ρολόι!Σορρυ αλλά θα σε δώσω στεγνά τωρα! Πέρσι μια χαρά ήξερες και προσθετες +1 στην ώρα που έβλεπες.
Εξαλλου παλι σε λίγους μήνες μια ώρα πίσω θα παμε! Είναι και ατελειωτος ο χειμώνας! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πες του να βγαλει τον πολο και να τον συνδεσει παλι στις 12:00Αν βγαλω το πολο και τον ξαναβάλω θα θελει ξεκλείδωμα το radiocd ... και δεν ξερω που είναι ο κωδικός!
Δες το σαν αφορμη να το αλλαξεις και να βάλεις κανενα με mp3/USB...
-
Πουλα το και παρε ενα ιδιο με αλλαγμενη ωρα.
-
Η να πάρει άλλο ένα με αλλαγμένη ώρα και να τα χρησιμοποιεί αναλόγως χειμώνα-καλοκαίρι, και ακόμη καλύτερα αυτό με τη θερινή ώρα να χει καλοκαιρινά λάστιχα και χειμερινά το άλλο αντίστοιχα. Δεν ακούγεται κακό σαν ιδέα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η να πάρει άλλο ένα με αλλαγμένη ώρα και να τα χρησιμοποιεί αναλόγως χειμώνα-καλοκαίρι, και ακόμη καλύτερα αυτό με τη θερινή ώρα να χει καλοκαιρινά λάστιχα και χειμερινά το άλλο αντίστοιχα. Δεν ακούγεται κακό σαν ιδέα.Μη του βάζεις τόσο ζόρικα. Εδώ δεν ελέγχει καν τα λάστιχα όπως έχουν. Ειδικά τώρα που αγάπησε... θα το πηγαίνω εγώ για σέρβις!
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=14217
'Μιλώντας, πάντως, για τεχνολογία, οι ρίζες αυτού του κινητήρα φθάνουν ακόμα και μέχρι τη Formula 1.'
-
Στον ντίζελ αναφέρεται...
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Πουλα το και παρε ενα ιδιο με αλλαγμενη ωρα.Η να πάρει άλλο ένα με αλλαγμένη ώρα και να τα χρησιμοποιεί αναλόγως χειμώνα-καλοκαίρι, και ακόμη καλύτερα αυτό με τη θερινή ώρα να χει καλοκαιρινά λάστιχα και χειμερινά το άλλο αντίστοιχα. Δεν ακούγεται κακό σαν ιδέα.
Μη του βάζεις τόσο ζόρικα. Εδώ δεν ελέγχει καν τα λάστιχα όπως έχουν. Ειδικά τώρα που αγάπησε... θα το πηγαίνω εγώ για σέρβις!
Τρολάρεται εν τη απουσία μου κύριοι!!!
Η ώρα δεν αλλαχτηκε ακόμα! Αλλάζει όμως σιγά σιγά το όνομα του μοντέλου σε ... Qasqatrix!!!
-
πραγματικα καθε φορα που μπαινω στο συγκεκριμενο τοπικ θαυμαζω τον τροπο που δινετε πληροφοριες !!! ισως ειναι ενας απ τους λογους που εχει τοσο υψηλες πωλησεις το αυτοκινητο!!!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)