-
Μ'αρέσει ΑΥΤΗ η εποχή του χρόνου περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη! Ζέστη αλλά όχι καύσωνας, αεράκι, ωραίες μυρωδιές στην ατμόσφαιρα, κόσμος να κυκλοφορεί στο νησί αλλά όχι πανικός...
Δε μ'αρέσει που όλο και περισσότερα θέματα στο φόρουμ γίνονται Pub Σουβλατζίδικα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
...Δε μ'αρέσει που όλο και περισσότερα θέματα στο φόρουμ γίνονται Pub Σουβλατζίδικα
...που το βλεπετε αυτό ρε γμτ? Και ο Αντρέας το ίδιο πάνω-κάτω είπε..
Αυτό που εγω βλέπω είναι οτι είναι πολλοί περισσότεροι όσοι έχουν αποκτήσει πλέον οικειότητα (είτε έχουν συναντηθεί είτε οχι) και ετσι μερικές φορές γίνεται εύκολα μια πλάκα σε ένα θέμα.
Αλλά αυτό εγω το βλέπω σαν καλό. Σημαίνει οτι αρχίζουν και έχουν μεγαλύτερη σημασία τα πρόσωπα....
Κάνω λάθος ρε Χρήστο?...
-
Οχι kouk κι εγώ το ίδιο πιστεύω και δεν βλέπω το λόγο να σκεφτεί κάποιος κάτι αρνητικό σ αυτό.
Πρέπει να είναι όλα τα θέματα 'αποστειρωμένα';Δε γίνεται. -
Δε μ' αρεσει που αυριο παω Λαρισα για να δωσω το ενα και μοναδικο μαθημα που απομενει -εδω κι ενα χρονο- για το πτυχιο...
-
sttpod
Καλή επιτυχία και καλό πτυχίο.. Τι να πούμε κι εμείς που έχουμε δρόμο ακόμα..
-
Δε μ'αρέσει που όλο και περισσότερα θέματα στο φόρουμ γίνονται Pub Σουβλατζίδικα
Ομοιως...
Ακομα δεν μου αρεσει που το golf (+ειδικα το tsi) ειναι το καλυτερο και να μην παρετε αλλο!
(πχ. Eρ.: Σκεφτομαι να παρω με 1000 ευρω 1 uno.
Απ.: Πας καλα? Παρε 1 tsi ) -
Δε μ'αρέσει που όλο και περισσότερα θέματα στο φόρουμ γίνονται Pub ΣουβλατζίδικαΕίδες η άτιμη η εντροπία τι τα κάνει τα θέματα;
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Δε μ' αρεσει που αυριο παω Λαρισα για να δωσω το ενα και μοναδικο μαθημα που απομενει -εδω κι ενα χρονο- για το πτυχιο...Μ' αρεσει που μολις εμαθα οτι το περασα επιτελους το γαμημενο και μετα την παρουσιαση της πτυχιακης τον αλλο μηνα παιρνω πτυχιο!!!!!
-
sttpod
Καλή σταδιοδρομία!!!
-
Συγχαρητηρια....
-
Μ' αρέσει η καινούρια μου φωτογραφική μηχανή!!! (click me ->:yahoo:)
Δεν μ' αρέσει που ακόμα δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο για να φωτογραφίσω, ώστε να τη δοκιμάσω!
Εν καιρώ!
-
Μαρέσει που βρέχει...
Πάω βόλτα...
Να δω πόσο καλή δουλειά κάνει η καινούρια άσφαλτος...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μαρέσει που βρέχει...Πάω βόλτα...
Να δω πόσο καλή δουλειά κάνει η καινούρια άσφαλτος...
Πού ρε;Νά'ρθω;
-
Δεν με πρόλαβες γμτ!
Επέστρεψα την κοπέλα μου σπίτι, και μετά πήγα προς χορτιάτη και ξαναγύρισα...
-
M αρέσει που κλειδώθηκαν όλα τα θαψίματα
εκτός της opel
-
Μ' αρέσει που βρέχει
ΔΕΝ μου αρέσει που, όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα, οι τραγόπαπες της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας στο Νέο Φάληρο έχουν ΤΕΖΑ τα μεγάφωνα και διαλαλούν την πραμάτεια τους. ΕΛΕΟΣ ρε τράγοι κάθε χρόνο τα ίδια, δεν κονομάνε αρκετά όλη τη χρονιά δηλαδή???
-
Σπύρο μην παραπονιέσαι καθόλου. Εδώ έχουνε βγει τα αυτοκίνητα με τα μεγάφωνα για προεκλογική εκστρατεία..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σπύρο μην παραπονιέσαι καθόλου. Εδώ έχουνε βγει τα αυτοκίνητα με τα μεγάφωνα για προεκλογική εκστρατεία..Στο διάλο κι αυτοί
Δεν μπορώ την αναίτια φασαρία ρε π**στη μου, τουλάχιστον όχι αυτή που δειχνει ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ αδιαφορεί ο άλλος για τους συνανθρώπους του προκειμένου να βγάλει το ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ του. Τους κατουράω όλουςαπίστευτα νεύρα
-
Krusenstern
Γερασες και σε πειραζουν ολοι και ολα ε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
απίστευτα νεύρα
Πρωτότυπο ε;
Δεν μ' αρέσει που νομίζω πως ξέμεινα από δυνάμεις για το επόμενο μάθημα...
Μ' αρέσει που έμαθα πως την άλλη βδομάδα θα 'ναι στα χέρια μου το καινουριο απόκτημά μου!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]