-
-Μάρεσει που ο καιρός επιτέλους είναι νορμάλ.. Ελπιζω να κρατησει ετσι τον Αυγουστο...
-Δεν μαρεσει που θα εχω 2 μηνες εξεταστικη Δεν εχω πολλα μαθηματα βεβαια, αλλά και πάλι...
-
Μ΄αρέσει που αύριο φεύγω διακοπές!
Δεν μ' αρέσει που δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος όσο θα 'έπρεπε'....
-
Μ'αρέσει που το Σ/Κ πάω Ναύπλιο...(χωρίς κορίτσι αυτή τη φορά.. )
Δε μ'αρέσει που θα πάω μόνο για 3 μέρες...
-
Moυ αρέσει που σε 2 μέρες θα τριγυρνώ στο Ιόνιο...
Δεν υπάρχει δε μ' αρέσει.
-
μου αρεσει
- που ξαναπηγα ερετρια και περασα πολυ καλα + θα ξαναπαω
- η παγωμενη μπυρα
δε μου αρεσει
- που καηκα στον ηλιο
- το τελευταιο cd του krs one (krima)
-
Δεν μου αρεσει που εχουν πρηστει οι αμυγδαλες μου,δεν μου αρεσει που μου βγηκε κηλη. Μαλλον θα δω 'χασαπη' πολυ συντομα.
Δεν υπαρχει κατι να μου αρεσει αυτη την στιγμη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν μου αρεσει που εχουν πρηστει οι αμυγδαλες μου,δεν μου αρεσει που μου βγηκε κηλη. Μαλλον θα δω 'χασαπη' πολυ συντομα.Δεν υπαρχει κατι να μου αρεσει αυτη την στιγμη.
Περαστικά ρε Μπίλη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν μου αρεσει που εχουν πρηστει οι αμυγδαλες μου,δεν μου αρεσει που μου βγηκε κηλη. Μαλλον θα δω 'χασαπη' πολυ συντομα.Δεν υπαρχει κατι να μου αρεσει αυτη την στιγμη.
Περαστικα στα μικροπροβληματακια που αντιμετωπιζεις με την υγεια σου Μπιλλ.
Μην αγχωνεσαι...Ειναι επεμβασεις ρουτινας αυτες (εφοσον χρειαστει) ...
Η κηλη δεν ειναι αναταξιμη ? -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Δεν μου αρεσει που εχουν πρηστει οι αμυγδαλες μου,δεν μου αρεσει που μου βγηκε κηλη. Μαλλον θα δω 'χασαπη' πολυ συντομα.
Δεν υπαρχει κατι να μου αρεσει αυτη την στιγμη.
Περαστικα στα μικροπροβληματακια που αντιμετωπιζεις με την υγεια σου Μπιλλ.
Μην αγχωνεσαι...Ειναι επεμβασεις ρουτινας αυτες (εφοσον χρειαστει) ...
Η κηλη δεν ειναι αναταξιμη ?Για την κηλη δεν εχω παει ακομα σε χειρουργο αλλα σε παθολογο.Ειναι στον μηρο,στην ελια οπως λεμε.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
-Μάρεσει που ο καιρός επιτέλους είναι νορμάλ.. Ελπιζω να κρατησει ετσι τον Αυγουστο...-Δεν μαρεσει που θα εχω 2 μηνες εξεταστικη Δεν εχω πολλα μαθηματα βεβαια, αλλά και πάλι...
Τι να πω και'γω που θέλω να δώσω 10 Πρώτο μάθημα το δίνω στις 23 Αυγούστου στις 8 το πρωί μέχρι τις 11.
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
-Δεν μαρεσει που θα εχω 2 μηνες εξεταστικη Δεν εχω πολλα μαθηματα βεβαια, αλλά και πάλι...
Τι να πω και'γω που θέλω να δώσω 10 Πρώτο μάθημα το δίνω στις 23 Αυγούστου στις 8 το πρωί μέχρι τις 11.
Εισαι σκορπιος, δεν σε φοβαμαι.. Θα τα καταφερεις!!
(κι εγω 8 εχω αλλα δεν ξερω πόσα θα δώσω )
-
Μου αρέσουν οι απογευματινές βόλτες στα μέρη μου με την ΑR 159.
Δεν μου αρέσουν οι 'βιαστικοί' των δρόμων...
-
Δεν μου αρέσει που θα δώσω 8-10 μαθήματα στην διπλή εξεταστική του Σεπτεμβρίου...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περαστικά σου εύχομαι.
-
Δε μου αρεσει που θα δουλευω ολο το καλοκαιρι...
Δε μου αρεσει που δε θα παω στο σπιτι μου και στο νησι μου...
Δε μου αρεσει που θα ειμαι μονος μου για 15 μερες...Κατα τα αλλα ενταξει...ολα καλα ,ολα ανθηρα...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Δε μου αρεσει που θα δουλευω ολο το καλοκαιρι...
Δε μου αρεσει που δε θα παω στο σπιτι μου και στο νησι μου...
Δε μου αρεσει που θα ειμαι μονος μου για 15 μερες...Κατα τα αλλα ενταξει...ολα καλα ,ολα ανθηρα...
Ψυχραιμία. Η μοναξιά τον Αύγουστο στην πόλη μπορεί να αποδειχτεί ωραίο πράμα. Παθών!
-
Δεν μ'αρεσει που ενω ολοι σας ολο και καπου θα πατε ενω εγω ολο το καλοκαιρι θα δουλευω.
Μ'αρεσει που βλεπω τις ξανθες τουριστριες στην δουλεια.Παρηγοριεμαι ετσι λιγακι.
-
Μου αρέσει που από το απόγευμα θα τελώ εν αδεία έως το πρωί της 21ης Αυγούστου.
Δε μου αρέσει που πριν μια ώρα έπρεπε να έχω ξεκινήσει μια παρουσίαση στη δουλειά, αλλά οι συμμετέχοντες δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα και τους περιμένω!
-
Μ 'αρέσει να βλέπω άνδρες - γυναίκες μαυρισμένους....
Δεν μ'αρέσει είτε άνδρες είτε γυναίκες να μην καταλαβαίνουν το μεγεθός τους και να φοράνε ρούχα που ούτε σε παιδάκια του δημοτικού δεν χωράνε...
Έλεος...αν οι κοιλιακοί σου δεν το επιτρέπουν μην φοράς small νούμερο μπλουζάκια τα οποία ανεβαίνουν και μαζεύονται ρολό αφήνωντας ακάλυπτη την κοιλιά σου η οποία ταλαντεύεται χαρούμενα...
ούτε παντελόνια το οποία θα σε πιέζουν και θα πετάγεται από το πλαί ότι δεν χωράει.....
Επίσης ένα μεγάλο μπούστο σε ένα βαθύ ντεκολτέ είναι ωραίο εφόσον το 90% δεν είναι λίπος...
Τα είπα ξεθύμανα...
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Τα είπα ξεθύμανα...Μ' αρέσει που η Katerina K. ξεθύμανε...
Δεν μ' αρέσει που πρέπει να μην ξαναβγώ απ' το σπίτι, μ' αυτά που διάβασα παραπάνω...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]