-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Μπορεί απλά να ήταν λίγο κουλός και να του έφυγε...
Σε ΟΛΑ τα φανάρια προς, σε και από την πλατεία;
(Καλά, κι εγω γέλασα με την παρτη του, άμα χτυπουσε ομως κανενα κακομοιρη σε κανα πεζοδρομιο, δε θα γελουσε κανενας... )
Σκέψου να έχεις τέτοιο αμάξι και να μην μπορείς να το στρίψεις με τίποτα!!!
...ή να το οδηγείς όπως ένας 70χρονος...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορεί απλά να ήταν λίγο κουλός και να του έφυγε...
Σε ΟΛΑ τα φανάρια προς, σε και από την πλατεία;
(Καλά, κι εγω γέλασα με την παρτη του, άμα χτυπουσε ομως κανενα κακομοιρη σε κανα πεζοδρομιο, δε θα γελουσε κανενας... )
Σκέψου να έχεις τέτοιο αμάξι και να μην μπορείς να το στρίψεις με τίποτα!!!
...ή να το οδηγείς όπως ένας 70χρονος...
...που περίπου τόσο θα είμαστε κι εμείς, όταν, ΑΑΑΑΑΝ μπορέσουμε ποτέ να το πάρουμε...
(Μαμήσαμε το thread)
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν μου αρεσει η φαση(εσωτερικη μαχη-δοκιμασια) οταν υστερα απο αρκετο χρονο, **πρεπει να πληγωσεις καποιον που πραγματικα αγαπας και ΣΕ αγαπαει με ανταλαγμα την προσωπικη σου ελευθερια και το δικαιωμα να δοκιμασεις κατι καινουριο ... **
Δεν βγάζω νόημα από τα bold...Θεωρώ ότι αυτά τα δύο δεν συμβαδίζουν και αποτελεί μια όχι και τόσο αντρίκια δικαιολογία...
Χε χε αρα ουτε εσενα σου αρεσει... τι να κανουμε? αφου σε τελικη, δεν γεννηθηκαμε για να υποτασσομαστε σε αρχαιες θρησκευτικες πεποιθησεις.... Freedom for ever
-
Moυ αρέσουν οι άνθρωποι με ήρεμο βλέμμα..
Δε μ' αρέσει που στο σέξ πρέπει να παίρνεις πάντα προφυλάξεις..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κάθε Κυριακή που παίρνω το Βήμα,στο ένθετο Βηmagazino έχει μια στήλη όπου δημοσιογράφοι γράφουν τί τους άρεσε και τι όχι στην καθημερινή τους ζωή την προηγούμενη εβδομάδα..Εχω μάθει ότι αυτή η στήλη λογοκρίνεται. Δηλαδή άλλα γράφουν οι δημοσιογράφοι, προφανώς πιο 'βαριά', και άλλα καταλήγουν στο μελάνι...
Οπότε μη θεωρείς δεδομένο ότι αυτά που διαβάζεις αντιστοιχούν στο εκάστοτε όνομα...
-
Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει ότι τις περισσότερες φορές τα χώνουν κανονικά...Υπάρχει και ένας (Βαγγέλης Χανιωτάκης νομίζω λέγεται.. ) που γράφει συνεχώς για αυτοκίνητα,δρόμους,πίστες κλπ κλπ...
-
Μου αρέσει το οτι φτιάχνει δειλα δειλά ο καιρός και μαζί του και η διάθεση μας
Δεν μου αρέσει που περνάει ο καιρός γρήγορα....
-
-Μου αρέσει να μπαίνω στο forum μας και να τα λέμε.
-Δεν μου αρέσει ότι το κάνω δυο φορές την εβδομάδα μετά τις 10 το βράδυ και με το μικρό να κοιμάται δίπλα μου.-Μου αρέσει να βολτάρω μα το ποδήλατο μου ανεξαρτήτως καιρού.
-Δεν μου αρέσει που με κάνουν μες τη λάσπη όταν κάνω τη βόλτα μου με το ποδήλατο οι ανεγκέφαλοι χωρίς λασπωτήρες βοηθούμενοι από τους τραγικούς μας δρόμους που γίνονται λασπωδρόμια με την πρώτη ψιχάλα.-Μου αρέσει να ακούω τα μικρά να μου φωνάζουν μπαμπά.
-Δεν μου αρέσει που η επόμενη λέξει μετά το μπαμπά είναι κατά κανόνα θέλω!!!! -
Μ' αρέσει που κατέβασα τα επεισόδια 23 & 24 του initial D (4ο season).
Δε μ' αρέσει που είναι...τα τελευταία όλης της σειράς
-
Μαρεσει να βλέπω τους φιλους μου να 'πλακωνονται' για τα ιδια θέματα μετα απο τοσα χρόνια, ξερω ακριβως πως θα εξελιχθει η συζητηση κι εχει τρομερη πλάκα
Δεν μαρεσει που πληρωσα 80 ευρω για να μου φτιαξουν το ψυγειο! Οχι μονο που εδωσα τα ωραια μου λεφτακια αλλα και που βρεθηκα να αναρωτιεμαι 'τι σπουδαζω τοσα χρονια'? 80 ευρω για δεκα λεπτα δουλεια...
-
M'αρέσει το σουβλάκι-γίγας της γειτονιάς μου.
Δε μ'αρέσει που έφαγα δύο τέτοια σχεδόν αμάσητα και κοντεύω τώρα να σκάσω.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
M'αρέσει το σουβλάκι-γίγας της γειτονιάς μου.Δε μ'αρέσει που έφαγα δύο τέτοια σχεδόν αμάσητα και κοντεύω τώρα να σκάσω.
-
Mου αρέσει που μετά από χρόνια κάνω 'κλεφτές' βόλτες για να χαζέψω το νέο μου αυτοκίνητο παρκαρισμένο
Μου αρέσει που είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου μετά από 10 χρόνια συμβίωσης..
Μου αρέσει η μοναξιά της νύχταςΔεν μου αρέσει το αβέβαιο επαγγελματικό μου μέλλον..
Δεν μου αρέσει που κουράζομαι πλέον να δουλεύω ολονυκτίες,γερνώ?
Δεν μου αρέσει που δεν βλέπω τους κολλητούς μου όσο θα ήθελα,μας έχει στραγγαλίσει η Αθήνα
Δεν μου αρέσει που δεν έχω την ίδια φλόγα για οριακή οδήγηση,όπως παλιά,σίγουρα γερνώ.. -
Μου αρέσει ο καιρός στην Ελλάδα .
**Δεν μ'αρεσει **που έχουμε 300 βουλευτές, 1500 βοηθούς και 2000 αστυνομικούς να τους προστατεύουν .
-
Μου αρεσει που τα αγγλικα λογοτεχνικα βιβλια ειναι πιο φτηνα απο τα μετφρασμενα ελληνικα.
Δεν μου αρεσει που ολα τα περιοδικα ειναι τα καλυτερα, ολοι οι σταθμοι παιζουν την καλυτερη μουσικη και που γενικα το 'καλυτερο' χρησιμοποιειται με εγκληματικη ευκολια
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Moυ αρέσουν οι άνθρωποι με ήρεμο βλέμμα..Δε μ' αρέσει που στο σέξ πρέπει να παίρνεις πάντα προφυλάξεις..
+1
-
**Δεν μου αρεσει **που οτι σταθμο και να βαλω στο ραδιοφωνο εχει την Βισση Την σιχαθηκα.
**Μου αρεσει **που λογω του παραπανω βρηκα κατι ωραια CD με Βαζαιο,Γιαννουλη και επεστρεψε το χαμογελο στα χειλη μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
**Δεν μου αρεσει **που οτι σταθμο και να βαλω στο ραδιοφωνο εχει την Βισση Την σιχαθηκα.Ακούς λάθος σταθμούς τότε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
**Δεν μου αρεσει **που οτι σταθμο και να βαλω στο ραδιοφωνο εχει την Βισση Την σιχαθηκα.
Ακούς λάθος σταθμούς τότε
Εδω ,Τριπολη,δεν υπαρχει και μεγαλη ποικιλια απο σταθμους οποτε το γυρισα σε Cd και ησυχασα.Γιουρο-Βισση-ον ειναι ,θα περασει .
-
Bill ...είναι το μοναδικό τραγούδι που μου έρχεται να σπάσω ότι το αναπαράγει!
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]