-
Μου αρέσει που οι ραλίστες γείτονες με τα χαμηλωμένα αυτοκίνητά τους δεν μπορούν να περάσουν την μπάρα του πάρκινγκ του σπιτιού, αφήνοντας σε εμάς με ταπεινά αυτοκίνητα όλο τον χώρο ελεύθερο. Μου αρέσει που δεν μπορούν να σκεφτούν πως αφού (από ότι μου έχουν πει) κινούνται κατά 99% σε αστικές διαδρομές δεν έχουν σκεφτεί ότι ίσως το χαμήλωμα να μην είναι απαραίτητο.
Δεν μου αρέσει το ότι το ραδιόφωνο είναι φίσκα από διαφημίσεις. «Καθαρός χρόνος» για εκπομπές πολύ λίγος.
Jacob
-
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ να ειμαι με καλη παρεα και να περναω καλα
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ η γκρινια, η τσιγκουνια και γενικως η κακομοιρια στην συμπεριφορα που διακρινει ορισμενους ανθρωπους
-
Mου αρεσει που επιτελους αρχισε να ζεσταινει ο καιρος
**Δεν μου αρεσει ** που μολις γυρισα απο την εφορια για την μηνιαια εισφορα
-
Μου αρέσει που η ζωή σου επιφυλάσσει πολλές φορές ευχάριστες εκπλήξεις...
Δεν μου αρέσει που στις δυσάρεστες εκπλήξεις δεν καταλαβαίνουμε (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) ότι έχουν ένα σκοπό που έγιναν, πολλές φορές καλό...
-
Μου αρέσει να κάνω εκδρομές με το αυτοκίνητο και με το έτερο ύμιση.
Δεν μου αρέσει να τρέχω σε trendy εστιατόρια με βαρετή παρέα και να χορταίνω nouvelle cuisine α-λα-γκρέκ και δύο πακέτα τσιγάρα με παθητικό τρόπο.
-
M'αρέσει να πλένω το αυτοκίνητό μου με τις ώρες και μετά να κάθομαι να το βλέπω και να μην το χορταίνω...!
Δε μ'αρέσει να βγαίνω για καφέ στο κεφαλάρι και να βλέπω τα trendy 14χρονα με τσάντα LV και Prada να σε κοιτάνε λες και τους καταπατάς την περιοχή...
-
Μ'αρεσει που έβγαλε ήλιο, που τέλειωσα την εργασία μου και βγήκα με το ποδήλατο βόλτα το μεσημέρι.
Δε μ'αρέσει που έκανα βλακείες και έφαγα τα μούτρα μου! (δυο στενά απο την εστία το πήρα επ' ώμου το ποδήλατο και γύρισα πίσω...)
-
Μ' αρέσει που τέλειωσε ο μήνας και περισσέψανε λεφτά απο το μηνιάτικο.
Δε μ' αρέσει που 70 ευρώ απο αυτά φύγανε σε κληση για παράνομο παρκάρισμα...
-
μ'αρέσει το σεξ...
δε μ'αρέσει η ψυχικη ασθένεια που έχω και λέγεται 'κλωτσιά απ'το κρεβάτι μετά το σεξ'.../καλό;
ok μπορώ να γράφω ώρες/μέρες τέτοια..
μ'αρέσει μια πρώην μου...
δε μ'αρεσει που δε μου μιλάειμ'αρέσει η θάλασσα...
μ'αρέσει και το βουνό ...
κλπ -
παιδιά...
μ' αρέσει-δεν μ' αρέσει, ετσι ειναι τα πράγματα και πρέπει να το αποδεχτώ...
(πώς σας φάνηκε αυτό; )
-
Μ'αρεσει η Σιση στον 'Ομορφο Κοσμο το πρωι'. Ομορφαινει τον κοσμο!
Δεν μ'αρεσει να βλεπω τηλεοραση αλλα το κανω.. Ο στρατος φταιει! -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
παιδιά...μ' αρέσει-δεν μ' αρέσει, ετσι ειναι τα πράγματα και πρέπει να το αποδεχτώ...
(πώς σας φάνηκε αυτό; )
-
μ' αρεσει που μεγαλωσε η μερα
δε μ' αρεσει που η βενζινη κανει 323δρχ/λιτρο!!!
-
μου αρεσε που κουρευτηκα (!) (οχι πολυ)
δεν μου αρεσε που τα πηρα τοσο λιγο
-
Μ'αρέσει η house μουσική..
Δεν μ' αρέσει που ακούω τραγούδια και δεν μπορώ να τα βρω με τίποτα..
-
M' αρέσει που ερωτεύθηκα..
Δε μ' αρέσει που μαζί έρχεται και μια βαθιά μελαγχολία...
-
μ'αρέσει η μόδα στα γυναικεία 'ρούχα'
δεν μ'αρέσει που τα φοράνε όλες ανεξαρτήτως σωματότυπου
-
μαρέσει που επιτέλους ήρθε η άνοιξη
δεν μαρέσει που επειδή κάποιοι δεν πάνε διακοπές την πληρώνουν τα τόπικ στα οποία γράφω..
-
Μ' αρέσει που βρήκα κλειστό γκαράζ για το αμάξι
Δε μ' αρέσει που δίπλα μου παρκάρει κι άλλος...
-
Μ' αρέσει που μερικές φορές έχω κέφια και χαμογελάω σε όλον τον κόσμο και μου πάνε όλα καλά!
Δεν μου αρέσει που το κάνω σπάνια...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]