-
Απλά θα αλλάξει χέρια ο αντιπρόσωπος, όπως έγινε με την Subaru.
-
116 μιλλούνια το χρέος της αντιπροσωπείας προς τις τράπεζες. Μωρέ μπράβο κανόνι!
-
Εμ, πώς μετά να μην έχουν ακριβά ανταλλακτικά τα Mazda στην Ελλάδα, πήγαιναν όλα σε τοκοχρεωλύσια!
-
Αυτο δείχνει για μια ακόμη φορα το τι παπατζιλικι κυκλοφορεί στην αγορα ...
Κορτεσης μεγαλοεπιχειρηματιας μπλα μπλα μπλα αλλα με τα λ7 των άλλων ... Δικα του , τρύπιος κουμπαράς !
Όπως και η πλειοψηφία του χώρου ... -
Προσωπικά δεν μου προκαλεί εντύπωση και δεν με αγγίζει καθόλου
Το μόνο θετικό που μπορεί να βγει απο αυτήν την ιστορία είναι να βρεθεί και να την αναλάβει κάποιος σωστός επαγγελματίας που θα εφαρμόσει πιό σωστή πολιτική.
Η Mazda στην Ελλάδα ήταν θαμμένη απο την ΕΛΜΑ, όσοι έχουμε Mazda ξέρουμε -
Mazda έχω αλλά δεν ξέρω,
για πες! -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Η Mazda στην Ελλάδα ήταν θαμμένη απο την ΕΛΜΑ, όσοι έχουμε Mazda ξέρουμε -
Πολύ πετυχημένο....μπράβο!!
-
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Mazda έχω αλλά δεν ξέρω,
για πες!- Μηδενική προώθηση στα νέα μοντέλα (ουσιαστικά θάψιμο δηλαδή)
- μηδενικό στοκ ανταλλακτικών.
Ακόμη και τα ανταλλακτικά των service δεν υπήρχαν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία (φίλτρα κλπ) και χρησιμοποιούσαν OEM. Τί άλλο να πούμε ;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εμ, πώς μετά να μην έχουν ακριβά ανταλλακτικά τα Mazda στην Ελλάδα, πήγαιναν όλα σε τοκοχρεωλύσια!Μια τρόικα τους χρειάζεται
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Το μόνο θετικό που μπορεί να βγει απο αυτήν την ιστορία είναι να βρεθεί και να την αναλάβει κάποιος σωστός επαγγελματίας που θα εφαρμόσει πιό σωστή πολιτική.
Η Mazda στην Ελλάδα ήταν θαμμένη απο την ΕΛΜΑ, όσοι έχουμε Mazda ξέρουμε+1
Η αξιοπιστία του 2 και η μηχανική του απλότητα έκαναν άχρηστο το ελληνικό τους aftersales. Να΄ναι καλά βέβαια η Nissan για την τυπική συντήρηση του 1,3 τους και η Mazda Γαλλίας που γελούσε για την επάρκεια και τις τιμές των ανταλλακτικών τους στην Ελλάδα.
Εδω πάνω στο χωριό μας η Mazda πρέπει να ήταν η πλέον 'αδιάφορη' ακόμα και σαν ύπαρξη αντιπροσωπία ... -
Καμόν, αξιόπιστοι είναι και άλλοι, σε τίποτα όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να έχουν καλό άφτερ. Εκ των υστέρων βλέποντας αυτό το τεράστιο για το μερίδιο αγοράς τους χρέος, ερμηνεύονται πολλά από τα κακώς κείμενα. Όπως τι στοκ σε αμάξια ή ανταλλακτικά μπορείς να έχεις (ελάχιστο) ή τι εκθέσεις, προωθητικό ή διαφημιστικό πρόγραμμα μπορείς να συντηρήσεις ενώ η αγορά είναι από καιρό στο ναδίρ. Τίποτα δηλαδή, είναι θαύμα το πως υπήρχαν μέχρι τώρα.
Ή καλύτερα δεν είναι θαύμα αλλά δεινότητα (ίσως και λιπαντότητα... ) στο να παίρνεις δάνεια από τράπεζες ενώ ήσουν ήδη στο βαθύ κόκκινο. -
Ούτε θαύμα ούτε δεινότητα ειναι , μαλακια ειναι και κακούργημα των Ελληνικών χρηματοπιστωτικών οργανισμών ...
Γιατι συντηρήσαν ενα βαθύ κόκκινο λογαριασμό ο οποίος ηταν δεδομένο πως κάποια στιγμή θα έπεφτε , μόνο που απο την πτώση του αυτη εχει/θα συμπαρασύρει και άλλους που δεν φταίνε , απλα έδωσαν πιστώσεις , πήραν επιταγές , διέθεσαν εμπόρευμα στον συγκεκριμένο επιχειρηματία ( ο οποίος ειχε την αρωγή της τράπεζας ) -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Η Mazda στην Ελλάδα ήταν θαμμένη απο την ΕΛΜΑ, όσοι έχουμε Mazda ξέρουμε+1000000
Κυρίως για το πρώτο. 'Αδιαφορία και των γονέων' απέναντι σε υποψήφιο αγοραστή. Πανομοιότυπη περίπτωση ΜΑVA-Renault.
-
και ενα ενδιαφερον αρθρο
http://4drivers.gr/gnomi/item/3094-klei ... mazda.html
-
Καλο το αρθρο. Φανταζομαι τα δανεια που δοθηκαν εχουν εξασφαλιστει με τα ακινητα της Ελμα (μιλαει για μεγαλες μοναδες ανα την Ελλαδα). Οσο τιμολογουσες τα ακινητα σε τιμες προ κρισης ισως να μπορουσες να δικαιολογησεις το μεγεθος του δανεισμου. Στην πραγματικοτητα φυσικα οι φορολογουμενοι θα τα πληρωσουν.
-
Το θέμα είναι να την αναλάβει ένας σοβαρός πλέον επιχειρηματίας, με όρεξη για δουλειά.. .....
Και να την αναλάβει σύντομα -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Στην πραγματικοτητα φυσικα οι φορολογουμενοι θα τα πληρωσουν.Indeed !
With others money που έλεγε και η ταινία !
Πλήρωνε μ@λακα φορολογουμενε τα κότερα του κορτεση και τις βίλες στην Εκάλη ...(Και όχι μόνο του Κορτεση βέβαια , αλλα και των περισσότερων που μένουν στην Εκάλη )
-
Χλωμο το βλεπω, ζουμε εποχες turbo ειτε βενζινης ειτε πετρελαιου και απο οσο ξερω η Μαζντα δεν εχει τετοια κατω απο 2λιτρα.
Μακαρι να κανω λαθος.
MAZDA FORUM