-
Εχουν σχέση γιατι οι περισσότεροι αν οχι ολοι οι επίσημοι επισκευαστες για όσο δεν υπάρχει δίκτυο της Mazda είναι τα εξουσιοδοτημένα συνεργεια της Ford.
-
Δεν ισχυει κατι τετοιο καθως υπαρχουν επισημα συνεργεια mazda για σερβις και φανοποιεια. Η διαφορα ειναι οτι δεν υπαρχει κεντρικος εισαγωγεας των νεων μοντελων!
-
Να είδα στην λίστα τους λάθος? Μπορεί!
Εδώ πάντως επίσημος επισκευαστης της Mazda είναι αντιπρόσωπος της Ford. -
Εδω στην Πατρα εχω δει δυο φορες το νεο 3αρι και μια το νεο 6αρι (σε κυκλοφορια). Μαλιστα, εξω απο συνεργειο με πινακιδα Mazda (δε ξερω αν ειναι εξουσιοδοτημενο κλπ κλπ ) υπηρχαν δυο 3 αρια σε βαθύ κοκκινο (ολοκαινουργια φαινονταν), χωρις πινακιδες. Η νεα σχεδιαστική γραμμη τους μέσα έξω, βάζει τα γυαλιά στους υπόλοιπους ιάπωνες σχεδιαστές. Ο κολλητός που εχει προηγουμενο 3αρι του 2008 και εχει μπει στο νέο μου λεει οτι συνεχίζει να είναι σαν 'κουτί' εννοώντας οτι έχει μικρό χωρο για τους επιβάτες μπρος πισω, βεβαια εμενα μια χαρα μου φανηκαν οι χώροι στο δικό του, αν και όντως δεν ήταν μεγάλοι.
-
1990...
Γνωριμία πρώτη με την κα γάτου...
Τότες με ένα χρέπιον 120y...
Μπαμπάς -> σύνταξη = εφάπαξ = αμαξάκι
Βόλτα από datsun. Τότες άλλαζε το sunny από 1300 σε 1400. Παράδοση μήνες πολλοί.
Αχαρνών 323. 1.3 με υ/τ. 3.5 μύρια
Η μέλλουσα εκπληκτικό σώμα. 120y εκπληκτικό χρέπι. 323. Παραγγελία
Ζολώτας.
Καταλυτικά = έκπτωση
2.6 μύρια.
Ανοιξη
Ηρθε, με καρμπυρατερ (τα πρώτα...)
Εκατσε το σώμα
1997
Εταιρεία, εμπορία. Νο money = no honey = 323 van
2000
Money ok, 323@350000k = 1.4μύρια, κάπου στη θηβών, αλλαγή με τον 1.5. Πάλι 323...http://www.zougla.gr/automoto/reportaz- ... stin-elada
-
Λες και το έχει η μάρκα....το 'άρθρο' αυτό είναι τόσο διάτρητο, όσο και αστείο (ειδικά εκείνο το 'όπως και σύγχρονους κινητήρες που ταιριάζουν γάντι στην ελληνική πραγματικότητα' )
Το ίδιο ακούμε (για τη Mazda στην Ελλάδα εννοώ) εδώ και 3 χρόνια, να τώρα πετιέται ο 'επενδυτής', αλλά πού'ν'τος ? Εδώ μάλιστα έχουμε τα ρέστα του δημοσιογράφου, αφού από τη μια 'κανένα deal δεν προχωράει', αλλά ταυτόχρονα μιλάει για 'δυνατούς παίκτες', 'πλούσιους επιχειρηματίες', και 'γνωστά ονόματα'
Και όλα αυτά για τη Mazda, που ποτέ δεν ήταν πρώτο όνομα, ειδικά στην Ελλάδα....
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Λες και το έχει η μάρκα....το 'άρθρο' αυτό είναι τόσο διάτρητο, όσο και αστείο (ειδικά εκείνο το 'όπως και σύγχρονους κινητήρες που ταιριάζουν γάντι στην ελληνική πραγματικότητα' )Το ίδιο ακούμε (για τη Mazda στην Ελλάδα εννοώ) εδώ και 3 χρόνια, να τώρα πετιέται ο 'επενδυτής', αλλά πού'ν'τος ? Εδώ μάλιστα έχουμε τα ρέστα του δημοσιογράφου, αφού από τη μια 'κανένα deal δεν προχωράει', αλλά ταυτόχρονα μιλάει για 'δυνατούς παίκτες', 'πλούσιους επιχειρηματίες', και 'γνωστά ονόματα'
Και όλα αυτά για τη Mazda, που ποτέ δεν ήταν πρώτο όνομα, ειδικά στην Ελλάδα....
gatoz mode off
Για πολλούς ήταν και είναι ακόμη
Japan με ευρωπαϊκό αέρα, εξαιρετικό πάτημα και γενικά κάτι που κάνει καλύτερα από ότι υπόσχεται...
I love ar, i love bmw, i love psa. Και αγοράζω και ότι νάναι αν μου αρέσει. Ομως αν μπορώ να πάρω mazda έστω και λογικά ακριβότερα...i do.
Υιός gatoz: Μαθημένος σε ιταλο-ιαπωνο-γαλλικο-γερμανικά. Πάει @lepanto. Το περιμένει ο παππούς με ένα 323/2000 (τον είχα πείσει και πήρε και αυτός). Οδηγάει πρώτη φορά αυτοκίνητο >3 ετών. Τηλέφωνο: Ρε μπαμπά, τι γ@μ@το είναι?
gatoz mode ? -
Είχα 2 RX7, RX8 και CX7. Όπως βλέπεις, αρκετά Mazda. Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να μην πω το προφανές, π.χ. για το ότι ακούμε για 'το επόμενο RX7/8/9 που όπου να'ναι έρχεται, νάτο, πετιέται ξαπλωτό, όρθιο κοιμάται, σας παρακαλώ σας κύματα, μην μου το εξυπνάτε' .......ή για το 'τώρα όπου να'ναι παίρνει την αντιπροσωπεία γνωστός επιχειρηματίας/επενδυτής/όνομα της πιάτσας', για να πουλάει διψήφιο αριθμό οχημάτων το χρόνο
-
Έχουμε εντυπώσεις απο κάτοχο του cx-7 diesel?
-
Τι κρίμα που αυτή η εταιρία δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα....
-
Πραγματικά κρίμα Ανδρέα.
Να πω βέβαια, πως αυτές οι εταιρικές σχέσεις με την Toyota με ανησυχούν λίγο. Ελπίζω να κάνω τελείως λάθος και να έχουμε θετικές εξελίξεις.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Μάλλον με τρολλάρουν οι σχιστομάτηδες...
-
λιγοι θα καταλαβουν..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μάλλον με τρολλάρουν οι σχιστομάτηδες...
Σκέψου την αντίδραση φίλου μου , μόλις άνοιξα το ντουλαπάκι του MX-5 και είδε την χτένα της γυναίκας μου ! Ακόμη με τρολαρει
Sent from my iPad using Tapatalk
-
[emoji7][emoji41]
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Μάλλον με τρολλάρουν οι σχιστομάτηδες... [emoji38]
Σκέψου την αντίδραση φίλου μου , μόλις άνοιξα το ντουλαπάκι του MX-5 και είδε την χτένα της γυναίκας μου ! Ακόμη με τρολαρει
Μπα νορμάλ μου φαίνεται εμένα αυτό με τη χτένα, μετα από βόλτα ανοιχτό το μαλλί (και όχι απαραίτητα μόνο της γυναίκας) θέλει στάνταρ φτιάξιμο.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Είδα χθες το νέο mx-5 στο Μαρούσι με ελληνικές πινακιδες!!!!
Πανέμορφο από κάθε οπτική γωνία...... -
Είναι το άτιμο, για να δούμε κανένα θα πρέπει να κάνουμε τάμα στον Άγιο Φανούριο γμτ
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μάλλον με τρολλάρουν οι σχιστομάτηδες... [emoji38]
Μπα νορμάλ μου φαίνεται εμένα αυτό με τη χτένα, μετα από βόλτα ανοιχτό το μαλλί (και όχι απαραίτητα μόνο της γυναίκας) θέλει στάνταρ φτιάξιμο.
Για άλλο πράγμα βέβαια τον τρόλλαρε επειδή βρήκε πάτημα.
-
Νταξξξξ!!!
Αφού δεν ανακαλουν και τα λάστιχα πρώτης τοποθέτησης... οκ! [emoji2]
MAZDA FORUM