-
Επειδη ειναι παναλαφρος βοηθαει στο τελειο ζυγισμα........δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο θετικο λογο.
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Οταν ερθει η ανάπτυξη
http://jalopnik.com/the-mazda-rx-vision ... 1739072044Πισω θυμίζει το τελευταίο RX7
Πολύ όμορφο.
Λένε πάλι για wankel. Δεν καταλαβαίνω την επιμονή τους σε αυτή την αναξιόπιστη και βενζινοβορα επιλογή τους...Παρτε πριους οι υπολοιποι..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρτε πριους οι υπολοιποι..
Yπάρχει και ενδιάμεση ορθότερη λύση μεταξύ wankel και ψυγείου...
Καθόλου τυχαίο τα αμέτρητα μτχ RX8.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Απλά λάθος αγορές.......Τα πήραν για 4πορτα σεντάν...και βγήκαν λίγο πιο άγρια!
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 131460.asp
θέλω να μάθω την κατανάλωση!!!!
-
Η επιστροφή του βασιλιά. Μακάρι!
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... mazda-mx-5
-
Καλησπέρα παιδιά!
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Mazda 2 (Θεσσαλονίκη), ένας φίλος ήδη κάτοχος μου πρότεινε να πάω στο -γνωστό- συνεργείο Mazda στην Παπάφη (όσοι έχουν Mazda θα το ξέρουν). Το προτείνετε ή να καλέσω κάποιον από τη spotmechanic; Ευχαριστώ!
-
Πήγαινε στην Παπαφη. Η Σποτμεκανικ δεν έχει αναβατορι και διαγνωστικό.
-
Από ό,τι λένε, έχουν τα πάντα, και συγκεκριμένα για κάτω απ'το αυτοκίνητο έχουν ράμπες... Έχεις ιδία εμπειρία σχετικά με το συνεργείο; Είσαι ικανοποιημένος;
-
Πήγαινα για χρόνια στην Παπαφη και ήμουν ευχαριστημένος. Άλλαξε ιδιοκτησία πριν ενάμιση χρόνο αλλά ξέρω και τον νέο ιδιοκτήτη.
Η Σποτ δεν έχει μαζί της διαγνωστικό και δικολωνο προφανώς. Εκτός αν το πανε στον χώρο τους.
-
Δεν έχουν χώρο, έρχονται επιτόπου και ελέγχουν, εξού και η περιέργειά μου για την πρακτική τους!
-
Στο site τους εξηγούν ακριβώς τι κάνουν. Είναι ένας ενδελεχής πρώτος οπτικός έλεγχος αλλά για τον τελικό πρέπει να πάει σε συνεργείο όπου υπάρχει διαγνωστικό και δικόλωνο (ζήτα να γίνει και έλεγχος συμπίεσης κυλίνδρων).
-
Καλυτερα να πας σε συνεργειο για ελεγχο. Αν εχει και φανοποιο ακομη καλυτερα.
Η σποτμεκανικ τα ελεγχει στο δρομο? Θα με ενδιαφερε πολυ να μαθω κατα ποσο ειναι ασφαλες το ολο κονσεπτ. Επισης χρεωνουν οτι χρεωνουν για ενα οπτικο ελεγχο και με σχεδον 0€ εξοδα (αν εξαιρεσεις τα καυσιμα τους).
-
Υποτίθεται πως είναι καλοί και βρίσκουν πράγματα, αλλά θέλω να βρω κάποιον να το 'ξεκοκκαλίσει'...
-
Πάντως εγώ που έχω διαβάσει ριπορτ τους δείχνει πολύ προσεγμένο και μάλιστα εντοπίζουν όχι μόνο βαμμένα κομμάτια αλλά σου διασφαλίζουν αν έχουν παραβιαστεί και οι οριτζιναλ βιδες. Τώρα στα μηχανικά και μάλιστα στην συμπίεση δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει στον δρόμο. Με δεδομένο ότι τα OBD υπάρχουν στο eBay με κόστος ένα 20αρικο αλλά και τα χιλιάδες λάπτοπ που υπάρχουν νομίζω είναι εφικτό και διάβασμα εγκεφάλου. Σε ότι αφορά το σήκωμα , έχουν απλούς γρυλους και μετά πέφτουν από κάτω. Νομίζω ότι η σποτ καλό να είναι χρησιμοποιείται στην τελική επιλογή των δύο τριών οχημάτων που έχεις ξεχωρίσει και οποίο περνάει έλεγχο και οκ μετά να πηγαίνει στο συνεργείο , χωρίς αυτό να έχει γνώση για να σου δώσει το τελικό οκ
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Μέχρι σχετικά πρόσφατα, δε γνώριζα πως η Mazda εχει αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Κρίμα γιατί αν κρίνω από το CX-5 του αδερφού μου, έχει εξαιρετικά μοντέλα πλέον -
Ο χρήστης gipaetos έγραψε:
Μέχρι σχετικά πρόσφατα, δε γνώριζα πως η Mazda εχει αποχωρήσει από την Ελλάδα.
Κρίμα γιατί αν κρίνω από το CX-5 του αδερφού μου, έχει εξαιρετικά μοντέλα πλέονΠολύ θα ήθελα να διαβάσω για το cx5 κριτική από χρήστη! Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη!
-
Γενικά είναι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά μπορώ να τον ρωτήσω λεπτομέρειες και να επανέλθω από βδομάδα
-
CX5,και ειδικα CX3 ειναι οι βασιλιαδες στην κατηγορια τους.Ειδικα το cx3 με τον 1,5 skyactive θα πηγαινε τρενο στην Ελλαδα.Εν αναμονη των σπουδαιων...
MAZDA FORUM