-
Το Mazda 6 2,2 στην Γερμανία, ξεκινά από 34 000 €, btw.
-
Τα εργοστάσια δεν πουλάνε σε όλες τις αγορές στην ίδια. Το ίδιο το εργοστάσιο προς το εισαγωγέα εννοώ. Έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες (ανταγωνισμός, εργοστάσιο κατασκευής, κόστος μεταφοράς, δασμοί, προδιαγραφές κλπ). Οπότε δεν είναι απαραίτητα θέμα εισαγωγέα-εμπόρου.
-
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Mazda-Nees-meiwmenes-times--prosfores_205990.asp?a=6
ωραίο πινακάκι με το τι ισχύει.
Μεγάλες προσφορές από Mazda για όποιον ενδιαφέρεται που νομίζω την φέρνουν λίγο ποιο κοντά σε κάποιους που ήθελαν, αλλά είχαν τις αμφιβολίες τους.
Παρατηρώ ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο κάτω από 25.000, το ποιο φθηνό 26.574, με διαφορά τιμής από πριν 512ευρώ, δηλαδή πρέπει να φτάσεις στα 27.000 για να δεις 500ευρώ κάτω.
-
Πιθανότητες να έρθει το 3 turbo στην Ευρώπη? Μάλλον λιγοστές ε?
-
Και να έρθει θα το πάρουν καμία 10αρια άτομα... Με τόσα κυβικά. Δε τους συμφέρει
Τώρα θα μου πεις άμα πας εσύ εκεί και τους πεις εγώ πληρώνω και το θέλω παραγγελία γιατί να μη στο φέρουν; Σωστή ερώτηση. Ρώτα τους!
-
Έχει πει η Mazda ότι θα έρθει και στην Ευρώπη;
-
Πιστεύω ότι μπορεί να μην τα πήγαινε΄και τόσο άσχημα, ως αντίπαλο δέος του Golf gti ας πούμε. Λόγο φορολογίας λίγοι αγοράζουνε 2λιτρα στην χώρα,πόσο μάλλον χατσμπακ, σε ''άπλες'' εκδόσεις. Αλλά τα μικρομεσαία gti ίσως έχουνε ένα ποιο αφοσιωμένο κοινό.
-
2.5 λίτρα δεν είπαν ότι θα είναι το τουρμπο;
-
Ναι
-
Δεύτερο στη λίστα λοιπόν το τουρμπατο.....
Πρώτο το πρατήριο ΟΠΑΠ.
-
Μειώσεις από ττ και έξτρα μειώσεις βλέπω αλλά τουλάχιστον στο cx30 diesel δεν υπάρχουν αμάξια, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι το τελευταίο 15ημερο.
-
Όντως 2.5 λίτρα είναι - άρα 660 πολυτέλεια και 13300 τεκμήριο. Έχω διαβάσει εδώ και εκεί ότι θα καταργηθούν τεκμήρια/πολυτελείας αλλά κρατάω μικρό καλάθι, για να δούμε.
-
Όντως 2.5 λίτρα είναι - άρα 660 πολυτέλεια και 13300 τεκμήριο. Έχω διαβάσει εδώ και εκεί ότι θα καταργηθούν τεκμήρια/πολυτελείας αλλά κρατάω μικρό καλάθι, για να δούμε.
Τα τεκμήρια/πολυτελείας θα καταργηθούν για 2 χρόνια, ώστε να πάρουμε όλοι 2λιτρα, και μετά θα επανέλθουν για να μας πιουν το αίμα. Γνωστή η συνταγή έχει εκτελεστεί ξανά και στο παρελθόν με επιτυχία!
-
Μερικοί είστε ή πολύ μικροί ή έχετε κοντή μνήμη. ΘΑ καταργήσουν τον φόρο πολυτελείας στα αμάξια γιατί δεν υπάρχει πλέον αντικειμενο. Τα περισσότερα έχουν γίνει ανακύκλωση. Θα καταργήσουν τον φόρο και μόλις τσιμπήσουν μερικές χιλιάδες ώστε στα ταμεία να μπορούν να γράψουν μερικά εκατομμύρια έσοδα από τον φόρο θα τον επαναφέρουν. Τώρα δεν υπάρχει σοβαρό έσοδο.
Και μετά μην αρχίσει πάλι η κλαψα ότι μας κοροϊδεύουν...τα ίδια έγιναν και το 2008-2010. Τα κατήργησαν και γεμισαν οι δρόμοι καγιέν και Λαντ κρουζερ.
-
512 ευρώ μείωση στα 27.000 ευρά! Ήτοι, σκάρτα 2%. Εκεί δηλαδής που ο εισαγωγέας έβγαζε 10%, τώρα θα βγάλει π.χ. 8%. ΟΚ, μήνυμα ελήφθη, θα μετρήσω τα κουκιά και θα το σκεφτώ.
-
Μην μπερδεύεσαι. Ο εισαγωγέας όσα έβγαζε βγάζει . Τα 512 είναι έκπτωση των ττ πάνε στο κράτος όχι στον εισαγωγεα.
Η 'χασουρα' εδώ είναι τα 800 που κάνει έκπτωση τα οποία σε συνδυασμό 512 κάνουν συνολική πτώση τιμής 1312 δλδ τελική νέα 25784 αν καταλαβαίνω σωστά τον πίνακα καθως μιλάει για έκπτωση ως 31/8.
Βάση αυτών που κυκλοφορούν έξω με 25500 χιλιάδες ντίζελ με τον εξοπλισμό που έχει το cx30 στην κατηγορία του c suv crossover νομίζω δεν υπάρχει. Του λείπει το κλίμα και η κάμερα οπισθοπορειας ( νομίζω) αλλά το πακέτο συστημάτων ασφαλείας που περιλαμβάνει και acc kai blind spot rear cross traffic δεν υπάρχει σε άλλο αμάξι. Και είπαμε ότι είναι και το μοναδικό ντίζελ χωρίς δοχείο ουρίας.
Βγαίνει φθηνότερο από την πλούσια έκδοση του xceed 115 48v που έχει βέβαια κάμερα οπισθοπορειας και κλίμα και φουλ λεντ , το μαζντα ημέρας έχει αλογόνου, αλλά το κια δεν έχει τα συστήματα ασφαλείας που είπα πιο πάνω.
Σαν ανάρτηση βέβαια και εμπειρία οδήγησης το xceed μου είχε αρέσει περισσότερο παρότι το είχα οδηγήσει στο 1.0.
Και στον τάρανδο για όσους παίζει ρόλο το xceed πέρασε με 79 χλμ και οριακά 80 ενώ το cx30 με 74 μόνο. Στο αυτόματο όμως το xceed είναι αισθητά φθηνότερο από το Μάζντα και με το φορολογικό πλεονεκτήμα των 150 λιγότερων κυβικών.
-
Παιδιά ίσως το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης.
Ζηλεύω.....Το θέλω.
1 πανέμορφο
2 λογικά σούπερ αξιόπιστο
-
Καλοί χώροι
-
Σούπερ εξοπλισμός
5 εξαιρετική κατανάλωση
6 mild hybrid
7 6τάχυτο κιβώτιο όπου στα 140 χλμ/ώρα είναι στις 2600 σ.α.λ
8 τιμοναρα σε αίσθηση
9 κιβωτιαρα mazda
-
-
Τρομερά εκνευριστικός παρουσιαστής, ο τρόπος που μιλάει είναι τραγικός, δεν μπορώ με τίποτα να τον αντέξω για πάνω από 2-3'.
-
Έλα μωρέ καλός είναι....
Εδώ άλλη ξένη δοκιμή
Στο 8:18 με 6η στο κιβώτιο είναι 2400 σ.α.λ και 143 χλμ/ώρα με στιγμιαία κατανάλωση 5,9 λίτρα/ 100
Σχεδόν dieselaki
-
Εντάξει έχει λίγο ρομποτική φωνή και τονίζει λίγο περίεργα αλλά άμα δεις μερικά βίντεο τον συνηθίζεις. Πάντως την δουλειά του την κάνει. Για την ώρα δεν είναι φιμωμενος.
Από το να ακούω μονολόγους για το πόσο τέλειο είναι το κάθε αμάξι μόνο και μόνο γιατί τους έκανε την χάρη να τους το παραχωρήσουν και γιατί υπάρχουν υπόγειες συναλλαγές με τους διευθυντές τους προτιμώ τον σαλονικιο και ας μιλά λίγο περίεργα.
Άμα αρχίσει να τα βρίσκει όλα καλά και να παραπλανά με τα νούμερα των καταναλώσεων εδώ είμαστε να τον κραξουμε.
MAZDA FORUM