-
Its a real beauty.. Ενα πανεμορφο σπορ κουπε.Δυστυχως δεν εχει δειξει τα δοντια του ακομη εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ..
ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ..
-
Its a real beauty.. Ενα πανεμορφο σπορ κουπε.Δυστυχως δεν εχει δειξει τα δοντια του ακομη εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ..
-
-
-
Oι πορτες ειναι μετατροπη ,σωστα;Εμενα μου αρεσει πολυ,μπορει συντομα να υπαρχει στην οικογενεια ενα 1.6 .
-
Με ποιά έννοια δεν έχει δείξει τα δόντια του στο ΕΛΛΑΝΤΑ? Πωλείτε εδώ κανονικά απο την πρώτη μέρα που βγήκε.
-
Εννοεί το V6.
-
Αντε να το δουμε και σε καμια δοκιμη για να δουμε τι ψαρια πιανει
-
Μ' έναν μικρό ανασυλλαβισμό, θα λεγόταν και Butiron ... Και αναρωτιόμουν από το πρωί, γιατί μου φαινόταν και αυτό το όνομα μοντέλου 'οικείο' (κατά τις επιθυμίες του marketing...).
-
ειναι ωραιο οπτικα αυτοκινητο αν και στην εκδοση 1,6 ειναι πολυ μαλακο στην αναρτηση για μενα...
-
Το αμαξι ειναι στις ΗΠΑ ειναι πολυ βελτιωσιμο..Η μεση ιπποδυναμη του με πολυ φθηνες μετατροπες κυμαινεται γυρω στα 220αλογα..
Κυκλοφορει παρα πολυ και φονευει τα SRT4,civic type r ακομα και αρκετα σκουμπυ..
Στην Ελλαδα κυκλοφορησε σε πολυ λιγα κομματια.. -
με προ φειςλιφτ 2.7 αυτόματο που εχω βάλει επανελειμένως κόντρα,
τρώει τσαγάκι πάντως μέχρι τα 160δυστυχώς είναι πολύ βαρύ...
-
ποσο βαρυ ειναι ρε παιδια?
-
Βαρύ κι ασήκωτο !
-
Ποιος με φωναξε ??
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
..Random1, τι ομορφιές είναι αυτές?
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
με προ φειςλιφτ 2.7 αυτόματο που εχω βάλει επανελειμένως κόντρα,
τρώει τσαγάκι πάντως μέχρι τα 160δυστυχώς είναι πολύ βαρύ...
Δεν ειναι τοσο βαρυ..με ελαφρωμα του βολαν και ενα σετ τροχαλιες πραγματικα στροφαρει σα διαολος..0-100 αναμεσα στα 7-8δλ.
Φιλε μαξμαρα εσυ ξερεις απο 6κυλινδρα και αναλογες ροπες.. 350Ζ
Hyundai Tiburon V6..