-
Ποια ειναι τα μεγαλυτερα Ελληνικα club???
edit:Κ βασικα ποιος αναλαμβανει την διοργανωση του event?
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Sidobre, αν κάποιος έχει ήδη ετήσια λισάνς, θα πληρώνει λιγότερο την διαφορά της ημερήσιας λισάνς;
Όποιος πχ αποφασίσει να τρέξει και τους 4 αγώνες συμφέρει να πληρώσει ετήσια (165 Ε πέρσι) αντί 4 ημερήσιες (4 Χ 45 Ε πέρσι), και αν θέλι να τρέξει και αλλού (πχ μια ανάβαση, ένα ράλλι σπριντ) τότε συμφέρει σαφώς!
H ημερήσια λισάνς για τις παιδιές είναι 20
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
edit:Κ βασικα ποιος αναλαμβανει την διοργανωση του event?
Kατ΄αρχήν όλη αυτή η προσπάθια είναι συλλογική. Στην ουσία την διοργάνωση την κάνουν από κοινού όλα τα Club. Με λίγα λόγια ένας θεσμός από τα Club για τα Club.
Απέναντι στην ΕΘΕΑ, (γιατί την οργάνωση πρέπει να την κάνει Λέσχη), για την πρώτη παιδιά διοργανώτριες Λέσχες είναι:
- Αθλητικός Σύλλογος Ιδιοκτητών και Φίλων Peugeot Ελλάδος (PSClub.gr)
- Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo (Ε.Σ.Ι.Α.Ρ.)
Από τις επόμενες παιδιές οργανωτικά θα συμμετέχουν πολλά περισσότερα Club που έχουν γίνει ήδη Λέσχες όπως το IbizaClub, το VWClub κ.α.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σωστό, αλλά και πάλι, αν τρέξεις σε όλα και κάνεις και 2 σπριντάκια (και σαν συνοδηγός ακόμα) ή/και καμιά ανάβαση το ζήτημα παραμένει...Οπότε αν η συμμετοχή είναι 80 και πέσει στα 40-50 θα πληρώνει 60 ή 20-30 όποιος έχει ετήσια λισάνς, ή θα είναι φιξ;
Πιστεύω πως είναι άξιο λόγου (ειδικά συνυπολογίζοντας την έκπτωση είναι μισά λεφτά!!!)Εάν σε συμφέρει ή όχι να βγάλεις ετήσια λισάνς έχει να κάνει καθαρά και μόνο με το αν σκοπεύεις ή όχι να τρέξεις (έστω και ως συνοδηγός) σε κάποιον/κάποιους άλλους αγώνες μέσα στο έτος.
Εάν κάποιος σκοπεύει να τρέξει μόνο στους 4 αυτούς αγώνες του πρωταθλήματος GTCC δεν τον συμφέρει να βγάλει ετήσια λισάνς...Τα 20€ της ημερίσιας λισάνς για τις παιδιές θα αφαιρούνται από το συνολικό κόστος συμμετοχής (είτε αυτό είναι 80€ είτε είναι 40€) για όλα τα άτομα που έχουν ήδη ετήσια λισάνς.
-
Ακόμα καλύτερα λοιπόν!!
-
Δεν να σας τη σπασω πραγματικα.Αλλα φανταζεστε αν ενα τουλαχιστον 20% απο αυτα τα παιδια να αγωνιζοντουσαν σε πραγματικους αγωνες τι ωραια που θα ταν?
-
Aν και τους κανονικούς αγώνες τους διοργάνωναν οι ίδιοι οι αγωνιζόμενοι (όπως γίνεται με το GTCC) τότε και το κόστος θα ήταν χαμηλότερο και τα πράγματα πολύ καλύτερα μάλλον....
Εκεί να έβλεπες συμμετοχές μετά...! -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Δεν να σας τη σπασω πραγματικα.Αλλα φανταζεστε αν ενα τουλαχιστον 20% απο αυτα τα παιδια να αγωνιζοντουσαν σε πραγματικους αγωνες τι ωραια που θα ταν?Tουλάχιστον ένα 60% από αυτά τα παιδιά θέλει να τρέξει σε αγώνες.
Και υπάρχουν πολλοί που ξεκίνησαν από κει και ετοιμάζοντας το αυτοκίνητό τους σιγά σιγά μεταπήδησαν ή πρόκειται να μεταπηδήσουν στους 'πραγματικούς' αγώνες.
Οι περισσότεροι τρομάζουν όμως όταν κάθονται να υπολογίσουν το κόστος και τις θυσίες που χρειάζονται για κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Δεν να σας τη σπασω πραγματικα.Αλλα φανταζεστε αν ενα τουλαχιστον 20% απο αυτα τα παιδια να αγωνιζοντουσαν σε πραγματικους αγωνες τι ωραια που θα ταν?
Tουλάχιστον ένα 60% από αυτά τα παιδιά θέλει να τρέξει σε αγώνες.
Και υπάρχουν πολλοί που ξεκίνησαν από κει και ετοιμάζοντας το αυτοκίνητό τους σιγά σιγά μεταπήδησαν ή πρόκειται να μεταπηδήσουν στους 'πραγματικούς' αγώνες.
Οι περισσότεροι τρομάζουν όμως όταν κάθονται να υπολογίσουν το κόστος και τις θυσίες που χρειάζονται για κάτι τέτοιο...
Αν ειναι ετσι το μελλον ισως να ειναι καλυτερο για τους ελληνικους αγωνες.(ελπιζω )Παντως στα δικα μου ματια φαινεται οτι ολες αυτες οι διοργανωσεις(face2face gp gtcc)υποβαθμισαν και αλλο τους πραγματικους αγωνες.Διοτι καποτε οταν καποιος νεος 20-21 χρονων ηθελε να τρεξειεκανε οικονομιες τελοςπαντων εφτιαχνε ενα αγωνιστικουλι και ετρεχε τωρα με πολυ λιγοτερα εξοδα τρεχει εκει και ισως με την γλυκα των τοσο λιγων εξοδων να μην περασει ποτε στους αγωνες.Και μπορει να μου πειτε οτι αυτη ειναι η νεα μορφη αγωνων αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ετσι.
Σορυ για το οφ τοπικ -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Δεν να σας τη σπασω πραγματικα.Αλλα φανταζεστε αν ενα τουλαχιστον 20% απο αυτα τα παιδια να αγωνιζοντουσαν σε πραγματικους αγωνες τι ωραια που θα ταν?Τι ωραια θα ταν...
Αν δεν χρειαζοσουν μια περιουσια και μιση για να τρεξεις.
Και μη μου πειτε οτι δεν χρειαζετε να τρεξεις ολη την αγωνιστικη, αλλα μονο εναν η δυο αγωνες το χρονο, γιατι μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι!
Ο μιχανοκινητος αθλητισμος στην Ελλαδα ειναι οπως και το καζινο.... Αν δεν εχεις μαρουλακι, πας μονο να δεις..... -
Αρχικά δεν καταλαβαίνω γιατι 'βαφτίζουμε' κάτι πριν το δουμε.
Γιατι να πρόκεται για 'μία απο τα ίδια' ?
Αυτό ειναι το στοίχημα..
Να το κάνουμε να μην είναι ίδιο..
Να είναι ένας 'θεσμός' ουσίας, που στόχο δεν θα έχει την συγκέντρωση και παράταξη των αυτοκινήτων του κάθε club, αλλά την καθαρόαιμη ενασχόληση με αυτο το επιπεδο των αγώνων.
Συμφωνοι.. δεν έχει μεγάλη σχέση με αγώνες του πρωταθλήματος ή του κυπέλου Ελλάδος, όμως μέχρι τώρα μέσα από κάποια Clubs (αν κρίνω από ιδία εμπειρία/γνώση) και μέσα απο αγώνες GPtuning, F2F κλπ, έχουν μεταπηδήσει σε 'πραγματικους' αγώνες αρκετοί 'νέοι' και υπάρχουν ακόμα περισσότεροι που θα το ηθελαν.
Και πέρα απο την ευχαρίστηση και τη διασκέδαση, αυτός ειναι ένας απο τους στόχους του GTCC.Βεβαια, για να λέμε τα πραγματα με το όνομά τους, μιας και δεν υπάρχουν μόνο θετικά στο παραπάνω (στην μεταπηδηση προς τους αγώνες που εγραψα) μερικές φορές παρατηρουμε ότι η ακόμη βαθυτερη ενασχόληση με τους αγώνες δεν είναι η καλύτερη αποφαση για καποια παιδιά, μιας και άλλα περίμεναν, ή ίσως δεν ήταν ετοιμα (και ιδεολογικά, φιλοσοφικά) να συμμετάσχουν σε τετοιους αγώνες. Η πλειοψηφία τους ομως συνειδητά θελω να πιστεύω ότι έκανε την κίνηση.
Και στην μετάβαση αυτή θα πρέπει να συμβάλλουμε γενικώς. Παλιοί και νέοι. Ετσι, πέρα απο την πηγή (μία απο τις πηγές) των νέων αγωνιζομενων, θα έχουμε και την σωστή κατάρτισή τους.Γενικά, πριν βαλουμε ετικέτα στο GTCC, ας το δουμε πρώτα να δουλευει. Εμείς προσπαθουμε και θα ζητουσα από όλους να το δουν υπό άλλη οπτική γωνία. Αν δεν ανταποκριθεί το εγχείρημα στον θεσμό ουσίας που έγραψα πιο πάνω, πρώτος εγώ που γράφω όλα τα παραπάνω θα το παραδεχθώ και θα πράξω αναλόγως.
-
Οντως ας μην κρινουμε πραγματα και καταστασεις πριν τα δουμε στην πληρη τους εφαρμογη. Μπραβο σε ολους οσοι προσπαθουν παρα τις αντιξοοτητες να φτιαξουν σωστα 'υποκαταστατα' των πραγματικων αγωνων. Ας ευχηθουμε καλη επιτυχια στην προσπαθεια αυτη και εφοσον επιτυχει, να διατηρησει τον χαρακτηρα και τον προσανατολισμο της δηλαδη το να ειναι ενα προσιτο ειδος ερασιτεχνικου motorsport. O χρονος θα δειξει...
-
Υπάρχει κάτι νεώτερο;
Τα κλαμπ που δεν έχουν ακόμη νομική υπόσταση θα μπορούν να συμμετάσχουν; -
Φυσικά και μπορούν!
Δεν έχουν όλα τα club που συμμετέχουν μέχρι στιγμής νομική υπόσταση.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Υπάρχει κάτι νεώτερο;Προς το παρόν είμαστε προς αναζήτηση χορηγών για να μειωθεί το κόστος από τα 80ευρώ ανά συμμετοχή. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν 'κλεισμένα' budget ενώ πάντα η προώθηση ενός νέου θεσμού είναι αρκετά δύσκολη....
Τα κλαμπ που δεν έχουν ακόμη νομική υπόσταση θα μπορούν να συμμετάσχουν;
Φυσικά! Οποιδήποτε Club που έχει όρεξη να βοηθήσει ή να συμμετέχει είναι ευπρόσδεκτο!
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Προς το παρόν είμαστε προς αναζήτηση χορηγών για να μειωθεί το κόστος από τα 80ευρώ ανά συμμετοχή. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν 'κλεισμένα' budget ενώ πάντα η προώθηση ενός νέου θεσμού είναι αρκετά δύσκολη....
!
Και γιατι αγαπητε φιλε πρεπει να βρειτε χορηγο για να μειωθει και αλλο το ποσον????
Οποιος δεν εχει ουτε 80 ευρω για να κανει την πλακα του (γιατι αυτη ειναι νομιζω η ουσια,να διασκεδασει) νομιζω οτι καλα θα κανει να ξοδεψει την ενεργεια του να βρει μια καλυτερη δουλεια και οχι να κανει το κεφι του κοβοντας απο τον επιουσιο.
Γιατι μη μου πεις οτι οταν κανει το club μια εκδρομη θα πρεπει να βρεθει χορηγος για να κοστισει πιο λιγο....
Τα λεω αυτα με πολυ συμπαθεια για σας που προσπαθειτε για το καλο μας και ειμαι σιγουρος οτι συν τω χρονω θα τα ακουσετε κιολας για το που πηγαν τα λεφτα και ποιος τα διαχειριστηκε κλπ.
Ξερω οτι μετα απο αυτο ολοι θα μου την πεσουνε αλλα ετσι εχω μαθει στην ζωη μου.
Οταν εχω λεφτα κανω την πλακα μου και τα ξοδευω, οταν δεν εχω καθομαι σπιτι μου και ειμαι παντα κυριος και δεν εχω αναγκη κανενα. -
και αμα ασχοληθεις με το τι φορανε απο φιρμες ρουχα και ποσα πετανε για την τσιφτεντελου τους στα νυκτερινα , και ποσα χρονια εχουν να αλλαξουν λαστιχα , τοτε θα γελασεις ακομα ποιο πολυ .
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Προς το παρόν είμαστε προς αναζήτηση χορηγών για να μειωθεί το κόστος από τα 80ευρώ ανά συμμετοχή. Οι περισσότερες εταιρίες έχουν 'κλεισμένα' budget ενώ πάντα η προώθηση ενός νέου θεσμού είναι αρκετά δύσκολη....
!
Και γιατι αγαπητε φιλε πρεπει να βρειτε χορηγο για να μειωθει και αλλο το ποσον????
Οποιος δεν εχει ουτε 80 ευρω για να κανει την πλακα του (γιατι αυτη ειναι νομιζω η ουσια,να διασκεδασει) νομιζω οτι καλα θα κανει να ξοδεψει την ενεργεια του να βρει μια καλυτερη δουλεια και οχι να κανει το κεφι του κοβοντας απο τον επιουσιο.
Γιατι μη μου πεις οτι οταν κανει το club μια εκδρομη θα πρεπει να βρεθει χορηγος για να κοστισει πιο λιγο....
Τα λεω αυτα με πολυ συμπαθεια για σας που προσπαθειτε για το καλο μας και ειμαι σιγουρος οτι συν τω χρονω θα τα ακουσετε κιολας για το που πηγαν τα λεφτα και ποιος τα διαχειριστηκε κλπ.
Ξερω οτι μετα απο αυτο ολοι θα μου την πεσουνε αλλα ετσι εχω μαθει στην ζωη μου.
Οταν εχω λεφτα κανω την πλακα μου και τα ξοδευω, οταν δεν εχω καθομαι σπιτι μου και ειμαι παντα κυριος και δεν εχω αναγκη κανενα.
Μακάρι να σκέφτονταν όλοι ή έστω περισσότεροι με αυτόν τον τρόπο αλλά που.... -
Συνήθως γκρινιάζουμε που οι αγωνιστικές δραστηριότητες είναι πολύ ακριβές. Τώρα που κάποιος προσπαθεί να κατεβάσει το κόστος ενός νέου θεσμού όσο περισσότερο μπορεί, πάλι δε μας αρέσει?
Κύριε APR, νομίζω ότι τα λόγια σας είναι λίγο προσβλητικά για τα παιδιά που πρόκειται να συμμετέχουν στο GTCC.
Δεν πάνε όλοι στις 'τσιφτετελούδες' και οι περισσότεροι αλλάζουν συχνά λάστιχα. Πραγματικά φαίνεται σαν να σας έχει πειράξει κάτι και να 'αντιδράτε' απότομα, αντί να αγκαλιάσετε τον νέο θεσμό σαν παλιός του χώρου.Κύριε MDVQ, ανάμεσα στο 'έχω πολλά λεφτά' και στο 'δεν έχω λεφτά' που λέτε υπάρχει και το 'μπορώ να μαζέψω μερικά λεφτά'.
Πολλοί νέοι ίσως είναι φοιτητές, ίσως είναι άνεργοι ή ίσως εργάζονται με χαμηλές αποδοχές. Αυτοί οι άνθρωποι θα τρέξουν σε κάποιον αγώνα του GTCC αν εκείνο το μήνα τους περισέψει το παράβολο της συμμετοχής.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ώστε αυτό να μειωθεί και να έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όσο περισσότεροι άνθρωποι γίνεται. -
Αγαπητε κυριε Alex Disign εν ετει 2006 θεωρω αδιανοητο να μην εχει καποιος 80 ευρω για να διασκεδασει(εστω και φοιτητης).
Ειναι προτιμοτερο να κανει οικονομια για να τα μαζεψει παρα να περιμενει απο τους αλλους να τρεξουν για αυτον για να κανει αυτος την πλακα του.
Αν αρχισει απο τωρα να σκεφτεται τις χορηγιες τοτε οταν αρχισει να τρεχει τι θα πρεπει να ζητησει???
Εγω αυτους που σκεφτομαι ειναι τα παληκαρια που πασχιζουν να διοργανωσουν κατι που σε διαβεβαιω ειναι δυσκολο και χρονοβορο και οταν το κανουν επισης σε διαβεβαιω οτι θα ακουσουν ενα σκασμο αηδιες και αν μπουν και χρηματα στην μεση και ενα καρο υπονοουμενα.
Μετα απο τοσα χρονια μεσα στους αγωνες(σαν ψιλοαγωνιζομενος και διοργανωτης) αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα που εχω εισπραξει.
Εν παση περιπτωσει δεν ειμαι εγω αυτος που θα καθορισει την σκεψη των οργανωτων απλα καταθετω την προσωπικη μου αποψη που στο τελος τελος μπορει να ειναι και λαθος για πολλους.
Σε καθε περιπτωση ευχομαι η προσπαθεια των παιδιων να πετυχει και το κυριοτερο να εκτιμηθει.
GTCC: Ενας νέος θεσμός!