-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγω αυτους που σκεφτομαι ειναι τα παληκαρια που πασχιζουν να διοργανωσουν κατι που σε διαβεβαιω ειναι δυσκολο και χρονοβορο και οταν το κανουν επισης σε διαβεβαιω οτι θα ακουσουν ενα σκασμο αηδιες και αν μπουν και χρηματα στην μεση και ενα καρο υπονοουμενα.
Μετα απο τοσα χρονια μεσα στους αγωνες(σαν ψιλοαγωνιζομενος και διοργανωτης) αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα που εχω εισπραξει.
Εν παση περιπτωσει δεν ειμαι εγω αυτος που θα καθορισει την σκεψη των οργανωτων απλα καταθετω την προσωπικη μου αποψη που στο τελος τελος μπορει να ειναι και λαθος για πολλους.
Σε καθε περιπτωση ευχομαι η προσπαθεια των παιδιων να πετυχει και το κυριοτερο να εκτιμηθει.Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που λίγο πολύ το έχουν εισπράξει όλοι όσοι (λιγότερο ή περισσότερο) έχουν ασχοληθεί με την οργάνωση οποιασδήποτε ομαδικής εκδήλωσης/εκδρομής -και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτοκινητιστικό περιεχόμενο-. Είναι στην φύση του έλληνα να μην είναι ποτέ ευχαριστημένος με τίποτα και διαρκώς να γκρινιάζει για όλους και για όλα φυσικά πάντα 'απ'έξω απ'τον χορό'!
Ευτυχώς όμως (για όλους μας) υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ανειδιοτελείς, ρομαντικοί, με όραμα (για πολλούς μ@λ@κες...), πρόθυμοι να τρέξουνε να βοηθήσουνε, να οργανώσουνε, να κουραστούνε όχι γιατί περιμένουν να ακούσουν κάποιο ευχαριστώ, αλλά γιατί βρίσκουν οι ίδιοι ικανοποίηση στο να προσφέρουν στους άλλους...Είναι απογοητευτική όμως η αχαριστία που δείχνει πολλές φορές ο κόσμος, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που όχι απλά να αποθαρρύνει τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν αλλά να τους βάζει και σε μια νοοτροπία του στυλ 'γιατί να κουραστώ και να τρέξω εγώ να να περάσετε εσείς καλά αφού θα με βρίσετε και από πάνω στο τέλος'
Αυτός ο θεσμός όμως αποτελεί μια ομαδική προσπάθεια όπου αρκετοί άνθρωποι (καθένας με τον τρόπο του) συμβάλλουν στην οργάνωση και κουράζονται για αυτήν... Φυσικά αυτοί θα είναι και οι τελικοί αποδέκτες όλων των αρνητικών (η μη) σχολίων και παραπόνων όλων των υπολοίπων... That's life
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που λίγο πολύ το έχουν εισπράξει όλοι όσοι (λιγότερο ή περισσότερο) έχουν ασχοληθεί με την οργάνωση οποιασδήποτε ομαδικής εκδήλωσης/εκδρομής -και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτοκινητιστικό περιεχόμενο-. Είναι στην φύση του έλληνα να μην είναι ποτέ ευχαριστημένος με τίποτα και διαρκώς να γκρινιάζει για όλους και για όλα φυσικά πάντα 'απ'έξω απ'τον χορό'!
Ευτυχώς όμως (για όλους μας) υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ανειδιοτελείς, ρομαντικοί, με όραμα (για πολλούς μ@λ@κες...), πρόθυμοι να τρέξουνε να βοηθήσουνε, να οργανώσουνε, να κουραστούνε όχι γιατί περιμένουν να ακούσουν κάποιο ευχαριστώ, αλλά γιατί βρίσκουν οι ίδιοι ικανοποίηση στο να προσφέρουν στους άλλους...Είναι απογοητευτική όμως η αχαριστία που δείχνει πολλές φορές ο κόσμος, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που όχι απλά να αποθαρρύνει τους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν αλλά να τους βάζει και σε μια νοοτροπία του στυλ 'γιατί να κουραστώ και να τρέξω εγώ να να περάσετε εσείς καλά αφού θα με βρίσετε και από πάνω στο τέλος'
Αυτός ο θεσμός όμως αποτελεί μια ομαδική προσπάθεια όπου αρκετοί άνθρωποι (καθένας με τον τρόπο του) συμβάλλουν στην οργάνωση και κουράζονται για αυτήν... Φυσικά αυτοί θα είναι και οι τελικοί αποδέκτες όλων των αρνητικών (η μη) σχολίων και παραπόνων όλων των υπολοίπων... That's life
Σοφή κουβέντα που 'κολλάει' σε πολλά θρέντς! Ίσως ακόμα και ολόκληρο δικό του θρέντ!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Εγω αυτους που σκεφτομαι ειναι τα παληκαρια που πασχιζουν να διοργανωσουν κατι που σε διαβεβαιω ειναι δυσκολο και χρονοβορο και οταν το κανουν επισης σε διαβεβαιω οτι θα ακουσουν ενα σκασμο αηδιες και αν μπουν και χρηματα στην μεση και ενα καρο υπονοουμενα.
Μετα απο τοσα χρονια μεσα στους αγωνες(σαν ψιλοαγωνιζομενος και διοργανωτης) αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα που εχω εισπραξει.
Εν παση περιπτωσει δεν ειμαι εγω αυτος που θα καθορισει την σκεψη των οργανωτων απλα καταθετω την προσωπικη μου αποψη που στο τελος τελος μπορει να ειναι και λαθος για πολλους.
Σε καθε περιπτωση ευχομαι η προσπαθεια των παιδιων να πετυχει και το κυριοτερο να εκτιμηθει.Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι που λίγο πολύ το έχουν εισπράξει όλοι όσοι (λιγότερο ή περισσότερο) έχουν ασχοληθεί με την οργάνωση οποιασδήποτε ομαδικής εκδήλωσης/εκδρομής -και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτοκινητιστικό περιεχόμενο-. Είναι στην φύση του έλληνα να μην είναι ποτέ ευχαριστημένος με τίποτα και διαρκώς να γκρινιάζει για όλους και για όλα φυσικά πάντα 'απ'έξω απ'τον χορό'!
Συμφωνω απολυτα...
Ειλικρινα δεν θα πιστευα ποτε οτι θα μπορουσε καποιος να γραψει 'αν δεν εχουν 80 Ευρο να μην τρεξουν!'(ή γενικα κατι σε αυτο το πνευμα-ιδιο κατα την ταπεινη μου αποψη με το καταπληκτικο 'οποιος δεν εχει χρηματα ας μην κανει αγωνες' που ειπε ο προεδρος της αρχης του σπορ!).
Γιατι δηλαδη να μην μαζευτουν ολα τα κλαμπ και να προσπαθησουν αν προσφερουν σε καποιον την δυνατοτητα να κανει το 'κεφι' του σε μια καλυτερη τιμη???
Γιατι να μην ψαξουν μια εταιρια η οποια θα χορηγησει ενα κομματι της συμμετοχης???Μηπως η εταιρια δεν θα προβληθει ή μηπως επειδη δεν υπαρχουν αρκετοι χορηγοι στους ελληνικους αγωνες δεν πρεπει να υπαρχουν σε μια τετοια εκδηλωση???
'Η μηπως αν υπαρξει χορηγια οσοι συμμετεχουν ειναι λιγοτερο 'κυριοι' ή μηπως εχουν 'αναγκη καποιον' και 'κακως δεν καθονται σπιτι τους'???
Αν τα παιδια καταφερουν και βρουν εχει καλως αν οχι και παλι κανουν οτι καλυτερο μπορουν για να προσφερουν ΚΑΙ μειωμενη τιμη(γιατι δεν ειναι μονο αυτο ειναι και αλλα πραγματα που θα ειναι διαφορετικα).
Τελικα εχετε δικιο...αδικα θα πεσουν ολοι πανω σας οποιος δεν εχει λεφτα ας κανει το 'κεφι' του στους δημοσιους δρομους!Εκει ειναι τσαμπα...
-
Ο χρήστης Mythos_GR έγραψε:
Γιατι να μην ψαξουν μια εταιρια η οποια θα χορηγησει ενα κομματι της συμμετοχης???Μηπως η εταιρια δεν θα προβληθει ή μηπως επειδη δεν υπαρχουν αρκετοι χορηγοι στους ελληνικους αγωνες δεν πρεπει να υπαρχουν σε μια τετοια εκδηλωση???
...
Απλα και επιγραμματικα αγαπητε.
Κατα την γνωμη μου ,και επειδη δεν προκειται για επισημους αγωνες αλλα για παιδιες απο club,πρεπει να ειναι ανεξαρτητοι απο καθε ειδους δεσμευσεις και δη χρηματικες.Το δε παραβολο νομιζω οτι ειναι απολυτως λογικο για να χρειαστει και αλλη συμπιεση .
Και ετσι θα εχουν να δωσουν αναφορα μονο στα μελη τους και συμμετεχοντες.
Μαλλον δεν εχεις υποψη σου την πραγματικοτητα που απορρεει απο χρηματικες δεσμευσεις .
Και τελειωνοντας εδω θα ηθελα να θυμησω οτι αυτη ειναι η γνωμη μου η οποια δεν ειναι απαραιτητα η σωστη ,ουτε επισης απαραιτητα να συμφωνει καποιος μαζι της. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Απλα και επιγραμματικα αγαπητε.
Κατα την γνωμη μου ,και επειδη δεν προκειται για επισημους αγωνες αλλα για παιδιες απο club,πρεπει να ειναι ανεξαρτητοι απο καθε ειδους δεσμευσεις και δη χρηματικες.Το δε παραβολο νομιζω οτι ειναι απολυτως λογικο για να χρειαστει και αλλη συμπιεση .
Και ετσι θα εχουν να δωσουν αναφορα μονο στα μελη τους και συμμετεχοντες.
Μαλλον δεν εχεις υποψη σου την πραγματικοτητα που απορρεει απο χρηματικες δεσμευσεις .
Και τελειωνοντας εδω θα ηθελα να θυμησω οτι αυτη ειναι η γνωμη μου η οποια δεν ειναι απαραιτητα η σωστη ,ουτε επισης απαραιτητα να συμφωνει καποιος μαζι της.Μιας και απ'όσο γνωρίζω βρέθηκε τελικά ένας πολυπόθητος χορηγός για την διοργάνωση αυτή θα ήθελα να πω δύο πραγματάκια πάνω σε αυτό.
Το ότι πρόκειται για καθαρά ερασιτεχνικού χαρακτήρα αγώνες (παιδιές) δεν μειώνει την σοβαρότητά τους και τις ευθύνες προς τους αγωνιζόμενους, τους θεατές κτλ. ούτε σημαίνει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι μοχθούν και κάνουν μια προσπάθεια για να οργανώσουν αυτούς τους αγώνες το κάνουν επιφανειακά ή το έχουν πάρει στην πλάκα. Σας πληροφορώ ότι το έχουν πάρει πολύ πιο σοβαρά και είναι πιο 'επαγγελματίες' απ'ότι άλλοι και άλλοι 'διοργανωτές' ακόμα και επισήμων αγώνων...!
Όσων αφορά τον χορηγό/χορηγούς των αγώνων. Πρόκειται καθαρά και μόνο για μια οικονομική βοήθεια σε αντάλλαγμα συγκεκριμένης προβολής. Ο χορηγός δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση ούτε στην οργάνωση, ούτε στην διεξαγωγή και τέλεση των αγώνων πέρα από την παρουσία του σε συγκεκριμένα προσυμφωνημένα σημεία προβολής. Δεν υπάρχει καμία περαιτέρω δέσμευση πέρα από αυτή (η οποία φυσικά είναι αμφίπλευρη) που θα αναφέρεται στο συμβόλαιο που θα υπογραφεί.
Εάν με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε ακόμα πιο προσιτό το παράβολο και την συμμετοχή σε περισσότερους ανθρώπους δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το κάνουμε... Εξ'άλλου αυτή ήταν και η ιδέα εξ'αρχής...
Αν δηλαδή από 80€/συμμετοχή γίνει 60€ ή και λιγότερο δίνοντας έτσι στην ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά να συμμετέχουν νομίζω ότι έχουμε επιτύχει έναν από τους στόχους της δημιουργίας αυτού του θεσμού...! -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Το ότι πρόκειται για καθαρά ερασιτεχνικού χαρακτήρα αγώνες (παιδιές) δεν μειώνει την σοβαρότητά τους και τις ευθύνες προς τους αγωνιζόμενους, τους θεατές κτλ. ούτε σημαίνει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι μοχθούν και κάνουν μια προσπάθεια για να οργανώσουν αυτούς τους αγώνες το κάνουν επιφανειακά ή το έχουν πάρει στην πλάκα. Σας πληροφορώ ότι το έχουν πάρει πολύ πιο σοβαρά και είναι πιο 'επαγγελματίες' απ'ότι άλλοι και άλλοι 'διοργανωτές' ακόμα και επισήμων αγώνων...!Αυτό ακριβώς. Δεν ξέρω αν η οργανωτική ομάδα θα αποδειχτεί όπως φανταζόμαστε... αυτό θα φανεί στο 'χειροκρότημα'. Αυτό πάντως που ξέρω είναι ότι πλαισιώνεται από -νεαρά- πολύ σοβαρά άτομα που μοχθούνε πραγματικά για τον χώρο. Αυτό από μόνο του είναι καλό.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι στα λόγια της Εύας. Η αρχική ιδέα είναι αυτή. Να δημιουργήσουμε κάτι σοβαρό και προσιτό. Κάτι που θα μπορέσει να προσελκύσει ανθρώπους (θεατές και διαγωνιζόμενους) σε ένα πρώιμο στάδιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. O (πολύς) κόσμος* -ακόμα- δεν ξέρει την 'μαγεία'. Θα αισθανθώ πάρα πολύ όμορφα αν έστω και ένα ή δύο παιδιά που θα διαγωνισθούν στο GTCC τα δώ 'αύριο' μέσα σε καποιο Bucket.
*αυτό συζητούσαμε προχθές... τελικά όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε...
-
καλη επιτυχια στον νεο θεσμο, σε οσους συμμετεχουν και ενα μεγαλο **BRAVO **σε αυτους που δουλεψαν σκληρα για να εχουμε αυτο εδω το αποτελεσμα!
-
Πώς πήγε όλο το event; Αποτελέσματα πότε θα αναρτηθούν;
-
-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1oς αγώνας GTCC - Με πολλές συμμετοχές και εντυπωσιακό θέαμα
Ένα συναρπαστικό αγώνα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στις Αφίδνες την Κυριακή 16 Απριλίου το πρωί, στην κατάμεστη πίστα Kartodromo από θεατές αλλά και αγωνιζόμενους. Aπό πολύ νωρίς ο χώρος των pits είχε γεμίσει από τα αυτοκίνητα και το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό, με όλους τους αγωνιζόμενους να προετοιμάζονται για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Από νωρίς είχαν γεμίσει και οι κερκίδες και ο κόσμος περίμενε να απολαύσει τις πολλές και ενδιαφέρουσες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες.
Ο Αγώνας ξεκίνησε χωρίς καθυστερήσεις, αμέσως μετά την ενημέρωση των οδηγών με την πρώτη κατηγορία Η να πραγματοποιεί χρόνους που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις μεγαλύτερες. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κανατσέλης Γεράσιμος με Renault Clio από το Greek Renault Club με συνολικό χρόνο 4:13,982 ενώ δεύτερη η Βουτεράκου Άννα με Smart Roadster από το Motorwomen και Τρίτος ο Σαλαμπάλας Ιωάννης επίσης με Smart Roadster από το Smartmania.
Στην κατηγορία Ζ, ο Νίκος Ιντζόγλου με Peugeot 206 από το Peugeot Sport Club κέρδισε άνετα την πρώτη θέση ενώ μεγάλη μάχη έγινε για την 2η και 3η θέση με δεύτερο τον Ραπτάκη Βασίλη με Toyota Starlet από το Yaris Club και τρίτο τον Ρήγα Νίκο με Peugeot 106 Rallye από το Punto Club με διαφορά μόλις μισού δευτερολέπτου.
Η κατηγορία Ε έδωσε και το μεγαλύτερο θέαμα με τις πολυάριθμες συμμετοχές της όπου τελικά ο Ορέστης Μέτζος με Peugeot 106 Rallye από το 106SportClub επικράτησε σχετικά άνετα με χρόνους που έκοβαν την ανάσα και κυμάνθηκαν γύρω στα 58 δευτερόλεπτα τον γύρο, με δεύτερο τον Παναγιώτη Κροντηρά επίσης με Peugeot 106 Rallye από το Peugeot Sport Club και τρίτο τον Κωνσταντίνο Σιδηρά με Toyota Starlet GT από το 106SportClub.
Στην κατηγορία Δ ο Τσουκλείδης Ιωάννης με Toyota MR2 από το MR2 Club κατέκτησε την πρώτη θέση με δεύτερο τον Σακελλαρίου Ελευθέριο με Honda Civic από τους Redliners ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Πολυχρόνης Ιερόθεος με Toyota MR2 από το MR2 Club.
Στην κατηγορία Γ επικράτησε ο Δεληκλιτσιώτης Μπάμπης με Honda Civic TypeR από το Honda Club που παρά την μικροέξοδο που είχε στον τελευταίο γύρο, οι χρόνοι που πραγματοποιούσε μέχρι τότε ήταν γύρω στα 57 δευτερόλεπτα δίνοντάς του έτσι την πρώτη θέση. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Κορμάς επίσης με Honda Civic TypeR από το Greek Renault Club και την Τρίτη θέση ο Καραγιάννης Αλέξανδρος με Opel Vectra από το Opel Club.
Στην κατηγορία Β ο Γιάννης Νίκας πραγματικά πέταγε με το εντυπωσιακό Honda S2000 από το Honda Club κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση της κατηγορίας του με δεύτερο τον Ροβάκη Χαράλαμπο με Alfa Romeo 147 από το Alfisti Club και τρίτο τον Κόκκινο Γιώργο με Alfa Romeo GT επίσης από το Alfisti Club.
Τέλος στην πραγματικά πιο εντυπωσιακή κατηγορία A τα τέρατα που ακούνε στο όνομα Subaru Impreza και Mitsubishi Lancer Εvo έδωσαν την δική τους μάχη ξεσηκώνοντας τους θεατές, με νικητή τελικά τον Σπύρο Ζορμπά με Mitsubishi Lancer Εvo VIII από το Evo Club, δεύτερο τον Mητσοτάκη Νικόλα με Subaru Impreza από το Subamaniacs και τρίτο τον Τερζίδη Ιωάννη με το ίδιο Mitsubishi Lancer Εvo VIII επίσης από το Evo Club.
Από πλευράς οργάνωσης, παρ’ότι ήταν ο πρώτος αγώνας του GTCC, κυμάνθηκε σε πολύ ικανοποιητικά πλαίσια, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις ενώ η εμπειρία του πρώτου αγώνα μας δίνει τη δυνατότητα βελτίωσης σε αρκετούς τομείς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μέγα Χορηγό της Εκδήλωσης N&G Event Team, τον χορηγό Nissan Θεόδωρος Γ. Ματζώρος Μ.Ε.Π.Ε. καθώς επίσης τα καταστήματα Κατσέλη για την χορηγία τους στην τροφοδοσία των κριτών και οργανωτών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Λέσχη ΑΛΑ για την πολύτιμη βοήθειά της, τον Αλυτάρχη του Αγώνα κ. Κόγια καθώς και τον Αγωνοδίκη κ. Γκόντο που με την συμβολή τους διεξήχθη με επιτυχία ο αγώνας.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Χορηγό επικοινωνίας για το 2006 που είναι η Option Press και πιο συγκεκριμένα τα περιοδικά Μax Power και Power Technics.Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα που θα γίνει στις 18 Ιουνίου, στον Kartodromo στις Αφίδνες, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και ακόμα πιο πλούσιο θέαμα.
Στο WebSite του του GTCC ( http://www.gtcc.gr ) θα βρείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6975 757 084-5
-
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδία που βοήθησαν στην διοργάνωση του αγώνα.
Ίσως ο καλύτερος, τέτοιου επιπέδου που έχω παρακολουθήσει μέχρι το επόμενο GTCC
Πιστεύω ότι όλοι οι αγωνιζόμενοι το ευχαριστήθηκαν και το διασκέδασαν όπως έπρεπε.
Και πάλι μπράβο! -
Τα συγχαρητηρια μου στα παιδια που αφιερωσαν τον χρονο τους στην οργανωση του event !!!!
Εγω το καταευχαριστηθηκα και σαν συμμετεχων και σαν θεατης.
Να'μαστε καλα να το ξανακανουμε με ακομα πιο πολλες συμμετοχες....οχι οτι οι 111 ηταν λιγες,αλλα οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα....
Και παλι μπραβο και ραντεβου στο επομενο.... -
Έχω πάρει μέρος τα τελευταία 2 χρόνια σε όλους τους ανάλογους θεσμούς!!!
Νοιώθω την ανάγκη - για επιβράβευση των δημιουργών- να σας πώ ότι
το GTCC ήταν η καλύτερη διοργάνωση που έχω λάβει μέρος!!!
Συγχαρητήρια παιδιά!!!
Σας εύχομαι να πάτε μπροστά και του χρόνου να έχουμε 10 αγώνες!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!
-
αν και λιγο καθυστερημενα να πω και εγω με την σειρα μου ενα πολυ μεγαλο μπραβο σε οσους ετρεξαν και μοχθησαν για να γινει αυτος ο θεσμος πραγματικοτητα.εχω λαβει μερος σε καποιους αγωνες τα τελευταια 2 χρονια οπως και καποιος αλλος πιο πανω οπως εγραψε και συμφωνω απολυτα μαζι του πως ηταν οτι καλυτερο.σιγουρα υπηρχαν καποια προβληματακια που ελπιζω και ειμαι σιγουρος οτι θα βελτιωθουν και σιγουρα σε καθε αγωνα θα υπαρχουν καθως οσο βελτιωνεται κατι τοσο πιο πολυ θελουμε να γινεται καλυτερο.για εναν νεο θεσμο λοιπον ολα ηταν μια χαρα.αλλο ενα μεγαλο μπραβο σε οσους μοχθησαν για να το φερουν εις περας.
-
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου GTCC, αναμένονται ακόμα περισσότερες συμμετοχές για τον δεύτερο αγώνα και έτσι αυτός γίνεται διήμερος. Το 2ο GTCC θα πραγματοποιηθεί στον Kartodromo Αφιδνών,** το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου. **
Το Σάββατο από τις 18:00 οι κατηγορίες Η* (έως 1.150cc / 800cc με Turbo)*, Ζ (από 1.151cc έως 1.400cc / από έως 1.150cc με Turbo) και η κατηγορία S (Special) με αγωνιστικά και όχι μόνο αυτοκίνητα, υπόσχονται ότι θα προσφέρουν άφθονο θέαμα. Την Κυριακή το πρωί στις 9:00, οι υπόλοιπες κατηγορίες θα συναγωνιστούν για να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις αλλά και τους πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα.
Το κόστος παραμένει στα** 40 ευρώ** συν την ημερήσια λισανς και οι οδηγοί θα πραγματοποιούν ένα γύρο warm-up και τρεις χρονομετρημένους που αθροίζονται για την κατάταξη.
Περισσότερες πληροφορίες http://www.gtcc.gr
-
Πρωτα ο θεος θα ειμαι και εγω εκει!
-
Με 136 Συμμετοχές από 34 Club αυτοκινήτου, θα διεξαχθεί την **Κυριακή 18 Ιουνίου το 2ο GTCC, **αριθμός που ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Ο Αγώνας τελικά θα πραγματοποιηθεί **μόνο την Κυριακή **(και όχι Σάββατο και Κυριακή όπως στην αρχή είχε ανακοινωθεί), αφού η οργάνωση αποφάσισε ότι ο αριθμός των συμμετοχών είναι τέτοιος που μπορεί να διεξαχθεί σε μία μόνο ημέρα.
Ένα συναρπαστικό αγώνα θα παρακολουθήσουν οι θεατές που θα παρευρεθούν την Κυριακή με συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες για την κατάκτηση της κορυφής. Εκτός από τις 136 συμμετοχές, αρκετά αγωνιστικά αυτοκίνητα θα συμμετέχουν εκτός συναγωνισμού προσφέροντας άφθονο θέαμα.
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται εκεί από τις 8:00 π.μ. για τον Ελεγχο Εξακρίβωσης αφού πρώτα περάσουν από την γραμματεία για να παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους. Πρίν την έναρξη θα γίνει η ενημέρωση των οδηγών από τους διοργανωτές και τον Αλυτάρχη.
Το GTCC θα ξεκινήσει στις 9:00 π.μ. με την πρώτη κατηγορία (Κατηγορία Η) που θα πραγματοποιήσει 2 γύρους αναγνώρισης, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η παιδιά με τους οδηγούς να πραγματοποιούν ένα γύρο Warm Up και περνώντας από την γραμμή χρονομέτρησης ξεκινούν (on the fly) τους 3 χρονομετρημένους γύρους όπου αθροίζονται και οι 3 για την κατάταξη.
Η είσοδος για το κοινό είναι ΔΩΡΕΑΝ.
-
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 2ου αγωνα GTCC
-
Αποτελέσματα του 2ου Toyo Tires GTCC
Οταν ξεκίνησε η ιδέα του GTCC, όλοι είχαμε τον ίδιο στόχο: Έναν αγώνα όπου κάθε λάτρης της αυτοκίνησης μπορεί με ασφάλεια και με μικρό κόστος να μπορεί να συμμετέχει σε ένα θεσμό, μακριά από τους δημόσιους δρόμους. Αυτό το μήνυμα πλέον περνάνε οι πάνω από 150 συμμετοχές που συγκεντρώνει κάθε αγώνας του GTCC. Αυτό το μήνυμα περνάνε όλοι όσοι συμμετέχουν στην διοργάνωση αυτού του θεσμού. Ενός θεσμού που διοργανώνεται από τα ίδια τα Club αυτοκινήτου.Το πιο θετικό είναι ότι το ίδιο μήνυμα περνάνε και οι χιλιάδες θεατές που παρακολουθούν ανελλιπώς τους αγώνες GTCC. Έτσι και αυτήν την Κυριακή, 6 Μαΐου, παρά την ζέστη, οι θεατές είχαν κατακλύσει τον Kartodromo και έμειναν μέχρι και την απονομή. Ο λόγος; Το πλούσιο θέαμα όλων των αγωνιζόμενων που μάχονταν ακόμα και χιλιοστά του δευτερολέπτου για μια θέση στο βάθρο. Μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας, το ρεκόρ πίστας καταρρίφθηκε τρεις φορές, αποδυκνείοντας έτσι το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών.
Το 2ο Toyo Tires GTCC ξεκίνησε με την κατηγορία Η όπου ο Παναγιώτης Παναγιώτου με Toyota Yaris από το Yaris Club νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με συνολικό χρόνο 3:11,998. Δεύτερος τερμάτισε επίσης για δεύτερη φορά ο Χρήστος Χορευτής με Fiat Seicento από το ClubCento με συνολικό χρόνο 3:12,246, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Τσώλης με Fiat Cinquecento από το ClubCento με συνολικό χρόνο 3:15,243
Στην κατηγορία Ζ ο Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος με Smart Roadster Brabus από το Smart Members Club, νίκησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με συνολικό χρόνο 2:57,000 έναντι του δεύτερου Κωνσταντίνου Καστανιά με Citroen Saxo VTS από το Saxo Sport Club με συνολικό χρόνο 3:01,675. Τρίτος τερμάτισε ο Χρήστος Θεοδώρου με Citroen AX GTi από το Art of Cornering με συνολικό χρόνο 3:02,531.
Στην κατηγορία Ε, ο Ρένος Παπαδάτος με Peugeot 106 Rallye από το 106SportClub, συνεχίζει να τερματίζει στην πρώτη θέση με συνολικό χρόνο 2:51,468, ενώ για άλλη μια φορά στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ορέστης Μέντζος με Peugeot 106 Rallye από το 106SportClub με συνολικό χρόνο 2:52,931. Τρίτος τερμάτισε ο Παρασκευάς Τασιόπουλος με Peugeot 106 Rallye από το Saxo Sport Club, με συνολικό χρόνο 2:54,180.
Στην κατηγορία Δ ο Ανδρέας Συρίγος με Toyota MR2 από το MR2 Club πήρε την δεύτερη νίκη για φέτος με συνολικό χρόνο 2:54,228, ενώ δεύτερος με διαφορά μόλις 2 δέκατα του δευτερολέπτου τερμάτισε ο Αθανάσιος Βάγγης με Honda Integra TypeR από το Skoda Κατερίνη Club, με συνολικό χρόνο 2:54,478. Την τρίτη θέση κατέκτησε για άλλη μια φορά ο Ιερόθεος Πολυχρόνης με MR2 από το Tarmac με συνολικό χρόνο 2:57,867.
Στην κατηγορία Γ, ο πρωτοεμφανιζόμενος Θεμιστοκλής Καφετζόπουλος με Mazda MX-5 από το Track Miata, κατέκτησε την πρώτη θέση, με συνολικό χρόνο 2:55,779, ενώ δεύτερος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Κορμάς με Honda Civic TypeR από το Ηonda Club με συνολικό χρόνο 2:56,543 και τρίτος ο Παρασκευάς Πράσινος με Seat Leon 20VT από το GTC με συνολικό χρόνο 2:56,770.
Στην κατηγορία Β ο Αντώνης Σταφυλοπάτης με Opel Astra OPC από το Opel Club κατέκτησε την πρώτη θέση με συνολικό χρόνο 2:50,494 με δεύτερο τον Κυριάκο Ζαπουνίδη με Audi A3 Quattro από το Skoda Κατερίνη Club με συνολικό χρόνο 2:50,921. Τρίτος τερμάτισε ο Σπύρος Ζορμπάς με Honda Civic TypeR από το Shark Attack με συνολικό χρόνο 2:53,273.
Στην κατηγορία Α πρώτος τερμάτισε Δημήτρης Παπαδόπουλος, γνωστός ως «Καταραμένος» με Mitsubishi Evo IX από το Honda Club με συνολικό χρόνο 2:46,090 καταρρίπτοντας το ρεκόρ γύρου μέχρι εκείνη την στιγμή σημειώνοντας χρόνο 0:55,111. Δεύτερος τερμάτισε ο Νικόλας Μητσοτάκης με Subaru Impreza από το Subamaniacs με συνολικό χρόνο 2:46,669, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Ιωάννης Τερζίδης με Mitsubishi Evo IX από το Shark Attack, με συνολικό χρόνο 2:48,570.
Τέλος στην κατηγορία S, την τρίτη θέση κατέκτησε ο Ρένος Παπαδάτος με Peugeot 106 Rallye από το 106SportClub με συνολικό χρόνο 2:47,632. Δεύτερος τερμάτισε ο Αντώνης Σαλματάνης με Caterham Seven από το Peugeot Sport Club με συνολικό χρόνο 2:45,712 σημειώνοντας και νέο ρεκόρ γύρου με χρόνο 0:55,060. Μέχρι εκείνη την στιγμή όμως, αφού ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με Mitsubishi Evo IX από το Honda Club, συμμετέχοντας και στην S κατέκτησε την πρώτη θέση καταρρίπτοντας για τρίτη φορά μέσα στην ίδια ημέρα το ρεκόρ γύρου με το εκπληκτικό 0:54,164 και συνολικό χρόνο 2:42,842!
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ελαστικά ΤΟΥΟ, καθώς και τα περιοδικά Max Power και Power Techniques. Επόμενος Αγώνας για το GTCC είναι προγραμματισμένος για τοΣάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2007 στα Μέγαρα, με πλούσιο θέαμα και ακόμη πιο δυνατό συναγωνισμό.
-
Πιστεύοντας στην ελευθερία του λόγου μέσα σε αυτό το πολύ ωραία δωμημένο και καλοστημένο site για τους φίλους και λάτρεις της αυτοκίνησης παίρνω το θάρρος να δημοσιεύσω την διαμαρτυρία του Club μας για τον θεσμό του GTCC, με την παρακάτω επιστολή.
Ευχαριστω εκ των προτέρων για την φιλοξενία.
Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος.BMW Hellas Club και GTCC
Με ιδιαίτερη ΧΑΡΑ ενημερωθήκαμε ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ διαβάζοντας τις συμμετοχές που είχαν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα των διοργανωτών http://www.gtcc.gr/gtcc/3rd230907.html , μόλις μια ( 1 ) μέρα ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ των συμμετοχών για τον 3ο αγώνα του GTCC που διεξήχθει στο καρτοδρόμιο Αφιδνών την 23η Σεπτεμβρίου 2007 , πριν μπορέσουμε να κάνουμε κάτι επ’αυτού και ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ στον προαναφερθέντα αγώνα, πως το club μας μαζί με κάποια άλλα clubs που συμμετέχουν στην διοργάνωση έχουν τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός (1) αγώνα μετά από απόφαση του συνόλου των Club που συμμετέχουν στον θεσμό.
Όπως ΜΟΝΟ μέσω της ιστοσελίδας του GTCC ενημερωθήκαμε , ο λόγος που τιμωρηθήκαμε σαν club και δυστυχώς τα μέλη μας δεν θα βγουν στους καταλόγους ενημέρωσης των αποτελεσμάτων ήταν το γεγονός « πως κάθε Club έχει την υποχρέωση να παρέχει βοηθό στην οργάνωση του GTCC ( με εξαίρεση όσα έχουν έως δύο συμμετοχές ανα αγώνα ) και όσα δεν εναρμονίζονται με αυτή την υποχρέωση, αποκλείονται από τον επόμενο αγώνα.»!!!!!!!!!!!
Σχήμα οξύμωρο όμως αποτελεί το γεγονός πως ο αγωνιζόμενος για το Club μας κ. Μιχελάκης Ανδρέας , μέλος και του Δ.Σ του BMW Hellas Club που στον αγώνα που διεξήχθει στο Kartodromo Αφιδνών την 6η Μαίου 2007 , που πέραν από αγωνιζόμενος ήταν και ο εκπρόσωπος - δηλωμένος και σαν βοηθός για την διοργάνωση , μετά από δήλωση μας στους υπεύθυνους το GTCC και συγκεκριμένα στον κ. Κωνσταντάτο Αναστάσιο, και ενώ ο κ. Α. Μιχελάκης φτάνοντας στον χώρο της εκδήλωσης δήλωσε την παρουσία του , αλλά για κάποιο λόγο, δεν έγινε αντιληπτός από τους διοργανωτές παρόλο την θέση του Club μας όπου κατείχε την πρώτη θέση στα pits ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τον πάγκο οπού ήταν καθήμενος ο αλυτάρχης και είχε στρατοπεδεύσει η γραμματεία και μερικοί από τους υπόλοιπους διοργανωτές και ουδέποτε αναζητήθηκε από κάποιον υπεύθυνο.
Άξιο απορίας είναι επίσης το γεγονός πως όταν το μέλος μας κ. Ανδρέας Μιχελάκης έφτασε στον χώρο όπου επρόκειτο αν διεξαχθεί η εκδήλωση και όταν δήλωσε πως είναι ο υπεύθυνος της αποστολής μας , του υποδείχτηκε ο χώρος όπου το club μας θα χρησιμοποιούσε σαν parking των οχημάτων μας. Πως λοιπόν μετά δεν ήξεραν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης ποιος είναι ο υπεύθυνος και βοηθός από μέρους του club μας ενώ ο ίδιος είχε μιλήσει μαζί τους και τους είχε ζητήσει τον χώρο που αναφέρουμε παραπάνω ? Πως δεν ήξεραν οι υπεύθυνοι του GTCC τον αρμόδιο που αναζητούσαν όταν ο ίδιος ο πρόεδρος της λέσχης μας είχε προσωπικά παραδώσει γραπτώς μαζί με τις πρώτες δηλώσεις συμμετοχής το κινητό τηλέφωνο και του ιδίου αλλά και του κ. Α. Μιχελάκη όπως του είχε ζητηθεί ?
Άλλο ένα παράδοξο αποτελεί το γεγονός πως ενώ ο πρόεδρος του club μας κ. Ανδριόπουλος Κωνσταντίνος ήταν από τις πρώτες πρωινές ώρες παρών στον χώρο των pits και της εκδήλωσης και συγκεκριμένα ΜΠΡΟΣΤΑ και αυτός στον πάγκο των διοργανωτών – γραμματείας όπου και βρέθηκε επί της γραμματείας ο ίδιος για κάποια λάθη που παρατηρηθήκανε σε συμμετοχές μελών μας αλλά και στην αναίτια τιμωρία του μέλους μας κ Γεωργούλα Ευάγγελου λόγω !!!!!!!ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !!!!!!! εξόδου από την πίστα και οδήγησης σε ρυθμούς ( κατά τους διοργανωτές ) όχι επιτρεπτούς καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε ( BMW M3 US SPEC ) πλαγιολίσθησε σε στροφές με αποτέλεσμα την έξοδο του από την πίστα και χάρισε άθελα του ίσως θέαμα στους θεατές όπου και καταχειροκροτήθηκε , παράδοξο λοιπόν πως και ο πρόεδρος του Club μας , ΔΕΝ κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί από τους διοργανωτές της εκδήλωσης ώστε να τους υποδείξει τον βοηθό για την διοργάνωση.
Πέραν λοιπόν των ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ επισκέψεων του προέδρου του BMW Hellas Club στην γραμματεία για διευκρινήσεις κανείς δεν του ζήτησε βοηθό ή του ανέφερε οτιδήποτε σχετικό με το θέμα. Ούτε όταν από τον ίδιο τέθηκε θέμα διακοπής του αγώνα σαν τρόπος διαμαρτυρίας εν μέσω λογομαχίας με πολύ γνωστό αγωνιζόμενο από άλλο Club μετά το πρόβλημα που ανέκυψε με την τιμωρία του μέλους μας υπήρχε οποιαδήποτε αντίδραση η ερώτηση για το θέμα που σήμερα βρισκόμαστε τιμωρημένοι.
Ανάξιο σχολιασμού από πλευράς μας είναι το γεγονός πως διαβάζοντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τους κανόνες του GTCC έως εκείνη την ημέρα ( δεν είμαστε σε θέση και δεν ενδιαφερθήκαμε ή αναρωτηθήκαμε αν κάτι ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ) δεν βρήκαμε πουθενά γραμμένο πως απαγορεύεται ένα αυτοκίνητο να driftαρει ( στην αυτοκινητομιλουμένη ) κατά την χρονομέτρηση του μέσα στην πίστα ή ότι με μια ή δεκαπέντε εξόδους ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθεί γιατί η ' πιστά γέμισε χώματα ' πράγμα που αν δει κάποιος προσεκτικά τα βίντεο που υπάρχουν θα διαπιστώσει ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ κάτι τέτοιο έγινε . ΑΠΛΑ θεώρησαν σωστό να τιμωρηθεί ο αγωνιζόμενος μας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Προφανώς λοιπόν και άλλα πολλά αυτοκίνητα από άλλα club τιμωρήθηκαν, άσχετο αν εμείς δεν το είδαμε η το μάθαμε ποτέ καθώς ήμασταν μάρτυρες στο ότι αρκετά αυτοκίνητα είχαν εξόδους και driftαραν αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πλέον. Ως εκ θαύματος στα αποτελέσματα της 6/05/07 ο μόνος αγωνιζόμενος που αναγράφεται και τιμωρήθηκε με ποινή 10'' είναι μέλος του BMW Hellas Club. Ίσως αποτελεί ιδέα μας πως την ώρα που σταμάτησε ο χρονομετρημένος γύρος του μέλους μας ακριβώς πίσω του σταμάτησαν και άλλα δυο αυτοκίνητα που οι οδηγοί τους συμπεριφέρθηκαν με την ίδια ακριβώς οδηγική συμπεριφορά οι οποίοι φυσικά ενημερώθηκαν πως θα τιμωρηθούν ομοίως ΑΛΛΑ...
Η ΧΑΡΑ λοιπόν που αναφέρουμε στην αρχή της επιστολής , που μας περιβάλει πλέον είναι μεγάλη γιατί :
1ον ) Γιατί καταλάβαμε ευτυχώς αμέσως πως εφόσον δεν ανήκουμε στα « ΠΑΛΙΑ » club που λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση του GTCC αλλά όντας φρέσκοι στην διοργάνωση , μετά την τιμωρία μας ίσως δεν καταφέρουμε να διεκδικήσουμε το έπαθλο που μάλλον υπάρχει για το καλύτερο club που συμμετέχει στο GTCC και λέμε ευτυχώς και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς αν κερδίζαμε δεν θα ξέραμε που να τοποθετήσουμε και τι να κάνουμε το έπαθλο.
2ον ) Ο μόνος λόγος που λάβαμε μέρος στην εκδήλωση του GTCC ήταν ο ΧΑΒΑΛΕΣ η ΠΛΑΚΑ και οι ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΜΠΕΡΙΕΣ που θα μπορούσαμε να αποκομίσουμε μέσω μιας τέτοιας διοργάνωσης μεταξύ των μελών αλλά και μεταξύ των υπολοίπων Club ΑΛΛΑ με ΧΑΡΑ τελικά διαπιστώνουμε πως λάβαμε μέρος σε μια ΑΚΡΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ και ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ όπου σκοπός των διοργανωτών της δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η υποβάθμιση μέσω ποινών ή άλλων κακόβουλων πράξεων και κινήσεων ορισμένων νεοεισαχθέντων Club στον θεσμό του GTCC.
3ον ) Γιατί ενώ ΔΕΝ επιθυμούμε πλέον να λάμβανουμε μέρος στους επόμενους αγώνες που θα διεξαχθούν για την συνέχιση του GTCC , δεν θα κουράσουμε καθόλου τους υπευθύνους την σελίδας http://www.gtcc.gr/portal/index.php?page=10 ώστε να βγάλουν το λογότυπο μας από τα club που συμμετέχουν καθώς ΠΟΤΕ δεν αναρτήθηκε και ας εστάλη δυο φορές στους υπευθύνους. Ευτυχώς την πρώτη φορά δεν μπόρεσαν , όπως οι ίδιοι μας είπαν , να το εισάγουν στην σελίδα τους λόγω που δεν ήταν στα απαιτούμενα pixels και διαστάσεις !!!!!!!!!! και ΔΥΣΤΥΧΩΣ την δεύτερη φορά που τους εστάλη μέσω e-mail , όπως και την πρώτη άλλωστε , ΧΑΘΗΚΕ…….. Προφανώς χάθηκε σαν τα e-mail που μας έχουν αποσταλεί από τους υπευθύνους για κάθε λογής ενημέρωση για τα δρώμενα της εκδήλωσης. Παρακαλούμε λοιπόν τους υπευθύνους να ΜΗΝ μας αποστείλουν αλλά από τα ΧΑΜΕΝΑ e-mails καθώς μας είναι υπερβολικός κόπος να ψάχνουμε να τα βρούμε και τελικά να μην το καταφέρνουμε. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε και άσχετοι πίσω από έναν υπολογιστή.
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι οι 'εργατοπατέρες' της αυτοκίνησης θα παραγκωνιστούν για να απολαύσουν παλιοί και νέοι οδηγοί μαζί της χαρές της ασφαλούς οδήγησης, σε αντίστοιχες διοργανώσεις.
Τέλος να ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλα τα Club που συμμετέχουν ή πρόκειται να συμμετάσχουν και καλή αγωνιστική χρονιά και συνέχεια σε όλους.
Με τιμή
Ο πρόεδρος του BMW HELLAS CLUB
Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος
GTCC: Ενας νέος θεσμός!