Mar 24, 2006, 8:16 AM

Αγαπητε κυριε Alex Disign εν ετει 2006 θεωρω αδιανοητο να μην εχει καποιος 80 ευρω για να διασκεδασει(εστω και φοιτητης).
Ειναι προτιμοτερο να κανει οικονομια για να τα μαζεψει παρα να περιμενει απο τους αλλους να τρεξουν για αυτον για να κανει αυτος την πλακα του.
Αν αρχισει απο τωρα να σκεφτεται τις χορηγιες τοτε οταν αρχισει να τρεχει τι θα πρεπει να ζητησει???
Εγω αυτους που σκεφτομαι ειναι τα παληκαρια που πασχιζουν να διοργανωσουν κατι που σε διαβεβαιω ειναι δυσκολο και χρονοβορο και οταν το κανουν επισης σε διαβεβαιω οτι θα ακουσουν ενα σκασμο αηδιες και αν μπουν και χρηματα στην μεση και ενα καρο υπονοουμενα.
Μετα απο τοσα χρονια μεσα στους αγωνες(σαν ψιλοαγωνιζομενος και διοργανωτης) αυτη ειναι δυστυχως η πραγματικοτητα που εχω εισπραξει.
Εν παση περιπτωσει δεν ειμαι εγω αυτος που θα καθορισει την σκεψη των οργανωτων απλα καταθετω την προσωπικη μου αποψη που στο τελος τελος μπορει να ειναι και λαθος για πολλους.
Σε καθε περιπτωση ευχομαι η προσπαθεια των παιδιων να πετυχει και το κυριοτερο να εκτιμηθει.