-
Νίκο σε ευχαριστώ. Ναι θα βάλω φώτο .. μόλις καταφέρω να βγάλω τις πρώτες
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Yπαρχει ενα 'bug' (?) αν κινεισαι με ταχυτητα μεσα στο κιβωτιο και το αφηνεις να ρολλαρει με πατημενο συμπλεκτη, η στιγμαια καταναλωση αυξανεται εκθετικα. Για να σταματησει να το κανει πρεπει να βαλεις νεκρα. Καπως μπερδευεται επειδη διαβαζει ταχυτητα μεσα ή δε ξερω γω τι. Πιθανον να στην ανεβαζει και αυτο αν το κανεις συχνα.
Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει στο punto... Βαζω στο trip να λέει την στιγμιαία κατανάλωση και αν έχω μέσα νεκρά σε κατηφορικό δρομο βγαζει νούμερα σαν να έχω μέσα ταχύτητα... Αν βαλω μέσα σχέση βεβαια βγαζει τα κανονικά νούμερα που είναι για την κατανάλωση...
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Yπαρχει ενα 'bug' (?) αν κινεισαι με ταχυτητα μεσα στο κιβωτιο και το αφηνεις να ρολλαρει με πατημενο συμπλεκτη, η στιγμαια καταναλωση αυξανεται εκθετικα. Για να σταματησει να το κανει πρεπει να βαλεις νεκρα. Καπως μπερδευεται επειδη διαβαζει ταχυτητα μεσα ή δε ξερω γω τι. Πιθανον να στην ανεβαζει και αυτο αν το κανεις συχνα.
Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει στο punto... Βαζω στο trip να λέει την στιγμιαία κατανάλωση και αν έχω μέσα νεκρά σε κατηφορικό δρομο βγαζει νούμερα σαν να έχω μέσα ταχύτητα... Αν βαλω μέσα σχέση βεβαια βγαζει τα κανονικά νούμερα που είναι για την κατανάλωση...
+1 σε golf tsi mk6...και αν δεν κανω λαθος εμφανιζει λτ/ωρα και οχι λτ/100χλμ
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
Αν αντί για νεκρά βάλεις οποιαδήποτε ταχύτητα σε κατηφόρα και χωρίς να πατάς γκάζι, πρέπει η στιγμιαία σου να είναι μηδέν και όχι κάποιο άλλο νούμερο.
-
Εξαρτάται απο τη σχέση και τις στροφές του κινητήρα.Π.χ. με 3η,κάτω απο τις 2000 σ.α.λ. η στιγμιαία κατανάλωση που δειχνει είναι νομίζω κοντά στα 2λιτρα.
-
Εγω οταν ειμαι τσαντισμενος το αυτοκινητο μου, μου καιει περισσοτερο.......σας το κανει και το δικο σας;;;;;;
-
Καταναλώσεις γύρω στα 4λ/100 χλμ από βενζινοκίνητα, στη διαδρομή Αθήνα Θες-άλλο-νίκι . Μέχρι 90χαω βέβαια, αλλά και πάλι εντυπωσιακές. Ιδιαίτερα από το Άουντι που φοράει 225/40/18 λάστιχο.
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Εγω οταν ειμαι τσαντισμενος το αυτοκινητο μου, μου καιει περισσοτερο.......σας το κανει και το δικο σας;;;;;;Obvious troll is obvious ...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Καταναλώσεις γύρω στα 4λ/100 χλμ από βενζινοκίνητα, στη διαδρομή Αθήνα Θες-άλλο-νίκι . Μέχρι 90χαω βέβαια, αλλά και πάλι εντυπωσιακές. Ιδιαίτερα από το Άουντι που φοράει 225/40/18 λάστιχο.Το τελικό μας line-up έφερε από την πλευρά των μικρών την παρουσία του Ford Fiesta, με τον 1.000άρη turbo βραβευμένο 2κύλινδρο βενζινοκινητήρα
2κυλινδρο;; Νομιζω 3κυλινδρος ειναι ο 1000άρης ecoboost!
-
Προφανώς τυπογραφικό το λάθος. Δικύλινδρος γίνεται σε χαμηλά φορτία ο ΤΣΙ.
-
Από την καθημερινή μετακίνηση για δουλειά, με κανονικό ρυθμό (μαξ 100χλμ/ώρα, με 80-90 στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής)
-
για τί αυτοκίνητο μιλάμε?
-
Α ναι, 1.2 tsi polo
-
6.9lt/100km, μ.τ. 41km/h για τα τελευταια 3500km.
Golf V TSi 140 .
-
Έχει κάποιος εμπειρία για πραγματική κατανάλωση Audi TT 2.0 mk2 (προ 2010) και Audi TTS 2.0 Quattro (2008-2010)???
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για 190 αλογακια ειναι καλα πιστευω.
-
Τι αμάξι είναι? Με τι ταχύτητες ταξίδευες?
-
c230 sport coupe ο δρομος ητανε Xανια-Ρεθυμνο και μεση οπως λεει και το τριπ 73κμ/ωρα.
-
Πολλά καίς....
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Πολλά καίς....Ειναι πολλα τα μουλαρια Θωμα,παει και στο 5 αλλα θα βαρεσω ενεσεις μεχρι να φτασω.
Έρευνα Κατανάλωσης