-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αυξημένη κατανάλωση βλέπω, προτείνω πώληση άμεσα και αγορά 320d, που σ' αυτές τις ταχύτητες καίει 5λτ/100, Α-Ν-Ε-Τ-Α.
Όταν είσαι στην Αθήνα, τι Diesel;
Ελπίζω να πρόσεξες το --->
-
Ναι, δεν το είπα ειρωνικά. Το είπα σε στυλ ότι 'χάνουμε' οι Αθηναίοι (και οι Θεσσαλονικείς, φυσικά).
-
και κερδίζουμε σε καθαρότερη ατμόσφαιρα
-
Ναι, δεν το είπα ειρωνικά. Το είπα σε στυλ ότι 'χάνουμε' οι Αθηναίοι (και οι Θεσσαλονικείς, φυσικά).πως φαίνεται ο νέοπας στο φόρουμ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυξημένη κατανάλωση βλέπω, προτείνω πώληση άμεσα και αγορά 320d, που σ' αυτές τις ταχύτητες καίει 5λτ/100, Α-Ν-Ε-Τ-Α.Το διχως αλλο...
-
Ναι, δεν το είπα ειρωνικά. Το είπα σε στυλ ότι 'χάνουμε' οι Αθηναίοι (και οι Θεσσαλονικείς, φυσικά).Χάνουμε κάτι λίγα από την τσέπη (αν συνυπολογίσεις την τιμή αγοράς κλπ), αλλά κερδίζουμε στην ποιότητα της ατμόσφαιρας. Τα έχουμε πει πολλές φορές.
Τώρα βέβαια, μ' αυτούς που μας κυβερνάνε δεν θα μείνει τίποτε όρθιο, οπότε...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αθήνα - Πλαταμώνας - ΑθήναΑθήνα - Πλαταμώνας
Απόσταση: 407κμ
Χρόνος: 3 ώρες και 40 λεπτά
Λίτρα: 39,7λτ
Μέση ταχύτητα: 111 κμ/ω
Μέση κατανάλωση: 9,7λτ/100κμΠλαταμώνας - Αθήνα
Απόσταση: 407κμ
Χρόνος: 3 ώρες και 15 λεπτά
Λίτρα: 46 λτ
Μέση ταχύτητα: 125 κμ/ω
Μέση κατανάλωση: 11,3λτ/100κμΣυμπέρασμα, μέχρι τα 140-150 η si καίει κάτω από 10. Αν πηγαίνεις συνεχώς από τα 160 και πάνω, καίει ένα 11άρι. Δεν είναι άσχημα για το 13άρι που έχω μέσα στη πόλη. Στη πόλη καίει πολύ, αλλά έξω όχι τόσο για πολύστροφο, 2λτ. Επίσης βοηθάει ΠΑΡΑ πολύ το εικονομόμετρο για να περιορίσεις την υψηλή κατανάλωση.
αρα υποθετωντας ιδιες συνθηκες κυκλοφοριας εχεις να επιλεξεις αναμεσα σε 25 λεπτα νωριτερα ή 1,6λτ4001,7=10,88 ευρω
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μπράβο ρε παιδιά, να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος που έχει ένα κάπως πιο βαρύ πόδι και με πιάνει στεναχώρια.
Ευτυχώς έχω μειώσει πολύ τα χλμ οπότε συνολικά η βενζίνη δεν με απασχολεί τόσο.
Από την άλλη όσα χλμ κάνω πλέον είναι κυρίως πόλη οπότε βλέπω πολύ τρομακτικά νούμερα που μου χαλάνε και τον συνολικό μέσο όρο!σημασια εχει να απολαμβανεις την διαδρομη...
και 10 ευρω παραπανω στα 400 χλμ ενας σινεμας και μια κοκακολα ειναι....
-
Γλυφαδα-Καλαμπακα -> 1 ατομο, κλιμα + αποσκευες, cruise στα 150 αλλα με παρατεταμενα ανοιγματα και αρκετη κινηση μεχρι να φτασω τα πρωτα διοδια..3ω28λ, μεση 110, αποσταση 386χλμ 10.6l/100km...αξιοσημειωτο οτι η μεση ταχυτητα ανεβηκε στο Δομοκο πριν το χωριο..
Καλαμπακα-Λαρισα-Καλαμπακα -> 2.5 ατομα, κλιμα cruise στα 140 και 120 στην επιστροφη, μαζι με μερικες τοπικες διαδρομες 10.4 η οποια μετα απο αρκετα βουνισια χιλιομετρα και τμημα της επιστροφης εφτασε τα 12.8l/100km
Λαμια-Γλυφαδα -> 2.5 ατομα και αποσκευες, κλιμα κτλ, cruise στα 140, μεση 125km με καταναλωση 9.7 μεχρι τη βαρυμποπη, και 110km με 9.5l/100km μεχρι το σπιτι..
-
2,5 άτομα
του έκανες βόλτα, για μην 'πέσει η μπαταρία' ?
-
Ειχα δωσει το αμαξι μου σε ενα φιλαρακι να το αναλαβει για να τον βαλει στην καγκουροεκθεση (ATS).Και σημερα που βρεθηκαμε για να μου το δωσει πισω,μου ειπε οτι εκαψε 13 λιτρα μεσα στην εκθεση!!! Ακουνητο το αμαξι απο τις ξερογκαζιες!!!
Ειχε και το μπετονι στο πορτ παγκαζ!!! -
Δεν το έβαζα εκεί μέσα, που να με πλήρωναν.
-
Ελα μωρε..χατηρι για το κλαμπ.εγω μια φορα πηγα για μια ωρα.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
13 λιτρα βενζινη με ακουνητο αμαξι σε ξερογκαζιες;
Αφου δε σου ηρθε αγκαλια το μοτορι στη μασχαλη.. -
6,2 λίτρα ανά 100 χλμ, το δωδεκαετές Σταρλετάκι μου σε εθνική και επαρχιακές διαδρομές.Σχετικά χαλαρουίτα και όχι πάνω από 120.
Σκέφτομαι και για υγραέριο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
6,2 λίτρα ανά 100 χλμ, το δωδεκαετές Σταρλετάκι μου σε εθνική και επαρχιακές διαδρομές.Σχετικά χαλαρουίτα και όχι πάνω από 120.
Σκέφτομαι και για υγραέριο.Σταρλετάρα όχι σταρλετάκι
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Σκέφτομαι και για υγραέριο.Δεν νομίζω ότι το τραβάνε οι κινητήρες μας, εχω διαβάσει αρκετά αρνητικά
-
από rx8_drifter » 01/10/11 14:03
dstou έγραψε:
Σκέφτομαι και για υγραέριο.
Δεν νομίζω ότι το τραβάνε οι κινητήρες μας, εχω διαβάσει αρκετά αρνητικάΥπάρχει κάτι συγκεκριμένο?
-
σκόρπια έχω διαβάσει, δυστυχώς δεν έχω link αλλά θυμάμαι καθαρά να αναφέρεται για τους FE θέμα με τις βαλβίδες...
ίσως ο BEAMS να ξέρει κάτι?
-
Σημερα πηγα απο το Αιγιο στον Γλαυκο,βολτα στη Πατρα και μετα γυρισμος απο τον παλιο στο Αιγιο.Εβαλα το πρωϊ 7,5 λιτρα και εκανα κατι παραπανω απο 100χλμ και δεν τα εχω καψει ακομα.Not bad πιστευω.
Έρευνα Κατανάλωσης