-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε έφαγα σατανά, μετά από το ξεσάλωμα της πίστας είπα να ρίξω λίγο την κατανάλωση αρωματικών υδρογαναθράκων: αποτέλεσμα, ένα όμορφο 5αρι 100 χλμ περίπου κοιμισμένης οδήγησης.εσυ δεν μπορείς να γίνεις ΠΟΥΝΤΟΛΟΡΝΤ όμως, δεν έχεις πούντο
ζηλιααααααααααααααα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σε έφαγα σατανά, μετά από το ξεσάλωμα της πίστας είπα να ρίξω λίγο την κατανάλωση αρωματικών υδρογαναθράκων: αποτέλεσμα, ένα όμορφο 5αρι 100 χλμ περίπου κοιμισμένης οδήγησης.
εσυ δεν μπορείς να γίνεις ΠΟΥΝΤΟΛΟΡΝΤ όμως, δεν έχεις πούντο
ζηλιααααααααααααααα
Ούτε εγώ μπορώ, δεν έχω ούτε Punto ούτε υπομονή!
Σήμερα γυρίζοντας από Τρίπολη, ήμουν στην ρεζέρβα και είπα να πηγαίνω κάπως οικονομικά με 140-150 το πολύ δηλαδή και για πρώτη φορά είδα τα χιλιόμετρα της αυτονομίας στο trip να αυξάνουν διαρκώς!Αλλά ειλικρινά, ήμουν και πτώμα και κλείναν τα μάτια μου! Οπότε, στο πρώτο βενζινάδικο, γέμισμα , τιμολογιάκι (πάντα... ) και βουρ!
ΥΣ: Το νέο παραμύθι στα πρατήρια Shell είναι πως η απλή V-power έχει όχι 95 αλλά 'περίπου' 97 οκτάνια!
Απλή 95άρα έβαλα πάντως, όπως έχω ξαναγράψει, ουδεμία διαφορά δεν έχω καταλάβει. Α, μέση κατανάλωση τελευταία έχει σταθεροποιηθεί στο χαμηλό (για τα δεδομένα μου! ) 11.2 λτ/100.
Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετήσω επιτέλους και το cruise control , οπότε αν δεν βαρεθώ θα παρατηρήσω λίγο καταναλώσεις με δαύτο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ούτε εγώ μπορώ, δεν έχω ούτε Punto ούτε υπομονή!
Σήμερα γυρίζοντας από Τρίπολη, ήμουν στην ρεζέρβα και είπα να πηγαίνω κάπως οικονομικά με 140-150 το πολύ δηλαδή και για πρώτη φορά είδα τα χιλιόμετρα της αυτονομίας στο trip να αυξάνουν διαρκώς!Αλλά ειλικρινά, ήμουν και πτώμα και κλείναν τα μάτια μου! Οπότε, στο πρώτο βενζινάδικο, γέμισμα , τιμολογιάκι (πάντα... ) και βουρ!
ΥΣ: Το νέο παραμύθι στα πρατήρια Shell είναι πως η απλή V-power έχει όχι 95 αλλά 'περίπου' 97 οκτάνια!
Απλή 95άρα έβαλα πάντως, όπως έχω ξαναγράψει, ουδεμία διαφορά δεν έχω καταλάβει. Α, μέση κατανάλωση τελευταία έχει σταθεροποιηθεί στο χαμηλό (για τα δεδομένα μου! ) 11.2 λτ/100.
Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετήσω επιτέλους και το cruise control , οπότε αν δεν βαρεθώ θα παρατηρήσω λίγο καταναλώσεις με δαύτο...
Κάπως ψιλοαδιάφορο, αλλά από περιέργεια διαβάζοντας αυτό το κείμενο που είναι από το 2006 και αναφέρει 2 εκδόσεις της BP ultimate στα 97 και στα 102 οκτάνια, στην Ελλάδα ποια έκδοση πωλείται και καλά?
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν ανοίγεις μια μάντρα με οικοδομικά υλικά;
Επειδή χαθήκαμε στις Σέρρες το μεσημέρι, το αμάξι μου κατάλαβε ότι έχω χάσει το μυαλό μου τελείως πια και έχει μαζέψει πετραδάκια για να ρίχνει στο δρόμο και να μην ξαναχαθώ!
Μη νομίζετε ότι έφυγα λόγω κουλομαρίωσης δηλαδή!
Μου χρωστάς 1 παρμπρίζ, και βάψιμο προφυλακτήρα και καπώ!!!
ΥΓ: Για αυτό σε προσπέρασα κάποια στιγμή... αντιμετώπιζα φίλια εισερχόμενα πυρά...
-
6,4 λ/100 σε 150 χλμ διαδρομή σήμεραΑΠΑΙΤΩ να αλλάξει το nick μου σε Puntolord και να διαγραφούν οι κίβδηλοι που το καπηλεύονται με τις δήθεν χαμηλές καταναλώσεις τους!
Σε έφαγα σατανά, μετά από το ξεσάλωμα της πίστας είπα να ρίξω λίγο την κατανάλωση αρωματικών υδρογαναθράκων: αποτέλεσμα, ένα όμορφο 5αρι 100 χλμ περίπου κοιμισμένης οδήγησης.
δεν παει άλλο με σας.
αν ημουν σίγουρος οτι θα με αποζημιώσει η ασφαλιστική, θα το έκαιγα το ντίζελ
οσες προσπάθειες κι αν έκανα τα τελευταία 200 χιλ ίσα που έπεσα κατω απο τα 7 λιτρα σε επαρχιακους (ως επι το πλείστον) δρόμους με πολλά βουνα ομως
(η αλήθεια είναι οτι δεν οδηγούσα καθόλου οικονομικά, αντιθετα είχα μερικά πολυ άσχημα 'ξεκαπνίσματα' για να βάλω στη θέση τους μερικούς 'άσχετους'
τελικά η εθνική 'σκοτώνει' την κατανάλωσή μου ) -
εσυ δεν μπορείς να γίνεις ΠΟΥΝΤΟΛΟΡΝΤ όμως, δεν έχεις πούντοζηλιααααααααααααααα
Oh, mon dieu! -
κάτι τέτοια έβλεπε ο Παπακωνσταντίνου και να μία αύξηση....
-
χαχαχ μονο 39,5λτ/100χλμ? Το δικο μου εχει βαρεσει 40.0λτ/100 χλμ. Καπου εχω την φωτο και θα την ανεβασω
-
για ποσα χιλιόμετρα να μας πείτε
-
Ένα απλό πάνε έλα Αθήνα σήμερα. Με τη γνωστή παράκαμψη των Τεμπών...χ2
Μικτή διαδρομή μιας και πήγα από Φάρσαλα-Δομοκό-Λαμία και ανάποδα στην άνοδο. Ταλαιπωρήθηκα και κανα 40-50λεπτο μέχρι να βρω το δρόμο στην Αθήνα. Χάθηκα και μέσα στην Κατερίνη μέχρι να βρω πρατήριο...Δεν κατάφερα να πάω και να έρθω με ένα τεπόζιτο. Το άδειασα πολύ(εκτός το λαμπάκι που άναψε στην αρχή της παράκαμψης έγραψε και LOW FUEL) κάπου στην μέσα Κατερίνη και δεν ρισκάρισα να φτάσω Μάλγαρα...
1028χλμ με 55,5ευρώ 45,02λίτραΝα ζητήσω συγγνώμη από τους Αθηναίους αν αισθάνθηκαν κάποια δύσπνοια σήμερα. Οφείλεται στο αμάξι μου που γυρνούσε στην Αθήνα...
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
1028χλμ με 55,5ευρώ 45,02λίτραγράψε και κατανάλωση
4,38lt/100km -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
1028χλμ με 55,5ευρώ 45,02λίτρα
γράψε και κατανάλωση
4,38lt/100kmαπεχει αρκετα απο το
-
Passat GT 2000cc 116hp, σε διαδρομή Π.Φάληρο - Διόνυσος - Π.Φάληρο σύνολο 80 km, με πολύ ήρεμη οδήγηση έγραψε 6.3 lt / 100km.
Είναι αμάξι 20-ετίας.
-
Εγώ σήμερα πέτυχα το απόλυτο στην κατανάλωση. Λυκαβηττός-Ακαδημία-Αιγάλεω-Ακαδημία-Λυκαβηττός με συνολική κατανάλωση 0 lt / 100 km. Φυσικά δεν χρειάστηκε να οδηγήσω. Οι μηχανοδηγοί του Μετρό ο οδηγός του Τρόλλευ το πρωί και φυσικά ο οδηγός του Λεωφορείου το απόγευμα έκαναν όλη τη βρώμικη δουλειά.
-
με ξέσκισες γμτ
έγραψα ένα μεγαλοπρεπέστατο 9άρι σε αυτοκινητόδρομο, με μηδέν κίνηση, αλλά υψηλές ταχύτητες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
με ξέσκισες γμτέγραψα ένα μεγαλοπρεπέστατο 9άρι σε αυτοκινητόδρομο, με μηδέν κίνηση, αλλά υψηλές ταχύτητες
Κλήσεις / 100χλμ;;;
-
bravo 150 sport: κυρίως περιαστικές διαδρομές στην Αθήνα (Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι) και λίγο κέντρο, 9,9 lt/100km, οδήγηση κυρίως οικονομική με λίγα ανοίγματα (το αμάξι έχει 3800 χλμ.)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εγώ σήμερα πέτυχα το απόλυτο στην κατανάλωση. Λυκαβηττός-Ακαδημία-Αιγάλεω-Ακαδημία-Λυκαβηττός με συνολική κατανάλωση 0 lt / 100 km. Φυσικά δεν χρειάστηκε να οδηγήσω. Οι μηχανοδηγοί του Μετρό ο οδηγός του Τρόλλευ το πρωί και φυσικά ο οδηγός του Λεωφορείου το απόγευμα έκαναν όλη τη βρώμικη δουλειά.Ακριβως την ιδια καταναλωση εκανα και εγω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εγώ σήμερα πέτυχα το απόλυτο στην κατανάλωση. Λυκαβηττός-Ακαδημία-Αιγάλεω-Ακαδημία-Λυκαβηττός με συνολική κατανάλωση 0 lt / 100 km. Φυσικά δεν χρειάστηκε να οδηγήσω. Οι μηχανοδηγοί του Μετρό ο οδηγός του Τρόλλευ το πρωί και φυσικά ο οδηγός του Λεωφορείου το απόγευμα έκαναν όλη τη βρώμικη δουλειά.
Ακριβως την ιδια καταναλωση εκανα και εγω
cheating!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
με ξέσκισες γμτέγραψα ένα μεγαλοπρεπέστατο 9άρι σε αυτοκινητόδρομο, με μηδέν κίνηση, αλλά υψηλές ταχύτητες
εσείς έχετε φθηνή βενζίνη.... εμείς έχουμε ΓΑΠ...
Έρευνα Κατανάλωσης