-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
LoL!!!! Ο τυπος ειναι για δέσιμο.....
+: το γράμμα είναι ενυπόγραφο
ναι ειναι....
καλα δεν το ηξερα οτι ειναι τοσο
Ποσο εκανε στα Μεγαρα με το Ibiza??????
Έκανε 1:14 στις Σέρρες παρακαλώ!
ΠΟΣΟ???????? το Megane RS εκανε ¨1:39:10
Πφφφφ... άλλη γαλλική κασέλα.
-
Σαν πολύ μελάνι δεν έχουμε ξοδέψει για αυτόν τον ανόητο; Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε μαζί του!!!
-
παιδιά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε σοβαρά..
είμαι και νέος ακόμα για να χτυπήσω κανά βάλιουμ
πάντως, καλά κάνατε και το ποστάρατε, γιατί θα βγάλει γέλιο..
αν και το καλύτερο θα'ταν να ήταν εδώ να υπερασπιστεί τα λεγόμενά του -
Ο χρήστης skye έγραψε:
π
αν και το καλύτερο θα'ταν να ήταν εδώ να υπερασπιστεί τα λεγόμενά τουόρεξη έχεις βραδιάτικα;;;
Και δεν μας φτάνουν τα καινούργια εμοτικον
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αν και το καλύτερο θα'ταν να ήταν εδώ να υπερασπιστεί τα λεγόμενά τουΈτσι ε? Κι εγώ τι σου χρωστάω?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
π
αν και το καλύτερο θα'ταν να ήταν εδώ να υπερασπιστεί τα λεγόμενά τουόρεξη έχεις βραδιάτικα;;;
Και δεν μας φτάνουν τα καινούργια εμοτικον
-
Ναι ρε για να δουνε αν κανενας θα τα χωσει στον Καββαθα αλλα και γιατι ο Καββαθας ειναι κλαψομουνης οποτε θελει να δει και εμεις να γκρινιαζουμε για τους καθηγητες πανεπιστημιου που αντι να ασχολουνται με τη μορφωση των νεων καθονται και τη λενε στον Καββαθα που λες και εκλεβε μαζεψε δισ.(σιγα τα ωα,οποιος δουλεευει αμοιβεται). Αλλος ενας κομπλεξικος ρε μαγκες σιγα το πραγμα. Βγηκε τωρα το 29 χρονο να την πει στον θαλασσολυκο.Τι να μας πεις για τη ζωη σου ρε καθηγητακο ? Οτι διαβαζες σε ολη σου τη ζωη ?Μπραβο σου και συγχαρητηρια.(αν ειναι ετσι που ΑΜΦΙΒΑΛΩ αν ειναι) Μερικα τσογλανια ομως που εχουνε περισσοτερα φραγκα απο εσενα και με αυτα εχουν παει σε καλυτερα πανεπιστημια απο εσενα δεν βγαινουν να το πουν.
Ρε μαγκα Νικητα για πες μου κατι ρε φιλε.. Ποιος ειναι πιο εξυπνος το αλεποπουλο ή η αλεπου ?
Παντως ο φιλος πρεπει να εχει τρομερη αυτοπεποιθηση για τον εαυτο του για να γραφει γραμμα στους 4Τ για τα προσοντα του.. Ρε μηπως ψαχνει για δουλεια ?
-
O κακομοίρης, είναι για δέσιμο...
-
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
. Ρε μηπως ψαχνει για δουλεια ?Για γκόμενα πρέπει να ψάξει κάποια στιγμή...
(τυφλώνει)
-
Σιγά μην είναι αυτός 'υποψήφιος ακαδημαικός'...
Όχι ότι δεν υπάρχουν ΟΙ περιπτώσεις και σε αυτον τον χώρο, αλλά αυτός είναι μακράν! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αν και το καλύτερο θα'ταν να ήταν εδώ να υπερασπιστεί τα λεγόμενά του
Έτσι ε? Κι εγώ τι σου χρωστάω?
όντως, αυτό δεν το'χα σκεφτεί
@citastak μην ανησυχείς, έτσι και αλλιώς δε μπαίνει σε forum αμόρφωτων, ηλιθιων κλπ που γράφουν όλη την ώρα 'που λες'
-
Που λες φιλε.... Λοιπον.... Κατσε που λες να 'ουμ να σε πω για το Rallye...
Παω λοιπον που λες να 'ουμ με 500 αλογα τροχο στο 106 και που λες μπαινω μεσα να 'ουμ να κανω χρονο που λες λοιπον. Σερρες ημουν που λες λοιπον και κανω στο Warm Up 1:00:001.. Λοιπον που λες να 'ουμ στον επομενο γυρο παιρνω Κ1 Κ2 Κ3 Κ4 χωρις να αφησω να ουμ και μπαινω Κ10 με την οπισθεν γιατι ειχα προβλημα με την 7η να ουμ που λες δηλαδης και time: 45'' και 234325245 του δευτερολεπτου να ουμ που λες.. -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Που λες φιλε.... Λοιπον.... Κατσε που λες να 'ουμ να σε πω για το Rallye...
Παω λοιπον που λες να 'ουμ με 500 αλογα τροχο στο 106 και που λες μπαινω μεσα να 'ουμ να κανω χρονο που λες λοιπον. Σερρες ημουν που λες λοιπον και κανω στο Warm Up 1:00:001.. Λοιπον που λες να 'ουμ στον επομενο γυρο παιρνω Κ1 Κ2 Κ3 Κ4 χωρις να αφησω να ουμ και μπαινω Κ10 με την οπισθεν γιατι ειχα προβλημα με την 7η να ουμ που λες δηλαδης και time: 45'' και 234325245 του δευτερολεπτου να ουμ που λες.. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αυτός εδώ κι αν έχει φτωχό λεξιλόγιο...
Πού' σαι ρε Χρονομέτρη να μας βάλεις σε τάξη!
-
Λοιπόν, βρε τι κάψα έχει ο άνθρωπας (χειμωνιάτικα) και θυμάται ακόμη το φόρουμ μετά από 2+ χρόνια.....
-
o τυπος ηταν ΤΟ νουμερο του φορουμ μας....
εγω απορω πως δημοσιευσαν κατι τετοιο, δεν βλεπω καποια λογικη...
-
Το ότι ήταν το νούμερο του 4ΤΦ δεν είναι απαραίτητα γνωστό στον ΚΚ!
Και -όπως και να έχει- είναι μια επιστολή και έπρεπε να δημοσιευτεί κατά την γνωμη μου! -
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
Παντως ο φιλος πρεπει να εχει τρομερη αυτοπεποιθηση για τον εαυτο του για να γραφει γραμμα στους 4Τ για τα προσοντα του.. Ρε μηπως ψαχνει για δουλεια ?
Αυτό που εσύ ονομάζεις αυτοπεποίθηση εγώ το ονομάζω αλλιώς, και δυστυχώς το εν λόγω icon έχει χρησιμοποιηθεί ήδη αρκετές φορές στο θέμα για να επαναλάβω τη χρήση του.
Αν λοιπόν που λέτε ο συγγραφέας του γράμματος είναι όντως καθηγητής (πράγμα για το οποίο διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, ίσως επειδή γενικά είμαι αισιόδοξος), τότε δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο το γεγονός ότι ο Καββαθάς έχει πολλάκις αναλωθεί μέσα από τα κείμενά του να κατηγορεί τους νέους.
Ας κρατάει ο Θεός καλά τέτοιους τύπους, μας θυμίζουν ότι κάποιοι στον κόσμο αυτόν πρέπει ακόμη να χρησιμοποιούμε(-ουν) το μυαλό μας(τους).
-
Επειδή προφανώς μιλάμε για το ίδιο άτομο, θυμάμαι πως έγινε banned σε ένα ακόμη αυτοκινητιστικό forum, όπου φυσικά ήταν πάλι αυτός vs the world.
Το ότι έχει πάντως ένα ψυχικό πρόβλημα χρήζον κλινικής αντιμετώπισης, δεν πιστεύω να το αμφισβητεί κανείς. Το ζήτημα είναι, υπάρχει πιθανότητα να βρίσκεται όντως εντός του ακαδημαϊκού χώρου, ή απλά του αρέσει να το λέει σε μια προσπάθεια να αντλήσει κάποιο ελάχιστο κύρος για να περιβάλλει τις φανφάρες του;
Βέβαια, γνωρίζω μερικούς υποψήφιους διδάκτορες που δε θα έλεγα πως στέκουν πολύ καλά σε θέματα κοινωνικής συμπεριφοράς (ή έστω κοινωνικότητας), αλλά όχι δα κι έτσι!
-
Απο άλλο forum.
Νικήτας Αργυρίου,
Θήβα Βοιωτίας
Καθηγητής θεωρητικών επιστημών (Διδακτική)
Ασχολίες: Γυμναστική, μυική διαπλαστική, διατροφολογία, Φωτογραφία, κολύμβηση, ναυαγοσωστική, μαγειρική (ευτυχώς, όχι πλέξιμο!) και εξευτελισμός οποιουδήποτε εργοστασιακού μικρού γαλλικού τολμήσει
Σελίδα 208 του τεύχους Μαρτίου