-
Στα δύσκολα πάντα τα κάνουν μπάχαλο.
ΥΓ. Ενδιαφέρουσα η ψηφοφορία (Φυσικά και δεν ψήφισα)....Το ένα ενδεχόμενο είναι πολύ θετικό, το άλλο ενδεχόμενο λιγότερο θετικό και το τρίτο ουδέτερο....Βρε σεις αν θέτε να γλύψετε υπάρχουν και διακριτικότεροι τρόποι!
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Στα δύσκολα πάντα τα κάνουν μπάχαλο.ΥΓ. Ενδιαφέρουσα η ψηφοφορία (Φυσικά και δεν ψήφισα)....Το ένα ενδεχόμενο είναι πολύ θετικό, το άλλο ενδεχόμενο λιγότερο θετικό και το τρίτο ουδέτερο....Βρε σεις αν θέτε να γλύψετε υπάρχουν και διακριτικότεροι τρόποι!
Καλώς τον!
Ελπίζω να σε βλέπουμε και πιο συχνά στον Αντίλογο, στο Περί Αυτοκίνησης και στις άλλες ενότητες. Όχι μόνο στους Ελληνικούς αγώνες.
-
Στα δύσκολα πάντα τα κάνουν μπάχαλο.ΥΓ. Ενδιαφέρουσα η ψηφοφορία (Φυσικά και δεν ψήφισα)....Το ένα ενδεχόμενο είναι πολύ θετικό, το άλλο ενδεχόμενο λιγότερο θετικό και το τρίτο ουδέτερο....Βρε σεις αν θέτε να γλύψετε υπάρχουν και διακριτικότεροι τρόποι!
-
Βρε σεις αν θέτε να γλύψετε υπάρχουν και διακριτικότεροι τρόποι!ποιοι; για πες, για πες, με ενδιαφέρει
γιατί ως γνωστόν, αν δε γλύψεις μοντερέιτορ τη σήμερον ημέρα, δε βλέπεις πρόοδο..
moderators vs βουλευτές 1-0... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Βρε σεις αν θέτε να γλύψετε υπάρχουν και διακριτικότεροι τρόποι!
ποιοι; για πες, για πες, με ενδιαφέρει
γιατί ως γνωστόν, αν δε γλύψεις μοντερέιτορ τη σήμερον ημέρα, δε βλέπεις πρόοδο..
moderators vs βουλευτές 1-0...Δεν έχω μόνο διαλέξει ακόμα το χρώμα για το αφορολόγητο αμάξι ή μήπως για το τζάμπα αμάξι. Για την όμορφη γραμματέα του πολιτικού (χμ εννοώ moderatorικού γραφείου) έχω κάποια προβλήματα λόγο αυστηρής συζύγου αλλά έχει ο θεός και όλα μπορούν να γίνουν!
-
Aυτό
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
άιντε άλλο ένα θέμα 'κατάλληλο' για λιβάνισμα και επίδοση διαπιστευτηρίων. Τι νόημα έχει ρε παιδιά;
Αφού υπάρχει ένα παρόμοιο, ήδη.Είναι εντελώς διαφορετικό από το αυτό :
και για να μη στενοχωριεται ο traveller τους μοντς τους εχω γραμμενους στα #@%!%$^%!^!!^$#! και να μη σωσουν να $^@^%^%@#%&#@!.......
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aυτόάιντε άλλο ένα θέμα 'κατάλληλο' για λιβάνισμα και επίδοση διαπιστευτηρίων. Τι νόημα έχει ρε παιδιά;
Αφού υπάρχει ένα παρόμοιο, ήδη.Είναι εντελώς διαφορετικό από το αυτό :
και για να μη στενοχωριεται ο traveller τους μοντς τους εχω γραμμενους στα #@%!%$^%!^!!^$#! και να μη σωσουν να $^@^%^%@#%&#@!.......
πιστευω οτι καποιος πρεπει να στεκεται στην αλλη οχθη!
-
ΥΓ. Ενδιαφέρουσα η ψηφοφορία (Φυσικά και δεν ψήφισα)....Το ένα ενδεχόμενο είναι πολύ θετικό, το άλλο ενδεχόμενο λιγότερο θετικό και το τρίτο ουδέτερο....Βρε σεις αν θέτε να γλύψετε υπάρχουν και διακριτικότεροι τρόποι!Φίλε takinen,
γλύφεις ένα παγωτό ή ένα γλυφιτζούρι! Δεν γλύφεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις αλλά εκτιμάς αυτά που προσφέρουν!
Το να αναρτήσεις ένα θέμα που εκθέτεις τις σκέψεις σου και προκαλείς συζήτηση για να βγουν 2 ή 3 παραπάνω συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία του site, είναι μια πρόσκληση σε φίλους! Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να γράψει ή έστω να διαβάσει!
Εκτός αυτού, θεωρώ τον γραπτό λόγο εξίσου όμορφο, θετικό και πρακτικό όσο μια θερμή χειραψία ή έναν εμπεριστατωμένο διάλογο! Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να γνωρίσω από κοντά αυτούς τους ανθρώπους και να τους εκφράσω αυτά που σκέφτομαι! Εσύ μπορεί να βγαίνεις για καφέ μαζί τους αρκετά συχνά και να μην έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με αυτό το thread! Fair enough for you, fair enough for me!
Ο στόχος μου είναι να μιλήσουν και να εκφραστούν ανοιχτά και οι mods! Όχι μόνο εσύ κι εγώ!
Ελπίζω να μην σε προσέβαλα με αυτά που έγραψα, απλά απαντώ σε κάτι που έγραψες και θεώρησα ότι θίγει και εμένα αλλά και όλους όσους έγραψαν - *και θα γράψουν *- εδώ μέσα, καθώς και όλους αυτούς τους 74 συνforumίτες που έγλυψ...ΕΕΕΕ! συγγνώμη ψήφισαν μέχρι στιγμής!
Υ.Γ. Επειδή αναφέρθηκε 2 ή 3 φορές για ένα άλλο αντίστοιχο thread, παρακαλώ όπως με παραπέμψεις σε αυτό! Αν όντως καλύπτει αυτή τη θεματολογία, και προσφέρει συμπεράσματα, όντως δε χρειάζεται να υπάρχουν 2 ίδια threads!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Στα δύσκολα πάντα τα κάνουν μπάχαλο.
ΥΓ. Ενδιαφέρουσα η ψηφοφορία (Φυσικά και δεν ψήφισα)....Το ένα ενδεχόμενο είναι πολύ θετικό, το άλλο ενδεχόμενο λιγότερο θετικό και το τρίτο ουδέτερο....Βρε σεις αν θέτε να γλύψετε υπάρχουν και διακριτικότεροι τρόποι!
Καλώς τον!
Ελπίζω να σε βλέπουμε και πιο συχνά στον Αντίλογο, στο Περί Αυτοκίνησης και στις άλλες ενότητες. Όχι μόνο στους Ελληνικούς αγώνες.
Μπα δεν νομίζω να με δεις και πολύ, διότι στις ανακοινώσεις - εκδηλώσεις το εντόπισα το θρεντ αυτό. Άκυρο λοιπόν το υπονοούμενο.
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
Ελπίζω να μην σε προσέβαλα με αυτά που έγραψα, απλά απαντώ σε κάτι που έγραψες και θεώρησα ότι θίγει και εμένα αλλά και όλους όσους έγραψαν - *και θα γράψουν *
Mα μόνο σου θίγεσαι εφόσον τοποθετείς μια ψηφοφορία η οποία δεν έχει αντίθετο άκρο. Αν πχ κάποιος πιστεύει πως οι μοντς κάνουν κακό στο φόρουμ δεν πιστεύεις πως ψηφίζοντας και αναλύοντας τις απόψεις τους θα κάνουν καλό;
Υπόψην πως ΔΕΝ πιστεύω την παραπάνω άποψη πως οι συγκεκριμένοι μοντς κάνουν κακό, όμως είναι άδικο να μην το τοποθετείς σαν επιλογή. Εκτίθεσαι. -
Υπόψην πως ΔΕΝ πιστεύω την παραπάνω άποψη πως οι συγκεκριμένοι μοντς κάνουν κακό, όμως είναι άδικο να μην το τοποθετείς σαν επιλογή.Σ΄αυτό έχει δίκιο ο takinen....Θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή 'κρινεις επιβλαβή τη συνεισφορά ....κλπ ' για να φανεί και η αντίθετη άποψη.Η τρίτη επιλογή σου φίλε treasure είναι ανεπαρκής στην προσπάθεια να δοθεί μια σφαιρική εικόνα.Δε γνωριζόμαστε, αλλα οντας καλοπροαιρετος θεωρώ οτι μάλλον σου διέφυγε.
Απο 'κει και πέρα εγω θεωρώ οτι η μέχρι τώρα προσπάθεια των mod είναι αξιόλογη και η προσπάθειά τους αποδίδει καρπούς.Η δε παρουσία τους θεωρώ οτι είναι επιβεβλημένη, μιας και φόρα που έχω συμμετάσχει και δεν είχαν συντονιστές ηταν στην κυριολεξία ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !!! Το απόλυτο χάος.
Τέλος θα συμφωνήσω με πολλούς, πως οι συντονιστές θα έπρεπε να είναι πιο αυστηροί, γιατι η ελαστικότητα σε πολλές περιπτώσεις έχει οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις..
Αυτά....
-
ΟΙ MODS ειναι παρα πολυ καλα ατομα αν και με εχουν ταισει αρκετα λουκετα εως τωρα.. αλλα τα ηθελε ο πωπος μου... Πιστευω οτι συμβαλλουν στη διαμορφωση της πολιτικης του φορουμ και κρατουν επιπεδο..Πρεπει κατα τη γνωμη μου ομως να αυξησουν κι αλλο τη δραστηριοτητα του φορουμ..πχ
Εκδοση αυτοκολλητων για καθε χρηστη με αυξοντα αριθμο πχ Random 4TFM 219(με πληρωμη χρηστη)
Συγκεντρωσεις και δραστηριοτητες πολλων ειδων οπως πχ..ετησιος χορος 4ΤF
Ταξιδακια με εκει δραστηριοτητες πχ ραφτιγκ,κανο,πεζοποριες κλπ.
Προτροπη για συμμετοχη στο 4Τ SafeTrack και αλλα..
Προτροπη για συμμετοχη σε ατελειωτες οινοποσιες...
ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΑΝΤΟΜ ΕΚΕΙΚαι μια συμβουλη στους μοντερειτορ..Μην σκεφτειτε ποτε να κανετε το φορουμ συνδρομητικο γιατι θα αποχωρησουν πολλοι και θα καταστραφει..Αυτο το εχω βιωσει και σε αλλα φορουμ παλια που ημουν μελος..
Φιλικα Ραντομ ή ΄Αγιος(που με εχετε βγαλει..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Meτά από δύο εβδομάδων αποχή από το 4ΤΦ που ακολούθησε την παραίτησή μου από moderator θα πω πως το φόρουμ κυβερνάται από μια παρέα (αρκετά μεγάλη είναι η αλήθεια) της οποίας οι moderators είναι τρόπον τινά 'ηγέτες'. Αυτή η παρέα είναι μεν ανοιχτή αλλά δυστυχώς διακατέχεται από τη λογική 'αν δεν είσαι μέλος είσαι λιγότερο ίσος από τα μέλη μας'. Αυτή η λογική με απομάκρυνε συναισθηματικά σιγά-σιγά από την παρέα και όταν τελικά μοιραία αμβισβητήθηκε η 'αφοσίωσή' μου την εγκατέλειψα για λόγους ευθιξίας.
Συγγνώμη αν ακούγομαι πικρόχολος αλλά είμαι ειλικρινά πολύ απογοητευμένος και το μόνο που έχω να πω στους moderators ως συμβουλή είναι να προσέχουν τη μεροληψία τους ειδικά υπέρ ανθρώπων που γνωρίζουν προσωπικά, να είναι πιο μετριοπαθείς στην άσκηση των καθηκόντων τους και να προσέχουν να μην κάνουν αυθαιρεσίες.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Meτά από δύο εβδομάδων αποχή από το 4ΤΦ που ακολούθησε την παραίτησή μου από moderator θα πω πως το φόρουμ κυβερνάται από μια παρέα (αρκετά μεγάλη είναι η αλήθεια) της οποίας οι moderators είναι τρόπον τινά 'ηγέτες'. Αυτή η παρέα είναι μεν ανοιχτή αλλά δυστυχώς διακατέχεται από τη λογική 'αν δεν είσαι μέλος είσαι λιγότερο ίσος από τα μέλη μας'. Αυτή η λογική με απομάκρυνε συναισθηματικά σιγά-σιγά από την παρέα και όταν τελικά μοιραία αμβισβητήθηκε η 'αφοσίωσή' μου την εγκατέλειψα για λόγους ευθιξίας.Συγγνώμη αν ακούγομαι πικρόχολος αλλά είμαι ειλικρινά πολύ απογοητευμένος και το μόνο που έχω να πω στους moderators ως συμβουλή είναι να προσέχουν τη μεροληψία τους ειδικά υπέρ ανθρώπων που γνωρίζουν προσωπικά, να είναι πιο μετριοπαθείς στην άσκηση των καθηκόντων τους και να προσέχουν να μην κάνουν αυθαιρεσίες.
δεν ξερω τι συνεβη αλλα εγω που γνωριζω τον κουκ και τον κρουσεστερν ειναι πολυ καλα παιδια και εμενα με βοηθησαν να παραμεινω στο φορουμ και στην ωραια παρεα τους με πολλη προσπαθεια..Εχουν πολλες γνωσεις και νοιαζονται για το φορουμ..Εισαι λιγο πικροχολος αλλα τι να κανουν και οι καημενοι οι μοντερειτορ οταν εχουν να αντιμετωπισουν καθε καρυδιας καρυδι..Εδω αλλα γνωσταφορουμ εχουν διαλυθει που συχναζε πολλη αληταρια.τουλαχιστον εδω οι ανθρωποι ειναι σοβαροι..
ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ στις συγκεντρωσεις των 4ΤΦ..αλλα οταν ο Pai Mei(κ γαμω τα παιδια.. )με διαβεβαιωσε για την ποιοτητα των μοντερειτορς ηρθα στην παρεα και μου αρεσε το ολο κλιμα...Γνωμη μου ειναι να ξανασυζητησεις με τα παιδια του 4ΤΦ..Ισως να ξαναγινεις μοντερειτορ αφου η πειρα σου θα βοηθησει ολα τα νεα παιδια που συμμετεχουν στο φορουμ.. Με εκτιμηση
Random
-
Δεν γνώριζα kyan ότι παραιτήθηκες από mod. Θεωρώ ότι δεν ήταν σωστή η απόφαση, αφού προφανώς κινήθηκες σ' αυτή την απόφαση εξαιτίας της ιστορίας με τα δύο ban.
Το ένα από τα δύο άτομα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ήταν εκτός από προκλητικό και τελείως ανώριμο να συμμετάσχει χωρίς trolling στο φόρουμ. Θα πεις 'ήταν ο μόνος;'. Όχι, αλλά δεν ήταν ο μόνος που έφαγε ban - προηγήθηκαν και άλλοι που δεν ήταν alfisti, επειδή έλεγαν βλακείες και προσέβαλλαν τα μέλη του φόρουμ. Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες για τη δική τους αποπομπή; Νομίζω ότι πήρες μια βιαστική απόφαση. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Meτά από δύο εβδομάδων αποχή από το 4ΤΦ που ακολούθησε την παραίτησή μου από moderator θα πω πως το φόρουμ κυβερνάται από μια παρέα (αρκετά μεγάλη είναι η αλήθεια) της οποίας οι moderators είναι τρόπον τινά 'ηγέτες'. Αυτή η παρέα είναι μεν ανοιχτή αλλά δυστυχώς διακατέχεται από τη λογική 'αν δεν είσαι μέλος είσαι λιγότερο ίσος από τα μέλη μας'. Αυτή η λογική με απομάκρυνε συναισθηματικά σιγά-σιγά από την παρέα και όταν τελικά μοιραία αμβισβητήθηκε η 'αφοσίωσή' μου την εγκατέλειψα για λόγους ευθιξίας.Συγγνώμη αν ακούγομαι πικρόχολος αλλά είμαι ειλικρινά πολύ απογοητευμένος και το μόνο που έχω να πω στους moderators ως συμβουλή είναι να προσέχουν τη μεροληψία τους ειδικά υπέρ ανθρώπων που γνωρίζουν προσωπικά, να είναι πιο μετριοπαθείς στην άσκηση των καθηκόντων τους και να προσέχουν να μην κάνουν αυθαιρεσίες.
+1.
Την συνεισφορά τους θα την έκρινα μεροληπτική, παρόλο που πλέον το έχουν αποδεχθεί πρακτικά όλοι.
-
Εγώ πάντως νοιώθω οτι έχει χαθεί η μπάλα τις τελευταίες μέρες, η ανοχή σε πραγματικά απαράδεκτες συμπεριφορές είναι μεγάλη ακόμα και αν αυτές παραβιάζουν ξεκάθαρα τον κανονισμο....
Κρίμα... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως νοιώθω οτι έχει χαθεί η μπάλα τις τελευταίες μέρες, η ανοχή σε πραγματικά απαράδεκτες συμπεριφορές είναι μεγάλη ακόμα και αν αυτές παραβιάζουν ξεκάθαρα τον κανονισμο....
Κρίμα...Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Που ρε παίδες?
Που έγινε παραβίαση του Κανονισμού και δεν υπηρξε επέμβαση?! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Που ρε παίδες?
Που έγινε παραβίαση του Κανονισμού και δεν υπηρξε επέμβαση?!Εγώ αναφέρθηκα γενικότερα στο φαινόμενο αυτό (ίσως το quote που έβαλα να ήταν λάθος). Δηλαδή πολλά μέλη προσβάλλουν άλλα με χαρακτηρισμούς αλλά αρκετές φορές δεν τους γίνεται καν σύσταση. Άποψή μου είναι πώς μία κάπως αυστηρότερη εφαρμογή του κανονισμού είναι απαραίτητη, όπως και να μην υπάρχουν ενδοιασμοί στην τιμωρία μελών όταν κάποιο παραβαίνει τον κανονισμό συνεχώς.
Αναφέρομαι σε αυτόν τον κανονισμό:
Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών ή υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.Βέβαια υπάρχει και το θέμα ότι κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά μέτρα και σταθμά για το τί είναι π.χ ειρωνία και τί όχι.
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει βελτίωση από τους moderators σε αυτό το θέμα αλλά ο καιρός θα δείξει.
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum