Ο χρήστης takinen έγραψε:
ΥΓ. Ενδιαφέρουσα η ψηφοφορία (Φυσικά και δεν ψήφισα)....Το ένα ενδεχόμενο είναι πολύ θετικό, το άλλο ενδεχόμενο λιγότερο θετικό και το τρίτο ουδέτερο....Βρε σεις αν θέτε να γλύψετε υπάρχουν και διακριτικότεροι τρόποι!
Φίλε takinen,
γλύφεις ένα παγωτό ή ένα γλυφιτζούρι
! Δεν γλύφεις ανθρώπους που δεν τους ξέρεις αλλά εκτιμάς αυτά που προσφέρουν!
Το να αναρτήσεις ένα θέμα που εκθέτεις τις σκέψεις σου και προκαλείς συζήτηση για να βγουν 2 ή 3 παραπάνω συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία του site, είναι μια πρόσκληση σε φίλους! Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να γράψει ή έστω να διαβάσει!
Εκτός αυτού, θεωρώ τον γραπτό λόγο εξίσου όμορφο, θετικό και πρακτικό όσο μια θερμή χειραψία ή έναν εμπεριστατωμένο διάλογο! Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να γνωρίσω από κοντά αυτούς τους ανθρώπους και να τους εκφράσω αυτά που σκέφτομαι! Εσύ μπορεί να βγαίνεις για καφέ μαζί τους αρκετά συχνά και να μην έχεις ανάγκη να ασχοληθείς με αυτό το thread! Fair enough for you, fair enough for me!
Ο στόχος μου είναι να μιλήσουν και να εκφραστούν ανοιχτά και οι mods! Όχι μόνο εσύ κι εγώ!
Ελπίζω να μην σε προσέβαλα με αυτά που έγραψα, απλά απαντώ σε κάτι που έγραψες και θεώρησα ότι θίγει και εμένα αλλά και όλους όσους έγραψαν - *και θα γράψουν *- εδώ μέσα, καθώς και όλους αυτούς τους 74 συνforumίτες που έγλυψ...ΕΕΕΕ! συγγνώμη ψήφισαν μέχρι στιγμής!
Υ.Γ. Επειδή αναφέρθηκε 2 ή 3 φορές για ένα άλλο αντίστοιχο thread, παρακαλώ όπως με παραπέμψεις σε αυτό! Αν όντως καλύπτει αυτή τη θεματολογία, και προσφέρει συμπεράσματα, όντως δε χρειάζεται να υπάρχουν 2 ίδια threads!