-
Χαιρετίζω όλα τα μέλη των 4Τ Forum!
Η σκέψη μου να θέσω τις πολύτιμες υπηρεσίες των φίλων moderators σε ψηφοφορία έχει να κάνει με την εκτίμηση που νοιώθω για την εργασία που πραγματοποιούν καθημερινά αυτοί οι συνforumίτες!
Ο στόχος είναι να πούμε δυο καλά λόγια, ή όποιο ευπρεπές σχόλιο θέλουμε, για αυτούς τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή και ενδιαφέρουσα λειτουργία των 4Τ Forum! Ο στόχος μου είναι, πέρα από τις απόψεις και τα σχόλια των υπολοίπων, να μιλήσουν και οι ίδιοι οι moderators για τη δουλειά τους, για τα 'βάσανά' τους ή για ιδέες βελτίωσης του forum που ενδεχομένως να έχουν! Νομίζω ακόμα πως θα ήταν ενδιαφέρον να ενημερωθούμε όλοι μας για το πως και οι υπόλοιποι μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτή τη διαδικασία, είτε γινόμενοι mods ή με κάποιο αντίστοιχο τρόπο!
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη αυτήν την ομάδα ιδιωτών ή/και επαγγελματιών, που με προσωπικό μεράκι έφτιαξαν και συντηρούν ένα τόπο ξεκούρασης, ενημέρωσης και συνεύρεσης!
Κατόπιν παρατηρήσεων χρηστών, προστέθηκε η τελευταία επιλογή στην ψηφοφορία
(Moderator nass)
-
Η σκέψη μου να θέσω τις πολύτιμες υπηρεσίες των φίλων moderators σε ψηφοφορία έχει να κάνει με την εκτίμηση που νοιώθω για την εργασία που πραγματοποιούν καθημερινά αυτοί οι συνforumίτες!
Ο στόχος είναι να πούμε δυο καλά λόγια, ή όποιο ευπρεπές σχόλιο θέλουμε, για αυτούς τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή και ενδιαφέρουσα λειτουργία των 4Τ Forum! Ο στόχος μου είναι, πέρα από τις απόψεις και τα σχόλια των υπολοίπων, να μιλήσουν και οι ίδιοι οι moderators για τη δουλειά τους, για τα 'βάσανά' τους ή για ιδέες βελτίωσης του forum που ενδεχομένως να έχουν! Νομίζω ακόμα πως θα ήταν ενδιαφέρον να ενημερωθούμε όλοι μας για το πως και οι υπόλοιποι μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτή τη διαδικασία, είτε γινόμενοι mods ή με κάποιο αντίστοιχο τρόπο!
Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη αυτήν την ομάδα ιδιωτών ή/και επαγγελματιών, που με προσωπικό μεράκι έφτιαξαν και συντηρούν ένα τόπο ξεκούρασης, ενημέρωσης και συνεύρεσης!
(Moderator nass)
-
(Moderator nass)
-
Όλοι τους είναι εξαιρετικά παιδιά.
Μόνο αυτός ο pavlos23... Δεν ξέρω, κάτι δεν μου κάθεται καλά... -
Ψήφισα το 1ο. Δεν έχω παράπονο από τους κυρίους.
-
Ψήφισα κι εγώ το 1...
Οι λόγοι:
Οι mods αρκετά συχνά είναι ελαστικοί, ακόμα και εκεί που δεν θα έπρεπε... Πέραν του ότι πριν από τις περισσότερες επεμβάσεις τους προσπαθούν να 'συνετίσουν' τις παρεκτροπόμενους, αποφεύγουν επιμελώς τις διαγραφές παρά μόνο εκεί που πραγματικά χρειάζεται! Επίσης, συνειδητά υποθέτω, επιτρέπουν μικρές παρεκτροπές από τα θέματα, και μόνο όταν πλέον η κατάσταση δεν επανέρχεται μόνη της στην τάξη επεμβαίνουν.
Σκεφτείτε να είστε σε ένα forum που σε ένα θέμα μιλάτε για καπελάκια και μετά την παραγγελία και παράδοση, να πει κάποιος ότι καλή ιδέα θα ήταν και ένα μπρελόκ ή κάτι άλλο και αμέσως να επέμβει κάποιος mod λέγοντας ότι είσαι offtopic και να σταματήσεις...
Στο 4ΤF η επιτήρηση είναι πολύ ελαστική και για αυτό το λόγο νοιώθουμε όλοι πιστεύω την οικειότητα αυτή για το χώρο! Να συνεχίσει έτσι!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ψήφισα κι εγώ το 1...Οι λόγοι:
Οι mods αρκετά συχνά είναι ελαστικοί, ακόμα και εκεί που δεν θα έπρεπε... Πέραν του ότι πριν από τις περισσότερες επεμβάσεις τους προσπαθούν να 'συνετίσουν' τις παρεκτροπόμενους, αποφεύγουν επιμελώς τις διαγραφές παρά μόνο εκεί που πραγματικά χρειάζεται! Επίσης, συνειδητά υποθέτω, επιτρέπουν μικρές παρεκτροπές από τα θέματα, και μόνο όταν πλέον η κατάσταση δεν επανέρχεται μόνη της στην τάξη επεμβαίνουν.
Σκεφτείτε να είστε σε ένα forum που σε ένα θέμα μιλάτε για καπελάκια και μετά την παραγγελία και παράδοση, να πει κάποιος ότι καλή ιδέα θα ήταν και ένα μπρελόκ ή κάτι άλλο και αμέσως να επέμβει κάποιος mod λέγοντας ότι είσαι offtopic και να σταματήσεις...
Στο 4ΤF η επιτήρηση είναι πολύ ελαστική και για αυτό το λόγο νοιώθουμε όλοι πιστεύω την οικειότητα αυτή για το χώρο! Να συνεχίσει έτσι!
+1
-
Συμμετεχοντας σε ενα αμερικανικο φορουμ στο οποιο ομως γραφανε απο ολο το κοσμο, περιπου 2.5 χρονια και οπου ο κανονισμος χρησης ειναι πολυ πιο αυστηρος απο εδω, θα ελεγα οτι οι αγαπητοι mods των 4Τ χρειαζονται λιγο προπονηση ακομα, οχι οτι δεν κανουνε καλη δουλεια, απλως θα μπορουσανε να την κανουνε καλυτερα ακομη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ψήφισα κι εγώ το 1...
Οι λόγοι:
+1
+1 αν κ πιστεύω ότι κ λίιιγο σκληρότερη να ήταν η κριτική θα ήταν, ίσως, λίγο καλύτερα....
Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το φόρουμ λίγους μήνες πίσω που έδειχνε λιγότερο χαώδες κ υπήρχε περισσότερη ηρεμία ... -
Αρκετοι ψηφιζουν,λιγοι ομως γραφουν στο συγκεκριμενο ποστ..
Καπου υπηρχε ενα παρομοιο θεμα νομιζω.....Οσο για την αποψη μου,εχω να πω οτι: Οι διαχειριστες ειναι εγκαθετοι!!!
Εχω γνωρισει απο κοντα τους εξης:
-Κουκ ή αλλιως ο εχων το γενικο προσταγμα,ή αλλιως von Koukus,ή αλλιως ο μεγαλος Μαγιστρος των moderator..Πολυ καλο παλικαρι,ειχε βεβαια καποια μικροπροβληματακια με την μπεμβε τα οποια πια ειναι μια κακη αναμνηση στο μακρινο παρελθον..Αγαπημενο χομπυ η βρωση αμνοεριφιων ανα την επικρατεια+η πλακα στον εταιρο μοντερεϊτορ Syele(βλεπε παρακατω) Αν ψαχνεις οποιαδηποτε ταβερνα ειναι ο ανθρωπος σου...
-Κρουσης ή αλλιως ο ορτσα τα πανια κοντρα στον δεληβορια,ή αλλιως ο γονδολιερης(ειναι το καλλιτεχνικο)....Πολυ καλο παλικαρι,χομπυ τα καλα σκαρια(ενδεικτικα εβαλε την βελτιωση 9ου σταδιου στο yaris η οποια περιλαμβανει ελαφρωμενο ιστιο+ροϊκη εξελιξη του πανιου) αναζητει συνεχεια καινουργια ρολογια και δηλωνει οτι θα κανει μπαν οποιον χρησιμοποιει internet explorer.Καλες επιδοσεις στις εξοδους του φορουμ για φαγητο,αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο.Επλυνε και το yaris μετα απο ακριβως 2 χρονια 34 ημερες 5 1/2 ωρες και ποιος τον πιανει τωρα!!!
-Cmarin ή αλλιως ο δολοφονος με τις σχιζοφρενεις ερωτησεις στο φορουμοπαιχνιδι γνωσεων κατα τις εκδρομες,ή αλλιως 'γιατρος'..Πολυ καλο παλικαρι,πηρε κ κλιο τωρα και τον συμπαθω περισσοτερο .Χομπυ του η δημιουργια κανονων και ερωτησεων εκνευριστικης δυσκολιας περι του φορουμ και σαν να μην εφτανε αυτο,δινει και λαθεμενες απαντησεις..Δεν εχει τυχει να κατσουμε μαζι για φαγητο αλλα δεν θα διαφερει απο τους υπολοιπους βαζω στοιχημα.
-Syele ή αλλιως 192 is not enough,ή αλλιως απλως εγκαθετος(ειναι ο γνησιος)Πολυ καλο παλικαρι(αν κ Ολυμπιακος),χομπυ η αναζητηση τροπου βελτιωσης της Tsου ρε Λακη,μπας κ περασει το BMW του εταιρου μοντερεϊτορ Κουκ(βλεπε παραπανω).+η πλακα στον ανωθι μοντερατορ..Μην τους βαλεις να κατσουν μαζι σε τραπεζι.Κινδυνευεις να πνιγεις απο τα γελια.Ανυποστατες φημες αναφερουν οτι μια φορα ειχε καταφερει να φαει 7 ολοκληρα ραβιολια σε μια εξοδο με αλλα μελη του φορουμ.
Ο χρήστης ... έγραψε:
edit Kouk
Edit Kouk
Edit Krus(παιρνει το αιμα του πισω)
Υπάρχει ήδη θέμα και παρακαλώ να συνεχίσετε εκεί [mod Cmarin]
Edited by Mod Syele-γκρινιαζοντας
*Eνας τυπικος διαλογος σε μια απο τις εκδηλωσεις-Cavallino clopyright.
Εν αναμονη λοιπον της γνωριμιας κ με τους υπολοιπους mod...
+1 στο 1 απο εμενα.(κανει και ρημα)
-
Εγώ δε λέω τη γνώμη μου για να μην κατηγορηθώ για γλύψιμο
-
Τρία χρόνια στο περίπου στό φόρουμ,τό μόνο που μπορώ να καταλογίσω στούς διαχειριστές είναι τό 'χάιδεμα' στούς χρήστες που ρίχνουν μπινελίκι.
Ξέρω ότι έτσι έχει επικρατήσει από τήν στιγμή που δημιουργήθηκε τό φόρουμ,αλλά θα ήθελα να αλλάξει.
Τό φόρουμ τό βλέπω σάν έναν τόπο ξεκούρασης καί ευθυμίας,καί θέλω να συζητάω μέ άτομα που ξέρουν πώς συμπεριφέρεσαι στόν άλλον σέ μία συζήτηση.
Τό ότι πέφτει μπινελίκι τό χρεώνω στούς μόντς*Κατα τα άλλα,άψογα.
*(θα έλεγα καί μία Γρεβενιώτικη παροιμία,αλλά θα ήταν άσεμνη )
-
άιντε άλλο ένα θέμα 'κατάλληλο' για λιβάνισμα και επίδοση διαπιστευτηρίων. Τι νόημα έχει ρε παιδιά;
Αφού υπάρχει ένα παρόμοιο, ήδη. -
και για να μη στενοχωριεται ο traveller τους μοντς τους εχω γραμμενους στα #@%!%$^%!^!!^$#! και να μη σωσουν να $^@^%^%@#%&#@!.......
στο ψητο, καμια φορα θα επρεπε να ειναι πιο αυστηροι κατα τη γνωμη μου αλλα τα παιδια δεν ειναι μπατσοι και κανουν οτι μπορουν...
-
Εγώ νομίζω πως μερικοί χρήστες τους στενοχωρούν πολύ και ως επακόλουθο το ρίχνουν στο φαϊ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εγώ νομίζω πως μερικοί χρήστες τους στενοχωρούν πολύ και ως επακόλουθο το ρίχνουν στο φαϊ.Επιτέλους, το θέμα μπαίνει στη σωστή του πορεία.
Στο θέμα τώρα.
Γενικά πιστεύω ότι οι mods κάνουν καλά τη 'δουλειά' τους. Οι ελευθερίες και η ελαστικότητα σε ορισμένα θέματα κι ορισμένους χρήστες, είναι μέσα στο 'παιχνίδι'.
Πιστεύω ότι τα παιδιά πρώτα μας βλέπουν σα φίλους (άσχετα εάν μας γνωρίζουν πρωσωπικά ή όχι) και μετά σα μέλη. Αυτό έχει και τα μείον, του αλλά είναι προτιμότερο από άλλου τύπου αντιμετώπιση.
Δε ψηφίζω μια και το θεωρώ υπερβολή (δε θέλω να θίξω τον συγγραφέα του θέματος αλλά σε κάποια θέματα η ψήφος δε 'κολάει') απλά γράφω την άποψή μου.
-
ε μωρε , χαζε παιδια χαρα γιοματα ειναι ειναι οι μοδς..... νο ανχος.....
-
εγκάθετοι.-
-
Overall κρίνω αδιάφορη τη συνεισφορά των mods στο forum,και αυτο το προσμετρω στα θετικα!Οσο λιγοτερες παρεμβασεις με λουκετα και εγω-ειμί-το-αφεντικό τόσο το καλυτερο για ενα forum.
-
....Πότε θ' ανθίσουνε τούτοι οι τόποι
Πότε θα 'ρθούνε κανούργιοι ανθρώποι
να συνοδεύσουνε την βλακεία
στην τελευταία της κατοικίαΝ.Γκάτσος - Ελλαδογραφία
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum