Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
Είμαι πολύ χαρούμενος με το καινούργιο μου Μάβερικ. Διέσχισε τον Ατλαντικό ( κολυμπώντας?? ) για να με βρεί. Γι αυτό θα δημοσιεύσω μερικές εικόνες του. ΜΙΛΑΝΕ.Υπάρχει σχετική θεματική ενότητα στα εκτός δρόμου. Εσεις θεωρείται φυσιολογική αυτή την εικόνα?
Φίλε PAPAGN,
συγχαρητήρια καταρχήν που μπόρεσες και εντόπισες τις εν λόγω κακοτεχνίες της Ford. Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί από εμάς που θα σκύψουν από κάτω από το αυτοκίνητο ή έστω θα κάτσουν να προσέξουν με λεπτομέρεια της όποιες αστοχίες όταν το αυτοκίνητο θα είναι 'σηκωμένο' στο συνεργείο.
Από εκεί και πέρα, έχε υπόψιν ότι εγώ, ως οδηγός ενός οικογενειακού RAV4, είχα αντιμετωπίσει α) ελλατωματικό μπροστινό διαφορικό (διαρροή), β) ελλατωματικό πίσω διαφορικό (διαρροή) και γ) στραβωμένες μπροστά δισκόπλακες. Και μιλάμε για TOYOTA, για τέρας δηλαδή αξιοπιστίας και μπλα, μπλα, μπλα!
Τι σου προτείνω?
Αυτό που είχα κάνει και εγώ! Πήγα, τους εξήγησα την κατάσταση, και δέχθηκαν να επιδιορθώσουν όλες τις βλάβες! Δεν ήταν πάντα πρόθυμοι ως όφειλαν, όμως ήταν συνολικά ευγενείς και εντάξει!
Επομένως, μην συγχίζεσαι με τις αστοχίες που βρήκες! Πήγαινε, μίλα πρώτα με έναν ανεξάρτητο μηχανικό, ώστε να σε υποψιάσει και να ενημερωθείς αν πραγματικά έχεις στα χέρια σου ένα πρόβλημα ή όχι, και μετά πήγαινε στην Ford και κάνε χρήση των δικαιωμάτων σου! Αν σου αρνηθούν, ξεκίνησε και ανέβαινε την σκάλα της ιεραρχίας, ώσπου να βρεις το δίκιο σου!
Αυτά από εμένα, και καλή τύχη!