-
Την απάντησή μου αγαπητέ Thevoice, θα διαβάσεις εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 173#590173, γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Την απάντησή μου αγαπητέ Thevoice, θα διαβάσεις εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 173#590173, γιατί έχουμε βγει εκτός θέματος.OK.
-
εεεεεμ
το evo9 πάντως έκαψε 2οο ευρώ για 75ο χλμ, άρα 0.26λεπτά το χιλιόμετρο ή 26ευρώ για κάθε 100χλμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οπότε όταν ακούω για 12.5 με 13 λ / 100 χλμ κάπως μου ακούγεται
όσο για το RX-8, ένας φίλος μου απο το γραφείο, σοβαρό παιδί, ήρεμος οδηγός, καίει γύρω στα 18 μέσα και 28 σε γρήγορο ταξίδι. Το χαμηλότερο που έχει δεί είναι 23 σε ταξίδι, όταν νόμιζε ότι πήγαινε απίστευτα οικονομικά, με 6 και 120... Φέξε μου κα γλίστρυσα!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Γιατί θα έπρεπε να δίνω 800 για τακάκια κάθε 15Κ χλμ και 2000 για δίσκο κάθε 30Κ; Αυτά είναι παράλογα πράγματα και καλά κάνουν οι κάτοχοι των EVO και βάζουν **aftermarket προϊόντα **με τα μισά λεφτά και μάλλον καλύτερη απόδοση.
η τιμη για το δισκο ειναι aftermarket που γραφω!!και εγω συμφωνω οτι ειναι καλυτερα σε αποδοση και πιο οικονομικα απο τα γνησια προιοντα!!
Υ.Γ ο Θοδωρης ειναι ακομα προεδρος του evoclub με την διαφορα οτι εχει πιο ελαφρυ συμπλεκτη τωρα,απο καταναλωση μαλλον εχει ιδια και παραπανω!!
Να μαι και εγω! Οπου Evo και θοδωρης!
Πολυ ενδιαφερον θεμα, μου αρεσει που εχουν ακουστει πολλες αποψεις και απο πολλες και διαφορετικες οπτικες γωνιες. Με καποια συμφωνω με καποια διαφωνω αλλα ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες.
Μερικα μικρα πραγματακια που ηθελα να πω για την ιστορια...
-
Αν σας εκανε εντυπωση το μπακετ απο το 9... που να κουμπωσετε μεσα σε ενα απο 7!!! Μιλαμε για χαϊνεκεν! Καμια σχεση με τις αλλες! Του 9 ειναι πολυ φαρδια!!!
-
Τα Evo μαμα δεν ειναι καθολου δυσκολα. Οταν το ειχα και εγω μαμα και στο Πειραια πηγενα και στο κεντρο χωρις κανεναν ενδοιασμο και προβλημα. Αλλα πειτε μου εσεις ποσα μαμα Evo υπαρχουν και κυκλοφορουν για να σας πω εγω αν ειναι η οχι δυσκολα! Με το club εχω γνωρισει πανω απο 200 κατοχους Evo και ξερω μονο
2 οι οποιοι το εχουν μαμα ( και δεν ειναι σε περιοδο που στρωνουν !) -
Δεν περνεις ποτε ενα Evo η ενα STi και με το καλημερα το φτανεις στα ορια σου ( Τα ορια τους λιγοι ειναι αυτοι μπορουν να τα φτασουν ) Οσοι το εκαναν αργα η γρηγορα εκαναν τον φαναρτζη κουμπαρο τους η στην χειροτερη δεν ειναι πια μαζι μας στην ζωη! Δεν φταιει το αμαξι, ο οδηγος φταιει! Δεν ειναι μαγκια λοιπον να παρω το Evo / STi και να παω σαν τρελος 24/7 ουτε σε καθε στροφη να χαροπαλευω. better be safe than sorry!
-
Καταναλωση? Αυτο καλυτερα να μην το συζητησουμε καν!
Φιλικα!
-
-
Εvo 9
Mερικές σκέψεις:
- Είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί άνετα να γίνει αφορμή για έναν τέτοιο διάλογο:
- Ωχ, άσχημο τρακάρισμα, πρέπει να τράκαρες με πολλά ε;
- Ναι, με 120.
- Πως έγινε;
- Δεν μπήκα αρκετά γρήγορα στη στροφή, έκοψα το τιμόνι παραπάνω και με πέταξε στην εσωτερική πριν προλάβω να αντιδράσω.
-
Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω τι έχουνε κάνει... Αδυνατώ να συλλάβω το πως αυτό το πράμα μπορεί να κινείται έτσι.
-
Ακούγεται συνεχώς τσαντισμένο, λες και απαιτεί από τον οδηγό του να το στείλει να καταπιεί ό,τι κινείται στο δρόμο.
-
Πως είναι έτσι;
-
Από μέσα είναι πιο άσχημο κι από όσο είναι έξω.
-
Ε, και;
-
Ήρθε να με πάρει από το σπίτι με λίγο περισσότερο από μισό ντεπόζιτο βενζίνη. Μόλις το είδα του λέω χαριτολογώντας 'α, βλέπω το φούλαρες μόλις τώρα'! 50 λεπτά αργότερα, είχε ανάψει λαμπάκι και αναγκάστηκα να πηγαίνω σε ρυθμούς όπελ κόρσα 1.2 μέχρι να βρούμε ανοιχτό βενζινάδικο νυχτιάτικα.
-
Έχει το πιο απίστευτο turn in που έχω συναντήσει, μαζί με τη Lotus Elise. Παντού ουδέτερο και στο όριο υπερστροφικό. Δεν πετάει μούτρα. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουνε και τα μουριάζουνε στα Μέγαρα οι εβάδες... Θέλει πολλή 'προσπάθεια'.
-
Με 4 λέξεις: Κλέβεις εκκλησίες, χρηματοδοτείς βενζινάδες.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εvo 9Mερικές σκέψεις:
- Είναι ένα αυτοκίνητο το οποίο μπορεί άνετα να γίνει αφορμή για έναν τέτοιο διάλογο:
- Ωχ, άσχημο τρακάρισμα, πρέπει να τράκαρες με πολλά ε;
- Ναι, με 120.
- Πως έγινε;
- Δεν μπήκα αρκετά γρήγορα στη στροφή, έκοψα το τιμόνι παραπάνω και με πέταξε στην εσωτερική πριν προλάβω να αντιδράσω.
-
Εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω τι έχουνε κάνει... Αδυνατώ να συλλάβω το πως αυτό το πράμα μπορεί να κινείται έτσι.
-
Ακούγεται συνεχώς τσαντισμένο, λες και απαιτεί από τον οδηγό του να το στείλει να καταπιεί ό,τι κινείται στο δρόμο.
-
Πως είναι έτσι;
-
Από μέσα είναι πιο άσχημο κι από όσο είναι έξω.
-
Ε, και;
-
Ήρθε να με πάρει από το σπίτι με λίγο περισσότερο από μισό ντεπόζιτο βενζίνη. Μόλις το είδα του λέω χαριτολογώντας 'α, βλέπω το φούλαρες μόλις τώρα'! 50 λεπτά αργότερα, είχε ανάψει λαμπάκι και αναγκάστηκα να πηγαίνω σε ρυθμούς όπελ κόρσα 1.2 μέχρι να βρούμε ανοιχτό βενζινάδικο νυχτιάτικα.
-
Έχει το πιο απίστευτο turn in που έχω συναντήσει, μαζί με τη Lotus Elise. Παντού ουδέτερο και στο όριο υπερστροφικό. Δεν πετάει μούτρα. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνουνε και τα μουριάζουνε στα Μέγαρα οι εβάδες... Θέλει πολλή 'προσπάθεια'.
-
Με 4 λέξεις: Κλέβεις εκκλησίες, χρηματοδοτείς βενζινάδες.
- Προσπαθείς να χωνέψεις ότι αυτός ο μεγάλος διαβήτης στον οποίο βρίσκεσαι, και με τον οποίο γυρνάς και ξαναγυρνάς και ξαναγυρνάς πλαγιασμένος την μικρή πλατεία της υποστροφής -εκεί που πας μη δυνατός πισωκίνητος φεύγει για το πεζοδρόμιο-, ΔΕΝ έχει την κίνηση πίσω αλλά στους τέσσερις τροχούς...
Θα καταφέρεις να το χωνέψεις, όταν μετά το τελευταίο σβουρίδι απόλυτης ακριβείας, αποφασίσεις να φύγεις. Τότε το πράγμα θα γατζώσει και θα εκτιναχθεί εκεί που αποφάσισες, με κομμάτια ασφάλτου να πετάγονται δεξιά-αριστερά.
11 και καληνύχτα. Δεν είναι αυτοκίνητο.-
Είναι ο ίλιγγος αυτοπροσώπως. Τον οποίο όμως ελέγχεις, δεν σε ελέγχει. -
ΑΑΑΑΑ,θα με κάνετε να καθήσω και να γράψω για το καντέτ μου εσείς
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
περιπου 14 λιτρα τα 100χλμ με 100αρα βενζινη.52 δρχ/χλμ με φαντάζομαι περίπου 300 δρχ/λτ μέση τιμή;
Πάντως σίγουρα δεν προτείνεται η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου για καθημερινή χρήση (εκτός αν του περισσεύουν του κατόχου)...
-
ΤΟ ΕΒΟ ΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 9ΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ..ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙΑ Η ΚΟΥΡΔΙΣΤΑ ΑΜΑΞΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΡΟΥ ΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ..
ΤΟ ΕΒΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ..ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΜΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ 50Λ ΣΤΑ 100ΧΛΜ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΤΟ ΕΒΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΟΙ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΡΟΥ ΧΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Η ΓΙΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΣΕ 16ΑΧΡΟΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ EGALEO CITY..
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΥ ΧΟΥ 8 ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20ΧΛΜ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΓΚΑΖΙΑ...ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
περιπου 14 λιτρα τα 100χλμ με 100αρα βενζινη.
52 δρχ/χλμ με φαντάζομαι περίπου 300 δρχ/λτ μέση τιμή;
300;;; LLLLLLLάστ γήαρ! Περίπου
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΥ ΧΟΥ 8 ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20ΧΛΜ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΓΚΑΖΙΑ...ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...Δηλαδή 250 περίπου λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα..
Πριν ή μετά την απογείωση?
-
Ο χρήστης tsapi έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΥ ΧΟΥ 8 ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20ΧΛΜ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50ΕΥΡΩ ΒΕΝΖΙΝΑ ΜΕ ΦΟΥΛ ΓΚΑΖΙΑ...ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...
Δηλαδή 250 περίπου λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα..
RE PAPARA...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 20ΧΛΜ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 30ΧΛΜ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΜΠΙΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΓΕ ΛΑΔΙΛΑ...
-
Εχει ο θειος μου ΕΒΟ 9 με εξατμιση, εγκεφαλο και μου εχει πει οτι κανει με 1 ρεζερβουαρ περιπου 250 χλμ! (αλλα το παει μονιμως γ.......ρηγορα)
-
αλλη φορα να του πεις να πηγανει με 6η και 100.....
-
αδυνατο!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Δηλαδή 250 περίπου λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα..
RE PAPARA...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 20ΧΛΜ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 30ΧΛΜ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΜΠΙΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΓΕ ΛΑΔΙΛΑ...
1ον. Δεν με λένε παπάρα - εκτός αν με ξέρεις από χθες και μου διαφεύγει.
- Δεν ξέρω αν κάνατε 200 χιλιόμετρα με τις μπάντες και το κοντέρ του ρο-χι δεν γράφει χιλιόμετρα όταν κάνει πάντες. Αλλά 50 ευρώ βενζίνη για 20 ή 30 χιλιόμετρα καίει το airbus, όχι το ρο-χι.
-
Οδήγησα σήμερα ένα Evo9
Το αυτοκίνητο τα κάνει όλα και δε συχαίνεται...
Κινητήρας άριστος (αν και ο ήχος δε με ενθουσίασε, βέβαια τον συγκρίνω με του TypeR ), με ελάχιστο lag, αφθονη δύναμη από 2000 στροφές μέχρι κόφτη (ανεβάζει σαν ατμοσφαιρικό το άτιμο!), και αρκετά ελαστικός (αν και δεν ξεκινάει με 2α...).
Συμπλέκτης βαρύς ( το διαπίστωσα σε μποτιλιάρισμα και δεν θα είναι ευχάριστο) και επιλογέας σχεδόν άριστος (αλλά και πάλι TypeR δεν είναι)
Ανάρτηση όσο πρέπει σφιχτή (όπως του TypeR) και αισθάνεσαι ότι ελέγχει καλά το βαρύ αμάξωμα. Τουλάχιστον για χρήση δρόμου, διότι στην πίστα η μαμά ανάρτηση γέρνει.
Φρένα δε με ενθουσίασαν, απλά ΟΚ για το αυτοκίνητο (βάρεσα ένα βάρβαρο τσαρούχωμα 150-0, το ABS μπήκε ελάχιστα, φρενάρισε σε λογική απόσταση αλλά δεν αισθάνθηκα 'άγκυρες')
Αριστη θέση οδήγησης και αισθάνεσαι κάπως 'μέσα' στο αυτοκίνητο.
Τιμόνι ΠΟΙΗΜΑ Κάπως βαρύ αλλά σα να οδηγείς καρτ!
Κράτημα... Εδώ είναι τα γλέντια. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω σε διάφορες στροφές, όλες με γλυστερό οδόστρωμα, στο πρόγραμμα 'Tarmac'. Το οποίο δίνει περισσότερη ροπή πίσω, είναι λίγο σα να οδηγείς οπισθοκίνητο αλλά εκεί που γλυστράει πίσω, με το που κάνεις ανάποδο και μείνεις στο γκάζι, αισθάνεσαι να μπαίνει στο παιχνίδι και το μπροστά και προκύπτει πλαγιολίσθηση με τόσο ωραίο τρόπο που 'σε κάνει μάγκα'.
Αλλά και αν το οδηγήσεις σαν προσθιοκίνητο, δηλ. με 'άσε' μέσα στη στροφή (λάθος τρόπος για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά τόσα χρόνια οδήγησης προσθιοκίνητου αφήνουν κουσούρια) πάλι ανταποκρίνεται καλά, αλλά αισθάνεσαι πως κάτι είναι λάθος (ο οδηγός! ). Μούρες δε φαίνεται να βγάζει...
Βασικά για να το οδηγήσεις 'σωστά' πρέπει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες και να κάτσεις πάλι 'στο θρανίο'. Με προσοχή όμως, διότι μαζεύει απίστευτα χιλιόμετρα.
Ενα από τα αυτοκίνητα που σε κάνουν να χαμογελάς
-
Καλορίζικο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ΚαλορίζικοΔεν ήταν δικό μου, test drive ήταν
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλορίζικο
Δεν ήταν δικό μου, test drive ήταν
Νάσο άσπρο ε?
Ειμαι ηρωας απαλλο πλανητη....EVO IX