-
Το μήνυμα έλεγε 15840. Και αφού δεν δουλεύω το πρωί θα πεταχτώ να το δω.
Εντελώς φιλολογικό το ενδιαφέρον φυσικά... -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Εντελώς φιλολογικό το ενδιαφέρον φυσικά...Απο 15840 ευρω μεχρι 485 αλογα...
Να χαρω εγω μαρκετινγκ!!! -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πρωτον,στο μινι κ εμενα μου ειχαν κανει δωρο 3 μπουκαλια κρασι σε ειδικη ξυλινη συσκευασια.(δυστυχως δεν μου αρεσει καθολου το αλκοολ) κ το αυτοκινητο το ειχαν ''δεσει'' με μια κοκκινη κορδελα,σαν να ηταν δωρο (κατι που αφαιρεσα πριν καν προλαβει να βγει απο τον ανελκυστηρα της αντιπροσωπιας).οποτε τα σοκολατακια δεν μου ακουγονται κατι ιδιαιτερο.
δευτερον,ποτε κ πως συνεβη το ατυχημα βελλ? ελπιζω να εχεις το αυτοκινητο σου το συντομοτερο δυνατο κ να μην υπηρξαν τραυματισμοι.
τριτον,νομιζω οτι αστειευεται ο βελλ οταν λεει οτι θα τους πατησει ολους με το α1.Οταν ειχαμε παει με τον πατερα μου να παρουμε το audi (Γερμανια) μας προσφεραν για δωρο μια μινιατουρα audi TT και μια ανθοδεσμη. Μου φαινεται παραξενο 3 κρασια για δωρο? Κανα μεζε ειχε τουλαχιστον?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Οπότε αν δείτε ένα μπλέ Α1 να σας περνάει από πάνω μην βρίσετε
Πως ακριβώς θα γίνει αυτό? Εκτός κι αν είμαστε με κάνα ποδήλατο...
μια ώρα και τρία τέταρτα μέχρι απέναντι, Ναυπακτο...
επίσης με κατανάλωση 6.4... Κύριε Είρωνα είπατε τίποτα? ...εσας σας περνάω και με αεροπλάνο να είσαστε αφου δεν κινείσται και καθόλου όταν σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε χρόνια τώρα αλλά είσαστε άφαντος... είτε λοιπόν έχετε κάρο που παέι πιο γρήγορα απτο φως είτε δεν έχετε κινηθεί ποτέ!
με αγάπη
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Οντως, το Α1 1.2tsi ειδικα σε θεμα επιδοσεων/συμπεριφορας ριχνει ξυλο σε πολλα αυτοκινητα της κατηγοριας με κοστος γυρω στα 20 χιλιαρικα. Μεγαλη αληθεια.
Ναι ρε εννοειται... Εκει που οι αλλοι πουλανε 150-180 αλογα με 20 χιλιαρικα, η Αudi σου προσφερει 105!
Που ειναι το προβλημα? Μπερδευτικανε με τον αναγραμματισμο... Τι 105 τι 150...αααχ, αυτά τα λεφτά θα σας φάνε... συνέκρινες όμοια πράματα και κάνουν το ίδιο? ή πρέπει να αγοράζω κάρο για αυτοκίνητο ώστε να έχει 15χιλιάρικα και 450άλογάτα? Δεν συμφωνώ στις άνισες συγκρίσεις... Ας άφηναν την ίδια γεύση και τα υπόλοιπα των 15 με 20 κι ας μιλούσαμε τότε για άλογα μόνο...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πρωτον,στο μινι κ εμενα μου ειχαν κανει δωρο 3 μπουκαλια κρασι σε ειδικη ξυλινη συσκευασια.(δυστυχως δεν μου αρεσει καθολου το αλκοολ) κ το αυτοκινητο το ειχαν ''δεσει'' με μια κοκκινη κορδελα,σαν να ηταν δωρο (κατι που αφαιρεσα πριν καν προλαβει να βγει απο τον ανελκυστηρα της αντιπροσωπιας).οποτε τα σοκολατακια δεν μου ακουγονται κατι ιδιαιτερο.
δευτερον,ποτε κ πως συνεβη το ατυχημα βελλ? ελπιζω να εχεις το αυτοκινητο σου το συντομοτερο δυνατο κ να μην υπηρξαν τραυματισμοι.
τριτον,νομιζω οτι αστειευεται ο βελλ οταν λεει οτι θα τους πατησει ολους με το α1.ε μα, είναι να μην αστειεύομαι εδώ μέσα... ευτυχώς εσύ το κατάλαβες...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Χτές μου ήρθε μήνυμα απο τον τοπικό αντιπρόσωπο ότι την Δευτέρα 5/3 έχουν Test Drive το νέο 5θυρο Α1.
Τιμή απο 15,840 ευρόπουλα αλλά για να γίνει αυτοκίνητο είμαι σίγουρος ότι το ποσό θα φτάσει τα 2700015.840 με τον κινητήρα? Άβαφο και δίχως ρόδες
εντάξει ρε φίλε, έχει αστάρι πάνω! ...ζαντολάστιχα διαλέγεις εσύ αφού αν δεν βάλεις πάνω από δεκαεξάρια το αυτοκίνητο δε λέει!
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Εντελώς φιλολογικό το ενδιαφέρον φυσικά...αν το κρατήσεις για ένα σουκου από φιλολογικό θα γίνει πρακτικό το θέμα... θα πρέπει να βρεις λεφτά...
-
Λοιπόν η τιμή είναι με την εκπτωση της απόσυρσης.
Δεν έκανα τεστ γιατι δεν πήρε πινακίδες ακόμη αλλα φυσικά το τεστ ντραϊβ είναι 1,4 S-tronic με αρκετά καλούδια που εκτοξεύουν την τιμή στα 26000€ όπως φανταζόμουν...Sent from my iPhone because I was so f@cking lazy to use my Mac.
-
@Vel: ΟΚ στο οτι δεν κανουμε συγκρισεις με βαση τα αλογα κλπ.
Παντως value for money εχει καθαρο κι ολοστρογγυλο 0 (μηδεν) το A1. -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Οντως, το Α1 1.2tsi ειδικα σε θεμα επιδοσεων/συμπεριφορας ριχνει ξυλο σε πολλα αυτοκινητα της κατηγοριας με κοστος γυρω στα 20 χιλιαρικα. Μεγαλη αληθεια.
Ναι ρε εννοειται... Εκει που οι αλλοι πουλανε 150-180 αλογα με 20 χιλιαρικα, η Αudi σου προσφερει 105!
Που ειναι το προβλημα? Μπερδευτικανε με τον αναγραμματισμο... Τι 105 τι 150...αααχ, αυτά τα λεφτά θα σας φάνε... συνέκρινες όμοια πράματα και κάνουν το ίδιο? ή πρέπει να αγοράζω κάρο για αυτοκίνητο ώστε να έχει 15χιλιάρικα και 450άλογάτα? Δεν συμφωνώ στις άνισες συγκρίσεις... Ας άφηναν την ίδια γεύση και τα υπόλοιπα των 15 με 20 κι ας μιλούσαμε τότε για άλογα μόνο...
για να μην μιλάμε για άλλες κατηγορίες μιλά για α1 στα 85 και ds3 στα 156...
και τα 2 πριμιουμ μικρά και τα 2 τουρμπάκια...
αν δεν είναι μέτρο σύγκρισεις τα λεφτά τότε τι είναι ????
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και τα 2 πριμιουμ μικρά και τα 2 τουρμπάκια...Αυτη και μόνο η διαφορά μαλλον δείχνει πιο είναι το premium και πιο ονομαστηκε premium.
Καλή ίσως ως τωρα η προσπάθεια με την σειρά DS αλλά θελει και άλλη. -
Παντως το DS3 της κοπελας μου κανει λιγοτερους θορυβους (τριξιματα) απο τα 3 Α1 στα οποια εχει τυχει να μπω...
Και για τις διαφορες στο εσωτερικο (εμφανιση κλπ) δεν θα το σχολιασω καν... Τωρα αν το πλαστικο του Α1 καλυπτει την διαφορα σε ολα τα αλλα, τοτε πασο.
-
Παρόλ' αυτά το 'υπερτιμημένο' του Α1 πρέπει να έχει κάποια εξήγηση!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παρόλ' αυτά το 'υπερτιμημένο' του Α1 πρέπει να έχει κάποια εξήγηση!Για να λέμε και καμιά αλήθεια, το Α1 είναι το πιο καλοκατασκευασμένο super mini. Oπότε κάτι αυτό, κάτι που φέρει τα σήματα της Audi, είναι αρκετά ώστε να έχει μια υψηλότερη τιμή στην κατηγορία.
Εξάλλου εγώ είμαι της λογικής ότι πληρώσεις, παίρνεις. Την λογική ότι με Χ χρήματα παίρνω Υ λαμαρίνα μέτρα δεν την συμμερίζομαι καθόλου. Δικαίωμα μου όπως και δικό σας να μην συμφωνήσετε επίσης. -
Busso, θα συμφωνήσω ότι είναι το πιο καλοκατασκευασμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του,
αλλα σίγουρα ο κάθε ένας αγοραστής έχει την δική του λογική για το value for money.
Εγω πάντως δεν ξέρω αν θα ξανα αγοράσω καινούργιο αυτοκίνητο γιατι έχω βαρεθεί να χάνω χρήματα...Sent from my iPhone because I was so f@cking lazy to use my Mac.
-
Εγώ πάλι δεν ενθουσιάζομαι καθόλου με τα διάφορα ντεμέκ ποιοτικά πλαστικά του Α1 γιατί ξέρω ότι η όμορφη και πολυτελής εμφάνισή τους αργά ή γρήγορα θα γίνει τριζάτη και ταλαιπωρημένη. Been there done that...
Κατ΄εμέ το Α1 και το Α3 κάμπριο είναι τα χειρότερα (ποιοτικά) Audi της αγοράς.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και τα 2 πριμιουμ μικρά και τα 2 τουρμπάκια...
αν δεν είναι μέτρο σύγκρισεις τα λεφτά τότε τι είναι ????
η ουσία είναι μέτρο σύγκρισης και εκεί υπάρχουν διαφορές... Πάντως αν τα άλογα είναι ακόμη το κύριο κριτήριο αγοράς ή μη ενός ελληνάρα εμένα με βρίσκει παγερά αδιάφορο... Το αυτοκίνητο είναι ένα σύνολο πραγμάτων και εμπειριών οπότε αν θέλετε τα βάζουμε κάτω και τα μετράμε με ένα προς ένα κριτήριο, έτσι δεν μπορώ να κάνω συζήτηση, πετιέται ο ένας κι άλλος με το μακρύ του και το κοντό του...
Επίσης, για ακόμη μια φορά μιλάω έχοντας την αληθινή εμπειρία του προιόντος για πολύ καιρό και οι υπόλοιποι μιλάνε θεωρητικά///
-
Εγω παντως οτι ετριζαν οσα εχω μπει απο εμπειρια το λεω κι οχι θεωρητικα. Με τα αυτακια μου τα ιδια τα ακουσα. Και δεν νομιζω οτι αν τα ειχα για παραπανω καιρο θα σταματουσαν να τριζουν
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω παντως οτι ετριζαν οσα εχω μπει απο εμπειρια το λεω κι οχι θεωρητικα. Με τα αυτακια μου τα ιδια τα ακουσα. Και δεν νομιζω οτι αν τα ειχα για παραπανω καιρο θα σταματουσαν να τριζουντο γνωρίζω αυτό φίλε, και το ξέρεις κι εσύ αφού μου το έχεις υποδείξει κιόλας... αλλά πες μου πιο αυτοκίνητο σε ελληνικούς δρόμους , τα πρώτα πέντε λεπτά λειτουργίας του και με εξωτερική θερμοκρασία λίγους βαθμούς κελσίου δεν θα έτριζε? απλά λέω να κατανοούμε αυτά που υποστηρίζουμε σε σημαντικό βαθμό γιατί ένας τρίτος θα βγάλει άχρηστη μια Aston Martin επειδή επίσης τρίζουν τα πλαστικά της... Είπαμε, είναι σύνθετο προιόν το αυτοκίνητο και πρέπει κανείς να γνωρίζει πια πάρα πολλά για να το κρίνει επαρκώς ικανοποιητικά...
μιλάμε...
Audi A1