-
Για να ειναι μαλακα στην υφη σημαινει οτι ειναι λιωμενα.....
Σου αρεσουν τα λιωμενα σοκολατακια? Σοκολατες παντα στο ψυγειο
-
Μαλακα ειπα, οχι λιωμενα... Τα πλαστικα στα καλα αμαξια ειναι μαλακα, οχι λιωμενα!
-
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πρωτη φορα ακουω δωρο κουτι σοκολατακια την ωρα της παραλαβης! Καλη φαση!Καλοταξιδο!!
Η Audi το κανει αυτο μαλλον σε γυναίκες πελάτισες. Το είχα ακούσει και απο φίλη όταν πήρε Α3 το 2006.
-
Και η Opel το κάνει σε κάποιες εμπορίες. Και βάζουν και κάτι κορδέλες πάνω στο αυτοκίνητο.
Ευτυχώς που δεν σπάνε και καμιά σαμπάνια... -
Ρατσισμος!!! Εφοσον στις γυναικες κανουν δωρο σοκολατακια στους αντρες δεν θα επρεπε εστω ενα κοριτσι του σωληνα να κανει παραδοση του αυτοκινητου αντι για τον πωλητη που τσεπωσε το 50αρικο για να μου δειξει πως αναβοσβηνουν τα φλας?????
Σαμπανια σε οποιοδηποτε audi ειδικα στα αλουμινενια οδηγει αυτοματως στο φανοποιειο!!!!Οπως στο παραδιδουν ετσι στο ξαναπαιρνουν....
-
λόγο της πρόσφατης στούκας με το R έχω στην κατοχή μου ένα Α1 1.2TSI και είμαι υπερ-ευχαριστημένος σε πολλά επίπεδα... είναι δε η τρίτη φορά που θα κάνω μεγάλο ταξίδι μαζί του και προς την ίδια κατεύθυνση, δυτική Ελλάδα, λόγο καρναβαλιού.
Οπότε αν δείτε ένα μπλέ Α1 να σας περνάει από πάνω μην βρίσετε, απλά θα δοκιμάζω τα όριά του...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Οπότε αν δείτε ένα μπλέ Α1 να σας περνάει από πάνω μην βρίσετε
Πως ακριβώς θα γίνει αυτό? Εκτός κι αν είμαστε με κάνα ποδήλατο...
-
Γίνεται ρε φίλε, εγώ προχτές με το Τζέτα του πατέρα μου κατάπια μια 430 αμάσητη.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Γίνεται ρε φίλε, εγώ προχτές με το Τζέτα του πατέρα μου κατάπια μια 430 αμάσητη. -
Νταξ' για να είμεθα ειλικρινείς F355 ήτανε.
-
Οντως, το Α1 1.2tsi ειδικα σε θεμα επιδοσεων/συμπεριφορας ριχνει ξυλο σε πολλα αυτοκινητα της κατηγοριας με κοστος γυρω στα 20 χιλιαρικα. Μεγαλη αληθεια.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οντως, το Α1 1.2tsi ειδικα σε θεμα επιδοσεων/συμπεριφορας ριχνει ξυλο σε πολλα αυτοκινητα της κατηγοριας με κοστος γυρω στα 20 χιλιαρικα. Μεγαλη αληθεια.Ναι ρε εννοειται... Εκει που οι αλλοι πουλανε 150-180 αλογα με 20 χιλιαρικα, η Αudi σου προσφερει 105!
Που ειναι το προβλημα? Μπερδευτικανε με τον αναγραμματισμο... Τι 105 τι 150... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οντως, το Α1 1.2tsi ειδικα σε θεμα επιδοσεων/συμπεριφορας ριχνει ξυλο σε πολλα αυτοκινητα της κατηγοριας με κοστος γυρω στα 20 χιλιαρικα. Μεγαλη αληθεια.Ποια κατηγορίας; Supermini? Γιατί με 20.000 παίρνεις κάτι πυραυλάκια φωτιά!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Οντως, το Α1 1.2tsi ειδικα σε θεμα επιδοσεων/συμπεριφορας ριχνει ξυλο σε πολλα αυτοκινητα της κατηγοριας με κοστος γυρω στα 20 χιλιαρικα. Μεγαλη αληθεια.
Ναι ρε εννοειται... Εκει που οι αλλοι πουλανε 150-180 αλογα με 20 χιλιαρικα, η Αudi σου προσφερει 105!
Που ειναι το προβλημα? Μπερδευτικανε με τον αναγραμματισμο... Τι 105 τι 150...85
-
πρωτον,στο μινι κ εμενα μου ειχαν κανει δωρο 3 μπουκαλια κρασι σε ειδικη ξυλινη συσκευασια.(δυστυχως δεν μου αρεσει καθολου το αλκοολ) κ το αυτοκινητο το ειχαν ''δεσει'' με μια κοκκινη κορδελα,σαν να ηταν δωρο (κατι που αφαιρεσα πριν καν προλαβει να βγει απο τον ανελκυστηρα της αντιπροσωπιας).οποτε τα σοκολατακια δεν μου ακουγονται κατι ιδιαιτερο.
δευτερον,ποτε κ πως συνεβη το ατυχημα βελλ? ελπιζω να εχεις το αυτοκινητο σου το συντομοτερο δυνατο κ να μην υπηρξαν τραυματισμοι.
τριτον,νομιζω οτι αστειευεται ο βελλ οταν λεει οτι θα τους πατησει ολους με το α1. -
Καλησπέρα σε όλους!!!!
Λοιπόν έχω κάνει 550 χιλιόμετρααα! χαχαχα! Τα 505 τα έκανα με ένα ντεπόζιτο, καλά είναι??
Επίσης έχω ερώτηση, γιατί τσαντίστηκα πολύ! Ανοίγοντας την πόρτα του συνοδηγού, είδα ένα αυτοκόλλητο, που δείχνει οτι απαγορεύεται το παιδικό καθισματάκι στην θέση του συνοδηγού... Άνοιξα το βιβλίο του αυτοκινήτου και βλέπω οτι μπορείς να απενεργοποιήσεις τον αερόσακο απο το ντουλαπάκι(οκ γνωστό) όμως στο δικό μου ντουλαπάκι δεν έχει κλειδαριά.. Έχει ναι μεν ένα μαύρο κουτάκι εκεί αλλά όχι κλειδαριά... ΚΑΙ ΑΥΤΟ EXTRA EINAI?????? ΈΛΕΟΣ..... και μετά αναρωτιόμαστε πως οι Γερμανοί μας άφησαν με τα σώβρακα... Αυτό τώρα μπορώ να πάω στην αντιπροσωπεία και να μου το φτιάξουν??Πόσο θα πάει κανένα 500άρικο????Επίσης να σας πω οτι μου έκαναν δώρο και την επέκταση εγγύησης!!! Απο 2 σε 4 χρόνια!!!
-
Το Α1 φοραει 45 lt ντεποζιτο,οποτε εχεις μια πραγματικη καταναλωση της ταξης των 8.9lt/100 km.Aπεχει αρκετα απο τις τιμες της audi ωστοσο για πρωτο γεμισμα νομιζω οτι ειναι καλα.Ειναι εντελως αστρωτο το μικρο,μαθαινεις ακομα πως να κινεισαι με τη ροπη του οποτε πιστευω οτι σιγα σιγα θα βλεπεις αρκετα μεγαλυτερη αυτονομια,εως και 100 km παραπανω απο αυτα που εβγαλες τωρα σε μεικτη χρηση.600 km με ενα γεμισμα νομιζω οτι ειναι εφικτα!
Μεγαλη υποθεση η επεκταση της εγγυσης,τωρα τελευταια ειχε γινει αρκετα ακριβη αλλα διαβασε αν θελεις και τα ψιλα γραμματα.Δεν υπαρχει καλυψη για αρκετα εξαρτηματα-εργασιες και επιπλεον εαν γινει αντικατασταση εξαρτηματος μεσα στην επεκταση εγγυησης ειμαι σχεδον σιγουρος (δεν ξερω ενα αλλαξαν πολιτικη) οτι πρεπει να πληρωσεις το κοστος στο εξουσιοδοτημενο και μετα να παρεις τα χρηματα σου απο τη συμβεβλημενη ασφαλιστικη.
Οπως και να εχει απο τη στιγμη που σου την εκαναν δωρο ολα μην σε αγχωνει κατι...Απλα σε δενουν ''εν μερει'' ωστε να πηγαινεις το αυτοκινητο σε εξουσιοδοτημενο για τουλαχιστον 4 χρονια.Βασει νομοθεσιας μπορεις να το πας οπου θελεις αρκει να χρησιμοποιουνται γνησια ανταλλακτικα αλλα τους δινεις αφορμη να μην σε καλυψουν σε περιπτωση στραβης...
-
Χτές μου ήρθε μήνυμα απο τον τοπικό αντιπρόσωπο ότι την Δευτέρα 5/3 έχουν Test Drive το νέο 5θυρο Α1.
Τιμή απο 15,840 ευρόπουλα αλλά για να γίνει αυτοκίνητο είμαι σίγουρος ότι το ποσό θα φτάσει τα 27000 -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Χτές μου ήρθε μήνυμα απο τον τοπικό αντιπρόσωπο ότι την Δευτέρα 5/3 έχουν Test Drive το νέο 5θυρο Α1.
Τιμή απο 15,840 ευρόπουλα αλλά για να γίνει αυτοκίνητο είμαι σίγουρος ότι το ποσό θα φτάσει τα 2700015.840 με τον κινητήρα? Άβαφο και δίχως ρόδες
Audi A1