-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Lingerie football rules καταρχήν.Aπό κει και πέρα, η τιμή που αναφέρεις είναι για εκθεσιακό μόνο; Αν ήταν κανονικό επί παραγγελία πόσο θα ήταν;
Θα μπορούσε να έρθει η κοπέλα αύριο στη θεία λειτουργία για να μας τα πει αναλυτικά.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
και το πιο πιθανο ειναι να μην ξαναπαρω καινουργιο αυτοκινητο γιατι η χασουρα ειναι μεγαλη οταν αλλαζεις αυτοκινητο καθε 3-4 χρονια.
Για ποιο λογο να αλλαζεις αυτοκινητο καθε 3-4 χρονια?
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ακριβό αυτοκίνητο χωρίς ιδιαίτερη δύναμη και συμπεριφορά , μάλλον ενθουσιασμός ήταν που πέρασε .
και εγω το σκεφτηκα καποια στιγμη αλλα το 27 ηταν πολλα τελικα.
27 χιλιαρικα για Α1? τι αλλο θα ακουσουμε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχω ακυρώσει αυτοκίνητο κατά την παραλαβή...Από περιέργεια, ποιο και γιατί;
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ακριβό αυτοκίνητο χωρίς ιδιαίτερη δύναμη και συμπεριφορά , μάλλον ενθουσιασμός ήταν που πέρασε .
Ναι, αλλά παίρνεις Αουντί...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Το περίεργο δεν είναι τα 27 χιλιάρικα για το Α1. Το θέμα είναι για ποια έκδοση του Α1!! Ας είχε 27 και 30 αλλά ας είχε και τις χάρες των Mito QV, Cooper S και Clio RS που παίζουν στα ίδια λεφτά πάνω κάτω...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχω ακυρώσει αυτοκίνητο κατά την παραλαβή...
Από περιέργεια, ποιο και γιατί;
Πριν χρόνια, ένα Punto 1.4 Sporting σαν του Kyr80. Μου την έσπασε η συμπεριφορά τους συν του ότι αποφάσισα να πάρω κάτι μεγαλύτερο την τελευταία στιγμή με τη βοήθεια και των ευεργετικών τότε μέτρων του κ. Σημίτη.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το περίεργο δεν είναι τα 27 χιλιάρικα για το Α1. Το θέμα είναι για ποια έκδοση του Α1!! Ας είχε 27 και 30 αλλά ας είχε και τις χάρες των Mito QV, Cooper S και Clio RS που παίζουν στα ίδια λεφτά πάνω κάτω...
η προσφορα ηταν στα 27.κανονικη τιμη στα 32000.για τους γνωστες ηταν ενα απο τα ετοιμοπαραδοτα με DSG σε μπλε και μαυρο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχω ακυρώσει αυτοκίνητο κατά την παραλαβή...
Από περιέργεια, ποιο και γιατί;
Πριν χρόνια, ένα Punto 1.4 Sporting σαν του Kyr80. Μου την έσπασε η συμπεριφορά τους συν του ότι αποφάσισα να πάρω κάτι μεγαλύτερο την τελευταία στιγμή με τη βοήθεια και των ευεργετικών τότε μέτρων του κ. Σημίτη.
Φαντάζομαι την έκφραση στο πρόσωπό τους
-
Ρε παιδιά συγνώμη. Το ΤΤ 1,8 limited με απόσυρση βγαίνει κοντά στα 35 και χωρίς 38. Και θα υπάρξει νοήμων άνθρωπος που θα δώσει 32 για το Α1;
-
Γενικότερα δύσκολο νοήμων άνθρωπος να επιλέξει Α1...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά συγνώμη. Το ΤΤ 1,8 limited με απόσυρση βγαίνει κοντά στα 35 και χωρίς 38. Και θα υπάρξει νοήμων άνθρωπος που θα δώσει 32 για το Α1;απόσυρση τριών χιλιάδων δεν υφίσταται... μέχρι 2800 φτάνει και μετά ότι κέφι κάνει ο καταστηματάρχης να κόψει ως έκπτωση...
-
Γενικότερα δύσκολο νοήμων άνθρωπος να επιλέξει Α1...ξεκινάει από 15500 και φτάνει στον θεό... όπως όλα τα βαριά Γερμανικά ονόματα με όλα τα μοντέλα τους... είναι σαν να κατηγορείτε όλους αυτούς που έχουν πάρει Α3 1,2 με 36 χιλιάρικα ή BMW 316 με περισσότερα... ότι επιθυμεί η ψυχή του καθενός στα extra είναι μεγάλο κόστος στην Ελλάδα... λόγο τρελής φορολογίας και όχι λόγο χαμηλής νοημοσύνης των αγοραστών όπως ειρωνεύεστε και ισχυρίζεστε...
-
Δεν έχω καταλάβει αν αυτή απο εδώ και πέρα θα είναι η πολιτική της Audi.
Δεν είναι δυνατόν αύτος ο κουβάς σε μια μέτρια έκδοση να έχει όσο ενα Cooper-S που είναι απο κάθε άποψη σε άλλη κλάση.Το Α1 έπρεπε στήν καλύτερη του έκδοση να είχε τα ίδια με ένα Polo GTi.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Γενικότερα δύσκολο νοήμων άνθρωπος να επιλέξει Α1...
ξεκινάει από 15500 και φτάνει στον θεό... όπως όλα τα βαριά Γερμανικά ονόματα με όλα τα μοντέλα τους... είναι σαν να κατηγορείτε όλους αυτούς που έχουν πάρει Α3 1,2 με 36 χιλιάρικα ή BMW 316 με περισσότερα... ότι επιθυμεί η ψυχή του καθενός στα extra είναι μεγάλο κόστος στην Ελλάδα... λόγο τρελής φορολογίας και όχι λόγο χαμηλής νοημοσύνης των αγοραστών όπως ειρωνεύεστε και ισχυρίζεστε...
Εγώ είπα ας κάνει και 30 και 40 αλλά ας προσφέρει κάτι! Τα περί νοημοσύνης κτλ προφανώς και λέγονται με χιουμοριστική διάθεση καθώς κουμάντο στο γούστο και το πορτοφόλι δεν κάνω σε κανέναν!
-
Ρε παιδιά συγνώμη. Το ΤΤ 1,8 limited με απόσυρση βγαίνει κοντά στα 35 και χωρίς 38. Και θα υπάρξει νοήμων άνθρωπος που θα δώσει 32 για το Α1;
απόσυρση τριών χιλιάδων δεν υφίσταται... μέχρι 2800 φτάνει και μετά ότι κέφι κάνει ο καταστηματάρχης να κόψει ως έκπτωση...
Καταλαβαίνεις ότι για 200 ευρώ προσπαθείς να στοιχειοθετήσεις ολόκληρο 'δεν υφίσταται'...
Σε εφημερίδα είχα δει ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο ότι έπαιζε και έκπτωση της αντιπροσωπείας κοντά στο 1,5 χιλιάρικο οπότε είναι ακόμα χαμηλότερο το τελικό ποσό.
Δεν κακό δεν κακό... -
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Δεν έχω καταλάβει αν αυτή απο εδώ και πέρα θα είναι η πολιτική της Audi.
Δεν είναι δυνατόν αύτος ο κουβάς σε μια μέτρια έκδοση να έχει όσο ενα Cooper-S που είναι απο κάθε άποψη σε άλλη κλάση.Το Α1 έπρεπε στήν καλύτερη του έκδοση να είχε τα ίδια με ένα Polo GTi.
ποια μέτρια έκδοση ρε mezzanine!? έχει 17500, μετά 1900, μετά 23000 χωρίς την απόσυρση και χωρίς έξτρα... το Μίνι Ες ξεκινάει από πιο πάνω και τώρα που το 185άρι θα κάνει 27000 μιλάμε ξανά για το τι προσφέρει...
το έχει οδηγήσει κανένας σας και είδε ότι δε προσφέρει τίποτα ή μιλάτε θεωρητικά όπως συνήθως....
τι να πώ.
καληνύχτα
-
ποια μέτρια έκδοση ρε mezzanine!? έχει 17500, μετά 1900, μετά 23000 χωρίς την απόσυρση και χωρίς έξτρα... το Μίνι Ες ξεκινάει από πιο πάνω και τώρα που το 185άρι θα κάνει 27000 μιλάμε ξανά για το τι προσφέρει...
το έχει οδηγήσει κανένας σας και είδε ότι δε προσφέρει τίποτα ή μιλάτε θεωρητικά όπως συνήθως....
τι να πώ.
καληνύχτα
Εγώ πάντως το πήρα μια βόλτα μια μέρα που χα παει το Audi στην Καρέντα και ήταν μια μαλακία και μισή. Ούτε σπορ είναι, ούτε άνετο είναι, ούτε τόοοοσο premium είναι....ε τι στο διάολο είναι?? Είχε και 28-29 χιλιάρικα θυμάμαι το συγκεκριμένο...
-
τι να πώ.
καληνύχτα
Εγώ πάντως το πήρα μια βόλτα μια μέρα που χα παει το Audi στην Καρέντα και ήταν μια μαλακία και μισή. Ούτε σπορ είναι, ούτε άνετο είναι, ούτε τόοοοσο premium είναι....ε τι στο διάολο είναι??
Μια ΠΑΝ-ακριβη π@π@ρια ειναι !
το ειδα την προηγουμενη εβδομαδα στην εκθεση , ενταξει καλης ποιοτητας υλικα εχει στο εσωτερικο κατ'αλλα ουτε ευρύχωρο ειναι ουτε ομορφο ειναι , ειναι ομως Πριμιουμ -
Το Α1 έχει στάνταρ trip computer; Σε ένα 1.4tfsi που είχα στα χέρια μου για ένα ΠΣΚ, δεν είχε (ή τουλάχιστον δεν κατάφερα να το εντοπίσω) και μου έκανε εντύπωση η έλλειψή του
Audi A1