-
Χωρίς μα χαθεί η εγγύηση η βελτίωση θα γίνει στην αντιπροσωπεία .
-
Και αν αύριο μεθαύριο κλείσει η αντιπροσωπεία εσύ θα ψάχνεις για εγγύηση.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Και αν αύριο μεθαύριο κλείσει η αντιπροσωπεία εσύ θα ψάχνεις για εγγύηση.Εννοώ πως η βελτίωση θα γίνει από την αντιπροσωπεία και το αυτοκίνητο θα παραμείνει στην εργοστασιακή εγγύηση .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτοί διαφωνούν http://www.youtube.com/watch?v=czDvbTAp ... re=related...oxι ακριβως...Βασικα, παροτι στο τελικο συμπερασμα ετσι φαινεται,
ο Ollie κανει καταρχας δυο σημαντικα λαθη, φανερωνοντας ετσι και τις μικρες προκαταληψεις του,
λεγοντας 1ον οτι εχει καλυτερη ποιοτητα, (εννοειται αυτο...) 'ακομα και απο το Mini' ( ), λες και το Mini ειχε θεσει μεχρι πρωτινος τα στανταρ στην κατηγορια, (στην σχεδιαση μπορει, στην ποιοτητα σε καμμια περιπτωση, ακομα και η Mito, εχει καλυτερη ποιοτητα συνολικα στο εσωτερικο...) και 2ον ενω σε δυο περασματα εστριβε οπως ερχοταν στην κυριολεξια, επειδη, συνειδητοποιημενα ειναι φτιαγμενο για να φιλτραρει και να απομονωνει οτιδηποτε κουραζει σε μεγαλη διαδρομη οδηγησης, θεωρειται αυτοματως απο τον Aγγλο δοκιμαστη, οτι χανει απο πλευρας αισθησης και πατηματος στον δρομο. Δεν ειναι ετσι ομως. Σιγουρα δεν εχει το αμεσο τιμονι του Mini, ουτε την καρτιστικη σφιχτη συμπεριφορα του. Δεν ηταν ο στοχος αυτος ομως ετσι κι αλλιως...
Το συμπερασμα του εχει τεθει με λαθος standards απο την αρχη. Λεει 'κριμα' με μια λεξη γιατι πραγματι δεν εκπεμπει το 'evoness' που θα ηθελαν.
Η Audi με το Α1 δεν ανεφερε ποτε οτι θα εχει την ιδια αισθηση με το Mini, αλλα την ιδια αποτελεσματικοτητα, σε ενα πιο προσεγμενο στις λεπτομερειες εσωτερικο και με υψηλοτερη ποιοτητα κατασκευης. Αυτο το πετυχε στο μεγιστο βαθμο.
Οσο για το evoness που επιζητειται στο Α1, αυτο θα δωθει με την ελευση του RS1, οχι πιο πριν. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτοί διαφωνούν http://www.youtube.com/watch?v=czDvbTAp ... re=relatedΑπλά του αρέσει περισσότερο το μίνι κούπερ...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Εννοώ πως η βελτίωση θα γίνει από την αντιπροσωπεία και το αυτοκίνητο θα παραμείνει στην εργοστασιακή εγγύηση .
Πως θα παραμείνει στην εργοστασιακή μορφή αφού θα φέρει προγράμμα;;
Κανείς δεν σου διασφαλίζει ότι θα σου καλύψουν τη ζημια...Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτή τη λογικη... Πριν το πάρει να το σκαλισει ...
Αν θες παραπάνω άλογα υπάρχουν άπειρες επιλογές ... -
Εννοώ πως η βελτίωση θα γίνει από την αντιπροσωπεία και το αυτοκίνητο θα παραμείνει στην εργοστασιακή εγγύηση .
Εγώ κατάλαβα τι λες, εσύ δεν κατάλαβες οτι χάνεις την εγγύηση.
-
λάθος λάθος λάθος
η επίσημη Audi θα βγάλει την ουρά της απέξω.
αυτά που λένε αφορούν την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία και μόνο. Αν σου σπάσει το μοτέρ μην περιμένεις κάλυψη. Από τώρα ξέρω τι θα σου πουν...δεν φταίμε εμείς πηγαίνετε στην ABT.
είναι ίδια φάση με το revo πρόγραμμα που μπαίνει στα VAG.
-
Είχε βγάλει και ο παζαροπουλος αντίστοιχο για το γκρουπο...
Είχε λέει εγγύηση στο software του προγράμματος ...
Μας περνάνε για μλκς όχι αστεία... -
Αν κάποιος έχει σκοπό να βάλει έτσι κι'αλλιώς πρόγραμμα, ας το βάλει σε αντιπροσωπεία (με την προϋπόθεση οτι γνωρίζει ακριβώς τι του βάζουν, γιατί ακόμα και με τα 'επώνυμα' έχουν γίνει ιστορίες στο παρελθόν)... τουλάχιστον θα είναι εν μέρη καλυμμένος...
Απο την άλλη δεν ξέρω γιατί αρκετοί φοβούνται τόσο πολύ το remap... αλλά η πιθανότητα να πάθει κάτι με (σωστό) πρόγραμμα είναι ίδια με αυτή ενός στοκ αυτοκινήτου... (και αυτά δεν είναι φρέσκα νέα)...
Η γνώμη μου είναι να το πάρει, να το δουλέψει για μερικές χιλ. χλμ ως είναι... και μετά πράτει αναλόγως...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Απο την άλλη δεν ξέρω γιατί αρκετοί φοβούνται τόσο πολύ το remap... αλλά η πιθανότητα να πάθει κάτι με (σωστό) πρόγραμμα είναι ίδια με αυτή ενός στοκ αυτοκινήτου... (και αυτά δεν είναι φρέσκα νέα)...
.
ποιος ελέγχει το 'σωστό' ??
-
Αν κάποιος έχει σκοπό να βάλει έτσι κι'αλλιώς πρόγραμμα, ας το βάλει σε αντιπροσωπεία (με την προϋπόθεση οτι γνωρίζει ακριβώς τι του βάζουν, γιατί ακόμα και με τα 'επώνυμα' έχουν γίνει ιστορίες στο παρελθόν)... τουλάχιστον θα είναι εν μέρη καλυμμένος...Απο την άλλη δεν ξέρω γιατί αρκετοί φοβούνται τόσο πολύ το remap... αλλά η πιθανότητα να πάθει κάτι με (σωστό) πρόγραμμα είναι ίδια με αυτή ενός στοκ αυτοκινήτου... (και αυτά δεν είναι φρέσκα νέα)...
Η γνώμη μου είναι να το πάρει, να το δουλέψει για μερικές χιλ. χλμ ως είναι... και μετά πράτει αναλόγως...
+1 σε ολα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
.
Για κάποιον ψαγμένο σαν κι'εσένα δεν είναι δύσκολο να βρεί αναλυτικά τι περιέχει το υποψήφιο νέο σετάπ του (χάρτες, timings κλπ) και να κρίνει ο ίδιος σύμφωνα με το hardware του...
Για κάποιον που δεν έχει πρόσβαση (ή χρόνο) σε τέτοιες πληροφορίες, ένας επώνυμος οίκος και μια ερώτηση σε 10 ανθρώπους που χρησιμοποιούν ήδη το προϊον (God bless internet) είναι μια καλή αρχή...Αν και η λέξη 'σωστό' ήταν μάλλον λάθος... δεδομένου οτι δεν ψάχνουν όλοι το ίδιο αποτέλεσμα (αρκετοί θέλουν να στραγγίξουν και το τελευταίο ημίαιμο που μπορεί να αποδώσει το μοτέρ τους, κάτι που δεν μας ενδιαφέρει στη προκειμένη)... οπότε όπου σωστό, στη περίπτωση του φίλου παραπάνω, βάλε μια safe λύση...
-
ποιος ελέγχει το 'σωστό' ??Κατά έναν άτυπο νόμο, το σωστό πρόγραμμα είναι αυτό που δίνει τα πιο λίγα άλογα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Κατά έναν άτυπο νόμο, το σωστό πρόγραμμα είναι αυτό που δίνει τα πιο λίγα άλογα
Τα πιο λίγα άλογα τα δίνει συνήθως το εργοστασιακο...
-
Κατά έναν άτυπο νόμο, το σωστό πρόγραμμα είναι αυτό που δίνει τα πιο λίγα άλογα
Τα πιο λίγα άλογα τα δίνει συνήθως το εργοστασιακο...
Το σωστότερο πάντα!
-
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις...
-
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις...ας πούμε οτι είναι σωστότερα για όλες τις πιθανές συνθήκες... (οδηγού και περιβάλλοντος...)
-
Έχω τις ενστάσεις μου για το τι σημείνει 'σωστότερα' σε μια εποχή όπου οι υποδυνάμεις κατανέμονται λιγότερο βάση αντοχών και ικανότητας του συνόλου να ανταπεξέλθει και περισσότερο βάση τιμολογιακής πολιτικής και παράπλευρων περιορισμών...
-
Έχω τις ενστάσεις μου για το τι σημείνει 'σωστότερα' σε μια εποχή όπου οι υποδυνάμεις κατανέμονται λιγότερο βάση αντοχών και ικανότητας του συνόλου να ανταπεξέλθει και περισσότερο βάση τιμολογιακής πολιτικής και παράπλευρων περιορισμών...πες μου λίγο τι έχεις στο μυαλό σου και το λες αυτό...??
γενικά , τα περισσότερα σύγχρονα (συμπιεστά) μοτέρ έχουν αρκετά 'αμυντικά' αβανς και μείγμα που απέχει αρκετά από το στοιχειομετρικό (τουλάχιστον στις μικρομεσαίες στροφές ) για πιο ασφαλή λειτουργία...
Audi A1