-
εεεε παιδια για A1 Μιλαμε εδω...
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
προς vasgti: νομιζω κι αλλος χρηστης εχει bmw z4 & tt η τουλαχιστον οδηγει και τα 2. φανταζομαι οταν οδηγει το ΤΤ το κανει απο αναγκη και κλαιει
:shifty με τη βοηθεια του qsis
Άσε. Καταναγκαστικά έργα.
Για το εικονίδιο επέλεξε το από τη λίστα δίπλα όταν γράφεις ------------------------------------------------->
-
Σχετικά με την αίσθηση που σχολιάζετε, πέρα από το 'τιμόνι' πολύ σημαντικός παράγοντας για μεγάλη μερίδα αγοραστών (ειδικά στο target group της Audi) είναι το 'πάτημα' του αυτοκινήτου, η στιβαρότητα και ειδικά σε δρόμο με ανοιχτές καμπές (βλέπε ταξίδια) η εξωπραγματική ταχύτητα που μπορεί να κινηθεί κάποιος χωρίς στο εσωτερικό πολλές φορές να καταλαβαίνεις με πόσα πραγματικά πηγαίνεις.
Τώρα σχετικά με το Α1, το θεωρώ όντως υπερτιμολογημένο. Το Polo GTi (αν και διαφορετικής φιλοσοφίας) είναι για μένα μονόδρομος καθώς προσφέρεται και σε δελεαστικότατη τιμή και είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο και πλήρες ως αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Καλησπερα!!!Εχω ενα Α4!!!Τρελαμενος με την Audi!!!!Περιμενα πως και πως to A1 και οπως ακουγα(γιατι το ψιλοεψαχνα το θεμα) λεγανε φτηνο,καλο,ομορφο,το ενα,το αλλο!!!!Τελικα ηρθε!!!Πηγα στην αντιπροσωπεια!!!!19000 euro!!!Τραγικο!!!Μιλαμε για την αρχικη εκδοση!!!!Ολα ειναι εξτρα!!!!Ακομα και τα τοξα οροφης πρεπει να τα πληρωσεις για να τα βαλεις!!!Και τιμη????Ακουσον 450 euro!!!!Δηλ για να μη τα πολυ λεμε,για να παρεις μια εκδοση που να σε ελκυει ρε παιδι μου καπως,θες 25000 το λιγοτερο...Και ρωταω,πως θα χτυπησει στην αγορα το MINI, το MITO και αλλα πολλα?????Δε υπαρχει περιπτωση!!!!!!Οσο για το οτι εχει απιστευτη οδηγηση και εχει το ενα εχει το αλλο,ενα θα σας πω.............Την ALFA ROMEO τη μισω,αλλα το ΜΙΤΟ το παιρνεις 19000 και με πολλα εξτρα και σιγουρα δεν εχει να ζηλεψει τπτ απ το Α1!!!!ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ!!!!!Το οδηγησα....Και μου ρθε κολπος απ τη συμπεριφορα του....Δυστυχως......Οποτε ας σκεφτουν οι Γερμανοι πως πρεπει να πλασαρουν ενα αυτοκινητο (ειδικα στην Ελλαδα με τα χιλιαδυο οικονομικα προβληματα που εχουμε) γιατι πιθανον το Α1,θα εχει την καταληξει του Α2!!!!Και ασχημο δε το λες,αλλα γιατι τοσα λεφτα ρε παιδια.....Κριμα....
Υ.Γ:Λυπηθηκα το κακομοιρο το πωλητη της Audi!!!Μεχρι κι εκεινος καταλαβε την απερισκεψια(για να μη τη χαρακτηρισω αλλιως) των Γερμανων....................Αντε να πεισεις πελατη τωρα......
πω πω ρε φιλε και ειχα ψηθει ξερεις...αν και δεν το εχω δει απο κοντα ψιλοξενερωσα τωρα!!
Ειμαι φαν των ιαπωνοκορεατικων και το μικρο audi με την εμφανιση του με κερδισε...
Φυσικα θα παω να το δω και εγω...Φιλε μου σημερα ειδα πως εριξαν τη τιμη στα 17500....Και παλι κοροιδια ειναι....Αλλα πηγαινε να το δεις...Μια ματια σιγουρα θα σε κανει να το θες αλλα ακομα και με 17500 ειναι ακριβο.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...................Ξεχασα να σας πω,πως οποια εκδοση να παρεις,η καθρεφτες θα ναι χρωμα μαυρο ματ.....Κι εκει θελει 90 ευρω για να του βαψεις στο χρωμα του αμαξωματος.........ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..................Και ακουσα κι αλλα...Αλλα καλυτερα οποιος ενδιαφερεται να παει να το δει!Και να τ ακουσει....Θα γελασει σιγουρα και με το κακομοιρο το πωλητη.....ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....posting.php?mode=quote&f=15&p=2003792#
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Προσωπικά το βρίσκω σικατο και διακριτικό ...
Η τιμή του είναι όντως κοροϊδία ... με καλύτερη τιμολόγηση (-3000) θα έκλεινε πολλά σπίτια ...Σωστο σε βρησκω......Ωραιο αλλα ακριβο.......
-
Το είδα και εγώ γιατί ενδιαφερόμουν..
Εντάξει είναι για γέλια η τιμολόγηση του. Κατα την γνώμη μου η μόνη έκδοση που αξίζει είναι η 1.4 ambition s-tronic. Αυτή λοιπόν έχει αρχική τιμή 25.500, χωρίς τίποτα πάνω, ούτε καν αυτόματο κλιματισμό! Δηλάδη εξοπλισμό δεκαετίας 90.
Και το καλύτερο δεν το έχετε ακούσει, σε αυτή την τιμή το πουλάνε μόνο λευκό ή μάυρο, γιατί αν βάλεις μεταλλικό χρώμα πέφτεις σε φόρο πολυτελείας και πάει αμέσως στις 28+ χιλιάδες.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΜε λίγα λόγια για να πάρεις μια έκδοση που να αξίζει πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 32 χιλίαδες ευρώ....
Ακόμα και οι πωλήτες έχουν καταλάβει οτι με αυτές τις τιμές το αυτοκίνητο ειναι καταδικασμένο να αποτύχει και προσπαθούν να σπρώξουν ακόμα και αυτά που έχουν στις εκθέσεις.Σημειώστε πως στην γερμανία που έχει περίπου τις ίδιες τιμές με την ελλάδα (δείτε τιμές Α4, Golf κτλπ) το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει 21.150 (4.5 χιλίαδες χαμηλότερη απο την ελληνική!!!!). Οταν λοιπόν καταλάβουν πως ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος και το τιμολογήσουν όπως στην υπόλοιπη ευρώπη μπορεί να πουλήσει και τίποτα.
-
Πάντως σε πωλήσεις τα έσπασε το Σεπτέμβρη!
Πούλησε 6 ολόκληρα κομμάτια! -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πούλησε 6 ολόκληρα κομμάτια!Για την τιμή του είναι εξαιρετικές ...
Άποψη μου είναι ότι αισθητικά δείχνει πολυ λίγο απέναντι σε ένα μίνι η μια μιτο ... -
Το πρώτο εξάμηνο είναι όσους πιάσουμε μετά θα ρίξουν τις τιμές ή θα κάνουν προσφορές.
Πάντως είναι οξύμωρο αυτοί που αποκτούν πρώτοι ένα μοντέλο και το αγοράζουν ακριβά και γίνονται και beta testers!!! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Πούλησε 6 ολόκληρα κομμάτια!Για την τιμή του είναι εξαιρετικές ...
Άποψη μου είναι ότι αισθητικά δείχνει πολυ λίγο απέναντι σε ένα μίνι η μια μιτο ...Δειχνει λιγο απεναντι στο εαυτο του...
-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
Το πρώτο εξάμηνο είναι όσους πιάσουμε μετά θα ρίξουν τις τιμές ή θα κάνουν προσφορές.
Πάντως είναι οξύμωρο αυτοί που αποκτούν πρώτοι ένα μοντέλο και το αγοράζουν ακριβά και γίνονται και beta testers!!!Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουν οι early adopters γενικά. Όσοι είναι trendουλες, αυτά παθαίνουν...
-
απο την αλλη ομως ευχαριστιουνται περισσοτερο καιρο το μοντελο
-
λοιπον παιδια πηγα και το ειδα το αμαξι.....
Ειλικρινα αν ειχε η πλουσια εκδοση γυρω στα 18000 θα το επαιρνα...
Το αμαξακι ειναι πολυ ομορφο και νεανικο με πολυ ωραιο εσωτερικο...
Αλλα αυτα +το ενα +το αλλο +το παραλλο με χαλασε αρκετα....
Ειναι πολυ ακριβο....
Με 24500 euro πριν απο 1,5 χρονο αγορασα το τετρακινητο suv μου kia sportage ex full...
Ε οχι δεν θα δωσω τα ιδια λεφτα για ενα κουβαδακι.....
Παντως το συμπαθουσα το αμαξι και το συμπαθω ακομα και πιστευω οτι ειναι ενα απ'τα καλυτερα της κατηγοριας -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειδικά στην οδήγηση, τα Audi δεν φημίζονται...
οπως; τα ΤΤ; τα Α3; το S3; τα σημερινα Α4; τα quattro γενικα;
Ακριβώς! Απέναντι σε μια Ζ4, μια Giulietta, ένα Megane RS, μια BMW σειράς 3 τα μοντέλα που παρέθεσες δεν φημίζονται για την αίσθησή τους.
Δία σσσ μας ακούνε
Πάντως από δικές μου εμπειρίες στο δρόμο, έχω κάνει στην άκρη για να περάσει quattro, και όχι μια φορά....
Θέλω να πω, ας μην τα υποτιμάς καλύτερα.
Πχ το Golf R κάνει πλάκα από BMW 335 μέχρι και σε Renault RS. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ειδικά στην οδήγηση, τα Audi δεν φημίζονται...
οπως; τα ΤΤ; τα Α3; το S3; τα σημερινα Α4; τα quattro γενικα;
Ακριβώς! Απέναντι σε μια Ζ4, μια Giulietta, ένα Megane RS, μια BMW σειράς 3 τα μοντέλα που παρέθεσες δεν φημίζονται για την αίσθησή τους.
Δία σσσ μας ακούνε
Πάντως από δικές μου εμπειρίες στο δρόμο, έχω κάνει στην άκρη για να περάσει quattro, και όχι μια φορά....
Θέλω να πω, ας μην τα υποτιμάς καλύτερα.
Πχ το Golf R κάνει πλάκα από BMW 335 μέχρι και σε Renault RS.καλα, το golf ειναι golf, δεν ειναι αμαξι του συρμού...μονο η veyron και το R8 με δυσκολια το περνανε, και αυτο μονο αν ο οδηγος ειναι επιπεδου f1 και πανω..
τι αλλο θα ειπωθει εδω μεσα...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
καλα, το golf ειναι golf, δεν ειναι αμαξι του συρμού...μονο η veyron και το R8 με δυσκολια το περνανε, και αυτο μονο αν ο οδηγος ειναι επιπεδου f1 και πανω..
τι αλλο θα ειπωθει εδω μεσα...
Ο GB μιλησε για το Golf R, οχι για ενα οποιοδηποτε Golf, και ναι η 4κινηση του σε Ελληνικο δρομο τουλαχιστον, μπορει
να 'κοροιδεψει' μια 335i και ενα Megane RS.
Ετσι οπως σχολιαζεις με ειρωνικο υφος, ειναι προφανες οτι δεν γνωριζεις ουτε καν τα τεχνικα του χαρακτηριστικα.
Μαθε τα πρωτα, και ελα μετα να κανεις υποδειξεις, για το 'τι αλλο θα ειπωθει εδω μεσα'. -
μια χαρα γνωριζω τι εστι golf R.. το που κολλαει ομως ενα τετρακινητο golf ειδικα σε σχεση με προσθιοκινητα hot hatch ειλικρινα δεν το γνωριζω, και στην οποια συγκριση τους μονο με ειρωνικο υφος μπορεις αναφερθεις..
και στην τελικη δε νομιζω να κυκλοφορει εξω κανενα golf R για να ειναι αξιο αναφρορας -
ειχες παρακολουθησει τη προηγουμενη συζητηση για να δεις πού κολλανε αυτα τα ποστ ή βρηκες απλα ευκαιρια να κραξεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα ηθελα ρε πουστη μου να οδηγησω megane, γιατι ειμαι σιγουρος οτι η αμπαλη ρενω ουτε εκει θα εχει βαλει καλο τιμονι
(αν θελετε να μιλησουμε για εταιρεια με κακα τιμονια )καποιος ειναι εκτος τοπου και χρονου.. γυρω στο 2002-2004 τοτες που η renault δεν εφτιαχνε και πολυ καλα τιμονια.. μηπως ομως εφτιαχνε η audi τοτε..?
διαβασα αυτο και συφιλιαστηκα
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
και στην τελικη δε νομιζω να κυκλοφορει εξω κανενα golf R για να ειναι αξιο αναφρορας
Ενώ Megane RS βλέπεις κάθε δεύτερη γωνία...
Audi A1