-
Εδώ το Golf GTι ξεκίνησε την καριέρα του υποστρέφοντας και μετά από λίγες μέρες ήταν σαφώς καλύτερο στην οδήγηση από το Type-R. Και στην οδήγηση άρχισαν να μπλέκονται ηχοσυστήματα και κλιματισμοί...
...το νέο Type-R είμαι πολύ περίεργος να το παρακολουθήσω στις συγκρίσεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ωραία εκτός από τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα θα έχει και κακό τιμόνι.Να δω όταν ρίχνει 'ξύλο' τι διακαιολογίες θα βρίσκονται.
ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΓΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΜΑΞΙ ΠΛΗΝ ΚΑΤΙ ΕΒΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ TYPE R...
-
ρε ράντομ έλεος πια με τις υπογραφές σου...δεν έχουμε όλοι dsl.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρε ράντομ έλεος πια με τις υπογραφές σου...δεν έχουμε όλοι dsl.Ναι αλλά σκέφτεσαι να πάρεις.
(Εκτός θέματος αλλά δε θα το ξανακάνω )
-
εγω πηρα TYPE-R διαβαζοντας το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ του ΔΡΟΜΟΥ!!!!
Ολοι οι γκαβλωμένοι type-R λεγανε να πάρω
Ασε που τωρα φαίνομαι και νεωτερος
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω πηρα TYPE-R διαβαζοντας το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ του ΔΡΟΜΟΥ!!!!Ολοι οι γκαβλωμένοι type-R λεγανε να πάρω
αν είσαι σαν το άβατάρ σου, ότι και να κάνεις
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγω πηρα TYPE-R διαβαζοντας το ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ του ΔΡΟΜΟΥ!!!!Ολοι οι γκαβλωμένοι type-R λεγανε να πάρω
ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ??ΓΙΑΤΙ Κ ΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩς Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ...
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΩΣ...
-
Οι πρωτες επισημες φωτογραφιες για το 3-πορτο
http://www.autocar.co.uk/news_article.asp?na_id=220837
Σε λιγο και το Type-R -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ωραία εκτός από τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα θα έχει και κακό τιμόνι.Να δω όταν ρίχνει 'ξύλο' τι διακαιολογίες θα βρίσκονται.
το ταπερ θα εχει ημιακαμπτο πισω???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ωραία εκτός από τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα θα έχει και κακό τιμόνι.
Να δω όταν ρίχνει 'ξύλο' τι διακαιολογίες θα βρίσκονται.
Δε μας χέζεις ρε Ποπ! Όχι άλλους αφορισμούς ρε, ο Χριστόδουλας λιγότερους ρίχνει.
-
Εμένα μου φαίνεται απίθανο να μην έχει ημιάκαμπτο, όλες οι πλατφόρμες της Honda με το ρεζερβουαρ μπροστά ημιάκαμπτο έχουν.
Πάντως το Xsara kit car είχε κερδίσει αγώνες WRC με ημιάκαμπτο πίσω, ας περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμένα μου φαίνεται απίθανο να μην έχει ημιάκαμπτο, όλες οι πλατφόρμες της Honda με το ρεζερβουαρ μπροστά ημιάκαμπτο έχουν.Πάντως το Xsara kit car είχε κερδίσει αγώνες WRC με ημιάκαμπτο πίσω, ας περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα.
Υστερούντες βραχίονες είχε πίσω.
Επί της ουσίας, δεν αντιλέγω ότι και με ημιάκαμπτο πίσω, σωστά ρυθμισμένο, μπορείς να φτάσεις σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ωραία εκτός από τον ημιάκαμπτο πίσω άξονα θα έχει και κακό τιμόνι.
Να δω όταν ρίχνει 'ξύλο' τι διακαιολογίες θα βρίσκονται.
Δε μας χέζεις ρε Ποπ! Όχι άλλους αφορισμούς ρε, ο Χριστόδουλας λιγότερους ρίχνει.
ερωτηση εκανα.......
-
Απαγορεύονται οι ερωτήξεις
-
-
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Υστερούντες βραχίονες είχε πίσω.
Επί της ουσίας, δεν αντιλέγω ότι και με ημιάκαμπτο πίσω, σωστά ρυθμισμένο, μπορείς να φτάσεις σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Επι της ουσίας το ίδιο, ειδικά στο αγωνιστικό οι βραχίονες ήταν συνδεδεμένοι στην μορρφή ημιάκαμπτου άξονα, όπως και στα 306 μαξί. Τυπικά όμως φαντάζομαι έχεις δίκιο.
-
Πάντως εγώ που είχα Type-R και το έδωσα για να πάρω ένα Α3 SB TFSIQ, βλέπω απίστευτη διαφορά.
Το CTR είναι ερωτεύσιμο αυτοκίνητο, ενώ το A3 είναι λογικό αυτοκίνητο.
Να δω έαν βγει κανένα S3 SB μήπως και κάνω πάλι τράμπα...
Βλέπεις, οι πίσω πόρτες είναι απαράιτητες...
-
Ο χρήστης Yannis_ έγραψε:
Πάντως εγώ που είχα Type-R και το έδωσα για να πάρω ένα Α3 SB TFSIQ, βλέπω απίστευτη διαφορά.Το CTR είναι ερωτεύσιμο αυτοκίνητο, ενώ το A3 είναι λογικό αυτοκίνητο.
Να δω έαν βγει κανένα S3 SB μήπως και κάνω πάλι τράμπα...
Βλέπεις, οι πίσω πόρτες είναι απαράιτητες...
βασικα με το a3 εχεις μπαμ στην πολη που το type R το εχει ψηλα και οχι τοσο αποτομα, αλλά πρεπει να εχεις πολυ κατανάλωση και περιττο βάρος αλλα και πιο πολυ ησυχια
-
Αυτό πως σας φαίνεται;
Honda Civic Type-R 2007