-
Ο χρήστης Happy έγραψε:
Υπερβολές.ok ......η μισή μούργα μένει μέσα!
-
Ο χρήστης Happy έγραψε:
Υπερβολές.Απο συνεργείο ... Τεμπέλης ή αρπακολλας μάστορας.
Απο βενζινάδικο ... Αλλαγή στα γρήγορα.Καθόλου υπερβολές...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης για fiat panda; (αγγλικό βρήκα)
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης για fiat panda; (αγγλικό βρήκα)σιγά τον πύραυλο....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης για fiat panda; (αγγλικό βρήκα)
σιγά τον πύραυλο....
Άλλο:
Μας κάνει ένα μικρό σκορτσάρισμα στο άφημα του γκαζιού, για μένα στα φυσιολογικά πλαίσια, αλλά θα θέλαμε να το βελτιώσουμε, αν γίνεται.
Διάβασα σε κάποιες αγγγλικές σελίδες για επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου, το έχει κάνει κανείς;
Τοπικό συνεργείο ειδικευμένο στα ιταλικά λέει για ψαλίδια, βάση σασμαν και ιμάντα χρονισμού και πως δεν παίρνει αναβάθμιση ο εγκέφαλος ... -
Κάποια σύσταση για καλό μηχανικό σε Ν.Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ν.Ηράκλειο; (πμ ή εδώ - ότι θέλει ο καθένας)
-
Καλησπερα!!!Σκεφτομαι να παρω το panda σε καινουριο και θα ηθελα αποψεις απο ατομα που το εχουν...ειναι αξιοπιστο?απο καταναλωσεις πως παει?κλπ
-
Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω πως εξαερωνεις το κυκλωμα ψυξης σε fiat punto mk1 1200 16v...εχει καμμια ταπα σε καποιο κολαρο?)
Πρεπει να αλλαξω παραφλου,επειδη -περιεργως- το παραφλου σε λιγους μηνες εγινε σα νερο στην οψη (πρεπει να χρειαζεται λογικα και καθαρισμα το κυκλωμα ψυξης)
-
Καλή Ανάσταση σε όλους...!!!
Έχω ένα Grande Punto 1.3 diesel με 132.000 χλμ. τώρα τελευταία και ειδικά απόψε το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο ταξιδεύοντας με 100-120 χλμ/ώρα παρατήρησα ότι όταν στρίβω σε δεξιά καμπή με αυτές τις ταχύτητες τότε νοιώθω στο τιμόνι και στο αυτοκίνητο ένα μικρό τρέμουλο από τον εμπρός αριστερό τροχό.
Επίσης παρατήρησα ότι το κάνει μόνο όταν επιταχύνεις όχι όταν αφήνω το γκάζι η όταν το αφήνω να ρολάρει με νεκρά...
Τι μπορεί να είναι???
Ημιαξόνιο??? -
ίσως ακρομπαρο ή μπιλιοφόροι ή ρουλεμάν ή ... κάτι στο μπροστινό σύστημα αλλά όχι ευθυγράμμιση ή ζυγοστάθμιση.
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Καλή Ανάσταση σε όλους...!!!
Έχω ένα Grande Punto 1.3 diesel με 132.000 χλμ. τώρα τελευταία και ειδικά απόψε το βράδυ στον αυτοκινητόδρομο ταξιδεύοντας με 100-120 χλμ/ώρα παρατήρησα ότι όταν στρίβω σε δεξιά καμπή με αυτές τις ταχύτητες τότε νοιώθω στο τιμόνι και στο αυτοκίνητο ένα μικρό τρέμουλο από τον εμπρός αριστερό τροχό.
Επίσης παρατήρησα ότι το κάνει μόνο όταν επιταχύνεις όχι όταν αφήνω το γκάζι η όταν το αφήνω να ρολάρει με νεκρά...
Τι μπορεί να είναι???
Ημιαξόνιο???Για ψάξε το λάστιχο μην έχει πάθει ζημιά.
-
@mesatou
Σήμερα είναι για γενικό check up!!!
Προς το παρόν δεν δείχνει να είναι κάτι μηχανικό...όποτε θα γίνει έλεγχος σε ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση....ενημερώνω μόλις έχω νέα....!!!
παίζει και αυτό το σενάριο...
-
Καλησπερα. Γνωριζει κανεις αν εμφανιζει γνωστα προβληματα ή θεματακια ο 1.3 multijet2 ta 95hp? Γενικα τι θα πρεπει να προσεχω κτλ.
Υ.Γ. μη μου πειτε για το dpf το τερματισα το αναλογο θρεντ! -
Kαλησπέρα στην παρέα της Fiat! Με ενδιαφέρει να βρω Punto 1,2 16V MK2-MK2b, θα ήθελα να μάθω τις διαφορές στις σχέσεις μεταξύ 5αρι σασμάν με το Sporting 6αρι σασμάν, δηλαδή εάν η χρησιμότητα μιας ταχύτητας επιπλέον είναι μόνο για ταξίδι και οι άλλες σχέσεις ίδιες. Επίσης, επειδή βλέπω αρκετά χιλιόμετρα να έχουν τα μεταχειρισμένα, περίπου μέσο όρο πόσο η ζωή αυτού του μοτέρ πριν γενικής επισκευής?
-
εχετε να προτεινετε καλο κ αξιοπιστο σερβις για ενα abarth 500 (εντος εγγυησης)?
Δεδομενου πως οι εμπειριες πλεον στον Σαρακακη (Μοσχάτο) είναι άθλιες και ριχνουν το φταιξιμο για οτιδηποτε απλο πανω σου, δεν εχουν διαθεση να εξυπηρετησουν, οτιδηποτε αλλο εχετε να προτεινετε εντος Αττικης, ευπροσδεκτο. -
Ο χρήστης neptune35 έγραψε:
Kαλησπέρα στην παρέα της Fiat! Με ενδιαφέρει να βρω Punto 1,2 16V MK2-MK2b, θα ήθελα να μάθω τις διαφορές στις σχέσεις μεταξύ 5αρι σασμάν με το Sporting 6αρι σασμάν, δηλαδή εάν η χρησιμότητα μιας ταχύτητας επιπλέον είναι μόνο για ταξίδι και οι άλλες σχέσεις ίδιες. Επίσης, επειδή βλέπω αρκετά χιλιόμετρα να έχουν τα μεταχειρισμένα, περίπου μέσο όρο πόσο η ζωή αυτού του μοτέρ πριν γενικής επισκευής?Χωρις πλακα,απο τη μερα που το παιρνεις ξεκινας τις επισκευες.........οποτε σιγουρα θα κανει μια και στα δικα σου χερια!
Φιλε βρες κατι αλλο......... -
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
εχετε να προτεινετε καλο κ αξιοπιστο σερβις για ενα abarth 500 (εντος εγγυησης)?
Δεδομενου πως οι εμπειριες πλεον στον Σαρακακη (Μοσχάτο) είναι άθλιες και ριχνουν το φταιξιμο για οτιδηποτε απλο πανω σου, δεν εχουν διαθεση να εξυπηρετησουν, οτιδηποτε αλλο εχετε να προτεινετε εντος Αττικης, ευπροσδεκτο.Ο Σφακιανάκης έχει καλό όνομα.
-
Σε Fiat Panda 1.1 2008 αλλάξαμε αντλία νερού, ιμάντες, τεντοντήρα. Υλικά 110, εργατικά 50 σε μη εξουσιοδοτημένο της γειτονίας μου.
Λογικά τα χρήματα;Παραφλού πήγα εγώ. Μου έκανε εντύπωση πως πήρε μόνο 2,5 λίτρα, λογικό;
Παρουσιάζει σε κάποιον άλλο ένα σκορτσάρισμα στο άφημα του γκαζιού;
-
Στα χρήματα μια χαρά σε βρίσκω. Το σκορτσαρισμα όταν αφήνεις το γκάζι... για την ώρα νομίζω πως δεν έχεις θέμα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
... Το σκορτσαρισμα όταν αφήνεις το γκάζι... για την ώρα νομίζω πως δεν έχεις θέμα.Μας είπαν πως μάλλον με δίσκο πλατώ θα στρώσει.
FIAT FORUM