-
Παντως μεγάλη μαλατσία αυτό το ηλεκτρικό τιμόνι!
Οχι για αίσθηση κλπ στα @@ μου, όλα μια συνήθεια είναι, αλλά να, έλεγα μήπως αλλάξω το Υ με κάποιο facelift Ypsilon DFN, αλλά μ'αυτά που ακούω για το τιμόνι, το φοβάμαι το μετάχειρο! Αν γνωρίζει κανείς αν έχει γίνει κάτι στο μετά το facelift, θα του ήμουν υπόχρεος!(ΟΧΙ, ΔΕΝ βιάζομαι ν'αλλάξω αυτοκίνητο! )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
(ΟΧΙ, ΔΕΝ βιάζομαι ν'αλλάξω αυτοκίνητο! )
Ελα τωρα, μην ντρεπεσαι (αλλο)...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
(Θεωρω πλεον τον εαυτο μου πολυ κωλοφαρδο... που μετα απο 8,5 χρονια στο City mode ακόμα δουλεύει )
Το χρησιμοποιεις το city mode;
Εγω ποτε και σπανια η μανα μου σε κανενα περιεργο παρκαρισμα. -
Φίλος έχει το city μόνιμα ενεργοποιημένο. Του αρέσει περισσότερο έτσι, μόνο στην εθνική το σβήνει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φίλος έχει το city μόνιμα ενεργοποιημένο. Του αρέσει περισσότερο έτσι, μόνο στην εθνική το σβήνει.Μετα τα 60χλμ/ωρα(ή 80 δεν θυμαμαι) σβηνει απο μονο του.
Μαλλον ειναι θεμα συνηθειας ,εγω δεν μπορω το τοσο ελαφρυ τιμονι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
(Θεωρω πλεον τον εαυτο μου πολυ κωλοφαρδο... που μετα απο 8,5 χρονια στο City mode ακόμα δουλεύει )
Εγω ποτε και σπανια η μανα μου σε κανενα περιεργο παρκαρισμα.Φυσικα... δεν σβηνει ποτε! Βασικα για ποιο λογο να το κανω βαρυτερο? Δεν μου αρεσει να παλευω με το τιμονι...
-
Εγω ποτε και σπανια η μανα μου σε κανενα περιεργο παρκαρισμα.Φυσικα... δεν σβηνει ποτε! Βασικα για ποιο λογο να το κανω βαρυτερο? Δεν μου αρεσει να παλευω με το τιμονι...
Η ένδειξη δε σβήνει, αλλά το τιμόνι βαραίνει όσο ακριβώς και στο νορμάλ mode, από κάποια χιλιόμετρα και πάνω. Νομίζω 50 ή 60.
-
Εγώ το άλλαξα λίγο πριν το 5ο χρόνο μέσα στην εγγύηση...
-
το παρελαβα εχθες κιολας πρωτες εντυπωσεις καλες ειναι στιβαρο και σφιχτο οπως μου αρεσει. η οροφη ειναι ολα τα λεφτα
-
Βασικα σε εμενα αρχιζει και βαραινει απο τα 30 και γινεται κανονικο στα 40 αλλα δεν το χρησιμοποιω ποτε αλλα φοβαμαι μηπως χαλασει που δεν το χρησιμοποιω γι αυτο και το βαζω καμια φορα...Μα παραειναι ελαφρυ ρε παιδακι μου ...
-
Να παλεύεις; Με τέτοιο βαρύ τιμόνι ε;
Εγώ με το city σε ο,τιδήποτε άλλο πλην επιτόπιου ελιγμού θα βρεθώ στο κοντινότερο πεζοδρόμιο, οπότε δεν...Δεν μας φταναν τα χάλια μας, τα θέλουμε και ενισχυμένα -
To twingo που είχα είχε ελαφρύτερο τιμόνι από punto με ενεργοποιημένο city
παρ'όλα αυτά αν το συνήθιζες (όλο το αυτοκίνητο, όχι μόνο το τιμόνι) ήταν απίστευτα ευέλικτο.
-
It's all a matter of perception αγαπητοι αντι-CITYιστοι
Εγω με το CITY γραφω χρόνους ρε στην υπερειδικη του Χορτιατη!!!
-
Έμαθα για ανάκληση σε Grande Punto (καλώδιο κλιματισμού κ.α) απο γνωστό αλλά δεν βρήκα τίποτα.Γνωρίζει κάποιος κάτι;
-
Αριθμοί πλαισίου από 114670 έως 322635 και από 1143872 έως 1300776 απ'ότι διάβασα. Νομίζω πως οι κάτοχοι θα ειδοποιηθούν και προσωπικά.
-
Το αουτοτριτη δεν εβγαλε εκτακτο τευχος να ενημερωσει το κοινο για τον μεγαλο κινδυνο που διατρεχει;
-
Πλάκα πλάκα το πρώτο site που κοίταξα είναι αυτό γιατί ξέρω ότι ο έρωτας δεν κρύβεται
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... &Itemid=63. -
http://www.gwm.com.cn/eng/html/models/models.asp' target='_blank
Δεν μπορει,ολο και κατι θα βρειτε γνωστο!!!Η Fiat κέρδισε την δικαστική μάχη εναντίον της κινέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας Great Wall Motors, απαγορεύοντας έτσι την είσοδο του κλωνοποιημένου Panda της τελευταίας στην ευρωπαϊκή αγορά.
Tο ιταλικό δικαστήριο στο Τορίνο έκρινε ότι το GWPeri της Great Wall Motors όντως φέρει πάρα πολλές σχεδιαστικές ομοιότητες με το Panda της Fiat – εάν δείτε τις φωτογραφίες, θα καταλάβετε το γιατί. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η Great Wall Motors θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 15.000 ευρώ για την εισαγωγή του πρώτου δείγματος του GWPeri στην Ευρώπη. Σε περίπτωση που η κινέζικη εταιρεία αποφασίσει να μην συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστηρίου, θα κληθεί να πληρώσει 50.000 ευρώ για κάθε GWPeri που θα εισάγει στην ευρωπαϊκή αγορά.
http://www.drive.gr/index.php?option=co ... 7&Itemid=1' target='_blank -
ρε παιδια ποσο πιεση δουλευει ο t-jet 120?
-
ερωτηση: σε πουντο ('03) πως βγαινουν τα μπροστινα προσκεφαλα? Πατωντας τα 'κουμπακια', απλα φτανουν στο μεγιστο υψος, αλλα δεν βγαινουν.
FIAT FORUM