-
Ο χρήστης takisot έγραψε:
Μα δεν νομίζω ότι το λεμε εμείς, αλλα τα reviews. Και φυσικά συγκριτικά με τα αλλα αυτοκίνητα που τεστάρουν .
Εσύ δλδ δεν μπορείς να δεις το πιο προφανές, ότι το Q5 έχει καλύτερη ποιότητα εσωτερικού από την Alfa;
Και άσχετος να είναι κάποιος, αυτό βγάζει ματι.Ο καθένας διαβάζει και κρατάει αυτά που θέλει να κρατήσει. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να αραδιάσουμε link τώρα για να αποδείξει ο καθένας το point του αλλά για κάθε review σαν αυτό που έβαλες υπάρχει άλλο ένα που λέει ότι η υποδεέστερη ποιότητα εσωτερικού της Stelvio περιορίζεται σε κάτι διακοπτάκια του infotainment. Επίσης να ξέρεις ότι μιλάς με άνθρωπο που έχει λύσει ΟΛΟ το εσωτερικό του Q5 μόνος του για να κάνει retrofits οπότε δε μένω στην αρχική εικόνα αλλά και στο τι βρίσκεται πίσω από αυτή που είναι ίσως και το βασικότερο.
Ξαναλέω, ΔΕΝ είναι κακό αυτοκίνητο το Q5. Ακόμα και με την αστεία αξιοπιστία του 8R, που θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι θεαματικά βελτιωμένη στο νέο, παραμένει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για κάποιον οικογενειάρχη που θέλει να κάνει τη δουλίτσα του. Η ένστασή μου έχει να κάνει με το ότι overall δεν είναι (τόσο) καλύτερο από κανένα ανταγωνιστικό του και δη από τη Stelvio.
Γεροντάκι αλλά είχε κινητήρα, όχι αστεία ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όταν δουλεύουν, TFSI και S-tronic είναι τρομερός συνδυασμός. Κολακεύουν πολύ το αμάξι παρά τους σχεδόν 2τ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μα δεν νομίζω ότι το λεμε εμείς, αλλα τα reviews. Και φυσικά συγκριτικά με τα αλλα αυτοκίνητα που τεστάρουν .
Εσύ δλδ δεν μπορείς να δεις το πιο προφανές, ότι το Q5 έχει καλύτερη ποιότητα εσωτερικού από την Alfa;
Και άσχετος να είναι κάποιος, αυτό βγάζει ματι.Ο καθένας διαβάζει και κρατάει αυτά που θέλει να κρατήσει. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να αραδιάσουμε link τώρα για να αποδείξει ο καθένας το point του αλλά για κάθε review σαν αυτό που έβαλες υπάρχει άλλο ένα που λέει ότι η υποδεέστερη ποιότητα εσωτερικού της Stelvio περιορίζεται σε κάτι διακοπτάκια του infotainment. Επίσης να ξέρεις ότι μιλάς με άνθρωπο που έχει λύσει ΟΛΟ το εσωτερικό του Q5 μόνος του για να κάνει retrofits οπότε δε μένω στην αρχική εικόνα αλλά και στο τι βρίσκεται πίσω από αυτή που είναι ίσως και το βασικότερο.
Ξαναλέω, ΔΕΝ είναι κακό αυτοκίνητο το Q5. Ακόμα και με την αστεία αξιοπιστία του 8R, που θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι θεαματικά βελτιωμένη στο νέο, παραμένει ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για κάποιον οικογενειάρχη που θέλει να κάνει τη δουλίτσα του. Η ένστασή μου έχει να κάνει με το ότι overall δεν είναι (τόσο) καλύτερο από κανένα ανταγωνιστικό του και δη από τη Stelvio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Όταν δουλεύουν, TFSI και S-tronic είναι τρομερός συνδυασμός. Κολακεύουν πολύ το αμάξι παρά τους σχεδόν 2τ.
Εγώ βλέπω πάντως πως εδώ και χρόνια είσαι προκατειλημμένος με το q5, σε σημείο που χάνεις την αντικειμενικότητα σου, όποτε όντως δεν έχει νόημα να συζηταμε. Το να απαξιώνεις όμως και όλους τους reviewers που διαφωνούν με τις εκτιμήσεις σου πραγματικά με ξεπερνα. Όσο για το ότι έχεις λύσει το εσωτερικό του παλιού q5, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την κουβέντα για το εσωτερικό του νέου μοντέλου.
Τέλος πάντων, καλή συνεχεια, από ότι βλέπω κάποια πράγματα εδώ μέσα δεν αλλάζουν ποτε... -
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Τα έχω πει και αλλού, ας το γράψω και εδώ μέσα: καλή και άγια η Stelvio, όπως επίσης τυπικό και τίμιο το Q5, άντε και ασφαλές και εργονομικό το XC60. Αλλά κοιτάς παραδίπλα την F- και την E-, βλέπεις τις τιμές τους και το συνολικό πακέτο τους, και δεν νομίζω να χρειάζεται να το σκεφτείς δύο φορές
Είναι αισθητά πιο ακριβή η F-Pace χωρίς να δικαιολογεί αυτή τη διαφορά στις εκδόσεις των 2λτ που μας αφορούν. Η δε diesel με τα 180 είναι ψιλοτάφος. Μου κόλλαγε μία τις προάλλες στην ΑΟ και την πέρασα πριονοκορδέλα με το γεροντάκι μου.
H F-Pace είναι πιο ακριβή γιατί είναι properly premium, όχι γιαλαντζί-premium
Και εγώ πέρναγα από πάνω κάτι X5is και Cayenne GTS με το CX7 μου, αυτό σήμαινε ότι είχα καλύτερο αυτοκίνητο ? Όχι, απλά γρηγορότερο.
Τεςπα, μην συγκρίνετε καλούτσικο βενζίνης (TFSI) με 'βασικό' diesel μοτέρ, τουλάχιστον όχι σε θέματα επιδόσεων, όντως είναι σαν να κλέβεις εκκλησία ρε stefan. Όποιος θέλει F-Pace με επιδόσεις, μπορεί πλέον να διαλέξει από 3-4 διαφορετικά βενζινάτα μοτέρ, που την κάνουν αρκούντως γρήγορη -και προφανώς πρέπει να το πληρώσει.
-
Εγώ βλέπω πάντως πως εδώ και χρόνια είσαι προκατειλημμένος με το q5, σε σημείο που χάνεις την αντικειμενικότητα σου, όποτε όντως δεν έχει νόημα να συζηταμε. Το να απαξιώνεις όμως και όλους τους reviewers που διαφωνούν με τις εκτιμήσεις σου πραγματικά με ξεπερνα. Όσο για το ότι έχεις λύσει το εσωτερικό του παλιού q5, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την κουβέντα για το εσωτερικό του νέου μοντέλου.
Τέλος πάντων, καλή συνεχεια, από ότι βλέπω κάποια πράγματα εδώ μέσα δεν αλλάζουν ποτε...Οι reviewers είναι κάτι τύπου παγκόσμια σταθερά ας πούμε και οι κριτικές τους είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής αυτοκίνητου? Εγώ θεωρώ τουλάχιστον ελεγχόμενη την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους.
Να με συγχωρείς που σου στερώ την επιβεβαίωση της επιλογής σου αλλά φαντάζομαι θα το ξεπεράσεις και θα χαρείς το νέο σου αμάξι και χωρίς αυτή. Καλή συνέχεια και σε εσένα...
Και εγώ πέρναγα από πάνω κάτι X5is και Cayenne GTS με το CX7 μου, αυτό σήμαινε ότι είχα καλύτερο αυτοκίνητο ? Όχι, απλά γρηγορότερο.
Τεςπα, μην συγκρίνετε καλούτσικο βενζίνης (TFSI) με 'βασικό' diesel μοτέρ, τουλάχιστον όχι σε θέματα επιδόσεων, όντως είναι σαν να κλέβεις εκκλησία ρε stefan. Όποιος θέλει F-Pace με επιδόσεις, μπορεί πλέον να διαλέξει από 3-4 διαφορετικά βενζινάτα μοτέρ, που την κάνουν αρκούντως γρήγορη -και προφανώς πρέπει να το πληρώσει.
Η F-Pace είναι premium όσο είναι και Audi, Bmw και Merc. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Άσε τι λέει η ιστορία της μάρκας. Και η Alfa Romeo πριν ένα αιώνα ανταγωνιζόταν μόνο τη Bugatti, δε λέει κάτι αυτό.
Εκτός αυτού να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. Όχι σαν τον wantone που μας έμπλεξε με 6κυλινδρα, εισαγωγές και λοιπές ιστορίες. Μιλάμε πάντα για βασικά 2λτ και με κόστος γύρω στα 70Κ, δηλαδή ούτε καν φορτωμένα με κάνα φοβερό εξοπλισμό. Με αυτά τα δεδομένα τι F-Pace παίρνεις? Ούτε Evoque βασικά δεν παίρνεις με σοβαρό μοτέρ...
Επίσης μια χαρά βασικό μοτόρι ήταν και είναι ο tfsi. Όσο βασικά είναι τα αντίστοιχα 2λτ diesel τουλάχιστον.
-
Τέλος πάντων, καλή συνεχεια, από ότι βλέπω κάποια πράγματα εδώ μέσα δεν αλλάζουν ποτε...Οι reviewers είναι κάτι τύπου παγκόσμια σταθερά ας πούμε και οι κριτικές τους είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής αυτοκίνητου? Εγώ θεωρώ τουλάχιστον ελεγχόμενη την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους.
Να με συγχωρείς που σου στερώ την επιβεβαίωση της επιλογής σου αλλά φαντάζομαι θα το ξεπεράσεις και θα χαρείς το νέο σου αμάξι και χωρίς αυτή. Καλή συνέχεια και σε εσένα...
Η F-Pace είναι premium όσο είναι και Audi, Bmw και Merc. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Άσε τι λέει η ιστορία της μάρκας. Και η Alfa Romeo πριν ένα αιώνα ανταγωνιζόταν μόνο τη Bugatti, δε λέει κάτι αυτό.
Εκτός αυτού να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. Όχι σαν τον wantone που μας έμπλεξε με 6κυλινδρα, εισαγωγές και λοιπές ιστορίες. Μιλάμε πάντα για βασικά 2λτ και με κόστος γύρω στα 70Κ, δηλαδή ούτε καν φορτωμένα με κάνα φοβερό εξοπλισμό. Με αυτά τα δεδομένα τι F-Pace παίρνεις? Ούτε Evoque βασικά δεν παίρνεις με σοβαρό μοτέρ...
Επίσης μια χαρά βασικό μοτόρι ήταν και είναι ο tfsi. Όσο βασικά είναι τα αντίστοιχα 2λτ diesel τουλάχιστον.
Είπε κανείς ότι είναι παγκόσμια σταθερά οι reviewers? Απλά αν βλέπεις ότι η πλειονότητα αυτών υποστηρίζουν κάτι αντίθετο από αυτό που πιστεύεις, θα έπρεπε να σε προβληματισει, μιας που δεν είσαι δα και ο Πάπας να διεκδικείς το αλάθητο
Τεσπα, καλή συνέχεια -
Μιλάμε πάντα για βασικά 2λτ και με κόστος γύρω στα 70Κ, δηλαδή ούτε καν φορτωμένα με κάνα φοβερό εξοπλισμό. Με αυτά τα δεδομένα τι F-Pace παίρνεις? Ούτε Evoque βασικά δεν παίρνεις με σοβαρό μοτέρ...Σαφώς και παίρνεις το Evoque, με τον 2λιτρο βενζίνης με τα 240ps και μάλιστα στην αρκετά πλούσια έκδοση SE Dynamic (αρκετά φορτωμένο σε εξοπλισμό) ή την ακόμα πιο πλούσια HSE στα 75Κ.
-
Όλα είναι θέμα ισορροπίας sportiness/confrort του εκάστοτε μοντέλου και προτεραιοτήτων του εκάστοτε οδηγού. Πιθανότατα η Stelvio να προσφέρει μεγαλύτερη οδηγικη απόλαυση αν την πίεσεις, αλλα αν αυτό συνοδεύεται από harsh ride, αυξημένο θόρυβο κινητήρα και υποδεέστερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αυτό θα αποθαρρύνει πολλούς πιθανούς αγοραστές (καλη ώρα εμενα).Ποιος είπε ότι συνοδεύεται από harsh ride ή υποδεέστερη ποιότητα; Αν μη τι άλλο στο σπίτι του ποιοτικά κρεμασμένου (TFSI, S-Tronic) ας μη μιλάμε για σχοινί.
Επίσης το ότι ένα αυτοκίνητο είναι πιο sporty, δεν σημαίνει πως τα ανταγωνιστικά δεν θα προσφέρουν καθόλου οδηγικη απόλαυση, έτσι δεν είναι;
Για Audi μιλάμε οπότε όχι, τουλάχιστον με τον δικό μου ορισμό της απόλαυσης.
Τέσπα, καλοτάξιδο να είναι!
-
Σε όλα τα review που διάβασα, το ίδιο αναφέρεται. Seek and you shall find
Ευχαριστώ για τις ευχές!
-
Since you all like the reviews...
Ο στόχος των μηχανικών της Alfa Romeo ήταν διττός. Τις επιδόσεις έπρεπε να τις μετουσιώσουν και σε αντίστοιχου επιπέδου κράτημα. Πράγμα σχετικά απλό αν κάνεις το αυτοκίνητο «κούτσουρο», αλλά σημαντικά πιο περίπλοκο, αν θέλεις συνάμα να συναγωνιστείς τους Γερμανούς σε επίπεδο κύλισης και απορροφητικότητας. Διότι η Stelvio παραμένει πρωτίστως ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Ασχέτως αν το ξεχνάς στην πορεία, ως οδηγός. Και το ξεχνάς σε πείσμα της θέσης οδήγησης που μοιραία βρίσκεται στο Θεό, 19 πόντους πιο πάνω από την αντίστοιχη της Giulia. Δύο πράγματα δεν μπορώ να χωνέψω. Την πολύ μέτρια πλευρική στήριξη του καθίσματος και το γεγονός ότι τα paddles δεν είναι στάνταρ σε αυτή την έκδοση, αλλά χρεώνονται με €850 επιπλέον. Ειδικά από τη στιγμή που το χειροκίνητο πρόγραμμα είναι πραγματικά χειροκίνητο. Δεν κάνει δηλαδή kickdown και δεν αλλάζει μόνο του στον κόφτη.
Η ανάρτηση είναι η πιο αποτελεσματική που έχουμε οδηγήσει στην κατηγορία των πολυτελών και γρήγορων SUV και όχι μόνο. Χωρίς να χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως ενεργά αμορτισέρ ή αντιστρεπτικές. Η βασική αρχιτεκτονική είναι πολλαπλών συνδέσμων γύρω γύρω. Από εκεί και έπειτα η ελαστοκινηματική ρυθμίστηκε μόνο με hardware. Που σημαίνει σκληρότερα ελατήρια και αντιστρεπτικές. Όσο για την άνεση, η λύση ήταν ειδικά εξελιγμένα αμορτισέρ. Επαναλαμβάνω, όχι ηλεκτρονικά ελεγχόμενα, τουλάχιστον όχι στη συγκεκριμένη έκδοση που οδηγήσαμε.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τουλάχιστον. Η ποιότητα κύλισης σε καλό οδόστρωμα είναι κορυφαία. Η απόσβεση των ανωμαλιών σε ορισμένες περιπτώσεις σε αφήνει άναυδο. Περνάς πάνω από κακοτεχνίες χωρίς να το σκέφτεσαι, χωρίς κοπανήματα, με τους τροχούς να ισοπεδώνουν το οδόστρωμα. Προσέξτε, πρόκειται για ένα πολύ σφιχτό αυτοκίνητο. Αλλά την ίδια στιγμή, η ενδοτικότητά του είναι αξιοθαύμαστη. Μόνο σε συνεχόμενες ανωμαλίες με μικρό μήκος κύματος θα παρατηρήσεις μια ταλάντωση που μπορεί να γίνει ενοχλητική.
Στον αυτοκινητόδρομο, η Stelvio ταξιδεύει με δεδομένη σιγουριά και υψηλότατη ταχύτητα. Είναι αστείο και να το αναφέρουμε. Πρέπει ωστόσο να αναφέρουμε πως από τα 140 km/h και πάνω, οι εξωτερικοί καθρέφτες φέρνουν στην καμπίνα αρκετό θόρυβο. Από την άλλη, το τιμόνι παρά το γεγονός ότι είναι πολύ «κοντό» δεν γίνεται καθόλου νευρικό γύρω από την ευθεία. Πρόκειται για το ίδιο τιμόνι που στους δρόμους της περιφέρειας θα δώσει πρώτο το σύνθημα της «επίθεσης». Εξαιρετικός διαμεσολαβητής ανάμεσα στα χέρια σου και το εμπρός σύστημα, μεταφράζει με αμεσότητα και ακρίβεια κάθε κίνηση. Δεν είναι αντίστοιχα καλό σε αίσθηση, αλλά το βάρος είναι όσο πρέπει για να νιώσεις σιγουριά.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-alfa-romeo-stelvio-20-280-q4
Μια σχετική αποθέωση βλέπω για την ανάρτηση και μία αναφορά σε αεροδυναμικό θόρυβο σε υψηλές ταχύτητες. Ούτε harsh ride ούτε τίποτα.
-
Since you all like the reviews...Ο στόχος των μηχανικών της Alfa Romeo ήταν διττός. Τις επιδόσεις έπρεπε να τις μετουσιώσουν και σε αντίστοιχου επιπέδου κράτημα. Πράγμα σχετικά απλό αν κάνεις το αυτοκίνητο «κούτσουρο», αλλά σημαντικά πιο περίπλοκο, αν θέλεις συνάμα να συναγωνιστείς τους Γερμανούς σε επίπεδο κύλισης και απορροφητικότητας. Διότι η Stelvio παραμένει πρωτίστως ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Ασχέτως αν το ξεχνάς στην πορεία, ως οδηγός. Και το ξεχνάς σε πείσμα της θέσης οδήγησης που μοιραία βρίσκεται στο Θεό, 19 πόντους πιο πάνω από την αντίστοιχη της Giulia. Δύο πράγματα δεν μπορώ να χωνέψω. Την πολύ μέτρια πλευρική στήριξη του καθίσματος και το γεγονός ότι τα paddles δεν είναι στάνταρ σε αυτή την έκδοση, αλλά χρεώνονται με €850 επιπλέον. Ειδικά από τη στιγμή που το χειροκίνητο πρόγραμμα είναι πραγματικά χειροκίνητο. Δεν κάνει δηλαδή kickdown και δεν αλλάζει μόνο του στον κόφτη.
Η ανάρτηση είναι η πιο αποτελεσματική που έχουμε οδηγήσει στην κατηγορία των πολυτελών και γρήγορων SUV και όχι μόνο. Χωρίς να χρησιμοποιηθούν ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως ενεργά αμορτισέρ ή αντιστρεπτικές. Η βασική αρχιτεκτονική είναι πολλαπλών συνδέσμων γύρω γύρω. Από εκεί και έπειτα η ελαστοκινηματική ρυθμίστηκε μόνο με hardware. Που σημαίνει σκληρότερα ελατήρια και αντιστρεπτικές. Όσο για την άνεση, η λύση ήταν ειδικά εξελιγμένα αμορτισέρ. Επαναλαμβάνω, όχι ηλεκτρονικά ελεγχόμενα, τουλάχιστον όχι στη συγκεκριμένη έκδοση που οδηγήσαμε.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Τουλάχιστον. Η ποιότητα κύλισης σε καλό οδόστρωμα είναι κορυφαία. Η απόσβεση των ανωμαλιών σε ορισμένες περιπτώσεις σε αφήνει άναυδο. Περνάς πάνω από κακοτεχνίες χωρίς να το σκέφτεσαι, χωρίς κοπανήματα, με τους τροχούς να ισοπεδώνουν το οδόστρωμα. Προσέξτε, πρόκειται για ένα πολύ σφιχτό αυτοκίνητο. Αλλά την ίδια στιγμή, η ενδοτικότητά του είναι αξιοθαύμαστη. Μόνο σε συνεχόμενες ανωμαλίες με μικρό μήκος κύματος θα παρατηρήσεις μια ταλάντωση που μπορεί να γίνει ενοχλητική.
Στον αυτοκινητόδρομο, η Stelvio ταξιδεύει με δεδομένη σιγουριά και υψηλότατη ταχύτητα. Είναι αστείο και να το αναφέρουμε. Πρέπει ωστόσο να αναφέρουμε πως από τα 140 km/h και πάνω, οι εξωτερικοί καθρέφτες φέρνουν στην καμπίνα αρκετό θόρυβο. Από την άλλη, το τιμόνι παρά το γεγονός ότι είναι πολύ «κοντό» δεν γίνεται καθόλου νευρικό γύρω από την ευθεία. Πρόκειται για το ίδιο τιμόνι που στους δρόμους της περιφέρειας θα δώσει πρώτο το σύνθημα της «επίθεσης». Εξαιρετικός διαμεσολαβητής ανάμεσα στα χέρια σου και το εμπρός σύστημα, μεταφράζει με αμεσότητα και ακρίβεια κάθε κίνηση. Δεν είναι αντίστοιχα καλό σε αίσθηση, αλλά το βάρος είναι όσο πρέπει για να νιώσεις σιγουριά.
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-alfa-romeo-stelvio-20-280-q4
Μια σχετική αποθέωση βλέπω για την ανάρτηση και μία αναφορά σε αεροδυναμικό θόρυβο σε υψηλές ταχύτητες. Ούτε harsh ride ούτε τίποτα.
Καλα, διάβασε και λίγο διεθνή τύπο. Πχ:
Handling solid but uninspiring, build quality still lags behind German rivals.
-
Ειδικά το 'uninspiring' το λες και ανέκδοτο!!!
-
Θες και άλλο;
Quality in the Stelvio is largely up to scratch, with a pleasing array of metal finishes and soft-touch materials – although nothing feels or looks especially upmarket or classy. It doesn’t feel as well-built as an Audi Q5, for sure, but the quirky design is precisely why buyers bored of the German class dominance may warm to the Alfa.
http://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo ... 017-review
-
Πάρε να έχεις:
With so much talk of the Stelvio being designed to out-handle the opposition, it shouldn’t be a great surprise to find that it has a rather firm ride. Although it never bangs, crashes or gets too upset by imperfect surfaces, you will feel lumps, bumps and potholes through your seat. This is most noticeable at low speeds.
Alfa makes a big deal about its use of real metal, wood and leather in the Stelvio’s interior. Although these trims are attractive, there are too many hard, scratchy surfaces to give a truly premium feel. Yes, there’s plenty of soft-touch plastic around,** but cheaper materials can be found all too readily in areas that you touch and see regularly**. Likewise, many of the buttons and dials don’t feel quite as solid as you’d find in an Audi Q5 or Porsche Macan.
https://www.whatcar.com/alfa-romeo/stel ... -the-road/
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μιλάμε πάντα για βασικά 2λτ και με κόστος γύρω στα 70Κ, δηλαδή ούτε καν φορτωμένα με κάνα φοβερό εξοπλισμό. Με αυτά τα δεδομένα τι F-Pace παίρνεις? Ούτε Evoque βασικά δεν παίρνεις με σοβαρό μοτέρ...
Σαφώς και παίρνεις το Evoque, με τον 2λιτρο βενζίνης με τα 240ps και μάλιστα στην αρκετά πλούσια έκδοση SE Dynamic (αρκετά φορτωμένο σε εξοπλισμό) ή την ακόμα πιο πλούσια HSE στα 75Κ.
Evoque ειναι αρχαιο και ακριβο. F-pace εχει πολλες περιεργειες. Δειτε το βιντεο του Νταγκ.
-
Άντε και ένα τελευταίο γιατί έχουμε και δουλειες
Overall, the design is nice and functional with enough hallmark design cues to give it a unique look,** but the materials don’t quite match the quality of its German competitors **and there’s no whiz-bang gadgets, like the fully digital display in an Audi Q5 or the iPad-like touch screen in the new Volvo XC60, to give it a sense of being in touch with modern technology.
https://www.drive.com.au/new-car-review ... -suv-65249 -
Χμμμ όλως τυχαίως τα επαναλαμβανόμενα σχόλια περί ride και quality είναι από τους Εγγλέζους.
Να βάλω Αμερικάνους και Ιταλούς να δούμε που θα βγάλει αυτή η ιστορία ή λέτε να είναι biased? Οι του ελληνικού Drive γιατί δε μας κάνουν? Τελικά ποια reviews πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη?
-
Και οι Αμερικανοι τα ιδια λένε. Ιταλικά δεν ξέρω
-
Χμμμ όλως τυχαίως τα επαναλαμβανόμενα σχόλια περί ride και quality είναι από τους Εγγλέζους.Να βάλω Αμερικάνους και Ιταλούς να δούμε που θα βγάλει αυτή η ιστορία ή λέτε να είναι biased? Οι του ελληνικού Drive γιατί δε μας κάνουν? Τελικά ποια reviews πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη?
Τα περισσοτερα reviews ειναι μαρκετινγκ αλλοιως τους κοβουν τα αμαξια. Εγω ρωταω φιλους που εχουν οδηγησει πολλα και εχουν αποψη, κοιταζω αξιοπιστιες, διαβαζω λιγω ξενα φορα και κυριως ψαχνεις συνεργεια για να εισαι ετοιμος.
-
Άσε μωρέ τώρα που είναι marketing τα reviews. Ποιος τις λέει αυτές τις κακοήθειες?
Τις αξιοπιστίες πως ακριβώς τις κοιτάζεις? Αυτό θα ενδιέφερε πολύ κόσμο νομίζω. Εγώ ας πούμε έχω μερικές ενδείξεις περί αξιοπιστίας ενός συγκεκριμένου μοντέλου...
-
Ρωταω και διαβαζω εμπηρειες κατοχων σε ξενα φορα. Επισης ρωταω κοσμο που δουλευει σε αντιπροσωπειες (εκτος Ελλαδος) κλπ Μην ξεχνας οτι μπορει να εχεις πολλα μοντελλα αλλα τα βασικα οχηματα ειναι 5-6 σε καθε εταιρεια (καλα Βολβο 1 εχουν). Για παραδειγμα οι κινητηρες σειρας Β στην δικη μου εταιρεια εχουν πουλησει εκατομυρια σε μολις 3 χρονια. Υπαρχει πολυ κοσμος που εχει εμπηρεια με αυτα τα αμαξια.
Απο αυτο που εβαλες καταλαβα και εγω οτι μακρια απο κιβωτια διπλου συμπλεκτη Αουντι εκτος και εχεις εγγυηση για παντα. Αρα αν θελεις Αουντι χειροκινητο μονο.
AUDI Q5