Ο χρήστης takisot έγραψε:
Εγώ βλέπω πάντως πως εδώ και χρόνια είσαι προκατειλημμένος με το q5, σε σημείο που χάνεις την αντικειμενικότητα σου, όποτε όντως δεν έχει νόημα να συζηταμε. Το να απαξιώνεις όμως και όλους τους reviewers που διαφωνούν με τις εκτιμήσεις σου πραγματικά με ξεπερνα. Όσο για το ότι έχεις λύσει το εσωτερικό του παλιού q5, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την κουβέντα για το εσωτερικό του νέου μοντέλου.
Τέλος πάντων, καλή συνεχεια, από ότι βλέπω κάποια πράγματα εδώ μέσα δεν αλλάζουν ποτε...
Οι reviewers είναι κάτι τύπου παγκόσμια σταθερά ας πούμε και οι κριτικές τους είναι σοβαρό κριτήριο επιλογής αυτοκίνητου? Εγώ θεωρώ τουλάχιστον ελεγχόμενη την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία τους.
Να με συγχωρείς που σου στερώ την επιβεβαίωση της επιλογής σου αλλά φαντάζομαι θα το ξεπεράσεις και θα χαρείς το νέο σου αμάξι και χωρίς αυτή. Καλή συνέχεια και σε εσένα...
H F-Pace είναι πιο ακριβή γιατί είναι properly premium, όχι γιαλαντζί-premium
Και εγώ πέρναγα από πάνω κάτι X5is και Cayenne GTS με το CX7 μου, αυτό σήμαινε ότι είχα καλύτερο αυτοκίνητο ? Όχι, απλά γρηγορότερο.
Τεςπα, μην συγκρίνετε καλούτσικο βενζίνης (TFSI) με 'βασικό' diesel μοτέρ, τουλάχιστον όχι σε θέματα επιδόσεων, όντως είναι σαν να κλέβεις εκκλησία ρε stefan. Όποιος θέλει F-Pace με επιδόσεις, μπορεί πλέον να διαλέξει από 3-4 διαφορετικά βενζινάτα μοτέρ, που την κάνουν αρκούντως γρήγορη -και προφανώς πρέπει να το πληρώσει.
Η F-Pace είναι premium όσο είναι και Audi, Bmw και Merc. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Άσε τι λέει η ιστορία της μάρκας. Και η Alfa Romeo πριν ένα αιώνα ανταγωνιζόταν μόνο τη Bugatti, δε λέει κάτι αυτό.
Εκτός αυτού να συγκρίνουμε όμοια πράγματα. Όχι σαν τον wantone που μας έμπλεξε με 6κυλινδρα, εισαγωγές και λοιπές ιστορίες. Μιλάμε πάντα για βασικά 2λτ και με κόστος γύρω στα 70Κ, δηλαδή ούτε καν φορτωμένα με κάνα φοβερό εξοπλισμό. Με αυτά τα δεδομένα τι F-Pace παίρνεις? Ούτε Evoque βασικά δεν παίρνεις με σοβαρό μοτέρ...
Επίσης μια χαρά βασικό μοτόρι ήταν και είναι ο tfsi. Όσο βασικά είναι τα αντίστοιχα 2λτ diesel τουλάχιστον.