-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Τόσο πρέπει να βγαίνει πάνω κάτω. Δεν έχω κάνει ποτέ service βασει της ηλικίας γιατί πάντα κάνω βάσει χιλιομέτρων.
Μαλλον θα το παω ετσι και γω...και ας βαραει το service due...απενεργοποιειται αυτο?Στο car options κατι εχει παρει το ματι μου?
Ααα δεν ξέρω. Δεν έχει προλάβει ποτέ να μου χτυπήσει γιατί πάντα το προλαβαίνουν τα χλμ. Το μόνο που μου βγαίνει είναι η αντίστροφη μέτρηση που μου λέει 'service σε τόσα χλμ ή τόσες μέρες'.
-
Δεν ξαναγίνε! Σε μικρή διαδρομή μεν (Κηφισιά-Μεταμόρφωση) αλλά δεν παύει να είναι ασύλληπτο νούμερο για τα δεδομένα μου!!
-
Και αυτο απο ενα **διλιτρο τετρακινητο αυτοματο **αυτοκινητο 1700+ κιλων...
-
Ντάξει μιλάμε για συνθήκες που δεν τις πετυχαίνεις αν δεν είναι 4:30 η ώρα το πρωί και γω πήγαινα σβηστός γιατί ήθελα να ακούσω όλο το σόλο από το Comfortably Numb πριν φτάσω σπίτι!
-
Τι έγινε ρε παίδες που είστε μας πήραν τα μνημόνια τα Q5 και δεν συζητάτε για αυτά
Σας χαιρετώ και καλό φθινόπωρο -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μικρό service είναι στην 3ετια, με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει κανονικά το μεγάλο της 2ετίας. Θα χρειαστεί επίσης υγρά φρένων και μπουζί. Τα υπόλοιπα είναι λάδια, ξύδια, φίλτρα. 400-450€ σε εξουσιοδοτημένο υπολογίζω.Τελικά την έβγαλα πολύ φθηνότερα. Το service στην 3ετια είναι απλά λιπαντικό. Δεν περιλαμβάνει ούτε αλλαγή μπουζι ,ούτε υγρά φρένων κλπ. Με τα λάδια δικα μου, πλήρωσα γύρω στα 70 ευρω. Όσο για το διακόπτη του κέντρ.κλειδωματος στην πόρτα του οδηγού , που είχα αναφέρει σε άλλο post ότι δεν λειτουργούσε κανονικά το κόκκινο λαμπάκι, θα αλλαχθει στα πλαίσια της επέκτασης εγγύησης . Αυτά για την ώρα.
-
Και 'γω 85 ευρώ πλήρωσα με τα λάδια δικά μου. Ούτε του παπά να μην το λέμε.
-
Ο χρήστης ThanosL έγραψε:
Μικρό service είναι στην 3ετια, με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει κανονικά το μεγάλο της 2ετίας. Θα χρειαστεί επίσης υγρά φρένων και μπουζί. Τα υπόλοιπα είναι λάδια, ξύδια, φίλτρα. 400-450€ σε εξουσιοδοτημένο υπολογίζω.
Τελικά την έβγαλα πολύ φθηνότερα. Το service στην 3ετια είναι απλά λιπαντικό. Δεν περιλαμβάνει ούτε αλλαγή μπουζι ,ούτε υγρά φρένων κλπ. Με τα λάδια δικα μου, πλήρωσα γύρω στα 70 ευρω. Όσο για το διακόπτη του κέντρ.κλειδωματος στην πόρτα του οδηγού , που είχα αναφέρει σε άλλο post ότι δεν λειτουργούσε κανονικά το κόκκινο λαμπάκι, θα αλλαχθει στα πλαίσια της επέκτασης εγγύησης . Αυτά για την ώρα.
Good for you τότε. Η αλήθεια είναι ότι με μπερδεύουν λίγο τα service που γίνονται με χρονικό και όχι χιλιομετρικό όριο γιατί ποτέ δεν τα έχω κάνει έτσι. Οπότε μπορεί να σου έγραψα και ολίγον τι μπούρδες.
-
Το Service της διετιας ειναι γυρω στα 400€,το τριετιας ειναι απλη αλλαγη λαδιων...,αλλα και γω την επομενη φορα θα παω με δικα μου λαδια...
-
Καλησπέρα, έχει καποιος απο την παρέα αγοράσει μπαγκαζιέρα οροφής?
-
Ο χρήστης mkleanthis έγραψε:
Καλησπέρα, έχει καποιος απο την παρέα αγοράσει μπαγκαζιέρα οροφής?Έχω πάρει εγώ απο την αντιπροσωπεία την 480 λίτρων, που στην ουσία είναι Thule Atlantis.
Ήταν πιο φθηνή στην αντιπροσωπεία της Audi απο ότι στον εισαγωγέα της Thule.
Την βάζω και στο avant και στο yeti πανευκολα γιατί έχω αγοράσει και το σύστημα αποθήκευσης στην οροφή του parking. Βάζω μπάρες στο αμάξι παρκάρω απο κάτω, κατεβαζω τον μηχανισμό, σφιγγω, έφυγα.
Στο q5 υπολόγισε συνολικό ύψος 2.10. Είναι λίγο δύσκολο το φορτωμα στα suv.
Ανοίγει και απο τις δυο πλευρές.
Δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ θόρυβος και πλευρικος αέρας.ΥΓ . Στην πλάτη κουβαλαω και ποδήλατα.
Expert στις μεταφορές. -
@ccp
Επειδη σε βλεπω πραγματικα ειδικο στο κουβαλημα θελω να ρωτησω :1. Ποσο στοιχισε η original μπαγκαζιερα ;
2. Η αντιστοιχη της Thule ταιριαζει στις ραγες οροφης που εχουμε η θελει δικες της;
3. Το συστημα που κρεμας τη μπαγκαζιερα στην οροφη του γκαραζ πως ειναι και ποσο στοιχιζει αν θυμασαι. Επισης απο που την αγορασες;
4. Επειδη εψαχνα για βαση ποδηλατων (για κοντινες αποστασεις) οχι ομως οροφης(αβολη),ουτεε κοτσαδορου (δεν εχω) και δε βρηκα κατι αξιοπιστο (Thule π.χ) ,εσυ τι χρησιμοπ
οιεις;
Thanks. -
@cpp
Επειδη σε βλεπω πραγματικα ειδικο στο κουβαλημα θελω να ρωτησω :1. Ποσο στοιχισε η original μπαγκαζιερα ;
2. Η αντιστοιχη της Thule ταιριαζει στις ραγες οροφης που εχουμε η θελει δικες της;
3. Το συστημα που κρεμας τη μπαγκαζιερα στην οροφη του γκαραζ πως ειναι και ποσο στοιχιζει αν θυμασαι. Επισης απο που την αγορασες;
4. Επειδη εψαχνα για βαση ποδηλατων (για κοντινες αποστασεις) οχι ομως οροφης(αβολη),ουτεε κοτσαδορου (δεν εχω) και δε βρηκα κατι αξιοπιστο (Thule π.χ) ,εσυ τι χρησιμοπ
οιεις;
Thanks. -
H Thule και η 'Audi' διαφέρουν μόνο στο αυτοκόλλητο.
Ρωτά τιμές και στους δυο. Προσοχή στην Audi επειδή δεν τις στοκαρει και θα περιμένεις κανά μήνα να την φέρουν, να σου εγγυηθούν την τιμή γιατί είναι ογκώδες αντικείμενο και μην βρεθείς προ εκπλήξεων.
Ταιριάζουν σε όλες τις μπάρες.
Το σύστημα κρεμασματος κάνει 150 euro αν θυμάμαι καλά. Είναι μπελαλιδικο στην αρχική τοποθέτηση γιατί θέλεις κάπου 16 τρύπες στην οροφη με τρυπανι, σχοινιά κλπ. Μόλις το στάσεις θα είναι σαν να ανεβοκατεβαζεις τέντες. Προσοχή θα πρέπει να εξασφαλίζεις clearance 2.15 σε όλο το parking γιατι αλλιώς θα πρέπει να βγάζεις το αμάξι απ έξω και να την πηγαίνεις με τα χέρια έξω με άλλο άτομο.
Σε σχαρα ποδηλάτου ότι λέει το fit guide της Thule. To q5 δεν παίρνει στην πίσω πόρτα ποδήλατα νομίζω λόγω κατασκευής της πόρτας χωρίς φρυδι στο τέλος. Το avant παίρνει. -
Εδώ υπάρχουν όλα τα original αξεσουάρ για Q5.
Στη σελίδα 6 δείχνει να παίρνει ποδήλατα και πίσω ενώ έχει και τη μπαγκαζιέρα οροφής η οποία πράγματι μοιάζει ολόιδια με Thule.
-
Ειναι για κοτσαδορο αυτη η σχαρα.Δε πιανει πανω στη πορτα.
Και εμενα για το Α5 μου ειπαν οτι δε παιρνει στη πισω πορτα σχαρα ποδηλατων.Θα δοκιμασω ομως... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ειναι για κοτσαδορο αυτη η σχαρα.Δε πιανει πανω στη πορτα.Σωστός.
1 Bicycle rack for the trailer towing hitch
Lockable rack for up to 2 bicycles with a maximum
carrying load of 60 kg. Optional: the extension kit for a
third bicycle. Quick installation thanks to simple plug-in
mechanism. The bicycle rack can be very easily folded
away to open the luggage compartment. The rack can be
easily folded and can then be stored away in the carrier
supplied, thereby saving space -
Αυτοί οι off road προφυλακτηρες είναι κούκλες ..... Σε συνδυασμό με την μάσκα s-line ....
Αλλά το κόβω κανά διχιλιαρο ....... -
Και μια δικιά μου , μιας που μιλάμε για σχαρες .....
-
Στο επόμενο αυτοκίνητο θα εχω κοτσαδόρο.
Τα ποδηλατα στην πλάτη είναι δύσκολο project.
Μιλάμε για βάρος κοντά στα 50 κιλά σε βαθμό που μένω έκπληκτος πως δεν φέυγει η πόρτα.
Δεν μπορεί να λειτουργήσει ο πίσω υαλοκαθαριστήρας
Περιορίζεται αρκετα η ορατότητα
Το ποια δικά σου φώτα φαίνονται είναι θέμα τύχης και πως καθονται τα ποδηλατα
Δεν φαίνονται οι πινακίδες
Το σήκωμα της πόρτας είναι σχεδόν απαγορευτικό αν δεν βγάλεις τα ποδήλατα
Αν βρέχει πρέπει να έχεις μαζί σου γράσσα γιατι τα ποδήλατα ειναι σε τέτοιο σημείο που κάνουν αεροδυναμικά αμμοβολή
Είσαι πιο φαρδύς και απο δεξια και απο αριστερά σε βαθμό που και οι πλαϊνοι καθρέπτες έχουν περιορισμένη ορατότητα. Προσοχή σε διόδια.Aν το fit guide της thule δεν δίνει σχάρα πλάτης για το μοντέλο σας, μην το επιχειρήσετε με τίποτα. Θεωρώ την thule leader σε αυτά.
AUDI Q5