-
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
να και η πρωτη φορα που θα συμφωνησω με τον Στεφανο μετα απο αρκετες διαφωνιες εδω μεσα...μετα απο 2000χλμ συμβιωσης με τα Pirelli αλλα δε διασταση 235/55/19 (1050€) επιβεβαιωνω τα λεγομενα του, προσθετοντας και μερικα χιλιομετρα σε ακροπολικες κοπανες και ειδικες διαδρομες στα ορεινα της Λαμιας.....πολυ καλο κρατημα τοσο στο βρεγμενο, οσο και στο στεγνο.....στο χωμα και στην πολυ λασπη που βρηκα στα βουνα, παορτι στην αρχη φοβηθηκα λιγο μην μεινω εκει πανω και γινω μεζες για κανεναν λυκο, με εβγαλαν ασπροπροσωπο, σε συδυασμο με τα καλουδια του αυτοκινητου, σε τρεις περιπτωσεις που τα νερα και οι λασπες εφταναν στα μαρσπιε....οσο για τον θορυβο, καμμια σχεση με τα μαμισια Bridgestone.....τωρα για καταναλωσεις και μειωση αυτων δεν ειδα ουτε εγω κατι ιδιαιτερα χαμηλο, και προφανως δεν απευθυνεται σε οσους πατανε το δεξι τους ποδαρακι.......αν μας βγαλουν και 5000χλμ περισσοτερα απο τα μαμισια, μια χαρα θα ειμαστε...ιδωμεν....καλα χιλιομετρα σε ολους.....Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!
Όσο για την κατανάλωση δεν περίμενα αισθητή διαφορά κι ας λένε οι μπροσούρες, αλλά και τα ακατέβατα 13λτ/100χλμ στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη με cc στα 150χαω μου φάνηκαν αρκετά... -
Ο χρήστης ststrato έγραψε:
στο χωμα και στην πολυ λασπη που βρηκα στα βουνα, παορτι στην αρχη φοβηθηκα λιγο μην μεινω εκει πανω και γινω μεζες για κανεναν λυκο, με εβγαλαν ασπροπροσωπο, σε συδυασμο με τα καλουδια του αυτοκινητου, σε τρεις περιπτωσεις που τα νερα και οι λασπες εφταναν στα μαρσπιε........και κάτι ακομα, αυτα δεν θεωρουνται σχεδόν ασφάλτινα(95-5)? αν ειναι ετσι τοτε, οι επιδοσεις τους εκτος δρομου με εκπλησουν και αρχιζω να πιστευω οτι ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ (αν εξαιρεσουμε, ισως, τα κλασσικα λαστιχα off road) και ο συνδυασμος τετρακινησης, εμπειρίας και λαστιχου σε βγαζει απο τις περισσοτερες δυσκολες καταστασεις..
-
ξεχασα να επισημανω οτι κατα την ερευνα αγορας για ελαστικα ανακαλυψα την υπαρξη και ενος αλλου μοντελου scorpion verde, το λεγομενο all season, που το βρηκα μονο σε κατι on-line καταστηματα και οχι στο επισημο site της εταιριας στο οποιο δεν γινεται καμμια νυξη για την υπαρξη του....την ιδια απορια ειχε και ο λαστιχας που τα εβαλα τελικα....για του λογου το αληθες το λινκ.... http://www.siriocenter.gr/details2.php? ... 4707&theq=
εχει εντελως διαφορετικη χαραξη στο πελμα, πιο βροχινο φαινεται, αλλα νομιζω οτι θα επρεπε να μνημονευεται στο σαιτ της μαμας εταιριας, η οποια στην ερωτηση στο σαιτ της για χειμερινα ελαστικα δεν βγαζει καμμια επιλογη για το δικο μας αμαξακι......εξαλλου δεν βγαινει και στην δικη μου διασταση.....μπορει να μην γινεται επισημα εισαγωγη εδω, αλλα μονο απο ιδιωτες.....αλλα επειδη η πλειοψηφια των χιλιομετρων γινεται σε νορμαλ καιρικες συνθηκες, προτιμησα την ασφαλτινη εκδοση, για να αποφυγω τον περισσοτερο θορυβο που θα εχει προφανως το αλλο πελμα....οσοι ενδιαφερονται μπορουν να το ψαξουν.....και παλι καλημερα και καλα χιλιομετρα... -
Το είχα δει κι εγώ αυτό το Verde All season αλλά για τους λόγους που προανέφερες δεν το συζήταγα καν. Επειδή ακριβώς δεν υπήρχε και στο site φοβήθηκα μήπως πρόκειται για καμιά μαϊμουδιά από Κίνα μεριά...
-
Μα που είστε όλοι ετοιμάζετε τα μπαγκάζια σας;
-
Ο χρήστης Tasos510 έγραψε:
Μα που είστε όλοι ετοιμάζετε τα μπαγκάζια σας;Τυχεροι οσοι μπορουν να πανε! Εγω ειχα ανεβει Ζαγοροχωρια περυσι, και επαθα πλακα με το τοπιο και τη φυση ,ειδικα στο φαραγγι του Βικου. Τα χωρια πανεμορφα (ειχα μεινει στο Μεγ.Παπιγκο, αλλα εγραψα μπολικα χλμ)και το φαγητο απαιχτο. Σας ζηλευω !!
-
Εχουμε και μια ακομη συμμετοχη (εξωσχολικων)
αρα 7 δωματιαΕμεις ξεκιναμε απο παρασκευη 5 ηωρα το απογευμα και θα φτασουμε εκει 8 το βραδυ
εφοσον καταφερει να βγαλει την ανηφορα η μπαχατελα το Q5 στα ζαγοροχωρια ///// -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Εχουμε και μια ακομη συμμετοχη (εξωσχολικων)
αρα 7 δωματιαΕμεις ξεκιναμε απο παρασκευη 5 ηωρα το απογευμα και θα φτασουμε εκει 8 το βραδυ
εφοσον καταφερει να βγαλει την ανηφορα η μπαχατελα το Q5 στα ζαγοροχωρια /////Καλα να περασετε!! Λες να ζοριστει??
-
Ο χρήστης audifun έγραψε:
Μα που είστε όλοι ετοιμάζετε τα μπαγκάζια σας;
Τυχεροι οσοι μπορουν να πανε! Εγω ειχα ανεβει Ζαγοροχωρια περυσι, και επαθα πλακα με το τοπιο και τη φυση ,ειδικα στο φαραγγι του Βικου. Τα χωρια πανεμορφα (ειχα μεινει στο Μεγ.Παπιγκο, αλλα εγραψα μπολικα χλμ)και το φαγητο απαιχτο. Σας ζηλευω !!
Σωστα !Ειναι τελεια παιδια ειχα παει με το Α5 Αριστη το Πασχα!! Να πατε και μονοδενδρι!Λιγο πανω απο τοχωριο εχει ενα μονοπατι που σε βγαζει στη μεση τη χαραδρας!Απλα απιστευτα!
-
Σωστος ο Kostis. Μαλιστα ο δρομος βγαινοντας απο το Μονοδεντρι ,λιγο πριν τερματισει (...λογω φαραγγιου) περναει μεσα απο ενα πραγματικο 'πετρινο δασος'. Η εικονα ειναι εξωπραγματικη!
-
Αγαπητοί, μόλις ολοκήρωσα την ανάγνωση των 293 σελίδων! Πήρε πάνω από συνολικά 10 ώρες τις τελευταίες 3 ημέρες...
Προφανώς ενδιαφέρομαι να αποκτήσω Q5, αλλά έχω ξενερώσει με κάτι και θέλω τη γνώμη σας:
Πιστεύω ότι θα πληρώσω πολλά λεφτά κερατιάτικα... Και εξηγώ: Το αμάξι είχε περίπου 38.000 το 2009 και έχει περίπου 50.000 τώρα. Την ίδια στιγμή στην Αμερική έχει περίπου 24.000 και στην Αγγλία περίπου 30.000. Δηλαδή τα μισά λεφτά που θα δώσω θα πάνε στο τρύπιο βαρέλι των φόρων αντί να πάνε για να πάρω αυτοκίνητο. Εσείς που το πήρατε σε χαμηλότερες τιμές, θα το ξαναπαίρνατε στα 50.000;
-
Ο χρήστης fastlaner έγραψε:
Αγαπητοί, μόλις ολοκήρωσα την ανάγνωση των 293 σελίδων! Πήρε πάνω από συνολικά 10 ώρες τις τελευταίες 3 ημέρες...Προφανώς ενδιαφέρομαι να αποκτήσω Q5, αλλά έχω ξενερώσει με κάτι και θέλω τη γνώμη σας:
Πιστεύω ότι θα πληρώσω πολλά λεφτά κερατιάτικα... Και εξηγώ: Το αμάξι είχε περίπου 38.000 το 2009 και έχει περίπου 50.000 τώρα. Την ίδια στιγμή στην Αμερική έχει περίπου 24.000 και στην Αγγλία περίπου 30.000. Δηλαδή τα μισά λεφτά που θα δώσω θα πάνε στο τρύπιο βαρέλι των φόρων αντί να πάνε για να πάρω αυτοκίνητο. Εσείς που το πήρατε σε χαμηλότερες τιμές, θα το ξαναπαίρνατε στα 50.000;
Όχι. Το αυτοκίνητο έχει αξία για max. 65.000€ full extra και όχι για 50.000€ χωρίς εξοπλισμό. Το δικό μου για παράδειγμα τώρα έχει πάνω από 75.000€, πολλά λεφτά για το αυτοκίνητο αυτό.
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Όχι. Το αυτοκίνητο έχει αξία για max. 65.000€ full extra και όχι για 50.000€ χωρίς εξοπλισμό. Το δικό μου για παράδειγμα τώρα έχει πάνω από 75.000€, πολλά λεφτά για το αυτοκίνητο αυτό.
+1
Όσοι προλάβαμε προλάβαμε. -
...Τυχεροι οσοι μπορουν να πανε!...
Καλά να περάσετε παίδες Μετά τη γνωριμία με τον leftgalan στην πανελλήνια, είχα πει ότι θα ερχόμουν κι εγώ για βόλτα να σας βρω αυθημερόν, μιας και από Γιάννενα είναι πολύ κοντά, αλλά τελικά το ΣΚ θα είμαι Αθήνα, οπότε άκυρο..
Όπως και να χει καλό ταξίδι να έχετε και γυρίστε όσα χωριά μπορέσετε , και μη παραλείψετε το ποτάμι στην Αρίστη, τη χαράδρα του Βίκου αλλά και το Τσεπέλοβο, το οποίο και θεωρώ το ομορφότερο χωρίο εκεί
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
+1
Όσοι προλάβαμε προλάβαμε.Δυστυχως φοβαμαι οτι θα συμφωνησω απολυτα. Εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα στον πειρασμο να 'ακουμπησω' 60000-65000 στους χαλεπους καιρους που περναμε σημερα ,οχι μονο για το Q5, αλλα για κανενα αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης fastlaner έγραψε:
Αγαπητοί, μόλις ολοκήρωσα την ανάγνωση των 293 σελίδων! Πήρε πάνω από συνολικά 10 ώρες τις τελευταίες 3 ημέρες...Προφανώς ενδιαφέρομαι να αποκτήσω Q5, αλλά έχω ξενερώσει με κάτι και θέλω τη γνώμη σας:
Φίλε μου για να καθίσεις να διαβάσεις 293 σελίσες την έχει δαγκώσει την λαμαρίνα για το Q5 άσχημα.
Η γνώμη μου είναι το πάρεις γιατί θα το βλέπεις στο δρόμο και θα λες ( ο μ@λ@κ@ς δεν το πήρα) τοσο όμορφο suv και πήρα αυτόν τον κ...α.
Τώρα εάν αξίζει τα λεφτά του είναι μια συζήτηση πολύ μεγάλη ότι είναι υπέρ βολικά ακριβό στην Ελλάδα του ΔΝΤ είναι αλλά εάν διαθέτης τα λεφτά όρμα
Πιστεύω ένα μεγάλο ποσοστό από εδώ μέσα θα το ξανά αγόραζαν και ποιο ακριβό μπορεί να μην έβαζαν τόσα εξτρά αλλά θα το έπαιρναν ταπεινή μου γνώμη. -
azor τι κατανάλωση έχεις στο tdi ; έχεις με τα 170 άλογα;
-
+1
Όσοι προλάβαμε προλάβαμε.Δυστυχως φοβαμαι οτι θα συμφωνησω απολυτα. Εγω προσωπικα δεν θα εμπαινα στον πειρασμο να 'ακουμπησω' 60000-65000 στους χαλεπους καιρους που περναμε σημερα ,οχι μονο για το Q5, αλλα για κανενα αυτοκινητο.
+10000, όσο και τα ευρώ του φόρου πολυτελείας που εκτοξεύει το αμάξι τιμολογιακά...
Προσωπικά δε θα άλλαζα αυτοκίνητο καν αυτό το διάστημα ανεξαρτήτου τιμής και κατηγορίας...
Καλύτερα να περιμένεις μήπως βρείς κάνα καλό μεταχειρισμένο σε καλή τιμή είτε πάψει ο παραλογισμός μιας και τα περιθώρια από ΕΕ για τα αυτοκίνητα έχουν στενέψει... -
Φιλαράκο αυτό που θα σου πω είναι και απάντηση ταυτόχρονα στην ερώτηση σου, αν και θα το έχεις διαβάσει αφού λες ότι διάβασες όλες τις σελίδες του forum. Πριν από 5 μήνες το αγόρασα και εγώ μεταχειρησμένο για 56.500 ευρώ !!!
Πίστεψέ με δεν το έχω μετανοιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Απλά πάρτο με όσα περισσότερα extra μπορείς. Αξίζουν ΟΛΑ τα λεφτά τους.Υ.Γ. Πριν το αγοράσω είχα διαβάσει και 'γώ όλες τις σελίδες του forum.... βέβαια εγώ είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου γιατί έψαχνα 6 μήνες για να το βρω όσο φορτωμένο ήθελα!!!
-
Ο χρήστης george39 έγραψε:
Φιλαράκο αυτό που θα σου πω είναι και απάντηση ταυτόχρονα στην ερώτηση σου, αν και θα το έχεις διαβάσει αφού λες ότι διάβασες όλες τις σελίδες του forum. Πριν από 5 μήνες το αγόρασα και εγώ μεταχειρησμένο για 56.500 ευρώ !!!
Πίστεψέ με δεν το έχω μετανοιώσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Απλά πάρτο με όσα περισσότερα extra μπορείς. Αξίζουν ΟΛΑ τα λεφτά τους.Υ.Γ. Πριν το αγοράσω είχα διαβάσει και 'γώ όλες τις σελίδες του forum.... βέβαια εγώ είχα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μου γιατί έψαχνα 6 μήνες για να το βρω όσο φορτωμένο ήθελα!!!
Δε νομιζω να το εχει μετανιωσει κανεις απο μας που αγορασαμε το Q5. Το ζητημα ειναι ποσο μ@λ@κ@ς αισθανεται κανεις οταν το αγοραζει σημερα και τα μισα χρηματα που δινει ειναι 'χορηγια' στο
ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
george39, λιγο τσιμπημενο δεν το πηρες;
AUDI Q5