-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Γράψτε λάθος στο παραπάνω. Τα λάστιχα που φοράω τώρα είναι τα **Dueler 687 ** (όχι 694) τα οποία είναι κατα βάση ασφάλτινα.Τα φοράει το RAV4 μου από το εργοστάσιο. Τραγικο λάστιχο!!!!
Επιεικώς απαράδεκτα. -
Μολις εβαλα τα ΒFGOODRICH 50/50 στο LAND CRUISER (TOYOTA) ξαφνικα βρεθηκα σε ενα αλλο αυτοκινητο με πολυ ωραια κρατηματα και με καθαριζε απο ολα τα δυκολα εκτος δρομου κομματια.Ειδικα στις λασπες και χιονια στην Πινδο το καταευχαριστηθηκα.Για τους ασφαλτινους δρομους ειναι λιγο σκληρα,αλλα δεν μπορει να τα εχουμε ολα.
-
lagopoulos takis
-
Ο χρήστης lagopoulos takis έγραψε:
Μολις εβαλα τα ΒFGOODRICH 50/50Είναι εύκολος ο τύπος του λάστιχου;
Ευχαριστώ
Μάξιμος
-
Τα καλυτερα για μικτη χρηση και δοκιμασμενα και σε ασφαλτο και σε λασπη και σε χιονι και σε πετρα 694
-
Τα καλυτερα για μικτη χρηση και δοκιμασμενα και σε ασφαλτο και σε λασπη και σε χιονι και σε πετρα,ειναι τα 694.Πολυ καλα ακομα κι οταν οι καταστασεις γινονται οριακες.Και μακρια απο Dunlop.
-
Τα D694 τα έχω στο αυτοκίνητο (GV1.6) εδω και 40,000Km έχουν αποδειχθεί πολύ καλά και αναφέρω:
- Πολύ καλό κράτημα στη στεγνή άσφαλτο (σε σημείο να νομίζεις οτι φοράς ασφάλτινα)
- Καλό κράτημα στο βρεγμένο (Αν συνηθήσεις μια ασάφεια που έχει στην αρχή της στροφής οπου νομίζεις οτι γλιστρά κρατά πολυ καλά)
- Σε λάσπη - Χιόνια κόλησε μόνο μετα από δική μου $%#@*^% (Άμα ακουμπήσει κάτω η κοιλιά τι να σου κάνουν και τα κακόμοιρα τα λάστιχα)
- Ανέβηκε ελαφρά ο θόρυβος και μειώθηκε η άνεση
- Ανέβηκε η κατανάλωση (περίπου 1-1.5 Lt/100Km)
- Λόγο ίσως και της προαναφερθήσας ασάφειας έχει ένα πρόβλημα στη μεταφορά από βρεγμενη σε στεγνή άσφαλτο και το ανάποδο (Σου δίνει την αίσθηση οτι θα γλιστρήσεις με 0Km).
Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για το δικό μου αυτοκίνητο.
-
Συμφωνω απόλυτα με ολα αυτα που γραφει ο K.L.
Σιγουρα αυξανεται λιγο ο θορυβος (εμενα δεν με ενοχλει καθολου) αλλα αυτο το ξεπερνας σε συγκριση με αυτα που προσφερει.Τα λαστιχα αυτα,τα ειδα και με 60cm χιονι,οταν αλλα 4Χ4 με παρομοιου τυπου ελαστικα κολλησαν (λογω ελαστικων) και το δικο μου συνεχιζε ακαθεκτο.
Και φαινεται απο το 'πατημα' που αφηνει στο χιονι.
Επειδη ομως το 'χρησιμοποιω' και σε λασπωμενο χωμα αλλα και σε αναβασεις αντιπυρικων, το συγκεκριμενο ελαστικο δεν καταλαβαινει τιποτα (και το εννοω).
Το συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον κανει μια μικτη χρηση (αστικη-εθνικη-χωμα). -
Συγνώμη για την απορία.
Ο χρήστης K.L. έγραψε:
Τα D694 τα έχω στο αυτοκίνητο (GV1.6) εδω και 40,000Km έχουν αποδειχθεί πολύ καλάκαι >Τα καλυτερα για μικτη χρηση και δοκιμασμενα και σε ασφαλτο και σε λασπη και σε χιονι και σε πετρα,ειναι τα 694
Μιλάμε για το ίδιο λάστιχο ; και είναι της BRIDGESTONE ;
Υπάρχουν άλλα χαρακτηριστικά στον τύπο του λάστιχου ;Ευχαριστώ
Μάξιμος
-
Bridgestone dueler 694 A/T στην Αμερική αναφέρονται και σαν revo
-
Για K.L.:
Ακριβως.Αν μπεις στο κατωθι link : http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Dueler+A%2FT+Revo&vehicleSearch=false&partnum=665SR7ATREVOWL&fromCompare1=yes&place=14 θα το δεις κι απο κοντα.
Επίσης αριστα ελαστικά (προσωπική εμπειρία) αλλά για όσους κάνουν ασφάλτινη χρήση,είναι και ένα ελαστικό της Continental κι ένα της Uniroyal.Δε θυμαμαι τους κωδικους τους αλλα αν κοιταξω το site τους θα τα θυμηθώ.Αλλα για μικτη χρήση (όπως τελικά ΄βλέπω να συμφωνουμε όλοι) ειναι το συγκεκριμένο Bridgestone.
Για maximos:
Καλό είναι να μπαίνεις στο site της tirerack (επειδή έχει σχεδόν όλα τα ελαστικά και καλά κριτήρια αξιολόγησης), να βάζεις κάποια δεδομένα συγκρισης όλων των ελαστικών βάση διαστάσεων που ζητάς, και στη συνέχεια να κάνεις την επιλογή σου. Δυστυχώς επειδή κάνω πάνω από 50.000km το χρόνο και προσέχω απίστευτα πολύ την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου,έχω ταυτόχρονα όπως καταλαβαίνεις,δοκιμάσει και πάρα πολλά ελαστικά.Ειλικρινά και μεσα από την καρδιά μου,σου λέω μην εμπιστεύεσαι π ο τ έ τους εμπόρους!Π ο τ έ! Περισσότερες αλήθειες θα μάθεις από τα forums,τα sites των εταιρείων ή από συγκριτικά test,παρά από τους εμπόρους. Καθένας προσπαθεί να πουλήσει ότι βρεί διαθέσιμο. Απλά θα σου αναφέρω ότι το Landcruiser μου φοράει 265/65/17 στην Ευρώπη.Επειδή η συγκεκριμένη διάσταση δεν υπήρχε, προσπαθούσαν με διάφορα τρυκ να μου που΄λήσουν άλλης εταιρείας,ακόμη και άλλων διαστάσεων λέγοντας μου ότι δεν αλλάζει τίποτα.Απίστευτο έτσι? -
Γειά σας,
Ευχαριστώ πολύ **'Κ.Ι.' **και **'dagios' **για τις πληροφορίες.
Σίγουρα τα διάφορα forums είναι πιό αξιόπιστα, από τους εκάστοτε εμπόρους, αφού σ΄αυτά ο κάθε χρήστης καταθέτει την εμπειρία του.
Το τελευταίο διάστημα τα συμβουλεύομαι συνεχώς και στην πρώτη ευκαιρία διατυπώνω απορίες, αλλά καταθέτω και τις δικές μου απόψεις-εμπειρίες.Φιλικά
Μάξιμος
-
anytime maximos
Γι αυτο ειναι τα forums.Για να ανταλλαζουμε αποψεις.Κανεις δεν ξερει ποτε τα παντα..... -
Παιδια τα hankook παρεδωσαν πνευμα στα 37 000χμ του ΣανταΦε..Εφυγαν κομματακια απο το εμπρος ΔΞ λαστιχο και ετσι παω για αλλαγη..
Προτεινετε μου κανενα καλο ασφαλτινο λαστιχο σε διασταση 225/70/16??? -
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Παιδια τα hankook παρεδωσαν πνευμα στα 37 000χμ του ΣανταΦε..Εφυγαν κομματακια απο το εμπρος ΔΞ λαστιχο και ετσι παω για αλλαγη..
Προτεινετε μου κανενα καλο ασφαλτινο λαστιχο σε διασταση 225/70/16???Με δείκτη ταχύτητας V, VR, ή W???????
-
oti na nai.....
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Μολις εβαλα τα ΒFGOODRICH 50/50
Είναι εύκολος ο τύπος του λάστιχου;
Ευχαριστώ
Μάξιμος
Φιλε μου την ερωτηση δεν την καταλαβα καλα.Αν εννοεις αν ειναι ευκολο να το βρεις στην αγορα....περιμενα 1μηνα. Λιγο τσουχτερα σρην τιμη.Δεν θυμαμαι ποσο αυτην την στιγμη. Επισης παρατηρησα οτι εντος δρομου ηταν πολυ καλυτερα με πιεση κοντα στο 22psi.
-
Εχω μια απορια για τους Land cruiserαδες.Εχω το προηγουμενο μοντελο και τελος παντων με το τελος του 2006 λεω να παρω το νεο Land cruise.Αυτο δηλαδη που κυκλοφορει στην αγορα.Σκοπος μου ειναι ετσι οπως το παρω να του αλλαξω τα λαστιχα.Καποιος φιλος μου ειπε ομως ουι δυσκολευτηκε να βρει λαστιχα off road με τις συγκεκριμενες διαστασεις. Νομιζω 265/65 R17.Γνωριζει κανεις αν αληθευει?Επισης οι λαστιχαδες στα 'ανταλασσουν' ας πουμε σε καλυτερη τιμη πριν κυκλοφορησεις στους δρομους?
Ευχαριστω -
Ο χρήστης lagopoulos takis έγραψε:
Μολις εβαλα τα ΒFGOODRICH 50/50
Είναι εύκολος ο τύπος του λάστιχου;
Ευχαριστώ
Μάξιμος
Φιλε μου την ερωτηση δεν την καταλαβα καλα.Αν εννοεις αν ειναι ευκολο να το βρεις στην αγορα....περιμενα 1μηνα. Λιγο τσουχτερα σρην τιμη.Δεν θυμαμαι ποσο αυτην την στιγμη. Επισης παρατηρησα οτι εντος δρομου ηταν πολυ καλυτερα με πιεση κοντα στο 22psi.
Έχεις δίκιο, δεν βγαίνει νόημα !, sorry !!
Ήθελα να ρωτήσω ...'είναι εύκολο **ο πλήρης **τύπος του λάστιχου ;' Σ΄ευχαριστώ πάντως.
Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Προτεινετε μου κανενα καλο ασφαλτινο λαστιχο σε διασταση 225/70/16???
ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 4Χ4 Κ.Α.