-
Καλοτάξιδο, περιμένουμε εντυπώσεις, 8500 ευρόπουλα πιο πάνω απο τη βασική τιμή!
-
Ευχαριστώ παιδιά...
Το Μάιο πρώτα ο Θεός... -
Πολλά λεφτά αλλά αφού σου αρέσει, με το καλό να σου έρθει!!!!
Τη laguna όμως τι θα την κάνεις τώρα????
Θέλω να πω ότι το δεύτερό σου αυτοκίνητο, είναι σε όλα καλύτερο από το πρώτο, εκτός φυσικά από τις επιδόσεις... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Θέλω να πω ότι το δεύτερό σου αυτοκίνητο, είναι σε όλα καλύτερο από το πρώτο, εκτός φυσικά από τις επιδόσεις...Δεν έχω πρόβλημα...
Και τα δυό δικά μου θα είναι...
Και τα δυό πρώτα θα είναι για μένα...
Εχεις αλήθεια οδηγήσει Laguna??? -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Εχεις αλήθεια οδηγήσει Laguna???Έχει οδηγήσει ο ΙΚΕ...
-
Και μάλιστα την έχω οδηγήσει στο όριο σε βαθμό που ο σάμπας να βλέπει τη ζωή του να περνάει μπροστά απο τα μάτια του
Πολύ καλό αυτοκίνητο, μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά του, προβλεψιμο και διασκεδαστικό.
Αυτό που είχαμε ήταν το 1.8 με 17άρες ζάντες.
-
Γέρασες και ξεχνάς. 1.6 ήταν και παρ' ότι καλοστημένη, τα μουτράκια τα έβγαλε προς το χαντάκι. Όχι ότι έφταιγε το αυτοκίνητο... (άκου προβλέψιμο και διασκεδαστικό, έχασα 3 χρόνια από τη ζωή μου... )
-
Οι 1.6-1.8 είναι πιό πολύ προσανατολισμένες στην άνεση.
Η 2.0Τ έχει τις αναρτήσεις και τα φρένα της 3.0 V6 η οποία δεν εισάγεται στη χώρα μας.
Ετσι έχει παχύτερες αντιστρεπτικές και σφιχτότερες αναρτήσεις ενω οι μπροστινοί δίσκοι είναι 306mm.
Πριν πάρω τη 2.0Τ είχα μια 1.8 16V για δύο χρόνια και οι διαφορές στο στήσιμο ήταν εμφανείς απο την πρώτη μέρα κατοχής της 2.0Τ...Τέλος πάντων,το θέμα μας είναι η Χ3 2.0D... .
Τo μόνο σίγουρο είναι οτι η συνύπαρξη της Χ3 με τη Laguna 2.0T θα είναι...αρμονική -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Η παραγγελία έγινε χθές... !
Χ3 2.0D μαύρη,έκδοση exclusive με μπέζ φούλ δέρμα και 6άρι μηχανικό σαζμάν.
Ανάρτηση νορμάλ,εξοπλισμός:
Χenon,park sensors μπρος πίσω,αισθητήρες βροχής,ηλεκτρικά καθίσματα,servotronic steering control,προσαρμοζόμενοι προβολείς στις στροφές,εργοστασιακός συναγερμός,ηλεκτροχρωμιωμένοι καθρέπτες μέσα έξω,αερόσακοι παντού,αυτόματο clima,Ραδιοcd 6x25w με MP3 player,δερμάτινο τιμόνι με πολλαπλές λειτουργίες+cruise control,επένδυση ξύλου στο ταμπλώ,ζάντες αλουμινίου,φυσικά...esp σε συνδυασμό με το ΧDrive 4wd,hill descent system,hill hold,εξτρά λευκά φλάς,ως και σάκο για σκί 4 ατόμων με πρόβλεψη αναδίπλωσης του κεντρικού υποβραχιονίου...
Tιμή 53500 με το κλειδί στο χέρι ..
Παράδοση το Μάιο.
Ακριβή μεν,αλλά μου αρέσει...Καλοριζικη!!!!
Αυτο θα πει shopping therapy σου περνανε ολα! -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Θέλω να πω ότι το δεύτερό σου αυτοκίνητο, είναι σε όλα καλύτερο από το πρώτο, εκτός φυσικά από τις επιδόσεις...Δεν έχω πρόβλημα...
Και τα δυό δικά μου θα είναι...
Και τα δυό πρώτα θα είναι για μένα...
Εχεις αλήθεια οδηγήσει Laguna???Όχι για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω. Εφόσον όμως εσύ λες ότι η συνύπαρξη θα είναι αρμονική τότε εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ απλά εξέφρασα μία απορία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ ξέρω καλύτερα από σένα/εμένα θα πρέπει να ακούσεις στο τι να πάρεις κ.λ.π.
Απλά στη θέση σου θα προτιμούσα το sedan μου να είναι ακριβότερο από το SUV μου για να μην το λυπάμαι. Και θα προτιμούσα φυσικά ένα πιο σκληροπυρηνικό τζιπ, ένα GV για παράδειγμα.
Ο καθένας όμως έχει τις προτεραιότητές του/κάνει τις επιλογές του και όπως άφησαν να εννοηθεί και πιο πάνω είναι σεβαστές.
Για ακόμα μία φορά με το καλό να την παραλάβεις!!! -
@meco
Ο κανόνας είναι αυτό που λές,ωστόσο δεν ισχύουν πάντα οι κανόνες .
Κάθε αυτοκίνητο έχει τις χάρες του και πίστεψέ με τη Laguna 2.0T την ευχαριστιέμαι κάθε στιγμή που την οδηγώ...
Conflict θα δημιουργούνταν αν π.χ είχα μια Laguna 1.6,1.8 χωρίς κάτι ιδιαίτερο στον εξοπλισμό.Η 2.0Τ μου έχει τα πάντα επάνω (έως και θερμαινόμενα καθίσματα,6δισκο εργοστασιακό CD κλπ κλπ-είναι η έκδοση initiale).
Η X3 θά'χει άλλη αποστολή,όπου το Golf δεν μπορούσε εκ των πραγμάτων να ανταπεξέλθει...
Για να καταλάβεις,στα χιονοδρομικά με τη Laguna πήγαινα ως τώρα... -
Χθές οδήγησα τη Χ3 2.0D ενός φίλου,στην έκδοση Comfort.
Εξαιρετική ποιότητα κύλισης,πολύ καλή άνεση (καμμιά σχέση με την έκδοση Sporive).
Ροπή απο το ρελαντί και κόλλημα στα κάθισμα απο τις 2000 στροφές.
Μαζεύει χιλιόμετρα εντυπωσιακά για το μέγεθος και το βάρος της και ομολογώ οτι δεν την περίμενα τόσο γρήγορη.
Ο κινητήρας ακούγεται,αλλά καμμιά σχέση με το γνωστό θόρυβο και το κροτάλισμα των diesel....Μπορώ να πω οτι ακούγεται και...ευχάριστα στις μεσαίες στροφές!
Κραδασμοί στο λεβιέ ταχυτήτων υπάρχουν αρκετοί στο ρελαντί,αλλά είναι ανεκτοί πιστεύω.
Πραγματικά μου άρεσε...και πιό πολύ τα 330Νm στις 2000 σαλ . -
καλοτάξιδο!
πάντως στο θέμα τον ντήζελ,
μία γνωστή μου πήρε το ίδιο,
στη Θεσσαλονίκη με Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες,
τις δώσαν ένα ειδικό χαρτί στην άδεια ότι είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και μου είπε οτι μπορεί να το κυκλοφορεί και μέσα στο κέντρο, νόμιμα.για ψάξτε το όσοι ενδιαφέρεστε για ντήζελ σε πόλη.
το πήρε από τον Αδαμίδη.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
καλοτάξιδο!πάντως στο θέμα τον ντήζελ,
τις δώσαν ένα ειδικό χαρτί στην άδεια ότι είναι νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και μου είπε οτι μπορεί να το κυκλοφορεί και μέσα στο κέντρο, νόμιμα.για ψάξτε το όσοι ενδιαφέρεστε για ντήζελ σε πόλη.
το πήρε από τον Αδαμίδη.
Ευχαριστώ Δημήτριε,
αυτό που λές είναι σημαντικότατο...
Θα το checkάρω! -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Χenon,park sensors μπρος πίσω,αισθητήρες βροχής,ηλεκτρικά καθίσματα,servotronic steering control,προσαρμοζόμενοι προβολείς στις στροφές,εργοστασιακός συναγερμός,ηλεκτροχρωμιωμένοι καθρέπτες μέσα έξω,αερόσακοι παντού,αυτόματο clima,Ραδιοcd 6x25w με MP3 player,δερμάτινο τιμόνι με πολλαπλές λειτουργίες+cruise control,επένδυση ξύλου στο ταμπλώ,ζάντες αλουμινίου,φυσικά...esp σε συνδυασμό με το ΧDrive 4wd,hill descent system,hill hold,εξτρά λευκά φλάς,ως και σάκο για σκί 4 ατόμων με πρόβλεψη αναδίπλωσης του κεντρικού υποβραχιονίου...
Παράδοση το Μάιο.
Ακριβή μεν,αλλά μου αρέσει...Καλοταξιδοοοοοοοοοο!!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
καλοτάξιδο!πάντως στο θέμα τον ντήζελ,
το πήρε από τον Αδαμίδη.
Αληθεια?
Η αντιπροσωπεια τις το εδωσε?
Χρειαστηκε τρεξιμο και μπερδεματα ή απευθειας? -
Ο χρήστης kasper έγραψε:
καλοτάξιδο!
πάντως στο θέμα τον ντήζελ,
το πήρε από τον Αδαμίδη.
Αληθεια?
Η αντιπροσωπεια τις το εδωσε?
Χρειαστηκε τρεξιμο και μπερδεματα ή απευθειας?-Eτσι μου ειπε.
-Ναι
-Οχι. Απευθείας -
Εγω πήρα τον Αδαμίδη τηλέφωνο!Τους είπα για την περίπτωση της κοπέλλας αυτής και μου απάντησαν οτι δεν γίνεται κάτι τέτοιο...
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Εγω πήρα τον Αδαμίδη τηλέφωνο!Τους είπα για την περίπτωση της κοπέλλας αυτής και μου απάντησαν οτι δεν γίνεται κάτι τέτοιο...χμμ,τι να σου πω.
το αμάξι το έχω δει πάντως,έχει Θεσσαλονικιώτικες πινακίδες και αυτή μένει στο Ωραιόκαστρο.είσαι σίγουρος οτι μίλησες με κάποιον που γνώριζε?
είναι σημαντικό το θέμα.εγώ πάντως μπορώ να ξαναρωτήσω όταν ξανακατέβω Ελλάδα.
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Παράδοση το Μάιο.
Ακριβή μεν,αλλά μου αρέσει...Αν σε παιρνει, παρε κ την ηλιοροφη πανοραμα ...Ειναι ολα τα λεφτα
BMW Χ3 (Ε83)