-
με ευχαριστει που το γολφ εχει περισσοτερες ψηφους.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
με ευχαριστει που το γολφ εχει περισσοτερες ψηφους..... -
απο τις τοσες σελιδες που γραφτηκαν σημαντικοτερα θεωρω το οτι και τα δυο ζυγιζουν σαν τροχοσπιτα και οχι σαν σπορ αυτοκινητα....και οτι κοστιζουν και σαν τροχοσπιτα....πολλα λεφτα και για το ενα και για το αλλο.καπου καποιος φιλος ελεγε οτι τα 'μερκεντε'ειναι των gay και διαφορα αλλα πευχημενα....καλα...οταν θα του ριχνει καμμια mkb slk στα αυτια και σε στροφες,θα λεει 'α ρε τον π@υστη!πως παει ετσι ρε?',αλλα ο οδηγος της δεν θα παρεξηγειται αφου θα ειναι gay...!μου εχει τυχει και ξερω..και τα δυο ειναι αυτοκινηταρες,αλλα κατι τους λειπει.εγω brera θα διαλεγα αν επρεπε να διαλεξω αποκλειστικα ανα,εσα στα δυο...αλλα αν μου ελεγαν brera,golf,η κρατα τα λεφτα σου,τοτε σιγουρα θα κρατουσα τα λεφτα μου....
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Αν αυτό δεν ειναι υποκρισία, τότε δεν ξέρω τι είναι.
Το ότι στα παραπάνω που γράφεις πάντα εμφανίζονται να έχουν άδικο οι ιταλόφιλοι για όλα φαντάζομαι δεν σε προβλημάτισε καθόλου; Τα συμπεράσματα δικά σου.
Αν παρακολουθούσες το φόρουμ και παλιότερα θα ήξερες οτι πριν την επέλαση των ιταλών είχαμε τους γερμανούς (VAGεληδες) που μας τα είχαν κάνει επίσης τσουρέκια (τα ίδια, αντί για τη λέξη Άλφα βάλε VW κ.λ.π.) και αυτοί τα είχαν ακούσει και απο μένα και απο άλλους κανονικότατα.
Αλλα βέβαια όποιος πεί κάνει κριτική ή γενικώς τολμήσει να σχολιάσει ιταλικό αυτοκίνητο χρήζεται 'VAGέλης', 'αλλόθρησκος', 'σατανάς' κ.λ.π. Κοινώς όποιος δεν ειμαι μαζί μας, ειναι εναντίον μας... Τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει...
@skullone: μα αν πούμε (εμείς οι εγκάθετοι) οτι στην τάδε δοκιμή το Γκόλφ βγαίνει καλύτερο αυτόματα η δοκιμή χάνει την αξιοπιστία της!
Θυμίζω το θεώρημα (μάλλον αξίωμα):
'Αν σε συγκριτικό βγαίνει πρώτο ιταλικό μοντέλο, το συγκριτικό αυτόματα χρήζει απόλυτης εμπιστοσύνης και γενικώς δεν επιδέχεται κριτική. Αν το ιταλικό δεν βγαίνει πρώτο, το συγκριτικό χάνει κάθε αξία του και δείχνει χαμηλό πνευματικό επίπεδο απο πλευράς των δημοσιογράφων.'
-
silencer51, έχω ένα εντελώς διαφορετικό θεώρημα:
'Αν ένα τεστ είναι ήξεις αφήξεις και τελικά βγάζει πρώτο το μοντέλο της εταιρείας που δίνει τις περισσότερες διαφημίσεις στο περιοδικό ή αυτό που διαφημίζεται περισσότερο γενικώς, το τεύχος είναι όλο για πέταμα ή, ακόμη πιο καλά, πρέπει να βάλουμε τους συντάκτες να το φάνε. ΩΜΟ.'
-
Εγώ τώρα γιατί θυμάμαι στους 4Τ ισάριθμες διαφημίσεις Άλφα και VW...
Ειδικά τώρα με την 159 έχει πήξει το μάτι μου στο 'Nuova Razza Alfa'...
Αναρωτιέμαι αν το θεώρημά σου Κώστα θα το υποστήριζες αν οι διαφημίσεις της Άλφα γέμιζαν το περιοδικό και έβγαινει πρώτη σε τέστ κάποια Άλφα...
-
Αν η δοκιμή ήταν 'ήξεις αφήξεις' και έλεγε χαζομάρες, σίγουρα. Δηλαδή, αν από το κείμενο καταλάβαινα ότι οι ανταγωνιστές ήταν ανώτεροι και το αυτοκίνητο που βγήκε πρώτο είχε ελλείψεις σε σημαντικούς τομείς (στους οποίους τα άλλα υπερτερούσαν) οι οποίες υποβαθμίζονταν και τονίζονταν ανούσια 'πλεονεκτήματα', οπωσδήποτε θα το έλεγα.
-
Καταλαβαίνω τι εννοείς και συμφωνώ.
Στην προκειμένη όμως περίπτωση ποιες ειναι οι χαζομάρες? Γιατι η δοκιμή ειναι 'ήξεις αφήξεις'; Ποια ειναι τα ανούσια προτερήματα του Γκόλφ που τονίζονταν στο δοκιμαστικό; Μήπως η πιο σπορ συμπεριφορά; Ή η καλύτερη αίσθηση;
-
και οι τιμες τους ποιες ειναι?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Καταλαβαίνω τι εννοείς και συμφωνώ.Στην προκειμένη όμως περίπτωση ποιες ειναι οι χαζομάρες? Γιατι η δοκιμή ειναι 'ήξεις αφήξεις'; Ποια ειναι τα ανούσια προτερήματα του Γκόλφ που τονίζονταν στο δοκιμαστικό; Μήπως η πιο σπορ συμπεριφορά; Ή η καλύτερη αίσθηση;
Δεν έχει έρθει ακόμα το τεύχος για να το διαβάσω...
-
You made my point.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
με ευχαριστει που το γολφ εχει περισσοτερες ψηφους.....
-
Αλλά έχω διαβάσει πάμπολλες φορές δοκιμές που εμπίπτουν στο θεώρημά μου, όχι μόνον στους 4Τ, αλλά και σε όλον τον Ελληνικό Τύπο.
EDIT: Το ότι ακόμη δεν έχω διαβάσει την επίμαχη δοκιμή δεν σημαίνει ότι δεν προσφέρεται για έκφραση ενστάσεων. Ξεκινά, όπως έχω πει, εντελώς λάθος, συγκρίνοντας ένα mid-level GT με ένα top-level hot hatchback. Αυτό και μόνον αρκεί για να ακυρώσει την ισχύ της δοκιμής.
-
Με τι θα πρεπε να συγκριθεί η Brera δηλαδή? Μόνο με το ΤΤ να υποθέσω?
-
Σωστο ερωτημα, με τι θα επρεπε να συγκριθει η μπρερα ?
η οποια ειναι ενα διπορτο GT 2+2 .Ταπεινη μου αποψη:
330CI την παλια ως οτου να δουμε την καινουρια
CLK 280 η (350)Παντως το οτι εχουμε γεμισει 17 σελιδες για το θεμα δειχνει οτι πολυ σοφα επελεξαν ενα τετοιο συγκριτικο στους 4Τ
-
Μπα, τις μερκεντέ τις έχει αναλάβει η μικρή αδελφή της, η GT, όπως επίσης έχει ανατεθεί σ'αυτήν και ένα μέρος των σειράς 3 Ci.
Ωραία... Ψάχνουμε λοιπόν 2+2 κουπέ (ή και διθέσιο), με ξεκάθαρα GT χαρακτήρα, κατά προτίμηση τετρακίνητο, με παρόμοιες διαστάσεις και κόστος με την Brera... Το ΤΤ θα έπαιζε... Αν και πιο κοντά στη νοοτροπία της νομίζω έρχεται η Z4 Coupe.
-
Το ΤΤ δεν έχει μια έκδοση 3.2 V6 με τετρακίνηση;
-
Ναι και νομίζω ότι ταιριάζει για συγκριτικό.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το ΤΤ δεν έχει μια έκδοση 3.2 V6 με τετρακίνηση;Eχει.
-
Γιατι η BRERA με την GT μηπως απεχουν τιποτα κλασεις ?
κατα την αποψη μου η BRERA θα ριξει στον γκρεμο την GT.Γιατι τις Mercedes τις λενε μερικοι μερκεντες ?
R32 vs Brera 3.2