-
Εγω νταξ, θα κατσω να δω τι γινεται.....10 πανω 10 κατω ουτε πλουσιος θα γινω ουτε φτωχος
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τι εκανε η Εθνικη σημερα ρε?Κραταει κανεις στατιστικα να μου πει αν εχει κανει την τελευταια 5ετια 2ψηφιο (προς τα πανω,ε ) Επεσα κατω μιλαμε
Νομίζω ότι πρέπει να αναχθείς στις 8/9/2000 για να δεις διψήφιο + (+11,71%)...
Το πιο μεγάλο πρόσφατο + έγινε στις 15/6/2006 (+9,51%) -
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...αν μπηκαμε στην φαση του +8 σημερα.... - 8 εχθες ....κτλ ... τα πραγματα ειναι καπωςSorry αλλα εγω 'την Κανα'
Λάθος κίνηση κατ΄εμέ αν είσαι μακροχρόνιος επενδυτής και όχι παίχτης.
Σημασία δεν έχει αν είναι +8 σήμερα, -8 χτες, αλλά αν τελικά η τάση είναι αυξητική ή όχι. Στην Εθνική δε και σε πολλές άλλες μετοχές είναι ξεκάθαρα αυξητική
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...αν μπηκαμε στην φαση του +8 σημερα.... - 8 εχθες ....κτλ ... τα πραγματα ειναι καπως
Sorry αλλα εγω 'την Κανα'
Σημασία δεν έχει αν είναι +8 σήμερα, -8 χτες, αλλά αν τελικά η τάση είναι αυξητική ή όχι. Στην Εθνική δε και σε πολλές άλλες μετοχές είναι ξεκάθαρα αυξητική
Eγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος για αυτό...
Μακροπρόθεσμα μιλώντας πάντα.
Τα μεγέθη είναι καλά αλλά το κλίμα αρνητικό.
Πάντα στο χρηματιστήριο υπερισχύει το κλίμα που επικρατεί... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Τι εκανε η Εθνικη σημερα ρε?
Κραταει κανεις στατιστικα να μου πει αν εχει κανει την τελευταια 5ετια 2ψηφιο (προς τα πανω,ε ) Επεσα κατω μιλαμε
Νομίζω ότι πρέπει να αναχθείς στις 8/9/2000 για να δεις διψήφιο + (+11,71%)...
Το πιο μεγάλο πρόσφατο + έγινε στις 15/6/2006 (+9,51%)δλδ μετα απο 8 χρονια σχεδον ξαναδαμε 2ψηφιο
Ωραιος ο Κουτσαν
-
Με εντυπωσιακή άνοδο 8% που αποτελεί ρεκόρ 17 ετών και πάνω από το φράγμα των 4.400 μονάδων ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Πέμπτης ο Γενικός Δείκτης του Χ.Α.
Ουτε το 99 δεν καναμε τετοια κολπα σαν τα σημερινα
-
Στο όριο του 8% δεν είχε φτάσει το χρηματιστήριο και όταν ανακοινώθηκε η ανάληψη των Ολυμπιακών από την Αθήνα?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...αν μπηκαμε στην φαση του +8 σημερα.... - 8 εχθες ....κτλ ... τα πραγματα ειναι καπως
Sorry αλλα εγω 'την Κανα'
...το εχω ξαναζησει αυτο ... να κραταμε χαρακτηρα εμεις οι μικροι και οι αλλοι να πουλανε.
Εκτιμω οτι το ελληνικο χρηματιστηριο ειναι κατα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο αγορασμενο απο επενδυτες του εξωτερικου , που θεωρουν κορυφαια κερδη αυτα του 10%. Εχω την αισθηση οτι στις δικες τους αγορες τα πραγματα δεν ειναι καλα και θα προσπαθησουν να ρεφαρουν εξαργυρονοντας τα 10ρισια κερδη που εχουν εδω.
Βγηκα ηδη απο τις μετοχες .... θα χασω μερικα + και μερικα - .
Θα τα πουμε οικονομικα λιγο πριν απο τις αμερικανικες εκλογες ...σε δολλαρια και χρυσο ( και αυτη την φορά θα το κανω )
-
Εννοειται οτι πριν τις αμερικανικες εκλογες ζητουμενο για την παρουσα κυβερνηση και τα λομπυ που την στηριζουν ειναι να πανε καλα οι αγορες...χωρις αυτο να σημαινει οτι παιζουν την αγορα οπως θελουν και οποτε θελουν....ομως εαν θελουν να την γαργαλησουν το κανουν πολυ ευκολα...
Μετα ομως θα ειναι τα δυσκολα, γιατι αν θα εχουμε κανει ραλυ βασισμενοι σε συνεχεις μειωσεις επιτοκιων, η πτωση θα ειναι βιαια και η bear market γεγονος.
Οχι οτι ολα τελειωνουν αμα μπουμε σε bear market(αυτο γινεται οταν μας χτυπησει κομητης),απλως ειναι πολυ βασικο να κανεις σωστες επιλογες σε μια τετοια αγορα,αλλα εχουμε καιρο μπροστα μας.Το βασικο ειναι να μην σου παιρνουν τα χαρτια απο τα χερια οποτε αυτοι γουσταρουν προκαλοντας ψευτοπανικο.... τοτε δεν θα κερδισεις ποτε.
-
Ο Κουκοδημος χαιρετισε την κυβερνηση,να δουμε εαν αυτο σημαινει ξεφορτωμα στα κρατικόχαρτα ή εαν η αγορα το εχει προεξοφλησει.
-
Ειπαμε οτι το χρηματηστηριο επιρρεαζεται απο πολλα πραγματα αλλα.....και απο τον καθε κουκοδήμο???
-
Άσε που ναι μεν 'ανεξαρτητοποιήθηκε', είπε όμως ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη ΝΔ, άρα θα συνεχίσει να ψηφίζει τα νομοσχέδιά της...
Έτσι απ' τη μια για τα μάτια του κόσμου δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ, μη 'αμαυρώνοντας' το προφίλ της ( ), απ' την άλλη λογικά συνεχίζει να την 'υπηρετεί'.
Αλήθεια, πίστευε κανείς ότι θα παραιτηθεί; Μη ξεχνάτε ότι πρόκειται για την 1η του τετραετία, άρα για να συνταξιοδοτηθεί ως βουλευτής έπρεπε να την κλείσει ολόκληρη
-
Τετραετια;Ακομα δεν τελειωσαμε με τον Ζαχοπουλο και ερχεται η Siemens,και βλεπετε τετραετια;Εγω παντως οχι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τετραετια;Ακομα δεν τελειωσαμε με τον Ζαχοπουλο και ερχεται η Siemens,και βλεπετε τετραετια;Εγω παντως οχι.Τετραετία ή νέες εκλογές... σημασία έχει δηλαδή να ολοκληρώσει τη θητεία του, όσο και αν διαρκέσει.
Το σκάνδαλο της Siemens δε ρίχνει κυβέρνηση γιατί μπλεγμένα είναι και τα δύο μεγάλα κόμματα ... με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τετραετια;Ακομα δεν τελειωσαμε με τον Ζαχοπουλο και ερχεται η Siemens,και βλεπετε τετραετια;Εγω παντως οχι.
Τετραετία ή νέες εκλογές... σημασία έχει δηλαδή να ολοκληρώσει τη θητεία του, όσο και αν διαρκέσει.
Το σκάνδαλο της Siemens δε ρίχνει κυβέρνηση γιατί μπλεγμένα είναι και τα δύο μεγάλα κόμματα ... με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Δεν νομίζω ότι τα λες καλά
Χρειάζονται 4 χρόνια θητείας (συνεχόμενα ή σπαστά) για να θεμελιώσει βουλευτής συνταξιοδοτικό δικαίωμα...Κατόπιν αναμένει τη συμπλήρωση του 65ου έτους του για την έναρξη καταβολής της...Δεν παίζουν ρόλο οι 'θητείες'... -
θες να πεις οτι με δυο θητειες ακομα και απο 1 χρονο η καθε μια παιρνει συνταξη 1400Ε/μηνα????????????????????????? απιστευτη αδικια
-
aserf.... δε σε παει σημερα
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
aserf.... δε σε παει σημεραΜάλλον όχι... (εν μέρει όμως, μιας και στο άλλο θέμα νομίζω ότι τη 2η φορά κάνεις εσύ λάθος )
Υ.Γ. Έχει πήξει το μυαλό μου με μετασχηματισμούς Fourier, στοχαστικά συστήματα, κτλ... που μυαλό για άλλα πράγματα.
-
-
Από το διαδύκτιο βρήκα αυτό ....
http://ggange.blogspot.com/2007/11/www.html
Η ΝΔ θέλει το συνταξιοδοτικό των βουλευτών να κατοχυρώνεται σε 3 αντί των 2 θητειών δηλαδή με τα σημερινά δεδομένα μετά από 10 περίπου χρόνια.
Αλλά τι στο διάολο έχει σχέση το Χρηματιστήριο με τους Βουλευτές...
Χρηματιστήριο: Η υποστροφή (ισχύος)